Σε τριψηφιο...

Reaction score
12
Θυμάμαι πολλές φορές στο παρελθόν όπου ο Ανδρέας πρότεινε άλλα καταστήματα πέρα από το δικό του σε ανθρώπους που ενδιαφέρονταν να κάνουν κάποια αγορά.
Και τότε είχε αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια.
Όλοι μας εδώ μέσα προσπαθούμε να εντοπίσουμε τις καλύτερες τιμές για να κάνουμε τις αγορές μας.
Τις προάλλες είχε γίνει ένα πάουερ μπάι για τον optoma 81 όπου ο Ανδρέας είχε πρωτοστατήσει και πολλά παιδιά ωφελήθηκαν από την πραγματικά πολύ καλή προσφορά που είχε γίνει και δεν αφορούσε το μαγαζί του.
Ας μην του αφαιρέσουμε το δικαίωμα να ανακοινώσει μια προσφορα που θα είναι προς όφελός μας.
Τέλος εγώ θα ήθελα να ανακοινώνουμε ανοιχτά τα καταστήματα που έχουν καλές τιμές και να τα επιβραβεύουμε με την προτίμησή μας.
Μην το λέμε ψιθυριστά και με προσωπικά μηνύματα, να προστατέψουμε τους φίλους μας από κάποιους που θέλουν να κερδοσκοπούν εις βάρος μας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φίλε Νίκο (zoglair), θα ήθελα να προσπαθήσεις να σκεφτείς δύο πράγματα.

1. Αν δεν επισημαίναμε το συγκεκριμένο θέμα, πως θα μπορούσαμε εγώ ή ο Χρήστος να χειριστούμε ανάλογες καταστάσεις από άλλους? Μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψή σας, κάτι που όμως ο Ανδρέας γνωρίζει, είναι ότι πολλά θέματα από διάφορους επαγγελματίες-φίλους που γράφουν εδώ, έχουν μεταφερθεί με συνοπτικές διαδικασίες στην κατηγορία με τις προτάσεις από επαγγελματίες και έχουν γίνει ανάλογες παρατηρήσεις. Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, αρκούσε η απλή αναφορά μιας τιμής προϊόντος ή υπηρεσίας. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να φερόμαστε έτσι στους μεν και να "καλύψουμε" κάτι που είδαμε, ακόμη κι αν αυτό προέρχεται από τον Ανδρέα. Κάτι τέτοιο, ούτε ο ίδιος δεν θα το ήθελε. Ο πραγματικός στρουθοκαμηλισμός, είναι αυτός κατά τον οποίον εσκεμμένα αδιαφορείς σε ότι αφορά εσένα τον ίδιο. Δεν μπορούμε να αδιαφορούμε για τα του οίκου μας λοιπόν. Δεν έχουμε το δικαίωμα και αυτό είναι κάτι στο οποίο συμφωνήσαμε από το 2004. Το AVSite δεν μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο πλειστηριασμού με την δικαιολογία των δημοκρατικών διαδικασιών και της ελευθερίας λόγου.

2. Ο Ανδρέας, όπως και ΟΛΟΙ μας, δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο. Αν χρειάζεται να αποδείξει κάτι ο καθένας μας, αυτό είναι στον εαυτό του και μόνον. Όμως όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Όλοι οφείλουμε να ακολουθούμε τους κανόνες. Ο Ανδρέας δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση, όχι γιατί είναι αυτός που πληρώνει, αλλά ένα παραπάνω επειδή είναι ο Ανδρέας που περιγράφεις. Θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που βρίσκεται ανάμεσά μας, διότι ακριβώς έχει δεχτεί κι αυτός μαζί με εμάς, τους κανόνες. Αυτό όμως δεν ισχύει μόνον κατά δήλωση, αλλά όπως βλέπεις και στην πράξη. Δουλειά του Γενικού και δική μου, είναι να το αποδεικνύουμε καθημερινά και να διασφαλίζουμε ότι όλοι είναι - είμαστε ίσοι προς ίσους. Όχι κατ' ανάγκην, γιατί μας βλέπουν και μας κρίνουν, αλλά γιατί έτσι είναι το AVSite.
Και για να σου το θέσω αλλιώς, μπορεί να μην με ενδιαφέρουν τα ηλίθια σχόλια διαφόρων κακοπροαίρετων (εδώ μέχρι και ότι όλοι μας είμαστε υπάλληλοι έχω ακούσει), αλλά τουλάχιστον, θέλω να τα έχω καλά με την δική μου συνείδηση.

Το σκεπτικό είναι αυτό και πίστεψέ με, δεν έχει ταπεινά ελατήρια, αλλά στην πραγματικότητα θέλει να προστατέψει όλα τα μέλη μας αλλά και τον ίδιο τον Ανδρέα.

Από την άλλη, μπορεί και να κάνω λάθος κι εγώ και ο Γενικός. Σε ότι με αφορά και νομίζω ότι ισχύει και για τον Χρήστο, είμαστε πάντα δεκτικοί στην κριτική σας. Ούτε το αλάθητο έχουμε ούτε φιμώσαμε ποτέ κανέναν. Στην διάθεσή σας...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.160
[*]Δεν είναι απαραίτητο, αλλά ούτε και εφικτό, να είμαστε αγαπητοί σε όλους.
Αυτό για μένα περικλείει όλα όσα θα μπορούσαν να αναπτυχθούν σε πολλές σελίδες. Το "θέλω να τα έχω καλά με όλους" έχει κάποια όρια και πολλές φορές μπορεί να γίνει μπούμερανγκ όταν πρέπει να πάρουμε θέση σε μια διαφωνία. Κάποιος θα πρέπει να πικραθεί. Έτσι όμως ερχόμαστε αντιμέτωποι με το αρχικό μας "πιστεύω". Και τελικά προσπαθούμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα για να μείνουν και οι δύο πλευρές ικανοποιημένες. Αυτό δεν είναι πάντα λύση.

Η λογική του Αντρέα, περί ισότητας όλων των μελών και αμεροληψίας σχετικά με τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά γενικώς, δε γίνεται εύκολα πιστευτή, παρά μόνο αν τον γνωρίσεις προσωπικά.
Επειδή όμως αυτό δεν είναι εφικτό για όλα τα μέλη και τους επισκέπτες του AVSite, σίγουρα θα υπάρξουν οι κακές γλώσσες. Όσες προσπάθειες κι αν γίνουν αυτό δεν αλλάζει, κατά τη γνώμη μου πάντα.Ας υπάρχουν λοιπόν! Και τι έγινε; Αυτή είναι η δημοκρατία. Δε μας αρέσει, φεύγουμε, δε μπαίνουμε και τη λέμε προσπαθώντας να επιβάλλουμε το δικό μας. Αυτό το γράφω για τους κακοπροαίρετους.

Reaction score
14
Είστε ΟΛΟΙ υπερβολικοί.

ΝΑΙ ισοπεδωτική κρίση, αλλά αυτό μου βγαίνει, αυθόρμητα.

Πώς εξέλαβα το ποστ αυτό, για το οποίο έγινε ντώρος χωρίς πολύ λόγο...

Σαν μια ανάλυση/ενημέρωση της νέας τάξης τιμών στην νέα κατηγορία αγοράς βιντεοπροβολέων 1080p/720p που έρχεται/φεύγει.

Κάθε νέα αγορά που εισβάλει "πουσάρει" την απερχόμενη σε μεγάλη μείωση τιμής. Ο νέος Epson, και ο νέος Mitson, και ο νεο ανακοινωθείς Zaxon, στα 1080p θα αρχίσουν να σπρώχνουν και το έκαναν κι'όλας στα "παλαιά" 720p μοντέλα.

το ότι μας το ανακοίνωσε ο Ανδρέας με τον γνωστό ψυχοβγαλτικό του χιουμοριστικό, "ψάξτε και λίγο" και εσείς, τρόπο, απλά μας έδωσε την δυνατότητα να μπούμε στα idealo.de, skroutz.gr, και ότι άλλο "ψαχτήρι" χρησιμοποιούμε ο καθένας μας να δούμε που είναι οι τιμές ΤΩΡΑ?

Που το κακό? Φαντάζομαι το κακό είναι στο ότι είχε 10 κούτες απο τον 700 στο μαγαζί του, και οτι αυτό υπο τον φόβο οτι προμοτάρει καταστάσεις, τον έκανε να φοβηθεί ότι μπορεί κάποια κακή γλώσσα (που zoglair συμφωνώ γεννιέσαι) να βγεί και να του κάνει "την μούρη κρέας"... λές και για ασήμαντη αφορμή μη δωθείσα ποτέ δεν το έχουν κάνει πολάκις, τοοοοσοι καλοπροαίρετοι καλοί... "φίλοι" του.

Οταν είσαι σε μιά λεπτή θέση σαν του Ανδρέα, που ζεί, εξασκώντας το χόμπυ του και παράλληλα ή ουτε κάν πράλληλα προσφέρει και ένα χώρο σαν το Avsite για να μαθαίνουμε και να εχουμε πρώτο χέρι ενημέρωση σε όλα τα θέματα, πάντα θα είναι εμπλεγμένος με την κατηγορία, "μας φέρνεις κοντά σου, μας γαλουχείς και μας πουλάς ότι θές", και μην κρυβόμαστε, ποιός κακοπροαίρετος δεν το έχει πεί αυτό ή σκεφθεί τουλάχιστον 50 φορές?????? (και να σας πώ την πρόσθετη σκέψη που μου έρχεται έτσι γρηγορα?? Ας το έκαναν και άλλοι αυτό που εκανε ο Ανδρέας... μαγκιά του... το θέμα είναι οτι στην ζωή μας ο εχων την ιδέα πρώτος πολλές φορές είναι ο επιτυχημένος..., έτσι?)

Τελος απο εμένα συμφωνώ αν "φταίει".... για τιμωρία θα τραγουδήσει τον ύμνο του Ολυμπιακού στην επόμενη δημόσια παρουσία του.... βλέπε επόμενο μακρύ καυτό συγκριτικό. Εκεί, ο regunus θα τον βιντεοσκοπήσει και το υλικό θα χρησιμοποιηθεί όπου προβλέπεται!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πολλές φορές είναι άλλο η πρόθεση και άλλο τι "παρουσιάζεται" προς τα έξω...

Καλό είναι λοιπόν να προστατεύουμε το avsite από αυτό που "παρουσιάζεται"... Τις προθέσεις έτσι και αλλιώς τις καταλαβαίνεις μόνο αν γνωρίζεις τον άνθρωπο. Υπάρχει όμως κόσμος που δεν γνωρίζει τον Ανδρέα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Οχι τον υμνο του Ολυμπιακου, ημαρτον!:happy_5:
Αυτο ειναι βαναυση μεταχειρηση, θα καταφυγω στα Διεθνη Δικαστηρια...:crazy_1:

Reaction score
1
Δεν καταλαβαινω γιατι γινετε τοσο πολυ κουβεντα με το συγκεκριμενο θεμα.Πολυ κακο για το τιποτα.Εχει γινει πολλες φορες στο παρελθον να εχουν γραφτει διαφορα απο διαφορους για προιοντα και απο που μπορουν να τα προμηθευτουν φτηνοτερα δεν βλεπω που ειναι το περιεργο.
Και κατι ακομα δεν ειδα να γινετε καμια σαφη αναφορα για το συγκεκριμενο καταστημα.
Τελος παντον νομιζω οτι η κουβεντα εκτραπηκε τελειως αυτα περι επιπληξεων κλπ εγω ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ τα θεωρω απαραδεκτα.Το ποιο σωστο κατα τη γνωμη μου ειναι αυτα να λυνοντε σε προσωπικο επιπεδο(πμ, τηλεφωνο).
Σκεφτειτε ποσο ασχημο φαινετε αυτο που γινεται τωρα προς τα εξω.Και νομιζω οτι πολλοι που δεν ξερουν προσωπα και καταστασεις τι εικονα θα σχηματισουν για ΕΔΩ.
Αυτο ας αναλογιστουμε και μονο.

Reaction score
4
Πιστευω οτι τελικα αυτο που θελατε, το πετυχατε κυριε Διαχειρηστη και Αναπληρωτη.
Δημιουργησατε ντορο γυρω απο αυτο το τοπικ (με τις τιμωριες - συστασεις) ετσι ωστε να μαθουν ολοι οτι ο Αντρεας πουλαει φθηνα τον Επσον.

Αυτο ειναι διαφημηση και ειναι εναντια στους κανονισμους και προτεινω την παραδειγματικη ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΣ.

Ευχαριστω.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Κωστα, θα σε παρακαλουσα παρα πολυ να ανακαλεσεις.
Οταν σκεφτεις καλυτερα και με ηρεμια θα καταλαβεις...

Reaction score
4
Αν μου απαντησει καποιος γιατι ο Oppohellas βρισκεται στην κατηγορια DVD Players εγω ανακαλω τα παντα.
Δεν εχω κανενα προβλημα με τον φιλο Oppo και το φερνω σαν παραδειγμα και μονο. Εχει αλλαξει nickname σε OppoHellas και στα ποστ του εκτος απο τιμες, αναλυτικες προδιαγραφες εχει και διευθυνσεις και ηδη πουλαει μεσα απο το site κανοντας κρατησεις σε φιλους απο εδω μεσα.

Αν αυτο δεν ειναι διαφημηση τοτε τι ειναι?
Εσυ μας πειραξες που ειπες και δεν μας ειπες τιποτα τελικα?

Αυτο δεν το ειδε κανεις?
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=33716

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Κωστα, ο oppohellas η ο Luxman η ο οποιοσδηποτε αλλος δεν ειναι ιδιοκτητες ενος site.
Ποσο πιο καθαρα πρεπει να το πω βρε φιλαρακο?:cool_3:
Σκεψου λιγο σε παρακαλω...:cool_4:

Reaction score
4
Εσεις μιλισατε οτι ειμαστε ολοι ισοι απο τον ιδιοκτητη μεχρι και αυτον που γραφτηκε πριν απο 5 λεπτα. Αν εσυ εχεις λιγοτερα προνομια εδω μεσα πραγματικα δεν το ηξερα.

Τελος παντων αυτες ειναι οι αποψεις μου και διαφορα εδω μεσα τα βρισκω περιεργα και τελος τελος αν εθιξα ή αν προσβαλα ζητω συγνωμη απο ολους. Ποτε δεν ξεκιναω κουβεντα με αυτον τον σκοπο.

Αυτα απο εμενα.

Reaction score
8
Απάντηση: Σε τριψηφιο...

Kαλα εκανε ο Νικος Τσαρουχας και εγραψε αυτο που εγραψε , ηθελε να αποφυγει να γινουν λαθη οπως συμβαινουν ή συνεβαιναν στο παρελθον σε αλλους χωρους . Ετσι το πηρα αυτο που διαβασα. Ασχετα με μας εδω υπαρχει και αλλος κοσμος που διαβαζει το AVSITE και αυτοι σκεφτονται ή ψαχνουν να βρουν λογους για να την μπουν ή να δυσφημησουν την προσπαθεια που γινεται εδω. Ωστοσο το "αιτουμαι τιμωρια"
μου φανηκε αστειο και καλυτερα να μην γραφοταν . Εφοσον ομως τα θελει ο πισινος σου Ανδρεα μου , αναλογη να ειναι και η τιμωρια σου και να τραγουδησεις μπροστα σε τουλαχιστον 10 μελη με τα μισα απο αυτα να ειναι βαζελοι τον υμνο της αγαπημενης σου πλεον ομαδας του ΟΣΦΠ .

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Σε τριψηφιο...

Ωστοσο το "αιτουμαι τιμωρια"
μου φανηκε αστειο και καλυτερα να μην γραφοταν . .
Γιαννη, εαν υποθεσουμε πως αυριο κανεις ενα λαθος και πρεπει να υποστεις καποια ποινη απο την διαχειριστικη ομαδα, η δικη μου-εαν υποπεσω στο ιδιο σφαλμα-πρεπει να ειναι ιδια τουλαχιστον η ακομα μεγαλυτερη.
Τα "L'Etat, c'est moi !" δεν ανηκουν στο AVSite!
Γνωμη μου, και σαν τετοια οχι απαραιτητα σωστη.Αλλα δεν θα παψω να την υποστηριζω.:cool_4:

Τωρα, εαν συνεχισετε περι υμνων της ιχθυοσκαλας(φτου, φτου) το γυρναω σε δικτατορια, σας βαζω τον HV αρχηγο ασφαλειας και αντε να τα βγαλετε περα...:happy_5: :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φίλε Κώστα έχεις δίκιο. Το εν λόγω thread για την oppo κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Όμως κατόπιν συζήτησης με την υπόλοιπη ομάδα, αποφασίσαμε ότι το να επιτρέψουμε την ύπαρξή του είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως δείγμα της βοήθειάς μας σε μια νέα προσπάθεια, ενός ανθρώπου πολύ κοντά στο AVSite. Φυσικά δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να συζητάμε άλλο αυτό το θέμα. Ελπίζω ότι αν μη τι άλλο, οι προθέσεις μας δεν έχουν παρεξηγηθεί.

Ευχαριστώ.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Επ' ουδενί δεν νομίζω οτι ο Ανδρέας άνοιξε με μικροεμπορικό σκοπό ή με πνεύμα κουτοπονηρίας τον έν λόγω άρθρο.
Ειναι πάγια τακτική του να ενημερώνει για πτώσεις τιμών και διαθεσιμότητες προιόντων πριν κάλά-καλά το γνωρίζει ο ίδιος πωλητής της αντιπροσωπίας τους. Θυμίζω για την αποτομη πτώση τιμών που γίνεται στους BenQ, στα προιόντα της Adamco, στα infocus κ.α. Μήπως ξεχάσατε οτι είχε προμηνήσει στο site μας τις πτώσεις και καθυστερούσε πελάτες.....με όφελος ΜΟΝΟ τις δικές τους τσέπες;;;;
Ειναι γνωστό οτι οι πηγές του φθάνουν πολύ "βαθεία" που εγώ πλέον απορώ αν έχει τοποθετημένους κοριούς στις κρεβατοκάμαρες των αντιπροσώπων.

Εχει βοηθήσει ΠΟΛΥ κόσμο με αυτη τη τακτική, κάτι που κάνω και εγώ πλέον σαν μαθητής του, κάτι που ποτέ δεν ντράπηκα να ομολογήσω. Γιατι μπορεί να ξέρω να κάνω τη "δουλειά" που κάνω οσο καλύτερα γίνεται αλλά στο εμπορικό κομάτι έχω πολλά να μάθω ακόμη πλάι του, κάτι που επεσήμανε πριν απο καιρό ένα πρώην φίλος σε φιλονικία και δεν ντρέπομαι να παραδεχθώ οτι είχε απόλυτο δίκαιο.

Anyway, τα forum πρέπει να είναι ανοικτα για να βοηθάνε και να πληροφορούν οσο το δυνατον περισσότερο κόσμο, αλλά ΚΑΙ οι αντιπρόσωποι πρέπει να είναι διακριτικότατοι και να εισέρχονται μόνο με πνεύμα αρωγής προς τα μέλη και ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ τα δικά μας.
Μηνύματα τύπου "Ειναι το καλύτερο player/Ενισχυτή/Scaler/projector που έχει αναστατώσει το παγκόσμιο κλπ,κλπ", προσωπικα τα κρίνω αδόκιμα, παραπληροφορούντα και ανευ παραιτέρω σχολιασμου.:mad_3:

Υπάρχουν και τα Banners άλλωστε όπου με τα λεφτά σου %$##...και τη κυρά σου.:cool_4:

Reaction score
4
Φίλε Κώστα έχεις δίκιο. Το εν λόγω thread για την oppo κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί. Όμως κατόπιν συζήτησης με την υπόλοιπη ομάδα, αποφασίσαμε ότι το να επιτρέψουμε την ύπαρξή του είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως δείγμα της βοήθειάς μας σε μια νέα προσπάθεια, ενός ανθρώπου πολύ κοντά στο AVSite. Φυσικά δεν θα υπάρξει συνέχεια.

Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να συζητάμε άλλο αυτό το θέμα. Ελπίζω ότι αν μη τι άλλο, οι προθέσεις μας δεν έχουν παρεξηγηθεί.

Ευχαριστώ.
Προσωπικα οπως το εγραψα και απο πανω δεν εχω κανενα προβλημα με το θεμα της oppo , το αντιθετο θα ελεγα. Τωρα για τα υπολοιπα το καλυτερο ειναι να το αφησουμε εδω και επειδη παλι ειχε δικιο ο αντρεας και πρεπει να γραφουμε ηρεμοι , πραγμα που δεν το εκανα , επαναλαμβανω οτι και σε εσενα προσωπικα και προς ολους που μπορει να εθιξα ή να προσβαλα, ενα συγνωμη αλλα ποτε μα ποτε δεν ειχα αυτο τον σκοπο.

Παντως τον υμνο με χαρα θα τον ακουγα απο τα χειλη του. :happy_2:

Reaction score
0
Επ' ουδενί δεν νομίζω οτι ο Ανδρέας άνοιξε με μικροεμπορικό σκοπό ή με πνεύμα κουτοπονηρίας τον έν λόγω άρθρο.
Ειναι πάγια τακτική του να ενημερώνει για πτώσεις τιμών και διαθεσιμότητες προιόντων πριν κάλά-καλά το γνωρίζει ο ίδιος πωλητής της αντιπροσωπίας τους. Θυμίζω για την αποτομη πτώση τιμών που γίνεται στους BenQ, στα προιόντα της Adamco, στα infocus κ.α. Μήπως ξεχάσατε οτι είχε προμηνήσει στο site μας τις πτώσεις και καθυστερούσε πελάτες.....με όφελος ΜΟΝΟ τις δικές τους τσέπες;;;;
Ειναι γνωστό οτι οι πηγές του φθάνουν πολύ "βαθεία" που εγώ πλέον απορώ αν έχει τοποθετημένους κοριούς στις κρεβατοκάμαρες των αντιπροσώπων.

Εχει βοηθήσει ΠΟΛΥ κόσμο με αυτη τη τακτική, κάτι που κάνω και εγώ πλέον σαν μαθητής του, κάτι που ποτέ δεν ντράπηκα να ομολογήσω. Γιατι μπορεί να ξέρω να κάνω τη "δουλειά" που κάνω οσο καλύτερα γίνεται αλλά στο εμπορικό κομάτι έχω πολλά να μάθω ακόμη πλάι του, κάτι που επεσήμανε πριν απο καιρό ένα πρώην φίλος σε φιλονικία και δεν ντρέπομαι να παραδεχθώ οτι είχε απόλυτο δίκαιο.

Anyway, τα forum πρέπει να είναι ανοικτα για να βοηθάνε και να πληροφορούν οσο το δυνατον περισσότερο κόσμο, αλλά ΚΑΙ οι αντιπρόσωποι πρέπει να είναι διακριτικότατοι και να εισέρχονται μόνο με πνεύμα αρωγής προς τα μέλη και ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ τα δικά μας.
Μηνύματα τύπου "Ειναι το καλύτερο player/Ενισχυτή/Scaler/projector που έχει αναστατώσει το παγκόσμιο κλπ,κλπ", προσωπικα τα κρίνω αδόκιμα, παραπληροφορούντα και ανευ παραιτέρω σχολιασμου.:mad_3:

Υπάρχουν και τα Banners άλλωστε όπου με τα λεφτά σου %$##...και τη κυρά σου.:cool_4:

Πολύ σωστά κατά την γνώμη μου Βαγγέλη αυτά που λές.
Επίσης θα μου επιτρέψει ο Αντρέας απο τον λίγο χρόνο που γνωριζόμαστε να τον θαυμάσω για την στάση του αυτή που δημόσια ήθελε να υποβάλει τον εαυτό του σε "ποινή", πραγματικά για σκεφτείτε πόσο εύκολα μπορεί να το πει κανείς αυτό έχοντας λάβει τέτοια σχόλια απο φίλους που με τόσο κόπο και μεράκι έχουν στήσει το Avsite!!! χώρις να θέλω πραγματικά να θίξω τους Διαχειριστές που έχουν τον σεβασμό μου.

Αυτά!!! πάντως καλά κάνουν και πέφτουν οι τιμές μπας και δούμε άσπρη μέρα και εμείς οι "φτωχοί"...

Reaction score
0
Απάντηση: Σε τριψηφιο...

ΑΝΔΡΕΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ FORUM ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΤΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΠΩΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙ. ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛ.. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Φιλτατε forte12,
για ακομα μια φορα θα ηθελα να επισημανω πως δεν υπαρχει "μαζι σου' και "μαζι τους".Ειμαστε ολοι ενα και το αυτο.Συζητησεις εγιναν και εντος και εκτος site και οι γενικοι διαχειριστες εχουν απολυτο δικιο.Επ'ουδενι δεν αισθανομαι προσβεβλημενος.Το αντιθετο μαλιστα.
Ειναι χαρα μου, τιμη μου, και καμαρι μου που ο Χρηστος και ο Νικος στολιζουν με την παρουσια τους το AVSite.:cool_4:

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.513
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio