"Σέρνεται" το forum

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μπορω να παρακαλεσω για μια μικρη/μεγαλη χαρη παιδια?
Δωστε μας ενα μικρο περιθωριο, ας πουμε εως το τελος του μηνα περιπου, για να διορθωσουμε καποια πραγματα.
Εαν εως τοτε δεν γινουν, η διαπιστωσετε πως δεν γινονται, οι απαραιτητες προσπαθειες τοτε να βγειτε και να ξεφωνισετε εμενα, οχι κανενα αλλο.:prof:
Εως τοτε ομως ειναι απαραιτητη μια σχετικη ηρεμια.
Σας παρακαλω θερμα και παλι...:happy_4:

Reaction score
1.844
Απάντηση: "Σέρνεται" το forum

Εδώ και 2-3 μέρες δεν μου δουλεύει η Αναζήτηση, σύνθετη και απλή. :-(

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Όχι ρε δεν μπορείς. Με ποιό δικαίωμα δηλαδή μπορείς? Έχεις εσύ τις ίδιες αγωνίες για την πλατφόρμα και την βάση μας? Αγαπάς εσύ το site τόσο όσο αυτοί? Ξενυχτάς εσύ πάνω από το κωλοsite για να δεις τι φταίει ή είσαι στον msn και κωλοβαράς? Άντε πάγαινε ρε, τώρα μιλάνε αυτοί που ξέρουν και θα σου κάνουν κριτική όσο γουστάρουν. Ούτε ένα site δεν μπορείς να φέρεις στα ίσα του, άχρηστε!

...

Reaction score
1.844

Είπα κι εγώ...
Αυτό, κολλάει σ' αυτό;
Εδώ και 2-3 μέρες δεν μου δουλεύει η Αναζήτηση, σύνθετη και απλή. :-(
Όσο για το επόμενο μήνυμά σου, δεν εξυπηρετεί σε κάτι, ούτε καν γι' αυτά που θέλεις να εκφράσεις, είναι οξέως παρεξηγήσιμο.
Στο λέει αυτό ένας που δεν περιλαμβάνεται στο σχόλιό σου, είναι ουδέτερος, άρα κάπως αντικειμενικός.
Τα flames μόνο ζημιά προκαλούν! ;-)

Reaction score
17.061
Δωστε μας ενα μικρο περιθωριο, ας πουμε εως το τελος του μηνα περιπου, για να διορθωσουμε καποια πραγματα.

Νομιζω οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα.

Θα κανουμε υπομονη.....

Ευχαριστουμε.:cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Re: Απάντηση: "Σέρνεται" το forum

Όσο για το επόμενο μήνυμά σου, δεν εξυπηρετεί σε κάτι, ούτε καν γι' αυτά που θέλεις να εκφράσεις, είναι οξέως παρεξηγήσιμο.
Το μοναδικό πρόβλημά μου ξέρεις ποιό είναι? Ότι αδικούνται κάποιοι χωρίς λόγο και για ψύλλου πήδημα, άνθρωποι που κοπιάζουν πολύ, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Τίποτε άλλο.

Από εμένα λήξις.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Απάντηση: "Σέρνεται" το forum

Το μοναδικό πρόβλημά μου ξέρεις ποιό είναι? Ότι αδικούνται κάποιοι χωρίς λόγο και για ψύλλου πήδημα, άνθρωποι που κοπιάζουν πολύ, βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Τίποτε άλλο.

Από εμένα λήξις.

...
Tο πηρες στραβα απο την αρχη.
Δεν αδικειται κανεις ουτε στηνεται στον τοιχο.
Αλλα αν δεν αναφερθει το προβλημα πως θα λυθει?
Θα το μαντεψει ο αλλος?

Reaction score
173
Απάντηση: Re: "Σέρνεται" το forum

Όχι ρε δεν μπορείς. Με ποιό δικαίωμα δηλαδή μπορείς? Έχεις εσύ τις ίδιες αγωνίες για την πλατφόρμα και την βάση μας? Αγαπάς εσύ το site τόσο όσο αυτοί? Ξενυχτάς εσύ πάνω από το κωλοsite για να δεις τι φταίει ή είσαι στον msn και κωλοβαράς? Άντε πάγαινε ρε, τώρα μιλάνε αυτοί που ξέρουν και θα σου κάνουν κριτική όσο γουστάρουν. Ούτε ένα site δεν μπορείς να φέρεις στα ίσα του, άχρηστε!

...
Μα δεν ειπε κανενας κατι τετοιο.
Κακως η ληξη ηρθε στην 7η σελιδα.
Οπως λεει και πιο πανω ο anemelos ολο αυτο ειναι οξέως παρεξηγήσιμο κι εχει δικιο.
Το τελος του κοσμου δεν ειναι εδω για κανεναν!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Re: Απάντηση: Re: "Σέρνεται" το forum

Μα δεν ειπε κανενας κατι τετοιο.
Τώρα άμα κάτω και σου αραδιάσω τι ειπώθηκε, θα δεις ποιό είναι το οξέως παρεξηγήσιμο. Τες πα.

...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.520

Μέσω ΟΤΕΝΕΤ πριν λίγο:

και το tracert :

Απλή επισήμανση κάνω, όχι παράπονα!!!! :happy_9:

Attachments

Reaction score
1
Το "Database Error" είναι κοινό για όλους, δηλαδή, ανεξάρτητο από σύνδεση. Όταν το βλέπετε εσείς, το βλέπουμε κι εμείς. Επιπλέον, η πλατφόρμα στέλνει mail στον διαχειριστή ώστε να ενημερώνεται ακόμη και αν είναι offline, εκείνη τη στιγμή.

Συνεπώς, δεν χρειάζεται να το επισημαίνετε.

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να σημειώσω πως αυτό το μήνυμα δε σημαίνει απαραίτητα αυτό που λέει. Η πλατφόρμα δεν μπορεί να απεικονίσει απολύτως τίποτα εάν προηγουμένως δεν συνδεθεί με τη βάση δεδομένων. Σε περίπτωση που η σύνδεση είναι αδύνατη, τότε απεικονίζει μία standard, στατική σελίδα, αυτή που βλέπετε. Μπορώ να την αλλάξω, με κάτι πιο φιλικό όπως το συνημμένο παράδειγμα.

Attachments

Reaction score
1.213
Το "Database Error" είναι κοινό για όλους, δηλαδή, ανεξάρτητο από σύνδεση. Όταν το βλέπετε εσείς, το βλέπουμε κι εμείς. Επιπλέον, η πλατφόρμα στέλνει mail στον διαχειριστή ώστε να ενημερώνεται ακόμη και αν είναι offline, εκείνη τη στιγμή.

Συνεπώς, δεν χρειάζεται να το επισημαίνετε.

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να σημειώσω πως αυτό το μήνυμα δε σημαίνει απαραίτητα αυτό που λέει. Η πλατφόρμα δεν μπορεί να απεικονίσει απολύτως τίποτα εάν προηγουμένως δεν συνδεθεί με τη βάση δεδομένων. Σε περίπτωση που η σύνδεση είναι αδύνατη, τότε απεικονίζει μία standard, στατική σελίδα, αυτή που βλέπετε. Μπορώ να την αλλάξω, με κάτι πιο φιλικό όπως το συνημμένο παράδειγμα.

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Πεθανα στο γελιο...ακου πουπουλενιο καναπε...

Reaction score
1.213
Παρακαλω μπορει το μηνυμα να εχει και μια προσωπικη πινελια για τον καθενα..πχ για μενα μπορει να λεει....ηρεμησε , χαλαρωσε και σκεψου δυο μελαψα μωρακια με σφιχτα οπισθιουλια !!

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: "Σέρνεται" το forum

Παρακαλω μπορει το μηνυμα να εχει και μια προσωπικη πινελια για τον καθενα..πχ για μενα μπορει να λεει....ηρεμησε , χαλαρωσε και σκεψου δυο μελαψα μωρακια με σφιχτα οπισθιουλια !!
Δεν 'ν κακό!
Και μένα μου κάνει αυτό για μήνυμα. :cool_11:(ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται) :happy_6:

Μπαίνω με Αλεπού (τον ΙΕ τον έχω ξεχάσει πως είναι εδώ και 4-5 χρόνια) και πάει καλά. Μόνο τα μηνύματα της Database έχω πάρει 3-4 φορές την τελευταία βδομάδα.
Ελπίζω να έχετε προσέξει όλοι την εκκαθάριση των Temp files και ενδεχομένως των cookies του avsite.
Ένα σχόλιο που έκανα, για τη μη λειτουργία της Αναζήτησης, δεν απαντήθηκε, αν δηλ έχει κι' άλλος το πρόβλημα.
:happy_4:

Reaction score
1
Δεν βλέπω πρόβλημα στη λειτουργία της Αναζήτησης...

Τι ψάχνεις και τι σου βγάζει;

Reaction score
1.844

Τώρα μου δούλεψε. wall_1
Έβαλα κριτήριο "επαγγελματίες" , "τίτλους μόνο" και "Νίκος Τσαρουχάς" και έβγαλε το σωστό θέμα.
Αν ξανακάνει πρόβλημα θα το αναφέρω. :happy_9:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.577
Members
38.463
Νεότερο μέλος