Σεξ και κεφτεδάκια με σως high end

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379
Δηλαδή, έλεος! Έ-λε-ος! Δεν πάει άλλο, πώς το λένε! Δηλαδή, άμα εσείς ήσαστανε στη θέση μου τί θα κάνατε; Όχι δηλαδή να μου πείτε! Τί θα κάνατε!

Κάθομαι και που λέτε και χωνεύω τα μεσημεργιανά κεφτεδάκια, σφίγγω και μια τσιγαριά, φκιάχνω και φραπέ (παιδικό, ο ανδρικός μου φέρνει αϋπνία, ο γυναικείος απλώς δεν είναι καφές), αράξει και την έχω (σχήμα πρωθυκέ, πρωθύστερον κι έτσι, αλλά πού να ξέρετε εσείς από προχώ ελληνικά), και ντριιιιιιιιν, χτυπάει το καταραμένο…

- Έλα, σε ξύπνησα; Θα πάμε για καφέ;
- Ρε στα διάλα, εσύ είσαι; Κι έλεγα θα πάρει γυναίκα, αλλά πού!
- Σκάσε και τελείωνε. Σε μισή ωρίτσα κάτω!
- Κάτω, κάτω! Τί να βάλω;
- Ό,τι και να βάλεις, τα ίδια σκ... είσαι, οπότε ελεύθερα. Μόνο μη βάλεις παπιγιόν, μου τη δίνει που μου τη δίνει η μούρη σου, με παπιγιόν δε θα το αντέξω.

Τί να κάνω ο καψερός, κρεμάω το βαρύτιμο παπιγιόν στον καλόγερο, βάζω δυό ρούχα και κατεβαίνω. Για να μη σας τα πολυλογάω δηλαδής, καθήσαμε σε μια καφετέτοια, ελληνική, από ‘κείνες που παραγγέλνεις καφέ φαντάρος, τον πίνεις παντρεμένος και τον πληρώνεις συνταξιούχος - και νά 'ταν αυτό μαναχά; Είχε και τηλεόραση και κάτι κρεμανταλάδες γύρω - γύρω που μου πήραν τ' αυτιά! Έβλεπαν αυτό το αποτέτοιο, πως το λεν, α ναι!, μπάσκετ έβλεπαν. Τέλος πάντων, εγώ τέτοια λαϊκά ηβέντ δεν τα μπορώ, αλλά έκανα την ανάγκη φιλοτιμία. Αλλά με τέτοια φασαρία τί καμάκι να κάνεις; Γίνεται καμάκι με νοήματα;

- Τί είπατε, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ;
- Λέω, μανάρι, είσαι για ένα ποτάκι αβέκ μουά, απρέ λε καφέ;
- ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΛΕ; ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ;
- ΛΕΩ, ρε συ μανάρι, ...
- ΑΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ, ΤΙ ΛΕΤΕ;
- ΛΕΩ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑΔΥΟ @##%ΣΙΑ, ΝΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ;
- Αχ, ΛΥΠΑΜΑΙ, ΔΕ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ...

Τι διάολο, σε κουφή έπεσα; Αλλ’ από την άλλη, με τόση φασαρία, τι να σου κάνει το κορίτσι!... Τέλος πάντων, δε γίνεται που δε γίνεται καμάκι, πιάνουμε την κουβέντα για τα δικά μας! Και δώστου λάμπες, και να τα πσηφιακά, και πάρε χροιές, δώσε ματσαρίσματα, στείλε γκαβλώδια, χώσε Κρελλ, να κι από δίπλα τα σάμπρε και τα μπούφαλο, θάψαμε τον Argi, θάψαμε το Ζαπάντη, θάψαμε τον Καφάτο, τέλος πάντωνε, θάψαμε κόσμο και ντουνιά. Κι απάνω που ήμταν έτοιμος να θάψουμε τον Ear, σηκωθήκαμε να βολτάρουμε στην προμενάααααντ.

Ε, είδαμε κόζμο, μας είδε κόζμος, λέω, δε μπάμε και για κανένα απεριτίφ μετά χταποδακίου;
Το λοιπόν, για να μη σας τα πολυλογάω, μεταξύ οκτάποδος και Τσιλιλή μετά γλυκανίσσου, το γυρίζουμε στα κομπιουτερικά…

- Δε μου λες; Εσύ με τι ακούς; Με φούμπαρ;
- Φυσικά με φούμπαρ! (Ρε κάτι ερωτήσεις που κάνει ο κόσμος!)… Εσύ;
- Α, εγώ ό,τι λάχει. Και με γουίντοουζ μήντια πλέυερ άμα λάχει…
- (Μιλάμε, μένω κόγκολος!) Είσαι με τα καλά σου; Με τον ακατονόμαστο δεν μπορείς να ακούς μπιτ πέρφεκτ!
- Ε και τι έγινε; Δηλαδή, το μπιτ πέρφεκτ μας μάρανε τώρα;

Ε, με το που πέταξε το μπάκακα, σε πέντε λεφτά άρχισε να βρέχει! Ακούς εκεί νον μπιτ πέρφεκτ! Να βράσω τα πικάπια και τις λάμπες σας! Τέρμα, τα παρατάω ρε! Σας βαρέθηκα όλους. Δεν υποφέρεστε πχια! Ούτε χάι φάι, ούτε χάι εντ, ούτε τίποτα. Θα το γυρίσω στους μεταξοσκώληκες! Κι άμα ξανακάνω καμάκι σε ώρα μπάσκετ, εμένα να με…

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486
Απάντηση: Σεξ και κεφτεδάκια με σως high end

:622:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.469

:607:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Τελικα για να γαμ@σεις την σημερον ημεραν δεν πρεπει να τρως κεφτεδακια ,να παιζει οτιδηποτις αλλο εκτος απο μπασκετ η τι βι ,να μην βρεχει και να ακους mp3 ......δεν μπορει ...ενα μανικι θα το ριξεις με τις ανωθεν προδιαγραφες!!!!!! :143::143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ξυπνιος εισαι Γιαννακι Βου????:138::138:

Y

Yiannis_B

Guest

Ουί! :107:

Με τα χρονογραφήματα του Κώστα πεθύμησα τσιπουράκια και καφέδες αραχτός στην παραλία του Βόλου!

Καλό καλοκαίρι!

Y

Yiannis_B

Guest

....Θα το γυρίσω στους μεταξοσκώληκες! ....
Τι μου θύμησες τώρα! Ήταν μια εποχή στο δημοτικό που όλοι οι παλαβοί στο Βόλο, εκτρέφαμε μεταξοσκώληκες!...Δεν είχε μείνει μουριά για μουριά....

Μετά το ρίξαμε στα αυτοσχέδια αερόστατα με τα στεφάνια από καλάμι, το στουπί και τα ριζόχαρτα...

Είχαμε βάλει τόσες φωτιές σε ξεραμένα χωράφια που μας το κόψαν μαχαίρι...

D

deleted user 10898

Guest
εκει λοιπον που εχω ανοιξει πανω στο παγκο της κουζινας χθες το βραδακυ, 1 λαδι Καλαματας ποικιλια κορωναιικη (απο εκει ειμαι), ενα λαδι μυτηλινης του γαμπρου μου, ενα mobil 1, ενα ραπτομηχανης singer και προσπαθω να αποφασισω ποιο απο ολα θα βαλω στο "πηγαδι" του πικαπ θρυλικου Linn Sondek, ξαφνικα ντριιννννν....
-ελα ρε τι κανεις?
-πινω καφε με ενα φιλο...
-σας ζηλευω ρε ρεμαλια...
-εσυ?
-εγω με 2 παιδια διαβαζω τον τσελεμεντε της Linn μολις τα βαλω για υπνο. τοτε ακουω με τα πανελ σε χαμηλη ενταση, ειναι κορυφαια για αυτη την δουλεια.
-σε ζηλευω ρε το ιδιο θα κανω και εγω.
-τι θα παρεις πανελ?
-αυτο ξεχνα το
-αλλα τι?
-θα κανω οικογενεια!
-πινετε τσιπουρα?
-οχι ακομα στον καφε ειμαστε. θα παμε μετα.

τι συμπερασαμα βγαζετε?

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Σεξ και κεφτεδάκια με σως high end

α ναι, οι διαφορες στην κυματομορφη απο ενα μη bit-perfect πλαυερ με ενα ασυγχρονο interface ειναι συνηθως μικροτερες απο αυτες απο ενα bit-perfect που παιζει συνδεδεμενο με ενα πχ απλο usb dac χωρις ικανοτητα ελεγχου των σφαλματων χρονισμου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μιλαμε υπερπαραγωγικοτερο απο το

Last edited by a moderator:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Μήπως είχαν πολύ κρομμύδι τα τσεφτεδάκια?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ειναι αρρωστιαρης παντως ο ηλιος στις μερες μας..........καποια φιλτατα μελη μας ....τα βαραει απιστευτα στην κεφαλα......και μενα μεσα φυσικα!!!!!!

:143::143:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.847

Όταν ο Κόγιας έχει κέφια, ζωγραφίζει. Από τα καλύτερα χρονογραφήματα ever!!

:622:

Κώστα, για τις κουφές, την επόμενη φορά πάρε...

Y

Yiannis_B

Guest

Ξυπνιος εισαι Γιαννακι Βου????:138::138:
....καλά τώρα μου θύμισες τα ερτζιανά και τους ραδιοερασιτέχνες σε μεταμεσονύκτιες συζητήσεις!!! :107:

Last edited by a moderator:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.895

Ο Κώστας όταν έχει κέφχια κάνει πολλά πράγματα.
Σήμερα που πέρασε από δω και τα λέγαμε παρέα και με τον εαρ, ξαφνικά του ήρθε να ρετουσάρει το pc μου.
Διότι έκανε λέει θόρυβο και τον εκνέβριζε και κόντεβε να γίνει εκνεβρασθενικός.
Το έκανε φύλλο και φτερό.
Άνοιξε μέχρι και το τροφοδοτικό.
Αφού το φυσήκσαμε με αέρα από το κομπρεσέρ με 8,5 ατμόσφαιρες και έφυγαν κανά δγυό κιλά σκόνη, χώμα, σπανάκια, βρύα, λειχήνες, ασκαρίδες και οξύουροι, τα κσαναμόνταρε και μετά μπήκε και στο μπάϊος (bios) και έδωσε ρητή εντολή στον επεκσεργαστή να μην ζεσταίνεται για να μην κσαναδουλέψει ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή για πάνω από 1000 στροφές.
Ω του θαύματος δουλέβει πολύ πχιο ήσυχα.
Ως ένδεικση εβγνωμοσύνης παράγγειλα κάτι ψιλά να τσιμπήσουμε (ήταν και μεσημέρι) αν και δεν έφαγε πολύ διότι είναι πχιο δύσκολη η επιστροφή μεσημεργιάτικα.
Αν είχα δγιαβάσει το θέμα πχιο νωρίς θα είχα παραγγείλει κεφτεδάκια με σως.

Reaction score
17.817

Διάβασα κεφτεδακια και μπήκα.Τι γίνεται εδω μέσα?:114::114:

Reaction score
30.045

Το της .......... γυναικώς σιδηρούν κιγκλιδωμα...:116:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.379
Απάντηση: Re: Σεξ και κεφτεδάκια με σως high end

Μα καλά...ποιός αλήτης το πε αυτό???
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, είναι γνωστό μέλος της αθηναϊκής high end κοινότητας. Μη με ρωτήσεις από πού τον ξέρω...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@