Σετακι αλλα μικρό και γλυκοφαγωτο

Reaction score
76
Καλημέρα, ρωτάω για φίλο. Ψάχνει εταιρείες ποτ βγάζουν ενισχυτές, CD player, κλπ αλλά που οι μονάδες είναι μικρότερων διαστάσεων. Έχει ένα μικρό έπιπλο στο σαλόνι (κατω απο 40 εκατοστά)του και θέλει εκεί να χωρέσει ένα μικρό συστημα. Προσοχή δεν θέλει μια λυση όλα σε ένα.

Reaction score
5.901
Καλημέρα, ρωτάω για φίλο. Ψάχνει εταιρείες ποτ βγάζουν ενισχυτές, CD player, κλπ αλλά που οι μονάδες είναι μικρότερων διαστάσεων. Έχει ένα μικρό έπιπλο στο σαλόνι (κατω απο 40 εκατοστά)του και θέλει εκεί να χωρέσει ένα μικρό συστημα. Προσοχή δεν θέλει μια λυση όλα σε ένα.
Χρήματα;
Κλασικό παράδειγμα είναι οι συσκευές της εταιρείας Cyrus που έχουν πλάτος περίπου 22εκ https://www.cyrusaudio.com/
Cyrus+Signature+system+Audio+T+Southampton+20-5-15.jpg

Last edited:

Reaction score
3.533
Καλημέρα. Είμαι κάτοχος της πανέμορφης σειράς smart line της advance paris. Πολύ καλή εταιρεία με ποιοτικά προϊόντα. Ο ενισχυτής Advance Paris AX1 με έχει καλύψει πλήρως.
https://advance-acoustic.com/en/36-high-end

Και ποιότητα και ομορφιά και φυσιολογικές τιμές.

ika

News
Reaction score
16.759
Έχει στενές συσκευές

και σε 2ο χέρι να βρεθουν:

Last edited:

K

kimon

Guest
Χρήσιμο θα ήταν να οριστεί το ύψος της δαπάνης και οι απαιτήσεις που υπάρχουν, αλλιώς πελαγοδρομούμε.

TGD

Reaction score
10.581
Η Teac είναι πολύ καλή περίπτωση, αλλά νομίζω ότι δεν έχει αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.
Η Yamaha είχε μια πανέμορφη σειρά, νομίζω ότι ο Νάκας έχει ακόμα στοκ.
Στην Stepcom είχε ένα μεταχειρισμένο σετ JVC K2.

TGD

Reaction score
10.581
Castle Avon 1 για την ακρίβεια. Εχει 3 μικρά σε αυτό το μέγεθος η Castle, το κλασικό λεγεται Richmond.
Φημίζονται και για το φινίρισμα τους.

det

Reaction score
104
Castle τέλος από Ιωνά (audioexclusive) αλλά θα βρείτε τελευταίες παρτίδες σε καλές τιμές (UK, αυτά τουλάχιστον πριν ένα χρόνο που είχα περάσει από εκεί)

Reaction score
7.089
Δηλαδή τι ακριβώς θέλει? Γιατί δηλαδή θα τον χάλαγε ένας ενισχυτής με δικτυακές λειτουργίες? Δεν θα του άρεσε να έχει ενα NAD M10 V2,για παράδειγμα? Tα Τeac είναι εξαιρετικά, μπορεί να πάρει το streamer/dac της σειράς και έναν τελικό, αλλά τελικά δεν έχω καταλάβει τι τρέχει με την teac στην χώρα μας.

Last edited:

TGD

Reaction score
10.581
O M10 έχει 3 χιλιάρικα. Δεν το περιγράφεις ως "σετάκι"!

Με την Teac έχει καιρό να στεριώσει αντιπροσωπεία. Πράγμα που μου κάνει εντύπωση γιατί τα επαγγελματικά Tascam εισάγονται ανελλειπώς στην Ελλάδα και τα ακριβά Esoteric είχαν εκπροσώπηση.
Το πρόβλημα εντάθηκε όταν η μητρική εταιρία (Gibson) χρεωκόπησε το 2018.

ika

News
Reaction score
16.759

Reaction score
3.628
Εxposure σειρα ΧΜ.Με πολυ καλες κριτικες κιολας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo