Σε τριψηφιο...

Reaction score
0
Απάντηση: Σε τριψηφιο...

Πιθανον επεσε η τιμη του EPSON 700, true or false θα το πει ο Αντρεας....
Όντως πρέπει να έπεσε......το Plaisio τον έχει 1040Ε και το Shop21 1080Ε.......όταν πάει γύρω στα 800Ε θα αρχίσω να το καλοσκέφτομαι:happy_6:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο αντρεας χρησιμοποιει την σωκρατεια μεθοδο την εκμαιευσης.....στην σημερινη εποχη λεγεται σου βγαζω τα εντερα .....
Είναι μερικές φορές που έρχομαι σε δύσκολη θέση. Η συμμετοχή μου στο site, ως αναπληρωτής γενικός διαχειριστής, με υποχρεώνει να κάνω καμιά φορά πράγματα που δεν θέλω.

Ο Ανδρέας είναι φίλος μου και αυτό δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Ταυτόχρονα είναι και ο άνθρωπος που συντηρεί οικονομικά όλην αυτή την προσπάθεια. Η επαγγελματική του ιδιότητα, το γεγονός ότι ζει πουλώντας είδη για τα οποία εδώ μέσα μιλάμε με τις ώρες, καμιά φορά μπερδεύει τα πράγματα. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Δεν θα μπορούσα να έχω πρόβλημα με κάποιον άνθρωπο που κάνει την δουλειά του για να ζήσει, ειδικά όταν αυτός ο άνθρωπος έχει απαντήσει πολλές δεκάδες χιλιάδες φορές, στις ερωτήσεις παλιών και νέων, όταν έχει βοηθήσει τόσο κόσμο με τις συμβουλές του.

Όταν ξεκίνησε το site, όλοι μαζί κάναμε μια συμφωνία. Αυτή ήταν ότι πρώτον το AVSite δεν θα στηριχθεί οικονομικά σε κανένα μαγαζί και δεν θα εξαρτηθεί από κανέναν επιχειρηματία και δεύτερον ότι όλοι είμαστε ίσοι, όλοι έχουμε τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις, απέναντι στα μέλη και στους επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας.

Προσωπικά, όσο βρίσκομαι σε αυτήν την θέση, οφείλω να ακολουθώ τους κανόνες και τους όρους που τότε πίστεψα και ακόμη πιστεύω. Έτσι, οφείλω να είμαι δίκαιος προς όλους. Επανειλημμένα έχω κάνει συστάσεις σε κάποιους επαγγελματίες του χώρου και σε κάποιους αντιπροσώπους, για το promotion που ηθελημένα ή όχι έκαναν σε κάποια threads πέραν της ειδικής κατηγορίας που υπάρχει γι αυτόν τον σκοπό.

Ο Ανδρέας δεν είναι αντιπρόσωπος, είναι απλά ένας εργαζόμενος. Θεωρώ όμως ότι με το παρόν thread και με την μέθοδο που περιγράφεται πιο πάνω και μοιάζει με teasing trailler, προμοτάρει περισσότερο από όσο θα έπρεπε ένα προϊόν, με αποτέλεσμα το θέμα να μοιάζει περισσότερο με διαφημιστική καμπάνια, κάτι που δεν οι κανόνες του site δεν επιτρέπουν.

Ανδρέα, θα σε παρακαλούσα να είσαι περισσότερο προσεκτικός στο μέλλον με αυτά τα θέματα...

Reaction score
14
Νίκο μια παρατήρηση.

Δύο προβολείς έπεσαν κάτω των 1,000 ευρώ.

Δεν είναι διαφήμηση, αλλά απλά ενημέρωση ότι οι τιμές κατεβαίνουν στα 720p για να δώσουν χώρο στην ερχόμενη τεχνολογία των 1080p που απο ότι βλέπεις έρχεται στα 2,500 Ευρώ.

Αυτό εξέλαβα απο το thread αυτό και όχι promotion ή διαφήμηση

Και πάλι με όλο το σεβασμό και πρός εσένα και πρός τον Ανδρέα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιάννη μου σημασία δεν έχει να είσαι τίμιος αλλά και να φαίνεσαι. Και δεν αναφέρομαι στους εκ φύσεως κακοπροαίρετους, που ούτως ή άλλως πάντα έλεγαν και θα λένε βλακείες για το AVSite, αλλά σε όλους όσους μπαινοβγαίνουν στην σελίδα μας.

Συνεπώς, πριν το σκεφτεί κανένας άλλος και για να έχω την συνείδησή μου ήσυχη, το σκέφτομαι εγώ και πράττω αναλόγως, όπως έπραξα και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, όπως θα πράξω και στο μέλλον. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους μας, το AVSite στηρίζεται σε αυτού του είδους τις δημοκρατικές διαδικασίες και αυτό φαίνεται με πράξεις, όχι με λόγια. Ή βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι ή κάτι δεν πάει καλά. Την ίδια αντιμετώπιση φυσικά, περιμένω και για το άτομό μου, αν χρειαστεί. Όλοι κρινόμαστε, κάθε μέρα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ξεκινησα με ενα μεγαλο μηνυμα, αλλα καθως η ωρα περνουσε και ηρεμουσα καταλαβα πως δεν ηταν απαραιτητο.
Υπαρχουν ανθρωποι που εκ των πραγματων θα παρεξηγησουν οτι και να πω.Μα οτι και να πω!
Πολλες φορες προσπαθω να μπω μεσα στην σκεψη τους και να καταλαβω τι κουβαλανε, αλλα...προφανως δεν μπορω να υποβαθμισω τον εαυτο μου οσο θα ηθελα.

Ποσο πιο ωραια θα ηταν εαν ολοι μπορουσαμε να εκφραστουμε εντελως ανοικτα, με καθε ειλικρινεια διχως τον φοβο του "τι θα πουν οι αλλοι"

Ποιος ο λογος λοιπον να ανατρεξω στο παρελθον λοιπον οταν στην συγκεκριμενη περιπτωση κατηγορουμαι πως "προμοταρω ενα προιον"?Και τι προιον?Εναν απο τους προβολεις που υποθετικα "δεν παω".

Ας ειναι λοιπον...
Ολοι ειμαστε ισοι σε αυτο το site μηδενος εξαιρουμενου.
Αυτα τα ξεκαθαρισαμε απο την αρχη.
Απο τον Γενικο Διαχειριστη εως το τελευταιο μελος που γραφτηκε πριν μολις πεντε λεπτα.

Βασιζομενος σε αυτη την αρχη λοιπον και αναγνωριζοντας το οποιο λαθος μου μεσα απο τους αγραφους κανονες που εχουμε θεσπισει-περισσοτερο ως ανθρωποι και λιγοτερο ως μιας μορφης μικρης κοινωνιας-αιτουμαι την τιμωρια μου για παραδειγματισμο.

Απο την πλευρα μου απλα υποσχομαι στην συνεχιση αυτου που κανω τοσα χρονια τωρα, ανοικτα, καθαρα, ντομπρα, διχως να εχω να φοβηθω το παραμικρο.

Το παρον θεμα ας θεωρηθει μια μικρη παρενθεση η, εαν θελετε, εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα.

Λυπαμαι εαν στεναχωρησα καποιους, ειλικρινα θα προσπαθησω να μην επαναληφθει...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σε ευχαριστώ που καταλαβαίνεις...

Άποψη μου είναι ότι δεν τίθεται θέμα τιμωρίας. Νομίζω ότι η σύσταση αρκεί. Η τελική απόφαση βέβαια για το αίτημά σου, είναι του Γενικού Διαχειριστή. Εγώ θα συμφωνήσω με ότι πει...

Reaction score
4
Επειδη δεν εχω καταλαβει και προσπαθω μια ωρα τωρα διαβαζοντας και ξαναδιαβαζοντας συνεχεια ολο το τοπικ, το γιατι φιλτατε Νικο χρησιμοποιησες αυτο που ποσταρα εγω για να ξεκινησει αυτη η σοβαρη κουνεντα.
Οποιος δεν καταλαβε , θελω να εξηγησω οτι εγραψα αυτο για τον Αντρεα περισσοτερο για να τον πειραξω για την "τεχνη" του να μην μας απανταει αμεσα , με αποτελεσμα να κρατιεται ετσι το ενδιαφερον στο τοπικ.
Κατι που μας "σπαει" τα νευρα αλλα σε ολους μας αρεσει τελικα.
Τα γραφω αυτα γιατι αισθανομαι ασχημα μηπως παρεξηγηθηκε κατι απο την πλακα που εκανα. Να ξερετε οτι δεν ειχα τετοιο σκοπο επουδενι και αν το εκανα καταλαθος ζητω συγνωμη απο ολους.

Μια εξηγηση θα ηθελα για να καταλαβω φιλε Νικο.

exile

Videocameras
Reaction score
4.541
Eγω τοτε-αν καταλαβα καλα- θα πρεπει να υποστηριξω πως οσοι εμμεσως ή οχι προμοταρουν κατι στην υπογραφη τους ,να το αλλαξουν γιατι με προδιαθετουν στην διαφημιση και οχι μονο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα φίλε μου pseiras.
Τόνισα απλά την μέθοδο, εξηγώντας κατόπιν την ενδεχόμενη λειτουργικότητά της σε θέματα marketing. Τίποτε περισσότερο...

Νομίζω ότι το θέμα πρέπει να θεωρηθεί λήξαν και πρέπει απλά να περιμένουμε την απόφαση του Γενικού Διαχειριστή...

Reaction score
4
Να μην αισθάνεσαι καθόλου άσχημα φίλε μου pseiras.
Τόνισα απλά την μέθοδο, εξηγώντας κατόπιν την ενδεχόμενη λειτουργικότητά της σε θέματα marketing. Τίποτε περισσότερο...

Νομίζω ότι το θέμα πρέπει να θεωρηθεί λήξαν και πρέπει απλά να περιμένουμε την απόφαση του Γενικού Διαχειριστή...
Φιλε Νικο ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν συμφωνω αλλα τουλαχιστον ξεκαθαριστικε η δικη μου θεση.

Παω τωρα να μεθυσω με την ησυχια μου.:cool_1:

Καλο Σαββατοβραδο σε ολους. :happy_4:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Διάβασα πολύ προσεχτικά όλο το θέμα και ειδικά τα κείμενα του Νίκου Τσαρουχά ο οποίος για μία φορά ακόμα παρενέβη πάρα πολύ έγκαιρα.

Η εξέλιξη του θέματος αυτού νομίζω από μόνη της υπερβαίνει το ίδιο το θέμα και το ίδιο το πρόβλημα! Όλα τα μέλη είναι ίσα και έχουν τα ίδια δικαιώματα αλλά και τις ίδιες υποχρεώσεις με όλους! Και ο Νίκος φρόντισε ακόμα μία φορά να το ξεκαθαρίσει!

Αυτό από μόνο του είναι ένα μεγάλο όφελος για όλους μας. Γι' αυτό λοιπόν συμφωνώ με την άποψη του Νίκου Τσαρουχά: "Άποψη μου είναι ότι δεν τίθεται θέμα τιμωρίας. Νομίζω ότι η σύσταση αρκεί."

Reaction score
4
Αν δεν μας δουλευετε κανονικα (που αυτο θελω να πιστευω) δεν εχω τι αλλο να πω για αυτες τις τιμωριες και τις συστασεις.
Εχετε χασει εντελως το νοημα του internet και των φορουμ. Ξυπνηστε!!!
Γενικως εχετε χασει την μπαλα.
Οποιος γραφει στο internet γραφει στον πλανητη και οχι στο ΧΩΡΙΟ σας κυριοι.
Τι να πω δεν ξερω.
Ουτε στον στρατο δεν παιζουν αυτα που βλεπω. Πολυ κριμα.
Την αλλη φορα βγαλτε ανακοινωση και την τιμωρια, να ξερουμε ποσες βουρδουλιες εφαγε στο τελος.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Reaction score
1
Θεωρούσα το εαυτό μου έξυπνο έως ότου διάβασα τα περί συστάσεων και τιμωριών!

Δηλαδή, τι έκανε ο Ανδρέας και τι είπε ο Κώστας (pseiras) το οποίο προκάλεσε την παρέμβαση του Γενικού Επιτελείου;

Προφανώς, κάτι μου διαφεύγει καθότι δεν κατάλαβα τίποτα!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Σε τριψηφιο...

Θεωρούσα το εαυτό μου έξυπνο έως ότου διάβασα τα περί συστάσεων και τιμωριών!

Δηλαδή, τι έκανε ο Ανδρέας και τι είπε ο Κώστας (pseiras) το οποίο προκάλεσε την παρέμβαση του Γενικού Επιτελείου;

Προφανώς, κάτι μου διαφεύγει καθότι δεν κατάλαβα τίποτα!
me too.....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μην τα βαζετε με τα παιδια, το λαθος ειναι εντελως δικο μου.
Το κακο μαζι μου ειναι πως πολλες φορες περιμενω και τους αλλους να σκεφτουν η και να αντιδρασουν οπως εγω και εκει...την παταω.

Υπηρξε αρκετη συζητηση behind the scenes και ο Νικος, κυριως, με αφησε να καταλαβω πως ειχε δικαιο.

Δεν επρεπε να ξεκινησω αυτο το θεμα διοτι εδωσα η αφησα να εννοηθει μια τιμη την οποια ηξερα εγω αρα θα μπορουσε να ειναι και εμμεση διαφημηση.Ειναι προφανες διοτι δεν καθησα να ελεγξω εαν αλλα καταστηματα θα ειχαν αυτη την τιμη παρα μονο αυτο στο οποιο εργαζομαι.
Λαθη μπορει να επιτρεπονται απο ενα νεο σχετικα μελος, αλλα οχι και απο εμενα.

Ο Κωστας(pseiras) δεν εχει να κανει απολυτως τιποτα με αυτη την ιστορια καθως ειναι κατι που αφορα αποκλειστικα και την αφεντια μου.

Οι συστασεις απολυτως σωστες και αποδεκτες, αν και πρεπει να ομολογησω πως εαν ημουν στην θεση του Χρηστου και του Νικου μια ψιλοποινουλα θα...μου την εριχνα:cool_4:

Οπως ειπα και στο προηγουμενο μηνυμα μου, δεν θα επαναληφθει!

Και για ακομα μια φορα δινω τα ευσημα σε μια...ψυχη:oops: για την επιλογη του Χρηστου και του Νικου:cool_4:

Υ.Γ.Θα μπορουσα να κατσω να σας εξηγησω σε βαθος ολα αυτα, πως πρεπει να απαντω σε δεκαδες ατομα καθε ημερα, γιατι "αυτος" εκανε εκεινο και ο "αλλος" το αλλο...
Τα ιδια τραβαμε πολλοι απο εμας.
Ξερετε τι ειναι να εχεις απεναντι σου τον τριτο και να σε ρωταει επι 2-3 ωρες "ποιο ειναι το σκεπτικο του Καφατου για να κανει αυτη την πραξη?"
Τον κοιτας στα ματια και καταλαβαινεις πως δεν χρειαζεται να του απαντησεις διοτι εχει ηδη συγκαλεσει το δικο του, προσωπικο δικαστηριο και εχει βγαλει την ετυμηγορια.Ενοχος!
Πολλαπλασιαστε την παραπανω σκηνη επι οσο θελετε, προσθεστε και αναλογα περιστατικα στην Θεσ/νικη και στα Β.Π. και θα καταλαβετε πως θεματα οπως το ως ανω πρεπει να ληγουν ετσι.
Zoglair, Κωστα, δυστυχως δεν σκεφτονται ολοι οπως εσεις.
Υπαρχουν ατομα που ψαχνουν κατι να βρουν, ψαχνουν κατι να πουν, για να κατηγορησουν.
Ο Χρηστος και ο Νικος μολις τους ειπαν:"Το ψαρι μυριζει θαλασσα απο το κεφαλι εως την ουρα.Φατε αφοβα!"

Reaction score
1
Εγώ, ΔΕΝ συμφωνώ σε πολλαπλά επίπεδα. Μπορεί να στεναχωρήσω κάποιους, αλλά δεν μου αρέσει ο στρουθοκαμηλισμός καθώς και το να με θεωρούν αφελή.

• Ας αρχίσω από τη ρίζα του κακού. Ο Ανδρέας μας ανακοινώνει, με τον προσφιλή του τρόπο, την διάθεση του Epson TW700 στα 999 ευρώ. Μια μικρή έρευνα αγοράς μας δείχνει ότι ένα κατάστημα γενικής ύλης, όπως το Πλαίσιο, τον δίνει στα 1035 ευρώ. Είναι πολύ εύκολο να συμπεράνει κανείς πως ένα εξειδικευμένο κατάστημα θα μπορούσε εύκολα να ανταγωνιστεί αυτήν την τιμή, κάνοντας μία μικρή έκπτωση της τάξης των 36 ευρώ.

Ας υποθέσουμε, ότι το μόνο κατάστημα που μπορεί να το κάνει είναι η Ηχοέκφραση. Απαγορεύεται στην Ηχοέκφραση (ή σε κάθε Ηχοέκφραση) να βάλει διαφημιστικό banner που να μας πληροφορεί γι αυτό το γεγονός, φάτσα-κάρτα; Εάν το έκανε θα ήταν θεμιτό, ενώ τώρα δεν είναι;

• Το να γίνεται "επίπληξη" στο Ανδρέα - δημόσια - προκαλεί διάφορα συναισθήματα, κανένα εκ των οποίων δεν είναι κολακευτικό ούτε για το χώρο μας αλλά ούτε και για τους συντελεστές του. Αφήστε τους πολιτικούς να πιστεύουν ότι η αγαπημένη μας τροφή είναι το κουτόχορτο.

• Ο Ανδρέας έχει (απο)δείξει προ πολλού ποιος είναι και τι πρεσβεύει, και δεν χρειάζεται να το αποδεικνύει καθημερινά. Στο κάτω-κάτω, με γεια του και χαρά του. Το Internet δεν είναι μονοπώλιο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να στήσει τον προσωπικό ή ότι άλλο χώρο επιθυμεί. Τώρα, αν ο μόνος που μπορεί να κάνει επιτυχημένα είναι ο Ανδρέας, τότε μαγκιά του. Και ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά είναι να συνδυάζεις το τερπνό μετά του ωφελίμου.

• Πιθανώς, όπως λέτε, αυτό το τόπικ να έδωσε αφορμή για σχόλια. Αυτή, όμως, η αντίδραση προκαλεί νέα σχόλια και μάλιστα από ανθρώπους που σας έχουν σε εκτίμηση. Αμφιβάλλω, δε, για το κατά πόσον δρα καταλυτικά ως προς τους αρχικούς σχολιαστές.

• Δεν είναι απαραίτητο, αλλά ούτε και εφικτό, να είμαστε αγαπητοί σε όλους.

• Η κακιά γλώσσα γεννιέται, δεν γίνεται.

• Οι συχνές παρεμβάσεις φορτίζουν το χώρο με αρνητικά συναισθήματα και προκαλούν κόπωση. Ο χώρος μας κινδυνεύει να καταντήσει ξύλινος, ιδιότητα την οποία προσάπτουμε σε άλλους, με όχι κολακευτικό τρόπο.

Τελειώνοντας, θεωρώ σκόπιμο να υπενθυμίσω πως ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά κερδίζεται.

Reaction score
0
Eγω συμφωνω με τον Tsar.
Δεν ειναι κακο αυτο που εγινε ,ασχετα αν ακουγεται κωμικο (ποινη στον Καφατο).
Αν εγω εχω μαγαζι ,μπαινω στο AVsite ,
αλλα η λιανικη μου στον συγκεκριμενο Projector ΔΕΝ επεσε σε τριψηφιο νουμερο δεν θα ελεγα "κατι"??
Και μαγαζι να μην ειχα παλι ΜΠΟΡΕΙ να ελεγα και παλι "κατι".
Και επειδη "ειναι το κατι που μενει ..." οπως λεει και το τραγουδι ,
καλο ειναι που μπηκαν τα πραγματα σε μια σειρα.
Η γυναικα του Καισαρα δεν πρεπει μονο να ειναι αλλα και να φαινεται τιμια .
Σκεφτειτε λοιπον τι πρεπει να κανει ο ιδιος ο Καισαρας.

Οσο για την τιμωρια ενα πραγμα μπορω να σκεφτω για τον Ανδρεα.
Να γραψει 1000 φορες σε ποστ
"Με λενε Καφατο ,λατρευω τους LCD και τον Ολυμπιακο "

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.519