Σας αρεσει να γραφετε reviews?

Reaction score
3.497
Δεν τους εμπόδισε κανείς. Ας τα αγοράζουν κι ας παρασύρονται. Αν δεν παρασύρονται πως θα πλουτίζουν τα εργοστάσια και οι αντιπρόσωποι ?

Εδώ μέσα όμως δεν πρέπει να παρασύρουμε τα μέλη.

Μόνο με κοινές ακροάσεις και πολλές δοκιμές βγαίνουν τα σωστά συμπεράσματα.

Γιώργη, να βρεθούμε. Κανόνισε κάτι .

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω ότι επί της ουσίας κανείς δεν διαφωνεί...

Και αυτό γιατί αν κάποιος από το avsite γίνει reviewer αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα "ακούει" όσα ακούνε και όλοι οι reviewers... και μάλιστα θα τα ακούει κυρίως από το avsite...

Από την άλλη ίσως και τα περιοδικά να θέλουν και κάποιους καθαρά χομπίστες για τους δικούς τους λόγους...

Το αποτέλεσμα θα κρίνει τα πάντα... και από ότι βλέπω κάποιοι θα ήθελαν να πάρουν το ρίσκο (γιατί ρίσκο είναι όχι λόγω των ικανοτήτων τους αλλά περισσότερο λόγων όλων των άλλων εξωτερικών καταστάσεων...) και κάποιοι άλλοι όχι...

Όμως εκτός από όσους μας διαβάζουν εδώ υπάρχουν και δεκάδες άλλοι που διαβάζουν μόνο τα περιοδικά. Και μόνο η προσπάθεια να περάσει η καλή νοοτροπία που επικρατεί στο avsite στις σελίδες κάποιων περιοδικών αξίζει τον κόπο...

Reaction score
3.497
Χρήστο, η γενική τοποθέτησή σου με βρίσκει σύμφωνο.

Ομως αυτό που με ενδιαφέρει, εμένα τουλάχιστον, είναι να προσφέρουμε πρώτα στο AVSite και στα μέλη του και μετά οπουδήποτε αλλού .
Φοβάμαι βέβαια πως αν κάποιος αφιερώσει αναγκαστικά περισσότερο χρόνο για να γράφει στα περιοδικά, δεν θα έχει χρόνο να γράφει ή να συμμετέχει ενεργά στο AVSite.

Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο εις βάρος του φόρουμ μας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Χρήστο, η γενική τοποθέτησή σου με βρίσκει σύμφωνο.

Ομως αυτό που με ενδιαφέρει, εμένα τουλάχιστον, είναι να προσφέρουμε πρώτα στο AVSite και στα μέλη του και μετά οπουδήποτε αλλού .
Φοβάμαι βέβαια πως αν κάποιος αφιερώσει αναγκαστικά περισσότερο χρόνο για να γράφει στα περιοδικά, δεν θα έχει χρόνο να γράφει ή να συμμετέχει ενεργά στο AVSite.

Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο εις βάρος του φόρουμ μας.

Επαυξανω 100% :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members