Στην εποχη των Ιπποτων

Reaction score
4.333
Απάντηση: Στην εποχη των Ιπποτων

Ηταν δυσκολο να συμφωνησουμε ποιος θα τραβουσε τις φωτογραφιες γιατι θα εχανε χρονο απο τη ...μασα. Ολοι διαιτα κανανε (και ο Βλασσης αδυνατισμενος μου φανηκε σε σχεση με καποιες παλιες φωτο) αλλα τα πηρουνια πηρανε φωτια. Τα μαχαιρια δεν χρησιμοποιηθηκαν καθολου!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

βλασάρας ο ατελείωτος, πάθαμε εξάρθρωση κάτω γνάθου από το γέλιο, περάσαμε πολύ όμορφα μαζί και ήδη μας λείπει ο μπαγασάκος...

τσιμπίσαμε και κάτι ελαφρύ για βράδυ και το έκανε και θέμα ο αθεόφοβος...

όντως πάντως με τις μπότες υπάρχει θέμα. απ'ότι κατάλαβα χρειάζονται 24 ζευγάρια μπότες για να ικανοποιήσεις μια γυναίκα. με τα απαραίτητα αξεσουάρ πακέτο, δηλαδή τσάντα - ζώνη. δηλαδή ούτε για αστείο μη τολμήσεις να προσπαθήσεις να τις ικανοποιήσεις. και να τα καταφέρεις, που δεν, τον επόμενο χρόνο πάλι απ'την αρχή, λόγω αλλαγής του μοδάτου χρώματος προτίμησης των εν λόγω ποθητών αντικειμένων... μετά λένε εμάς βλαμμένους και άρρωστους... ε, ρε ξύλο που θέλουν...

γι'αυτό σύντροφοι ορμάτε άφοβα. πάρτε ότι γουστάρετε και λογαριασμό μη δίνετε (συνεχίστε να κάνετε αυτό που ήδη κάνετε δηλαδή, ουδεμία παρέκκλιση). Και φυσικά, όλα σε τιμή ευκαιρίας, χώμα, κλοπή, πεταμένο, κλπ.

καλή ιδέα ήταν αυτό :"το δανείστηκα αλλά εν τω μεταξύ πέθανε ο ιδιοκτήτης και απ'ότι βλέπω θα μου μείνει, τι να κάνω, να το πετάξω; κρίμα...", χρησιμοποιήστε την άφοβα αυτή τη δικαιολογία, είναι α-πο-στο-μω-τι-κή!

βλάση είδες τα νέα B&W? να η ευκαιρία να αλλάξεις ηχεία, ε, καιρός είναι ρε συ, πόσο πια να αντέξεις; άνθρωπος είσαι, τι να κάνεις... να σκάσεις? όχι βέβαια. α, μη ξεχάσω, οπωσδήποτε άλλαξε και προβολέα. ΝΤΡΟΠΗ. καλά, ακόμα? έλα, ο αγιοβασίλης έμαθα πως έχει κάτι 85-άρηδες έτοιμους για παράδοση με κόκκινη κορδέλα και φιόγκο....

Οπως κατεβαινα εψες Κωστακι μου απο την Σαλλονικα εφαγα ενα φλας αξαφνου που λεμε και σκεφτηκα οτι και ο επεξεργαστης του Χομ σινεμιου μου θελει αλλαγη μιας και δεν παιζει true HD στον ηχο και οπως καταλαβαινεις εχω ενα κενο μεσα μου βρε φιλε και θελω να το κλεισω(με μια νεα αγορα φυσικα βεβαιως βεβαιως),φυσικα θελω και εναν νεο προβολεα και 3 καλωδια ρευματος και δυο μονομπλοκια τελικους και τσαντα και μποτες........τι λες....θελω γιατρο ...γιατρε μου????????
Τωρα σχετικα με τα νεα μοντελακια της B&W εδω εχουμε ενα θεματακι....βλεπεις με αρεσουν τα 802 μου ακομα και μαλλον θα αργησουν να παρουν πουλο απο την οικια μου!!!ασε που και οι παραδες ειναι κομματακι μαζεμενοι αυτες τις μερες γιαυτο ας παρω οσα προανεφερα και μετα παμε για αλλα σπικερια......μπαγασα ακομα χωνευω τα γιδια και τα τραγια που φαγαμε....γουρουνι!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ναι αλλά... δεν βλέπω φωτογραφικά και βιντεοσκοπικά ντοκουμέντα... :139:

(καταλαβαίνω, ακόμα χωνεύετε...)
Δεν τραβηξαμε βρε Χρησταρα γιατι τραβαγαμε τα πιατα μπροστα μας μπας και τα φαει ο διπλα μας........γουρουνιασαμε παντως φιλε.....χεστα να πανε στο διαολο!!!!!!
Παντως σημερα το γκυναικα θα φτιαξει φακες σφαχτες για να καψουμε οτι φαγαμε!!!!

Reaction score
17.760
Θελω οπωσδηποτε να δω σ αυτο το θεμα τις μποτες της Κυριας!:114:
Με τα ποδια της μεσα...

....και δεν ειμαι η μονη...:405:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Δεν τραβηξαμε βρε Χρησταρα γιατι τραβαγαμε τα πιατα μπροστα μας μπας και τα φαει ο διπλα μας........γουρουνιασαμε παντως φιλε.....χεστα να πανε στο διαολο!!!!!!
Παντως σημερα το γκυναικα θα φτιαξει φακες σφαχτες για να καψουμε οτι φαγαμε!!!!
Καλά, τότε θα πω στον ΝΜ να... σας φτιάξει μιά φωτογραφία...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Στην εποχη των Ιπποτων

Θελω οπωσδηποτε να δω σ αυτο το θεμα τις μποτες της Κυριας!:114:
Με τα ποδια της μεσα...

....και δεν ειμαι η μονη...:405:
ακουστε κοριτσια......ειναι αυτες οι αψηλες πανω απο το γονατο σε χρωμα καφε με νερα επανω σε ξυμενο δερμα........αλλο τιποτις κουτσομπολες μου?????

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.389
Απάντηση: Re: Στην εποχη των Ιπποτων

ακουστε κοριτσια......ειναι αυτες οι αψηλες πανω απο το γονατο σε χρωμα καφε με νερα επανω σε ξυμενο δερμα........αλλο τιποτις κουτσομπολες μου?????
Με κορδόνια ή χωρίς; :144:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά φωτογραφίες δεν θα ανεβάσουμε καθώς το μέρος που πήγαμε ήταν nude restaurant κι έτσι σε όλες τις φωτογραφίες είμαστε γυμνοί. :137:

Γειά σου φιλαράκι τρελο-Κορίνθιε! Φιλιά πολλά!

...

Reaction score
17.760
:444:
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά φωτογραφίες δεν θα ανεβάσουμε καθώς το μέρος που πήγαμε ήταν nude restaurant κι έτσι σε όλες τις φωτογραφίες είμαστε γυμνοί. :137:

...

To γυμνο δεν μας εξιταρει...:145:

Υ.Γ.Γεια σου Βλαση!:444:

Reaction score
6
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά φωτογραφίες δεν θα ανεβάσουμε καθώς το μέρος που πήγαμε ήταν nude restaurant κι έτσι σε όλες τις φωτογραφίες είμαστε γυμνοί.

...
Πλακα πλακα .... Αυτη ειναι μπισνα!!!!!!!!

Nude restaurant στα .....Βλαχικα της Βαρης και στη Χασια!!!
η στο Κολωνακι, Γλυφαδα κλπ........

Η στην Κορινθο ενα κοντα στον Ισθμο.!!! με general manager Vlasis!!

Δουλειες με φουντες και μεσα στην κριση...

Reaction score
17.760
Πλακα πλακα .... Αυτη ειναι μπισνα!!!!!!!!

Nude restaurant στα .....Βλαχικα της Βαρης και στη Χασια!!!
η στο Κολωνακι, Γλυφαδα κλπ........

Η στην Κορινθο ενα κοντα στον Ισθμο.!!! με general manager Vlasis!!

Δουλειες με φουντες και μεσα στην κριση...

Δεν λεω...Ιδεες καλες 'κατεβαζετε' κυριε Μενδρινε!:126:

Reaction score
0

Aγαπητοι μου φιλοι κ φιλες ,θελω να καταθεσω ενα παραπονο για κατι που μου συνεβη σημερα ,βγηκαμε το πρωι, με το αλλο μισο ,να κανουμε καποιες υποχρεωσεις που ειχαμε, ξερετε τωρα μερες που ειναι να παρουμε και αυτο να δωσουμε και εκει και ολα πηγαιναν ρολοι συμφωνα με το προγραμα και λογω στενοτητας του χρονου τα ειχαμε γραψει κιολας και εκει αναμεσα στο να σβηνω και να πηγαινω στο επομενο ηρθε το τηλεφωνημα και ακουστε-ακουστε ο κυριος με χαμογελο ισαμε στα αυτια του ελεγε σε εναν φιλο μας οτι παρηγγειλε και περιμενει οσονουπω ενα dune kαι ετσι κ αλλιως και ερχομαι να ρωτησω η γυναικα μεχρι σημερα δεν ειπα ΟΧΙ σχεδον σε καμια αγορα ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΙΕΖΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ,που καθε φορα που ειμαστε κοντα σε αγορα ,αυτος ο κυριος ,ολο κατι νεο θελει ασε που τα λεφτα κανουν φτερα.....μερες που ειναι ευχομαι σε ολους να περασετε οσο γινεται καλα ,να ευχαριστιεστε καθε λεπτο μονοι σας η με τους δικους σας και με την καινουργια χρονια να χει ο καθενας οτι ονειρευετε!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Στην εποχη των Ιπποτων

ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΙΕΖΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ...
A, ρε πώς φαίνονται οι καλοπαντρεμένοι!!
Καλή υπομονή Λένα και χρόνια πολλά!! :116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Aγαπητοι μου φιλοι κ φιλες ,θελω να καταθεσω ενα παραπονο για κατι που μου συνεβη σημερα ,βγηκαμε το πρωι, με το αλλο μισο ,να κανουμε καποιες υποχρεωσεις που ειχαμε, ξερετε τωρα μερες που ειναι να παρουμε και αυτο να δωσουμε και εκει και ολα πηγαιναν ρολοι συμφωνα με το προγραμα και λογω στενοτητας του χρονου τα ειχαμε γραψει κιολας και εκει αναμεσα στο να σβηνω και να πηγαινω στο επομενο ηρθε το τηλεφωνημα και ακουστε-ακουστε ο κυριος με χαμογελο ισαμε στα αυτια του ελεγε σε εναν φιλο μας οτι παρηγγειλε και περιμενει οσονουπω ενα dune kαι ετσι κ αλλιως και ερχομαι να ρωτησω η γυναικα μεχρι σημερα δεν ειπα ΟΧΙ σχεδον σε καμια αγορα ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΙΕΖΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ,που καθε φορα που ειμαστε κοντα σε αγορα ,αυτος ο κυριος ,ολο κατι νεο θελει ασε που τα λεφτα κανουν φτερα.....μερες που ειναι ευχομαι σε ολους να περασετε οσο γινεται καλα ,να ευχαριστιεστε καθε λεπτο μονοι σας η με τους δικους σας και με την καινουργια χρονια να χει ο καθενας οτι ονειρευετε!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Ε ρε κατι τυχερες γυναικες που υπαρχουν!!!!!!!!!!!!

Μπραβο στον αξιαγαπητο συζυγο σας μανταμ Λενα μας που ψωνιζει συνεχως για το σπιτικο σας......και ματα ξανα μπραβο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαιρομαι ειλικρινα που εισαι και συ τοοοοοσο τυχερη οπως ειναι και η δικη μου γυναικα!!!!
Ευγε κυρια μου!!!!!!

Και φυσικα ΜΠΡΑΒΟ που μεχρι σημερις κυρια μου δεν εχετε μπει ουτε ενα ΟΧΙ σε καθε νεα αγορα του αξιαγαπητου συζυγου σας!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.176
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe