"Σέρνεται" το forum

Reaction score
1.213
Τις 2 τελευταίες μέρες ...τόφαγα στη μάπα ,που λέμε, να το βλέπω αυτό ...
Να δούμε απόψε

Αν μερασουν ...3 ημερες και δεν δω το παραπανω ..δυο πραγματα κανω

1.Αναβω κερακι

2.5-πλασιαζω το ποσο που θα παιξω στο στοιχημα , και μαλιστα το ριχνω την αμεσως επομενη ημερα..δεν ειμαστε για κοντρα ρισκα και μαλιστα με τετοια αποδοση...

Attachments

Reaction score
1

Αν μερασουν ...3 ημερες και δεν δω το παραπανω ..δυο πραγματα κανω

1.Αναβω κερακι

2.5-πλασιαζω το ποσο που θα παιξω στο στοιχημα , και μαλιστα το ριχνω την αμεσως επομενη ημερα..δεν ειμαστε για κοντρα ρισκα και μαλιστα με τετοια αποδοση...
Σήμερα μου εμφανίστηκε,μέχρι στιγμής, μιά φορά μόνο.
Χτες ΚΑΜΜΙΑ!!!

Reaction score
1.213
Aστα να πανε ...εμεινα σε καποια φαση με τα ποστ...στο χερι !!!

:mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5: :mad_5:

Reaction score
0
Την στιγμή που γράφω, με IE σέρνετε, με Firefox πετάει.
Προσωπικά δεν το βλέπω για database προβλημα, μήπως κανα plugin του forum δεν συμπαθεί τον IE ???

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0
Απάντηση: "Σέρνεται" το forum

και εμείς FF έχουμε αλλά σήμερα δεν έμπαινε για καποια ώρα..

αλλά και στην δουλειά με ΙΕ σέρνεται σαν το φίδι

Reaction score
1.213
Την στιγμή που γράφω, με IE σέρνετε, με Firefox πετάει.
Προσωπικά δεν το βλέπω για database προβλημα, μήπως κανα plugin του forum δεν συμπαθεί τον IE ???

Με firefox (και με ΙΕ) βγαζει το database error σε μενα και σε αλλους...καταντησε κουραστικο..ουτε το ποστ δεν ειμαι σιγουρος οτι θα τελειωσω καθε φορα..

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: "Σέρνεται" το forum

και εμείς FF έχουμε αλλά σήμερα δεν έμπαινε για καποια ώρα..

αλλά και στην δουλειά με ΙΕ σέρνεται σαν το φίδι
Ειρηνη γινεσαι υπερβολικη , μακαρι να ηταν φιδι και μαλιστα ...σαιτα !!!

Προς το παρον ειναι......

Attachments

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Είτε υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα στο posting είτε όχι, το καλύτερο είναι, όπως έχει αναφερθεί κι άλλη φορά, να κάνουμε ένα απλό Ctrl+A και Ctrl+C (αντιγραφή όλων στο πρόχειρο) πριν πατήσουμε το submit. Έτσι, και timeout να γίνει ή οτιδήποτε άλλο, δεν χάνουμε το περιεχόμενο... Ιδιαίτερα στα μακροσκελή ή "φορτωμένα" posts, αυτό μπορεί να γλιτώσει τον αποστολέα από πολλά νεύρα...:pc:

Μια συνήθεια είναι...

Reaction score
14
Μαρία αυτό κάνω εχω χάσει την τελευταία εβδομάδα 3 πόστ μακροσκελή και εχω συφιλιασθεί....

Σήμερα, τώρα είναι ΟΚ, πρίν το πρωί πηδιόταν ό ΔΙΑΣ...

Reaction score
1
Μα πως χάνετε posts; Εάν σας βγάλει timeout, ένα "Back" αρκεί για να ξαναβρεθείτε στον editor!

Τουλάχιστον για τον FF είμαι 100% βέβαιος καθότι μου έχει τύχει αρκετές φορές. Για τον ΙΕ, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην ισχύει το ίδιο.

Υ.Γ. Για τα μακροσκελή μνμ, αυτό που εγώ κάνω είναι να τα γράφω στο Notepad. Πριν τα κάνετε copy, φροντίστε να ξετσεκάρετε την επιλογή "Format / Word Wrap".

Reaction score
1.213
Μα πως χάνετε posts; Εάν σας βγάλει timeout, ένα "Back" αρκεί για να ξαναβρεθείτε στον editor!

Τουλάχιστον για τον FF είμαι 100% βέβαιος καθότι μου έχει τύχει αρκετές φορές. Για τον ΙΕ, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην ισχύει το ίδιο.

Υ.Γ. Για τα μακροσκελή μνμ, αυτό που εγώ κάνω είναι να τα γράφω στο Notepad. Πριν τα κάνετε copy, φροντίστε να ξετσεκάρετε την επιλογή "Format / Word Wrap".

Τεσπα τα ποστ ειναι το λιγοτερο..με λιγη προσοχη δεν τα χανεις..

Αυτο το database error που οφειλεται βρε Ζoglair ?? Kαι πως θα διορθωθει...με το νεο server , με τι ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: "Σέρνεται" το forum

Fatal error: Call to undefined function: print_portal_output() in /home/avsite/public_html/index.php on line 47

Πεταει ,τι να σου πω!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: "Σέρνεται" το forum

Σου ζητούμε συγνώμη ρε Νικόλα. Θα προσπαθήσουμε να διορθωθούμε.

...
Aυτο δεν χρειαζοταν.

Αν θες να το τραβηξουμε το σχοινακι, δεν εχω κανενα προβλημα!
Δεν εχω παραπονεθει ποτε ουτε μ ενοχλει να μην ανοιγει η σελιδα καποιες φορες.
Αλλα μην μας λες οτι '' πεταει'' ενω αρκετοι εχουν προβλημα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.892
Δηλαδή άμα σε εμένα πετάει τι να λέω ότι σέρνεται? Πας καλά ρε?

Εδώ κάποιοι άνθρωποι κουράζονται και όλη μέρα και ψάχνουν να δούνε τι φταίει. Και αντί να ακούσουνε ένα ευχαριστώ, ακούνε μόνον ειρωνείες και παράπονα πχ λόγω... έλλειψης ενημέρωσης για το shoutbox. Λες και άλλον νταλκά δεν είχαν από το να μας παίρνουν τηλέφωνο για να μας ενημερώσουν πριν κάνουν οτιδήποτε. Έχεις δει τι ώρα κοιμάται ο zoglair κάθε βράδυ?

Αν ήσουν στη θέση τους θα είχες διαολοστείλει κόσμο, αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Σαν να σε βάρεσε κάποιος με βαριοπούλα στο κεφάλι είσαι εδώ και 2-3 μέρες. Άκου να τραβήξουμε το σκοινάκι... :crazy_1:

...

Reaction score
0
Καλα σου λεει ρε Aνακτα .
Πας καλα ?
Τι τα θες τα σκοινακια και τις ειρωνιες .
Ειναι προνομιο αλλων .......που "πανε καλα".
Και πες του τυπου με την βαριοπουλα
να ρθει και απο το σπιτι μου ,
να μου ριξει και μενα για κανα 2 μερες .
Και μετα ολοι μαζι να αναφωνησουμε :

"Πεταει ο Γαιδαρος ?"
Πεταει ,πεταει ."

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.549
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint