Στις Πόσες Ίντσες Βλέπετε Tv?

Πόσες ίντσες είναι η τηλεόρασή σας?

• Total voters
    240
Status
Not open for further replies.

Reaction score
0
Philips 36" 9625, με δικό της DDigital ασήρματα ηχεία και χιλια 2 καλούδια! Υπέροχη απο καθε άποψη αλλα τωρα με τον 900 που απέκτησα πρόσφατα θα παραγκωνιστεί και θα είναι για ειδήσεις που και αυτές λίγο με ενδιαφέρουν. Μπορεί να βγεί και στην μαυρη καμιά μέρα...

V

VIDEOMIX

Guest
PHILIPS TFT 30". θέλω όμως να την αλλάξω.
Αυτή που αναφέρει ο φίλος απο πάνω μου, είχα πριν κάτι χρόνια. Πολύ καλή τηλεόραση. 8)

NLS

Reaction score
1
άντε να πω και εγώ τις (ντροπιαστικές) μου λεπτομέρειες (τελείως low-end κατάσταση)...

εισαγωγή στα δεδομένα: παντρεμένος πριν 2.5 χρόνια, νέο σπίτι, βάρος στο να μην χρωστάμε πουθενά δόσεις (μόνο το... σπίτι) πράγμα που πετύχαμε τελικά και γεμίσαμε το σπίτι μεν απ'όλα (έπιπλα, ηλεκτρικά κλπ.) χωρίς δόσεις αλλά στα ηλεκτρονικά μείναμε πίσω (πλην των υπολογιστών που επειδή είναι οι δουλειά μου είναι... τρεις) - με προοπτική φυσικά να αναπτυχθεί εν καιρώ

μάλιστα (κατ'επέκταση), δεν ασχολήθηκα καθόλου με αγορά hi-end πηγών ήχου-εικόνας, αλλά τον ρόλο τον αναλαμβάνει σε μεγάλο ποσοστό το HTPC που έφτιαξα (και πρέπει να ξαναφτιάξω... αχμ...) το οποίο έχει (μεταξύ άλλων) μια ωραία Hauppauge PVR-350 για να παίζει και το ρόλο του video... όλα αυτά εν καιρώ θα αλλάξουν μεν αλλά γύρω από το concept HTPC και μόνο (δορυφορικός ή/και DVB-T δέκτης κλπ.) - και πάντα φτιαγμένο από μένα, όχι έτοιμο

πάμε:

σαλόνι... Sony 21" WEGA FD Trinitron ...μάλιστα 2ο χέρι, "χάρισμα" από τους γονείς μου οι οποίοι ήθελαν βασικά να μου δώσουν την 29άρα WEGA τους αλλά δεν ήθελα με τίποτα (ένας λόγος είναι και να με πιέσω να "θέλω" TV και να μην εφησυχαστώ και δεύτερος ότι δεν μπορεί να τους έπαιρνα την κυρίως TV τους!) - θέαση από τα 2-5 μέτρα ανάλογα που κάθεσαι με αποτέλεσμα DVD από τον πίσω χώρο να μην βλέπεις καν τα γράμματα σήμερα

μέλλον-παιδικό δωμάτιο (τώρα guest room)... Digital (ναι DEC) 21" CRT 1600x1200 του 1998 με εξωτερικό tuner και ένα ζευγαράκι ηχεία PC (stereo γαρ), μάλιστα υπάρχει και 2ο τέτοιο monitor φυλαγμένο για παρόμοια χρήση, δωρεάν και τα δυο από "πέταμα" μεγάλης εταιρίας που έκλεισε... μέχρι πρόσφατα εκεί ήταν μια Sony 17" CRT FD-Trinitron (που ήταν, παλαιότερα ακόμα, PC monitor μου) που δεν ξέρω τι να την κάνω τώρα - θέαση από 2-2.5m

γραφείο... όχι TV μεν, αλλά το ένα από τα PC έχει μια Hauppauge WinTV (όχι φυσικά σαν την PVR-350 του σαλονιού) και έτσι καμιά φορά το EIZO 17" 1280x1024 παίζει το ρόλο προσωπικής TV είτε full screen είτε σε κάποια γωνιά του - θέαση 0.4-1m

κρεβατοκάμαρα... τίποτα (και γκρίνια για να ΜΗΝ μπει τίποτα... πράγμα που διαφωνώ) - θέαση (θα είναι) ~4m

αναμενόμενες TV αλλαγές:

- LCD 32 ή 37 (αν κάτσει αυτό που συζητάμε στο άλλο thread) HD-ready στο σαλόνι - στην πρώτη περίπτωση παίζει "ελαφρώς" το σενάριο συμπληρώματος από προβολέα, στην δεύτερη μάλλον όχι (βαριέμαι εξάλλου το "ανέβα-κατέβα οθόνη", "αχ πόσες ώρες θα δουλέψει η λάμπα" και τον διαχωρισμό του τι θα δω που)

- η WEGA 21" να πάει κρεβατοκάμαρα (θα πήγαινα την DEC αλλά δεν έχει off timer ο tuner γκρρρ)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Philips 29PT9417 στο σαλόνι. Μάλιστα αυτή τη στιγμή είναι και η μεγαλύτερη οθόνη στο σπίτι γενικώς (αλλά όχι για πολύ ακόμα :twisted: )!

NLS

Reaction score
1
ρε παιδιά γιατί πάτε και παίρνετε philips... προτιμώ ακόμα και τα κινέζικα από αυτή την εταιρία

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Εχω μια 46αρα προβολικη Phillips η οποια αποτελεσε και το πρωτο μου HT πριν απο πολλα πολλα χρονια. Τωρα εχει παρει θεση απεναντι απο τον διαδρομο γυμναστικης για αποκλειστικη θεαση ταινιων την ωρα που παιδευομαι. Προγραμμα τηλεοπτικο εχω να παρακολουθησω πανω απο 4 χρονια. Αρνουμαι να φαω τα σκουπιδια που μου προσφερουν (εστω και εαν αυτο σημαινει οτι θα χασω και καποιες καλες εκπομπες). :? Προτιμω τις ταινιες μου στον 900αρη. Οποιες θελω και οποτε τις θελω. :wink:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
ρε παιδιά γιατί πάτε και παίρνετε philips... προτιμώ ακόμα και τα κινέζικα από αυτή την εταιρία
Χμμμ... Ισως λίγο υπερβολική ως δήλωση. Η προσωπική εμπειρία του καθενός είναι και ο καλύτερος οδηγός για το σχηματισμό άποψης. Εχοντας πει αυτό, έχουν όντως υπάρξει περιπτώσεις όπου η αξιοπιστία των ολλανδικών συσκευών έχει κριθεί ως ανεπαρκής. Από την άλλη, στην οικογένειά μου έχει τύχει (?) να έχουν περάσει δεκάδες μηχανήματα της εταιρείας (κυρίως εικόνας αλλά και ήχου), τα οποία είχαν πάντα (και συνεχίζουν) αξιέπαινη αντοχή στο χρόνο και τις κακουχίες. Χωρίς φυσικά να χάνουν την πολύ καλή τους απόδοση (για κάποια από αυτά μάλιστα, κορυφαία, για το επίπεδο τιμής τους και όχι μόνο).

Εξάλλου δεν είναι τυχαία μια από τις πρώτες σε μέγεθος εταιρεία ηλεκτρονικών στον κόσμο, πρωτοπόρος σε τεχνολογία και χωρίς καν να είναι αυτή η κύρια δραστηριότητά τους (λίγοι γνωρίζουν ποια είναι αυτή).

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κάτι να κερδίσω από την προώθηση της εν λόγω εταιρείας, ούτε και με ενδιαφέρουν οι πιθανές πωλήσεις της. Το ίδιο θα έγραφα και για όποια άλλη εταιρεία πιστεύω πως "αδικείται" με τέτοιο τρόπο, αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι.

NLS

Reaction score
1
οκ - οι εμπειρίες σου είναι απλά τελείως (αλλά τελείως) αντίθετες από τις δικές μου

θα βάφτιζα την philips, "HP των ηλεκτρονικών" με άλλα λόγια (παραφράζοντας μια ασφαλιστική) "Μεγάλη και ΜΗ Σίγουρη"

τέσπα

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Eγω βλεπω σε μια TV Panasonic wide screen 32'' Και την αγορασα με σκοπο να βλεπω και dvd αμ δε ομως...
Εντελει ηταν πολυ μικρη για τα ματια μου και την επεσα σε ενα προβολεα. :mrgreen:
Τωρα επειδη σχεδον παντα καθομαι στο computer βλεπω tv απο την 17'' tft της sony
Την κακομοιρα την τηλεοραση ειναι ζητημα αν την χρησιμοποιω 7-8 φορες τον Μηνα.
Τζαμπα μου φαινετε την πηρα περυσι..... :???: :???: :???:

Reaction score
0
Εγώ βλέπω σε μία SONY - 32'' FD-1 και καίγεται η καρδιά μου όσο σκέφτομαι ότι πλησιάζει η ώρα που θα φύγει απ'το σαλόνι....( βέβαια εκτός από μεγάλη εικόνα έχει και τεράστιο βάθος - το κουτί της εννοώ... )

κατά τα άλλα panny στο σαλόνι και optoma 4:3 για τηλεοπτικές θεάσεις στον κήπο με τη βοήθεια tv-tuner με σύνδεση vga.

Reaction score
1
Στο σαλόνι Lg plasma 50 ιντσών. Στην κρεββατοκάμαρα επίσης Lg LCD 32 ιντσών.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
84
:cool: Εγώ βλέπω στο σαλόνι σε μία SAMSUNG 47αρα οπίσθιας προβολής. Στο άμεσο μέλλον σκοπεύω να πάρω μια 46άρα LCD αν μου το επιτρέψουν τα οικονομικά και σίγουρα θα πάρω έναν βιντεοπροβολέα για να βλέπω και εγώ στις 100¨ τον άρχοντα.

Reaction score
14
Philips CRT 33'' στο καθιστικό, Hitachi CRT 21'' στην κρεββατοκάμαρα, Sony CRT 21'' ...παρακαταθήκη κάπου αλλού... 8)

Reaction score
3
Σε 7,5 ίντσες αλλά Ευρεία οθόνη, φυσικά στο κρεβάτι γιατί μόνο από 40 πόντους βλέπεις καλά.

Reaction score
281
Σαλονι: Pioneer fde 436
Κρεβατοκαμαρα: Philips 32 lcd
Καθιστικο: LG 37 lcd (τελευταιο μοντελο)
Μακραν μπροστα η Pioneer, πολυ καλη η LG, για κλωτσιες η Philips.

Ποτε θα παρω projector??

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef