Στις Πόσες Ίντσες Βλέπετε Tv?

Πόσες ίντσες είναι η τηλεόρασή σας?

• Total voters
    240
Status
Not open for further replies.

Reaction score
20
Απάντηση: Στις Πόσες Ίντσες Βλέπετε Tv?

Εδώ και 9 χρόνια έχω την Philips 33PT9101. CRT και 4:3, εννοείται (από την ηλικία!)...

Reaction score
802
SAMSUNG 46N71B
Ακόμα δεν έχω ασχοληθεί μαζί της....στο ψαξιμο σιγά-σιγά...
Πρωτες εντυπωσεις?Τοσο καιρο την ειχαν προσφορα και καθυστερησα.Βλακεια μου.

Reaction score
1
Πρωτες εντυπωσεις?Τοσο καιρο την ειχαν προσφορα και καθυστερησα.Βλακεια μου.
Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Σε καλό τηλεοπτικό σήμα είναι πολύ καλη, αλλιώς κάνεις παραχωρήσεις (πχ ΣΚΑΙ έχει παρα πολύ καλή εικόνα, ΜΕGA από την άλλη μέτρια πράγματα). Ένα DVD που είδα από home cinema με HDMI στα 1280*720π με άφησε ικανοποιημένο, αλλά σε κάποια πλάνα η εικόνα σαν να έσπαγε λίγο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω, επίσης δεν ξέρω μήπως έφταιγε το DVD που ήταν αντιγραμμένο. Περιμένω να δω και καμιά άλλη ταινία για να κρίνω, όπως επίσης και καμιά σειρά από Internet.
Mάλλον με βλέπω από Σεπτέμβρη να αχολούμαι σοβαρά γιατί τώρα τρέχω και δεν φτάνω...

Πάντως από design σκίζει...(κατα γενική ομολογία όσων την έχουν δει) και σε γενικές γραμμές με την προσφορά που την πήρα δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου (PLAISIO).

Reaction score
108
Στο καθιστικό 43 προβολική TOSHIBA. Στο υπνοδωμάτιο 25άρα είκοσι ετών GRUNDING. Προβλέπεται αναβάθμηση γενικότερα.:cool_1:

Reaction score
0
Απάντηση: Στις Πόσες Ίντσες Βλέπετε Tv?

ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ SABA 33΄ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ 5, 6, Ή 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: :pc: :pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef