Συμβουλές βελτίωσης (ζητούνται)

Reaction score
12.617
Κάθε κεφαλή δουλεύει με συγκεκριμένη vtf βάσει του κατασκευαστή. Δεν αντιλαμβάνομαι τι θες να πεις.
το γνωρίζω, γι'αυτο και ανέφερα το ένα γραμμάριο στη shure. Αλλά, το θέμα απο'κει και πέρα είναι τί κάνει ο βραχίονας.

Reaction score
29.642
Η αλήθεια είναι ότι μερικοί βραχίονες κουδουνίζουν λίγο.
Και του mkii δεν πάει πίσω.
Γι αυτό εγώ έβαλα JELCO.

Reaction score
4.587
Το σποτιφάι είναι για τους κομμουνιστάς, το ίδιο αρχείο το χρησιμοποιούν όλοι. Επίσης έχουν όλοι πρόσβαση σε όλο το υλικό, τουλάχιστο το τάιντλ κάνει έναν τυπικό διαχωρισμό σε πληβείους και πατρίκιους. Το εμπνεύστηκαν οι εβραίοι και το χρηματοδοτούν. Το έχουν φθηνό για να διακορεύσουν την αστική συνείδηση, να ισοπεδώσουν το κοινωνικό σύνολο. Αντισταθείτε!

Κρατάτε καλά εσείς με τα βινύλια, είστε το τελευταίο οχυρό μας, αν πέσετε κι εσείς καήκαμε.

wnet

Nearfield
Reaction score
18.431
Από 1990+ έως 2000+ έπαιζα με mkII σε clubs με μπόλικα KW, ατελείωτα subs & τρελές στάθμες...
Κάποιες φορές με απίστευτες ποσότητες μπάσου (βλέπε κάτι rave parties της εποχής)....
Έτρωγε τις "σφαλιάρες".... και η βελόνα δεν πήδηξε ποτέ.... (και με το προβλεπόμενο βάρος ανάγνωσης, όχι στα ...10gr)
Και συζητάμε πως δεν έχει καλά ποδαράκια και ανάρτηση..............................................................................................

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.386
... ποπο ντροπη... μπλε και στη θαλασσα μαυρο και στα βαθια...
κραταω στις καθυστερήσεις τον παιχταρα Ζιοβανι...και βγαζω ροζ φυλλο αγωνα... με τουλαχιστων 5 μηδεν εκτως εδρας.. υπερ του ψηφιακου..
FB_IMG_1574950952883.jpg

Last edited:

A

AKARL

Guest
ΥΓ. Θα ήθελα να τονίσω με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έμφαση, πως η πρακτική ανοσία του μκ2 στους κραδασμούς, εξακριβωμένη σε χρόνια χρήσης του μκ2 σε ντίσκο και κλαμπ, είναι ουσιαστικής και καθοριστικής σημασίας παράμετρος για ορθή αναπαραγωγή του μέσου σε σεταπ που σέβεται τον εαυτό του, και έχει σοβαρά υποβαθυφωνα για την αναπαραγωγή των πρώτων οκταβων σε αντρίκιες στάθμες.

Για να το θέσω σε πρακτικό επίπεδο, στις στάθμες που ακούω γω Μόμπι και ιδίως ο τερματογκαζι στο χώρο του, είναι απειροελάχιστα τα πικάπ που δε θα γυρίσουν ανάποδα, και ακόμα λιγότερα αυτά που δε θα πετάξουν το βραχίονα οξω απ'το χώρο ακρόασης, και μένει ένα μόνο του, που θα καταφέρει να παίζει απροβλημάτιστα, τοποθετημένο και πάνω σε σαμπ. Ναι, το μκ2, το βρήκατε, κερδίζετε μανταλάκι, καλείσθε να πάτε να το παραλάβετε από τη διοίκηση. ;)
Παιδάκια, να.μη πολυλογώ, πάρτε το πικαπακι σας, και πηγαίνετε (δε θέλω καν να είμαι εκεί) στον τερματογκαζι να το στήσετε πάνω στο σαμπ.

Άμα αντέξει να παίζει μουσική με στάθμες που ακούει ο φίλος μου ο τερματογκαζι, θα κάτσω να μου τρυπήστε τη μύτη.

Επίσης θα κάτσω να μου τρυπήστε τη μύτη αν πηδήξει έστω και 1 φορά το μκ5 μου. Στημένο πάνω στο σαμπ, κι ας βαράει όσο θέλει, κι ας κουνάει όσο θέλει.

Υπ'οψιν, πως το είχα επί σειράς ετών πάνω στο κεντρικό ηχείο, το οποίο ήταν πάνω στο σαμπ, το 18" jbl με χαρακτηριστικά στάθμης έως 134 spl.

Οκ?
Είσαι πολύ κακό παιδάκι εσύ... :gotcha:

Βρε και στα 10 μέτρα ΕΞΩ απ' το τσαρδί του Γκάζη αν στήσουν τα τραμπολίνα ντος θα δεις τα ελατήρια να εκτοξεύονται ως τη Χαλκιδική σαν την οποία, ειρήσθω εν παρόδω, δεν έχει σε λέω.... :roflmao::roflmao::roflmao:

Γιατί, κάτσατε να μετρήσετε τις επιδόσεις ενός mk2 που παίζει σε αυτές τις συνθήκες και το βρήκατε σωστό; Μπορεί κανείς να κάνει κριτική ακρόαση στα επίπεδα έντασης ( θορύβου λέω εγώ ) που περιγράφετε; Και τέλος, ναι. Κάθεται ο βραχίονας πάνω στο δίσκο. Με τί δύναμη ανάγνωσης;
Αστρονάφτη ξάνοιξε να δεις στο παρακάτω βιντεάκι από το 22ο λεπτό έως το τέλος και μετά τα ξαναματαλέμε... :wink:

Έλα να σου παίξω με 1 γραμμάριο τη V15 στον ADC και σε δίσκο 8 καρώ θεόστραβο, χωρίς subsonic φίλτρα και καρφώσου στο γούφερ να δεις αν κάνει τα γνωστά κουνήματα - παρακάλια του ηχείου να σηκωθεί η βελόνα.
Έλα να σου παίξω με 1 γραμμάριο τη V15VxMR με βελόνα Τζίκο ΣΑΣ που έχω στο Μικαππαδγυό μου το οποίο θα βάνω πάνω στο σαμπγούφα μου... :gotcha:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Είσαι πολύ κακό παιδάκι εσύ... :gotcha:

Βρε και στα 10 μέτρα ΕΞΩ απ' το τσαρδί του Γκάζη αν στήσουν τα τραμπολίνα ντος θα δεις τα ελατήρια να εκτοξεύονται ως τη Χαλκιδική σαν την οποία, ειρήσθω εν παρόδω, δεν έχει σε λέω.... :roflmao::roflmao::roflmao:

Αστρονάφτη ξάνοιξε να δεις στο παρακάτω βιντεάκι από το 22ο λεπτό έως το τέλος και μετά τα ξαναματαλέμε... :wink:

Έλα να σου παίξω με 1 γραμμάριο τη V15VxMR με βελόνα Τζίκο ΣΑΣ που έχω στο Μικαππαδγυό μου το οποίο θα βάνω πάνω στο σαμπγούφα μου... :gotcha:
Μια απορία την έχω τώρα @AKARL...
Πριν θεωρουσες ως..αν μη τι άλλο μια μέτρια κεφαλή τη dynavector dv 20x2l που έχω..κι εσύ ακούς με τη v15vxmr???:laugh::laugh:
Κάποιοι άλλοι λέγαν για το αρωτρο των 3 γρ.. αυτή την ortofon arkiv.. :roflmao: :roflmao:
Απορία 2η.. με τι phono ακούς???

A

AKARL

Guest
Μια απορία την έχω τώρα @AKARL...
Πριν θεωρουσες ως..αν μη τι άλλο μια μέτρια κεφαλή τη dynavector dv 20x2l που έχω..κι εσύ ακούς με τη v15vxmr???:laugh::laugh:
Έγραψα

Κι εσύ κσηγιέσαι αλμυρό φυστίκι με το Γυροντέκ, τη Ρέγγα, τη φτηνή Δυναβεκτόρισσα και φόνο τον Σέδλευ τον Σονετογράφο; Μα για όνομα πχιάαααααα... :rolleyes::headbang::cry:
Μια απορία την έχω τώρα Λέαντρε ... κσέρεις να δγιαβάζεις; :gotcha:

Απορία 2η.. με τι phono ακούς??
Πολύ .... ακριβότερο απ' το δικό σου. :tongue::tongue:

A

amoustakas

Guest
Το σποτιφάι είναι για τους κομμουνιστάς, το ίδιο αρχείο το χρησιμοποιούν όλοι. Επίσης έχουν όλοι πρόσβαση σε όλο το υλικό, τουλάχιστο το τάιντλ κάνει έναν τυπικό διαχωρισμό σε πληβείους και πατρίκιους. Το εμπνεύστηκαν οι εβραίοι και το χρηματοδοτούν. Το έχουν φθηνό για να διακορεύσουν την αστική συνείδηση, να ισοπεδώσουν το κοινωνικό σύνολο. Αντισταθείτε!

Κρατάτε καλά εσείς με τα βινύλια, είστε το τελευταίο οχυρό μας, αν πέσετε κι εσείς καήκαμε.
Οι κομμουνισταί επιλέγουν το free spotify.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Κρυπτοχαιεντας που ανηκει σε λαθος στρατοπεδο :roflmao::roflmao::roflmao:
Post automatically merged:

Αυτό ακριβώς! :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Πατησε και λιγο το expand να διαβασεις που παει το "δηλαδη" .................μια και μιλατε για...........διαβασμα

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Αυτό ακριβώς! :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Καταπληκτικό phono το "Αυτό ακριβώς"....
Φοβερές ρυθμίσεις..
Απίστευτο gain..
Καταπληκτικό prat...
Άσε που έχει έτοιμα και τα σωστά καλώδια..
Μετράει και φοβερά ..
Το βγάζει και σ άλλο τύπο??
ρωτάω από καθαρό ενδιαφέρον, γιατί μουγγό το πικάπ, άφωνη η κεφαλή, κάποιο απ' όλα πρέπει "να τα λέει καλά"!!:wink::wink:

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Ναι το ... Αυτό ακριβώς - ΜΚΙΙ :roflmao: :cry: :roflmao:
Μη μου πεις το trichord Dino.. :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: θα χτυπιεμαι κάτω πάλι απογευματιατικα από τα γέλια.... καλύτερο από το sedley...:gotcha::gotcha::gotcha:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll