Σε αναζήτηση media player

Reaction score
28
Για τον "Δυτικό Ψηφιακό", Θα σε παράπεμπτα σε ένα thread "παραδίπλα" αλλά μάλλον αυτό απαγορεύεται.

Anyway, το συγκεκριμένο media player έχει απ΄τη μαμά του μόνο οπτική έξοδο. Με την (εύκολη) αφαίρεσή του μπορείς να πάρεις ηλεκτρικό spdif επιπέδου TTL (3.3 V για την ακρίβεια) και να οδηγήσεις άνετα το DAC σου. Λίγα DAC δεν έχουν πληρη συμβατότητα με στάθμη εισόδου TTL.

Θα μου πεις και λοιπόν? Η ποιότητα αναπαραγωγής που αυτή τη στιγμή απολαμβάνω από το αυγκεκριμένο media player είναι "εξωκοσμική" στην κυριολεξία.

Υλικό flac 16/44.1, αναφοράς και μη, αναπαράγεται με τέτοια τρισδιάστατη απεικόνιση και καθαρότητα που εξακολουθεί να με ξενίζει ακόμη και μετά από πάρα πολλούς μήνες ελεγχόμενης ακρόασης. Είναι η πρώτη φορά που ακούω κλασσική μουσική και συμφωνικές ορχήστρες από το σύστημά μου, από την αρχή έως το τέλος χωρίς διακοπές.

Επίσης, να σημειώσω ότι είμαι ταυτόχρονα κάτοχος ενός όχι ιδιαίτερα φτηνού και καλοστημένου αναλογικού συστήματος (Gyrodec, Morch UP-4, VDH Frog), το οποίο σκέφτομαι να το πουλήσω μιάς και κάθεται άπραγο...

μα το v-dac οπου υπαρχει εχει οπτικη εισοδο!

Reaction score
0
Ma tο θέμα είναι ότι ΔΕ συγκρίνεται η ποιότητα της οπτικής με την ηλεκτρική (TTL) έξοδο του WDTV. Η νύχτα με τη μέρα...

Πριν καταλήξω εκεί, πέρασα και από το στάδιο της οπτικής διασύνδεσης με ίνα Clicktronic και μετατροπέα optical > spdif.

Reaction score
28
Ma tο θέμα είναι ότι ΔΕ συγκρίνεται η ποιότητα της οπτικής με την ηλεκτρική (TTL) έξοδο του WDTV. Η νύχτα με τη μέρα...

Πριν καταλήξω εκεί, πέρασα και από το στάδιο της οπτικής διασύνδεσης με ίνα Clicktronic και μετατροπέα optical > spdif.
εχω καταληξει οτι εαν θελω να χρησιμοποιησω πλευερ για το στερεο μακρια απο το πι-σι χωρις καμμια σχεση με την τηλεοραση να εχει οθονη και να παιζει τα flac αρχεια μου με foobar και συνδεση με το v-dac να ειναι σε συνδεση με το δικτυο για ιντερνετικο ραδιοφωνο ,για ολα αυτα λοιπον δεν βλεπω αλλη λυση απο το να παρω ενα lap-top και να εχω σε συνδεση και εναν εξωτερικο σκληρο , η μηπως υπαρχει και αλλη λυση??

και χωρις πατεντες.!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.508
Members
38.568
Νεότερο μέλος
KRMA90