- Reaction score
- 144.186
Στο calculator δεν βλέπω κάποια επιλογή για καλά η κακά βαττ...
Όλα ίδγια είναι;
Τι γίνεται ρε παιδιά;
Πέφτω από τα σύννεφα!

Τα καλά βατ είναι τα λαμπάτα.
Άσχετε...

Στο calculator δεν βλέπω κάποια επιλογή για καλά η κακά βαττ...
Όλα ίδγια είναι;
Τι γίνεται ρε παιδιά;
Πέφτω από τα σύννεφα!
View attachment 108073
ΤΕΛΙΚΟΙ :
δύο adcom gfp 5400 , σε ορζόντια παθητική διενίσχυση
ΗΧΕΙΑ :
klipsch rb 81i
- τα ηχεία μου έχουν 97 db ευαισθησία , αλλά τα δήλωσα 91 βάσει μετρήσεων του stereophile . . . επίσης του έδωσα την θέση ακρόασης και όχι 1 m
μόνο που οι προδιαγραφές του ηχείου μιλούν για 150w και 600w peak. Συνεπώς δεν μπορούν -τουλάχιστον βάσει προδιαγραφών- να παίζουν 250w πρόγραμμα. Κάπου υπάρχει και το όριο των πηνίων.
Το ηχείο σου με 94db ευαισθησία, οδηγούμενη από ενισχυτή 125W rms σου δίνει 115db spl στο ένα μετρό.Αυτά από το κεντρικό μου μόνο, οπότε πάω κατηγορία 2να αλλάξει από την 3 που έβαλα στην αρχή...αν και σκέφτομαι ότι αν μπορούσα να βάλω όλα τα ηχεία (9) και σωστά το ότι τα 6 είναι ενεργά μπορεί να πήγαινα και στην 1
View attachment 108075
Κάτι είχα κάνει λάθος. Λοιπόν..Το placement δεν το θέλουμε σωστό; Γιατί μου βγάζει 10db διαφορά.
Κάτι δεμπαεικαλά με τον συγκεκριμένο καλκιουλάτορα βρε ΕΑΡ.http://myhometheater.homestead.com/splcalculator.html
Βάλτε δω ΜΟΝΟ την ισχύ του ενισχυτή σας, και βλέπετε το gain του ενισχυτή.
Σε πχιασανε κότσο οι κινέζοι...αυτό τρέχει!Κάτι δεμπαεικαλά με τον συγκεκριμένο καλκιουλάτορα βρε ΕΑΡ.
Πουχού, για τον Κραουνάκη μου (τον ΧουΛουΣου Δυοχιλιαδεςδγυό) αν βάνω τα βατ στα 8 Ωμ μου βγάνει κέρδος 25,7 δΒ, ενώ αν βάνω τα βατ στα 4 Ωμ μου βγάνει κέρδος 28,1 δΒ.
Εγώ, όμως, κσέρω (από την ίδγια τη Χάρμα) ότι το κέρδος του συγκεκριμένου Κραουνάκη είναι 31,91 δΒ.
Τιτρεχειάραγε;
γιατί να βάλω ένα μέτρο; στη θέση ακρόασης δεν ψάχνουμε πόσα ντιμπια πιάνουμε;Στο calculator θα βάλεις απόσταση 3.28ft (1μετρό)
Τίποτα, ησύχασε. Τι λέει ο καιρός εκεί κάτω;Τιτρεχειάραγε
Σιγά μην τους παντοφλίσεις...και δεν θέλω να σανδαλίσω τους μη έχοντες βατς![]()
Δγιαβασε το πρώτο ποστ του αυτιά στο θρεντ...μαξ εσπιελ στο 1 μετρό λέει.γιατί να βάλω ένα μέτρο; στη θέση ακρόασης δεν ψάχνουμε πόσα ντιμπια πιάνουμε;
View attachment 108093
φαντάζομαι ότι 3db θα τα χάνεις...κάτι σαν την ηχοπερατή οθόνη ένα πράμαποιο γατακι θα μου πει
πως μετραω τα ντιμπι στα 3δρομα λαμπατα ακουστικα μου.......
και ποσα ντι μπι κατω ειμαι αμα εχω ενα δαχτυλο κερι ανα ακουστικο πορο ?