Στα δικαστήρια 547 παράνομοι τηλεθεατές πακέτου Nova

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Το «κοινό μυστικό» για την παράνομη αναμετάδοση συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών αποκαλύφθηκε και οδηγείται για πρώτη φορά ενώπιον της δικαιοσύνης, ύποπτος παροχέας στην Κύπρο, ενώ αναμένεται να κατηγορηθούν και οι 547 πελάτες του.

Ο ύποπτος για υπόθεση απάτης, είναι 54 χρόνων και είχε στήσει την παράνομη επιχείρηση πώλησης τηλεοπτικών συνδρομητικών πακέτων, όπως εκείνα της Nova Κύπρου, της Nova Ελλάδας κ.ά. στη Λεμεσό.
Όλα άρχισαν όταν μέλη του γραφείου καταπολέμησης ηλεκτρονικού εγκλήματος διενήργησαν έρευνα σε γραφείο στοιχημάτων στην Πάφο και εντόπισαν άτομα να παίζουν μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή τυχερά παιχνίδια, φρουτάκια.

Αφού εξασφαλίσθηκε δικαστικό ένταλμα, διενεργηθηκε έρευνα στην κατοικία του υπόπτου και εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, εννέα ηλεκτρονικοί υπολογιστές servers και 15 κάρτες λήψης σήματος τηλεόρασης μέσω δορυφόρου. Από εξέταση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, διαπιστώθηκε ότι αυτοί ήταν κεντρικά συστήματα, μέσω των οποίων αναμεταδίδονταν δώδεκα συνδρομητικά τηλεοπτικά κανάλια.

Ο ύποπτος, έδωσε θεληματική κατάθεση και παραδέχθηκε την παράνομη αναμετάδοση σε αριθμό πελατών του, όμως δεν κατονόμασε οποιονδήποτε από αυτούς.
Παρόλα αυτά, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τα στοιχεία 547 πελατών του οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να εντοπιστούν και άλλοι. Στόχος της Αστυνομίας -όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο κατά την έκδοση οκταήμερης κράτησης του υπόπτου- δεν είναι απλώς ο σχηματισμός ποινικού φακέλου εναντίον του 54χρονου, αλλά και ο εντοπισμός των πελατών του, διότι και αυτοί διέπραξαν αδίκημα. (Φιλελεύθερος)

Reaction score
1
Απάντηση: Στα δικαστήρια 547 παράνομοι τηλεθεατές πακέτου Nova

Η ακατονόμαστη αντεπιτίθεται...

Reaction score
4
Είχα την εντύπωση ότι αυτό είχε γίνει παλιότερα. Το είχα ακούσει απο φίλο στο ΙΤ της Nova... Απλά φαίνετε ότι τώρα το έδωσαν στην δημοσιότητα.... Σε ρυθμούς πώλησης μου κινούνται μου φαίνετε?

Πάντως είναι και ορισμένοι που απλά το παρακάνουν... ακούς εκεί 574 πελάτες!!!!
Κάνε και λίγο κράτει ρε φίλε!!!!!!!! μην το ξεφτυλίζεις!!!

Reaction score
2.708

Μα δεν είναι 574 ,

είναι 547 μόνο !

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Στα δικαστήρια 547 παράνομοι τηλεθεατές πακέτου Nova

Μα δεν είναι 574 ,

είναι 547 μόνο !
Αυτοί είναι οι πελάτες των οποίων τα στοιχεία βρέθηκαν. Το πόσοι ήταν συνολικά δεν το ξέρουμε...

Reaction score
0

Τοσα ηταν τα ατομα ρε παιδια .547''' Αφου βρηκαν τον server που εδινε στους
users το δικαιωμα να βλεπουν το NOVA Ελλαδος μεσω του Dreambox
Φανταστειται ρε παιδια αν επαιρνε απο τον καθενα περιπου 200 Euros το χρονο
547Χ200=109400 δια 12 μηνες=9110 Euros''''' το μηναwall_1wall_1wall_1
Ε τι γυρευεις ρε μ?>)¨<α να ασχοληθεις και με παρανομα στοιχηματα
ΕΛΕΟΣ

Reaction score
4

Φανταστειται ρε παιδια αν επαιρνε απο τον καθενα περιπου 200 Euros το χρονο
547Χ200=109400 δια 12 μηνες=9110 Euros''''' το μηναwall_1wall_1wall_1
Ε τι γυρευεις ρε μ?>)¨<α να ασχοληθεις και με παρανομα στοιχηματα
ΕΛΕΟΣ
Ε, καλά είχε και έξοδα ο άνθρωπος ρε παιδιά...
τόσες συνδρομές!!!!!

Reaction score
0

Και αν είχε και δεύτερο server σε άλλο provider για λόγους ταχύτητας;

Reaction score
0

Φανταζομαι οτι επαιρνε τα 9000 χιλιαρικα και τα ακουμπουσε στα αλογα και στους σκυλλους.Τοσο απληστος ηταν. Αν εμενε μονο με την ''καθαρη'' δουλεια
(συνδρομη Dreambox) θα την εβγαζε κι αυτος καθαρος.

Reaction score
0
η είδηση είναι τουλάχιστον 6 μηνών.παραπέρα παιδια,εντάξεθ π.χ εγώ είμαι πελάτης του κυρίου αυτού.εκτός το θέμα οτι πρέπει να γίνουν ένα σωρό κινήσεις δικαστικά για να δοθούν τα στοιχεία σοιυ απο τους παρόχους,δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα παραπέρα απο τα να σου πάρουν τον εξοπλισμό σου,εαν αποδειχτεί οτι χρησιμοποιήταν να λαμβάνει τα παράνομα δεδομένα του πακέτου.και εγώ μόλις έμαθα οτι τον έπιασαν λέτε να άφησω τα στοιχεία μέσα στον δέκτη?μόνο με έφοδο στο σπίτι μπορει να σε πιάσουν και εαν είσαι μόνο client ,αντε να σου παρουν το μηχάχημα.πάντως εκτός τον τύπο πού μοίραζε για τους υπόλοιπους δεν ξανακούστηκε τίποτα.

Reaction score
4
η είδηση είναι τουλάχιστον 6 μηνών.παραπέρα παιδια,εντάξεθ π.χ εγώ είμαι πελάτης του κυρίου αυτού.εκτός το θέμα οτι πρέπει να γίνουν ένα σωρό κινήσεις δικαστικά για να δοθούν τα στοιχεία σοιυ απο τους παρόχους,δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα παραπέρα απο τα να σου πάρουν τον εξοπλισμό σου,εαν αποδειχτεί οτι χρησιμοποιήταν να λαμβάνει τα παράνομα δεδομένα του πακέτου.και εγώ μόλις έμαθα οτι τον έπιασαν λέτε να άφησω τα στοιχεία μέσα στον δέκτη?μόνο με έφοδο στο σπίτι μπορει να σε πιάσουν και εαν είσαι μόνο client ,αντε να σου παρουν το μηχάχημα.πάντως εκτός τον τύπο πού μοίραζε για τους υπόλοιπους δεν ξανακούστηκε τίποτα.
Φίλε Γιάννη,

η "εξυπνάδα" στο όλο ζήτημα, είναι να μην σε πιάσουν. Ακόμα καλύτερα να μην κινδυνεύσεις ούτε στιγμή να σε πιάσουν. Οχι η "μαγκιά" ότι εγώ ήμουν και δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα....
Αλλωστε το λαμόγιο, μπορείς να το διακρίνεις απο μακριά....

Οσο για το παλιό νέο, έχεις δίκιο νομίζω ότι το ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα:

NikosK said:
Είχα την εντύπωση ότι αυτό είχε γίνει παλιότερα. Το είχα ακούσει απο φίλο στο ΙΤ της Nova... Απλά φαίνετε ότι τώρα το έδωσαν στην δημοσιότητα.... Σε ρυθμούς πώλησης μου κινούνται μου φαίνετε?
Και ξανάκάνω edit για να συμπληρώσω ότι πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του ιδίου φίλου, πλέον στρέφονται νομικά (είτε με πρόστιμα είτε άλλου είδους πράξεις) εναντίων και των πελατών των εν λόγω κυρίων....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv