Στις Πόσες Ίντσες Βλέπετε Tv?

Πόσες ίντσες είναι η τηλεόρασή σας?

• Total voters
    240
Status
Not open for further replies.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Για να δούμε ποιές είναι οι πιο δημοφιλείς διαστάσεις "χαζοκουτιών"....

[Προσπάθησα να βάλω όλες τις πιθανές απαντήσεις στο poll. Αν μου ξέφυγε η δική σας ψηφίστε στην κατηγορία που πλησιάζει περισσότερο!]

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Χρησιμοποιώ μια Grundig 28" και όχι μεγαλύτερη και ο λόγος είναι απλός. Αν θέλω περισσότερες ίντσες καλύτερα να πάρω βιντεοπροβολέα και να έχω 80"-100" στο σαλόνι μου να απολαμβάνω.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Χμμ..Μάλλον οι περισσότεροι έχουμε την ίδια σκέψη στο μυαλό μας...Μετρίων διαστάσεων τηλεόραση για την Καλομοίρα και τεραστίων διαστάσεων πανί - τουλάχιστον όταν τα οικονομικά το επιτρέψουν - για τον Άρχοντα....

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Να διαμαρτυρηθώ.... γιατί η φτωχή παλιά μου 33αρα Philips δεν υπάρχει σε κουτάκι για vote !!
Διονύση μου έχεις δίκιο αλλά μάλλον θα πρέπει να ψηφίσεις στην κατηγορία που είναι πιο κοντά στις διαστάσεις της δικής σου (δηλαδή "30-32") για να είσαι μέσα!

Κάνοντας μια μικρή έρευνα πριν το poll διαπίστωσα πως υπάρχουν TVs σε κάθε πιθανή διάσταση ανάλογα με την εταιρεία!Πρακτικά θα ήταν αδύνατο να φτιάξουμε poll που να καλύπτει την κάθε πιθανή διάσταση οπότε προτίμησα να συμπεριλάβω μόνο τις διαστάσεις που συναντάμε συχνότερα.

Reaction score
49
Στο σαλόνι βλέπω τηλεοπτικό πρόγραμμα σε μια 29" (4:3) PHILIPS (29PT8306/12R) και την επέλεξα λόγω νορμάλ τιμής (τότε, πριν από περίπου 4 χρόνια) και 100Hz.

Ήταν ιδανική κίνηση, μια και οι 29" τηλεοράσεις, με κάδρο 4:3 είναι πιστεύω ιδανικές για τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Για ταινίες έχω τον INFOCUS ScreenPlay 5700, που μου δίνει εικόνα 92" (περίπου) στο σαλόνι μου. ΤΕΛΕΙΑ!!

Τον 5700 τον χρησιμοποιώ σε τηλεοπ. πρόγραμμα ΜΟΝΟ για Formula 1 (αα......είδα και την έναρξη & λήξη). Αααα παίζω και PlayStation2 (τις ελάχιστες ώρες που μπορεί να έχω χρόνο και διάθεση: Το ΤΕΛΕΙΟ Gran Turismo & LARA..........)
Ευτυχώς ΔΕΝ βλέπω ποδόσφαιρο (και γλυτώνω και τους "τσαμπατζήδες...... :twisted: ..........)

Reaction score
0
Οταν βλέπω tv..δηλαδή σπάνια,βλέπω από μιά 32''sony 16:9.Οταν την πήρα δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με προβολέα για αυτό και η επιλογή αυτού του κάδρου.Εαν το έκανα τώρα θα πήγαινα σε 4:3.

Reaction score
164
Στο σαλόνι υπάρχει μια Sony Wega 29", στο υπνοδωμάτιο μία Wega 21" και προετοιμάζομαι να μεταφέρω και μία 15" για το μπαλκόνι.
Βρίσκω την 29ρα ιδανική για παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων, μιας και έχει το μεγαλύτερο 4:3 ορατό πλαίσιο από τις CRT λογικού κόστους. Στα DVD βέβαια υπάρχει συμβιβασμός, αλλά γι' αυτά ονειρεύομαι έναν προβολέα.

Reaction score
0
Sony 32" .
Για τηλεοπτικο προγραμα ειναι μια χαρα , για ταινιες απλα κανω υπομονη μεχρι να στησω κανα "προβολι". :|

Reaction score
0
Στο καθιστικο κατω μια τετραγωνη 34 ιντζων. Στο καθιστικο πανω μια μακροστενη 32 ιντζων. Στο υπνοδωματιο μια τετραγωνη 21 ιντζων. Ολες CRT και αρα οι πραγματικες τους διαγωνιες ειναι 2 ιντζες πιο μικρες. Σωστη κλοπη :x

Reaction score
14
Στό Σαλόνι LG 48" οπίσθιας προβολής LCD με φοβερή ανάλυση, και είναι και HD-Ready.

Στο δωμάτιο μία Philips 20" LCD με απίθανη γωνία θέασης. Ταινίες με βιντεοπροβολέα HP DLP 2000 ansi lumens (clone BenQ)

VG

Reaction score
0
Μιας και αγορασα προσφατως TV,παιζω στις 40''με LCD.Αναβάθμιση σε καμια δεκαετία παλι!
Αλλωστε νομιζω οτι απο τις 50'' και πανω πρεπει να εχεις σαλόνι-γηπεδο ποδοσφαίρου, για πρακτικους και για αισθητικους λογους.

Reaction score
0
Philips LCD 42" στα 3 μέτρα μόνο για DVD. Ίσως τελικά να χρειαζόταν μικρότερη... διότι με την ανάλυση που έχει (1920*1080 native) βλέπεις όλες τις ατέλειες.

Το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι η κίνηση φαίνεται πιο "σπαστή" και όχι τόσο ομαλή με περιεχόμενο 576 γραμμών. Περιμένω να δω περιεχόμενο HD για να δω βελτίωση στην κίμηση!

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef