- Reaction score
- 250
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ν.Μ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΧΟΕΚ
Αρχικό μήνυμα απο teachertza
Ευχαριστώ Μάνο ! Ειλικρινά με συγκινείς ! Θα χαρώ να σε δω !Βασίλη είναι μεγάλη μου χαρά που ξαναβλέπω το όνομά σου στα posts...
Η πένα, οι γνώσεις, η εμπειρία και τα γραπτά σου, καθώς και ορισμένων άλλων αξιόλογων ανθρώπων του χώρου, που για διάφορους λόγους είχαν σταματήσει να γράφουν, είναι απαραίτητα και για την hi-fi κοινότητα και πρέπει να επανέλθουν...
Χωρίς να θέλω να βάλω τον εαυτό μου στους 'αξιόλογους' που αναφέρω παραπάνω, απλά και μόνο σ' αυτούς που είχαν σταματήσει να γράφουν, για τους ίδιους ή παραπλήσιους λόγους, ίσως λοιπόν κι εγώ αναθεωρήσω κάποια πράγματα και ξαναρχίσω να γράφω εδώ...Ίσως...
Θα έρθω στο meeting της Ηχοέκφρασης (αν δεν έχει συμπληρωθεί το πάνελ... Οπότε + 1)
Σε ευχαριστώ μικρέ . Να είσαι καλά !δηλώνω και εγώ φάν των τεστ του Βασίλη Τσαντουλή!!!!!!!!:138:
Αρχικό μήνυμα απο teachertza

δηλώνω και εγώ φάν των τεστ του Βασίλη Τσαντουλή!!!!!!!!:138:
Thanks a lot Νικόλα !!! Μόλις βρω χρόνο θα "ανεβάσω" καινούργια πράγματα. Τους τελευταίους μήνες έχω δοκιμάσει περισσότερα μηχανήματα από όλους μαζί τους συντάκτες του stereophile .........:142:εγω εχω παρει διαρκειας, τα διαβαζω παντα...