αυτές είναι οι παρενέργειες, άμα διαβάζεις avsite...Σκεφτηκα σοβαρα να προσπαθησω να πουλησω τα παντα και να παω για τα Kii.

ωχ... αρχίσαμε τις "δικαιολογίες" με τα "ψηφιακά ρημάδια"...Η στερεοφωνικη εικονα του δεν ακουγεται μεγεθυμενη-υπερεντυπωσιακη.
Γενικα η αισθηση που δινει ειναι ακριβειας και οχι εντυπωσιασμου.

αυτό δεν το σχολιάζω...Χατζησταμου, μετρηση χωρου και συμβουλες. (ομολογω δεν ηξερα για Καστρουνη).

ΥΓ 1. Πέρα από την πλάκα (και εγώ με "ψηφιακά ρημάδια" είμαι) έκανες μια εξαιρετική αγορά και καλοάκουστα!
ΥΓ 2. Το ότι ζεσταίνονται μου κάνει εντύπωση...
Last edited:

Όλο το βράδυ ξοδεύτηκε με το καινούργιο Umik-1 και το REW. Όλο όμως. Ξύπνησε η γυναίκα μου και εγω ακόμα ουουουουουιιιιιιιιιιιιιιιιιι, ξανα και ξανά. Και ο κακομοίρης ο παππούς απο την δίπλα μεζονέτα, εντάξει κουφός, αλλα σίγουρα θα πεταγόταν απο το κρεβάτι με το SVS... Τωρα θα ψάχνει στις ειδήσεις για σεισμούς χθεσινοβραδυνους στη Σαλονίκη.
. Και μια κορυφή στα 50 και μια στα 150 τεράστιες , ακόμα και σε σιωπή. Και να ψάχνω τις ρυθμίσεις, ρε μηπως ειναι το calibration file που φταίει, τα preferences, και να το ενα να το αλλο, ξημέρωσε και ειχα να δω και ασθενείς. (Αυτα τα distractions πολυ ενοχλητικά
)

Που είναι ο Μπί ρε γαμwτο....