Συγκέντρωση για συνακρόαση ή η αποκάλυψη του Yamaha


Μηνύματα
2.868
Reaction score
250
Σας παρακαλώ αν γίνεται δώστε μου τις εξής πληροφορίες :

1) Αν στο ίδιο set up άλλος τελικός έχει δώσει εμφανώς

καλύτερα αποτελέσματα από τον YAMAHA ειδικά στούς

τομείς που φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα (π.χ χαμηλό των B@W κ.λ.π.).

2) Αν τα MARTIN LOGAN μπήκαν ακριβώς στις ίδιες θέσεις με τα

άλλα ηχεία.

3) Αν οι κουρτίνες μονίμως κάλυπταν το παράθυρο σε

όλη την δοκιμή.
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Αγαπητέ Βασίλη απαντώ επιγραμματικά και ότι άλλο θελήσεις εδώ είμαστε.

1. Στην εν λόγω ακρόαση δεν ακούσαμε τα 802D με άλλον τελικό. Έχω προσωπική εμπειρία ακρόασης των 802D με άλλα ενισχυτικά, αλλά σε διαφορετικό χώρο.
2. Όχι. Δεν μας άρεσαν και κάναμε δοκιμές μετακινώντας τα αρκετά σε σχέση με την θέση των 802D.
3. Ναι.
 

Μηνύματα
6.434
Reaction score
200
http://www.soniccraft.com/Drivers/Accuton/d206.htm

Αντώνη , δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα διαμαντένια tweeters της σειράς B&W 800D.  Κάθε άλλο μάλιστα.   Το πρώτο διαμαντένιο tweeter που θαύμασα ήταν το ACCUTON.  Η B&W έρχεται δεύτερη και δεν είναι δική της η ιδέα της χρήσης τεχνητού και ειδικά επεξεργασμένου διαμαντιού για το διάφραγμα του tweeter.
Στο link θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα tweeters της ACCUTON. Οι τιμές τους είναι πολύ υψηλές για τα σημερινά Ελληνικά δεδομένα.
Οποιος ενδιαφέρεται, αγοράζει δύο από αυτά και πειραματίζεται με διάφορες ιδιοκατασκευές. Ο τολμηρός πετάει αυτά που έχει στα ηχεία του και τα αντικαθιστά με ένα ζευγάρι ACCUTON.  Πρέπει να γίνουν βέβαια και κάποιες αλλαγές στο crossover.

Tα B&W 802D είναι πολύ δύσκολα στο στήσιμό τους .  Πιστεύω ότι με κατάλληλη επιλογή συνοδών και  καλωδίων, αυτό το ηχείο μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα από αυτό που ακούσαμε στην συνάντηση το Σάββατο.
 

V

VIDEOMIX

Guest
και... την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι τρωγοπίνανε καταστρώνοντας σχέδια διακοπών!!! :roll:


Οι υπόλοιπες.... next time!
Που μείναμε;

Ωχχχχ, με πείρανε "χαμπάρι"!!!!! :shock:
 



V

VIDEOMIX

Guest
Και το ηχείο που άφησε άριστες εντυπώσεις για τον ποιοτικό αλλα και δυναμικό παράλληλα ήχο του. Και μιλλάμε για μια λιλιπούτεια κατασκευή.
Κουίζ: Ποιό ειναι;

 


V

VIDEOMIX

Guest
Νέο (κατα μεγάλο ποσοστό) ακροατήριο, απορροφημένο απο το "μαγικό" μικρούλι ηχείο, καθώς βέβαια και απο τον εξαιρετικό ενισχυτή της YAMAHA που το οδηγεί.

 

V

VIDEOMIX

Guest
Αλλη μια φώτο απο την παρουσίαση και... :twisted:  για  :twisted: τέλος :twisted:  σας :twisted:  "φυλάω" :twisted:  το :twisted:  καλύτερο!!! :twisted:  :twisted:  :twisted:
:twisted:

 



Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Γιώργο εμείς εδώ έτσι το 'χουμε. Νταϊλίκια γκουρούδες και κουρούδες εδώ δεν έχουμε οπότε μην παραξενεύεσαι (ευχάριστα) για το κλίμα. Είναι δεδομένο εδώ.

Μια μικρή παρατήρηση.
Αν κάποιος που διαβάζει, (όποιος κι αν είναι αυτός - ακόμη κι αν δεν ήταν εκεί), έχει απορίες, αντιρρήσεις για κάτι που είδε ότι κάναμε ή του είπανε για την ακρόαση ή για κάποιο από τα μηχανήματα που βάλαμε, ή ότι κάτι δεν το θεώρησε σωτό ή ή ή..., εδώ (όχι αλλού), είμαστε για να του τα εξηγήσουμε και να το συζητήσουμε, αφού φυσικά διαβάσει από την αρχή όλο το thread. :wink:

Χαρά μου - μας να εξηγήσουμε τα πάντα διεξοδικά και φυσικά να ακούσουμε τις παρατηρήσεις του. Ο νοών νοείτω :wink:
 


costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.103
Reaction score
124.658
1. Ρε Νίκο, αυτός ο κοντός δίπλα σου, άκουγε και πρίμα, ή ήτανε στο "επίπεδο" του γούφερ? αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααχχα! Μπράβο στον φωτογράφο!

2. Μπράβο παίδες, πάντα τέτοια!

3. Πρόταση: Αν ρε γκάις δε σας πολυάρεσε ο γιαμάχα μπορείτε κάλλιστα να δώσετε τα 10πλάσια χρήματά του για να έχετε ένα ....παρόμοιο άκουσμα! χο χο χο.... Εγώ θα έπαιρνα πάντως γιαμάχα, και με τα ρέστα πακοτίνια (ή σόφτγουερ...)

5. Για το μπέντσμαρκ δε λέτε πολλά πάντως.... Τι έγινε; Ντρέπεστε;

4. Δεν ήμουνα εκεί, δεν άκουσα, αλλά ...έχω τις πηγές μου! (και τις υποψίες μου...)

5. Αντρέα, ίσιωσε το κάδρο, πολύ μπάσσο ρε παιδί μου, και μοιάζει με σησμοπαθείσα ζώνη το γραφείο!

6. Η γυναίκα θέλει γάμο, το ψάρι θέλει νερό, όλοι μας θέλουμε διακοπές, και το 802 θέλει μεγάλο χώρο. Τίποτα καινούριο, οι αλήθειες της ζωής...

7. Το να στήσεις πάνελ στο χώρο είναι απλό σα τα ολοκληρώματα σε πίνακες με μιγαδικούς.... κανείς δεν το ξέρει... (αν και κάποιοι νομίζουνε ότι ξέρουνε....)

8. βραβείο χαμόγελου (έστω και κομμένου στα 2) στον (ταραταταμμμμ...) Αναμουρλίδη!

10. Βρήκα κοινό σημείο στους 2 διαχειριστές της χάι-εντ κατηγορίας: μεγάλη - χαιεντάδικη...μύτη! Μιλάμε για copy-paste μύτη! Ίδια! Κοίτα σύμπτωση! Αυτοί μυρίζουνε τον ήχο, δεν τον ακούνε!
 


Μηνύματα
26
Reaction score
0
Εγώ απ'την άλλη με τα χρήματα του yamaha-802 θα έπαιρνα κάτι από mcintosh,plinius,classe,bryston και από ηχεία proac,pmc,dali,infinity,revel, τα καλύτερα καλώδια που θα μπορούσα να αγοράσω και επειδή δεν θα έμεναν λεφτά για πακοτίνια απλά θα άκουγα μουσική αραχτός στο καναπέ μου.Όσο για το benchmark θα ήθελα να το ακούσω σωστά ρυθμισμένο για να μην υπεροδηγεί και τότε θα εκφράσω άποψη.
 


Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Ζωρζ πως τον είδες τον δικό μου?

Μίλησε κι ο "αλεντελόνης" του χάι έντ για τις μύτες μας μη χέσ@ :lol: :lol: :lol:
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.110
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top