Σκάσε και οδήγα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Δεν ξυνουν τα 802? Λιγα και χρωματισμενα τα Kharma? Προκαλεις την τυχη σου, θα αρχισει την γκρινια ο diabolical :mrgreen:
Αυτια προκαλω και οχι κοντρες και αψιμαχιες!!!!!!!!!!!!
Τα ακουσματα και τα θελω του καθενως ειναι θεματα καθαρα γουστου και τι γεμιζει την ψυχουλα του .
Στο συγκεκριμενο σεταπ που ακουσα Ναι σε σχεση με τα ΚΑΡΜΑ τα 802 επαιξαν καλλιτερα τι να κανουμε δηλαδη?????Και γιατι να μην παιξουν ,δεν καταλαβα τυχαια εταιρεια ειναι η εφτιαξε 5 ηχεια ολα και ολα και κοκορευεται???
Αν καποιου δεν του αρεσει το ακουσμα τους δεν σημαινει οτι δεν παιζουν!!!!!
Αν σε καποιον αρεσουν οι λαμπες καυλα του και γουστο του δεν σημαινει ομως οτι τρανζιστορικες υλοποιησεις υστερουν σε μουσικοτητα !
Να προκαλεσω ειπες την τυχημου??????????Μηπως θα πρεπει να αποφευγουμε να λεμε και την αποψη μας μπας και σε καποιους δεν αρεσει?????
Πιστεψε με οτι μετα απο 20χρονια ενασχολησης με το σπορ και αρκετα μεγαλης επενδυσης σε χρημα αλλα και πειραματισμου με μηχανηματα,καλωδια ,εγγραφες,αντικραδασμικα,κουβαληματα μηχανηματων για ακροασεις σε αλλα σπιτια με αλλα σεταπια πιστεψε με οτι εχω ακουσει πολλα μηχανακια καλα και κακα ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!
Η πλακα ειναι οτι οταν καποιος εδω μεσα μιλησει για 801-802 και γενικα
Β&w ξαφνικα κατι γινεται και αναβουν τα αιματα και ξεκινανε οι κοντρες........δεν καταλαβα ξαφνικα εμεις ειμαστε οι μαγκες που κριτικαρουμε
τις κατασκευες μιας εταιρειας με μεγαλη ιστορια στο ΗΙ ΕΝD παγκοσμιως?
Ειμαστε τοσο μαγκες και τα εχουμε τοσο μεγαλα που απορριπτουμε τα τοσα studio,τα τοσα σπιτια και τις τοσες χιλιαδες ακροατων που ακουνε την μουσικη τους απο τα συγκεκριμενα ηχεια???????
ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ-ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ-------ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ........ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!!!!
Φυσικα μιλαω γενικα και δεν απευθυνομαι σε σενα φιλε spresv για να μην παρξηγηθω και ολας.........

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Βλάση, τα 802 δεν ακούγονται καλύτερα, είναι καλύτερα, για συγκεκριμένους, τεχνικούς λόγους.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Βλάση, τα 802 δεν ακούγονται καλύτερα, είναι καλύτερα, για συγκεκριμένους, τεχνικούς λόγους.
ΡΙΧΤΑ-ΡΙΧΤΑ-ΡΙΧΤΑ-ΡΙΧΤΑ ΚΑΙ ......ΜΑΤΑΞΑΝΑΡΙΧΤΑ ΜΑΣΤΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ελάτε ρε. Εγώ νόμιζα πως εκείνα τα... (αμάν ξέχασα εντελώς "πως τα λεν"), είναι τα καλύτερα από όλα, αλλά ήταν λίγο χειρότερα από τις κάρμες. :happy_9:

Άντε ρε κουτσομπόληδες σταματήστε. Όλα καλά είναι, ααααα.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως ρε Βλάση, αυτά τα ηχεία, τα 'χω ακούσει με classeδες, με κάτι electrocompaniet nemo... μέχρι και με τον yamaha νομίζω τον ψηφιακό. Πάντα το ηχείο έπαιζε σωστά και το θέμα ήταν οι λεπτομέρειες. Το τσαρδί σου είναι μεγάλο? Με τι οδηγείς τώρα, τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι σου λείπει?

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Ρε συ Νικ, ήμουνα σε άλλο δωμάτιο, έβαλαν μπαντονεόν στη σιντιέρα και γύρισα το κεφάλι αλαφιασμένος. Στο άλλο δωμάτιο, το καταλαβαίνεις;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Kαλημερα σας κυριοι αλλα και κυριες.Εχω τα 802 Ν.
Νικ το τσαρδι μου ειναι μεγαλο,εχουν χωρο να παιξουναλλα και να αναπνευσουν τα χρυσουλια μου!!!!!!!Τελικο δεν εχω μεγαλο(250 βατι) και θελουν βαττ για να παιξουν.Αν καποια στιγμη βρω classe cam 350 watt σε καλη τιμη τα χτυπησα.
Εκεινο που θελω να συμπληρωσω ειναι οτι πραγματικα ουσιαστικο upgrade εγινε οτον εβαλα στα Mid αυτα τα χρυσα τα copper (απο Hi fi tuning.de)στην θεση των πλαστικων.Mε αυτα η μεσαια περιοχη γινεται ακομα πιο συγκεκριμενη και νοιωθεις μεγαλυτερη ακριβεια στα οργανα.Τα πηραμε με αλλους 3 φιλους και ολοι ειπαν τα ιδια πραγματα.Αυτα τα βγαζει και η εταιρεια αλλα αλουμινενια.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εκεινο που θελω να συμπληρωσω ειναι οτι πραγματικα ουσιαστικο upgrade εγινε οτον εβαλα στα Mid αυτα τα χρυσα τα copper (απο Hi fi tuning.de)στην θεση των πλαστικων.
Για κάντο λιανά αυτό λίγο. Τι ακριβώς άλλαξες?

...

Reaction score
0
vlasis
"Αν καποια στιγμη βρω classe cam 350 watt σε καλη τιμη τα χτυπησα."

Μη γλύφεσαι!!!

Αρκετά με τις μπασομηχανοξύστρες σας ....

Reaction score
10
Ρε αφηστε το kharma μου ησυχο, στην επομενη μου ζωη με βλεπω να τιμωρουμε απο την Shiva και να αναγκαζομαι να ακουω με B&W.

OHM NAMAH SIVAYA

χαχαχαχαχαχα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Attachments

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
vlasis
"Αν καποια στιγμη βρω classe cam 350 watt σε καλη τιμη τα χτυπησα."

Μη γλύφεσαι!!!

Αρκετά με τις μπασομηχανοξύστρες σας ....
Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η
Ι Σ Κ Α Ρ Ι Ω Τ Η
Ι Ο Υ Δ Α

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Ωχ, για τα phase plug λέει. Φτου, μου πήρε την ιδέα ο παλιογερμανός... :happy_9:
Απ'αυτο γιατρε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥς ΤΑ 159 ΕΥΡΙΔΙΑ!!
Αντε πια με τα κωλοναυτιλια------ακους εκει B&W......???????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Ρε αφηστε το kharma μου ησυχο, στην επομενη μου ζωη με βλεπω να τιμωρουμε απο την Shiva και να αναγκαζομαι να ακουω με B&W.

OHM NAMAH SIVAYA

χαχαχαχαχαχα
Γεια σου βρε Μιχαλαρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βιασου παντως μην περιμενεις την επομενη ζωη για να ΔΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ(ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ )...................Α να σου πω οτι απο επισημες πηγες εμαθα οτι προχθες ο SHIVA παζαρευε ενα ζευγαρι 800 signature για το κυριο συστημα του !!!!!!!!Ο μπαγασας καταλαβε πιο ειναι το KHARMA TOY και αλαξε πλευση.Μπραβο του..... μεσα στην αναζητηση της αληθειας επιτελους......ειδε φως και παει για ......ψωνια!!!!!!!!

Reaction score
0
"Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η
Ι Σ Κ Α Ρ Ι Ω Τ Η
Ι Ο Υ Δ Α"

Σε παρακαλώ να αναιρέσεις, αλλιώς έχω τον τρόπο να σε βάλω σε περιπέτειες (και δεν εννοώ δικαστικές).

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
"Π Ρ Ο Δ Ο Τ Η
Ι Σ Κ Α Ρ Ι Ω Τ Η
Ι Ο Υ Δ Α"

Σε παρακαλώ να αναιρέσεις, αλλιώς έχω τον τρόπο να σε βάλω σε περιπέτειες (και δεν εννοώ δικαστικές).
Βαλε με-βαλε με γιατρε μου........Θα το αντεξω!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλωστε ανυπομονω
....Αντε ακομα........κωλοκαραβα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.046
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Grigoris1966