Σημαντική ανακοίνωση

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Περίφημα.
Ένα πραγματικό test, θα μας λύσει όλες τις απορίες. Όποιος αντέχει ας ξεκινήσει μελετώντας κατ' αρχάς την διαδικασία.

Την οριοθετώ νωρίς νωρίς για να μην έχουμε αντιρρήσεις, οπότε σας παρακαλώ να την διαβάσετε προσεκτικά.

- Να επισημάνω ότι δεκτοί στο συγκριτικό είναι άπαντες αρκεί να έχουν καλή ακοή, ανοιχτό μυαλό και να μην φοβούνται μη τυχόν και τους θιχτεί το... χόμπι ή το επάγγελμα, από τα αποτελέσματα.

Το χόμπι κινδυνεύει πολύ περισσότερο από άλλα πράγματα παρά από το mp3... :happy_4:

- Προϋπηρεσία σε τυφλά συγκριτικά τεστ ΔΕΝ κρίνεται απαραίτητη. :cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Σημαντική ανακοίνωση

- Όποιος έχει τη μύγα να την αφήσει κάτω.
- Όποιος έχασε το χιούμορ του να περάσει απο το Τμήμα Απωλεσθέντων (μέσος χρόνος αναμονής 7 έτη).

Eλπίζω να τα πούμε στο test! :mrgreen:
+1 :cool_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Εσυ Νικο τι ακουσες στην Τηλεοπτικη Θεσ/νικης ;; Σε ποιο 50% ησουν :crazy_4: ;;

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
- Προϋπηρεσία σε τυφλά συγκριτικά τεστ ΔΕΝ κρίνεται απαραίτητη. :cool_4:
Προυπηρεσια τυφλα (ο τονος στην παραληγουσα) μερα μεσημερι κρινεται απαραιτητη ;;; :happy_8: :happy_8:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εσυ Νικο τι ακουσες στην Τηλεοπτικη Θεσ/νικης ;; Σε ποιο 50% ησουν :crazy_4: ;;
Ήμουν ένας από τους 2 που τους άρεσε περισσότερο το κανονικό wav και όχι το προερχόμενο από το mp3. Νιώθεις καλύτερα?

Τους υπόλοιπους τρεις που μπήκαν στον κόπο να ακούσουν για λίγο τα δύο κομμάτια δεν θα σου τους πω. Όχι ότι έχει σημασία, αλλά επειδή σε βλέπω αγχωμένο, θα σου πω ότι οι εν λόγω κύριοι έχουν γνώση και εμπειρία ακουσμάτων που δεν έχουν αθροιστικά πολλοί μαζί χαϊεντάδες (κατ' όνομα) εδώ γύρω. Αν θέλεις (εσύ ξέρεις καλύτερα από εμένα), βάζεις και τον εαυτό σου μέσα. Εγώ τον βάζω...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ε ! ψιτ !! καλεε !!! Φανταζομαι οτι το CD που θ ακουσουμε θα εγγραφει σε laptop επι τοπου .

Reaction score
2
Βρε εδω λεμε οτι ακουτε διαφορες αναμεσα σε 4Χ, 6Χ και 8Χ, και θα συμβιβαστειτε με ποταπα laptop drives? Τσκ τσκ, ντροπη. :happy_2:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ε ! ψιτ !! καλεε !!! Φανταζομαι οτι το CD που θ ακουσουμε θα εγγραφει σε laptop επι τοπου .
Αν θέλεις και μπορείς να οργανώσεις ένα test κάνε το για να έρθουμε. Αν όχι, διάβασε καλά την μεθοδολογία που ανέβασα και άσε τα διαδικαστικά για εμάς.
ΟΚ?... :happy_4:

Reaction score
7
Επειδή καλό το χιούμορ δεν λέω, αλλά ρε παλληκάρια δεν μας λέτε και γιατί είστε τόσο ειδικοί; τι κατέχετε; έτσι για να σας ξέρουμε δηλαδή.

Reaction score
7
Οχι δεν έχω κάτι καλλίτερο να προτείνω. Βέβαια η ΑΒΓ διασπορά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να αποδείξει αλλά δεν την αμφισβητώ μέχρι να δώ την χρησιμότητά της. Απλά ρωτάω ποιές είναι οι ειδικότητες σας για να εξασφαλισθεί η ορθότητα της μεθόδου (μην έρθει και κανένα ΜΙΤ και εγείρει αντιρρήσεις). Εφόσον φυσικά δεν πρόκειται για προσωπικά ευαίσθητα δεδομένα.

Reaction score
14
Οχι δεν έχω κάτι καλλίτερο να προτείνω. Βέβαια η ΑΒΓ διασπορά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να αποδείξει αλλά δεν την αμφισβητώ μέχρι να δώ την χρησιμότητά της. Απλά ρωτάω ποιές είναι οι ειδικότητες σας για να εξασφαλισθεί η ορθότητα της μεθόδου (μην έρθει και κανένα ΜΙΤ και εγείρει αντιρρήσεις). Εφόσον φυσικά δεν πρόκειται για προσωπικά ευαίσθητα δεδομένα.

Για θεωρητική "επάρκεια" μιλάς;
Γιατί πολύ συχνά αυτή, δεν διασφαλίζει την ...πρακτική "επάρκεια".

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Οχι δεν έχω κάτι καλλίτερο να προτείνω.
Ωραία!
Υπενθυμίζω ότι θέματα μεθοδολογίας δοκιμών έχουν συζητηθεί κατά καιρούς και είναι πάντα επίκαιρα. Μπορείτε να προσθέσετε και την δική σας άποψη εδώ. :cool_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525