μα το v-dac οπου υπαρχει εχει οπτικη εισοδο!Για τον "Δυτικό Ψηφιακό", Θα σε παράπεμπτα σε ένα thread "παραδίπλα" αλλά μάλλον αυτό απαγορεύεται.
Anyway, το συγκεκριμένο media player έχει απ΄τη μαμά του μόνο οπτική έξοδο. Με την (εύκολη) αφαίρεσή του μπορείς να πάρεις ηλεκτρικό spdif επιπέδου TTL (3.3 V για την ακρίβεια) και να οδηγήσεις άνετα το DAC σου. Λίγα DAC δεν έχουν πληρη συμβατότητα με στάθμη εισόδου TTL.
Θα μου πεις και λοιπόν? Η ποιότητα αναπαραγωγής που αυτή τη στιγμή απολαμβάνω από το αυγκεκριμένο media player είναι "εξωκοσμική" στην κυριολεξία.
Υλικό flac 16/44.1, αναφοράς και μη, αναπαράγεται με τέτοια τρισδιάστατη απεικόνιση και καθαρότητα που εξακολουθεί να με ξενίζει ακόμη και μετά από πάρα πολλούς μήνες ελεγχόμενης ακρόασης. Είναι η πρώτη φορά που ακούω κλασσική μουσική και συμφωνικές ορχήστρες από το σύστημά μου, από την αρχή έως το τέλος χωρίς διακοπές.
Επίσης, να σημειώσω ότι είμαι ταυτόχρονα κάτοχος ενός όχι ιδιαίτερα φτηνού και καλοστημένου αναλογικού συστήματος (Gyrodec, Morch UP-4, VDH Frog), το οποίο σκέφτομαι να το πουλήσω μιάς και κάθεται άπραγο...
![]()
Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025