Συμβουλές για γκρέμισμα υπογείου

Reaction score
11.632
ακριβώς από πάνω είναι ενιαίος χώρος γκαράζ....άρα ότι χώρισμα έχει κατω είναι με τούβλα
Όχι απαραίτητα , είναι ικανή , αλλά όχι αναγκαία συνθήκη.
Η οροφή του υπογείου που είναι ταυτόχρονα και δάπεδο του γκαράζ εχει αυξημένες απαιτήσεις σε φορτία. Επομένως βρες ξυλοτυπο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.616
Εγώ θα τις παντρέψω με έτοιμο home cinema στα υπόγεια
εσένα σε φαντάζομαι πρώτες ερωτήσεις στον γαμπρό

Νεαρέ μου...'εχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την οικογένεια σου και τα παιδικά σου χρόνια

1. ξέρεις τι ειναι πικαπ? και αν ναι....έχεις ερθει ποτέ σε επαφή?
2. η λάμπα θεωρείς ότι έχει χρήση μόνο ως συσκευή παραγωγής φωτός?
3. πιστεύεις ότι τα καλώδια είναι κάτι περισσότερο από πλεγμένο μέταλλο που χρησιμοποιούνται για μεταφορά ηλεκτρικού φορτίου?

:roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
82.616
Όχι απαραίτητα , είναι ικανή , αλλά όχι αναγκαία συνθήκη.
Η οροφή του υπογείου που είναι ταυτόχρονα και δάπεδο του γκαράζ εχει αυξημένες απαιτήσεις σε φορτία. Επομένως βρες ξυλοτυπο.
επειδή το βλέπω με σοβά....και ότι είναι με μπετό βαμμένο άσπρο...υποθέτω ότι θα ναι τούβλο...
αλλά θα κοιταξω να ψάξω σχέδια....που είναι αρκετά χρονοβόρο γιατί απ όσο είδα στο γραφείο...υπάρχει αρκετά μεγάλο αρχείο με ντοσιέ (λόγω δουλειάς) ...και με κωδικοποιημένα αρχικά μπροστά...

για να δούμε

daharis666

Moderator
Reaction score
82.616
Απ την άλλη θέλει πάλι τροποποίηση άδειας.
που? στο υπόγειο? που δεν μας βλέπει κ κανένας? :laugh:

Υ.Γ. Είστε σίγουρα ελληνικής καταγωγής ή γράφετε με γοογλ τρανσλειτ? :p :lolsign:

daharis666

Moderator
Reaction score
82.616
να ρωτήσω κάτι σοβαρά....

όταν έχουμε πχ...
1. βισκοελαστικό που κόβει κτυπογενείς θορύβους 20db και
2 μία ακόμα μεμβράνη που κόβει άλλα 20db
η συνολική μείωση κτυπογενών θορύβων πάει αθροιστικά ή κάπως αλλιώς?

Reaction score
22.053
Ε, κοίτα ένα εκ παραδρομής και βιασύνης λαθάκι έκανε.... αλλαγή χρήσης ακινήτου όμως πρέπει όντως να γίνει σε strip club σύμφωνα με τις προτάσεις του Δεκέμβριου.

Reaction score
6.712

Υ.Γ. Είστε σίγουρα ελληνικής καταγωγής ή γράφετε με γοογλ τρανσλειτ? :p :lolsign:
Έχω ταλαιπωρηθεί χρόνια ολόκληρα με τέτοια πράγματα...... εμπόδια φέρνουν στο μέλλον.....
Ήθελα να βάλω στο εξοικονομώ το σπίτι της γιαγιάς μου και τρεις χιλιάδες ευρώ φύγανε έτσι για τακτοποιήσεις κ εκκρεμότητες του παρελθόντος...

K

kimon

Guest

όταν έχουμε πχ...
"Χτυπογενείς" ; Κρουστικούς εννοείς, καλέ μου άνθρωπε;
Πρέπει πάντως να βρίσκεσαι σε μεγάλη ψυχική αναστάτωση (για να μη μπορείς να βρεις τον κατάλληλο όρο!). Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.

daharis666

Moderator
Reaction score
82.616
"Χτυπογενείς" ; Κρουστικούς εννοείς, καλέ μου άνθρωπε;
Πρέπει πάντως να βρίσκεσαι σε μεγάλη ψυχική αναστάτωση (για να μη μπορείς να βρεις τον κατάλληλο όρο!). Εύχομαι καλά ξεμπερδέματα.
είμαι....αλλά με ''κ'' όχι ''χ'' ;)

Reaction score
11.632

όταν έχουμε πχ...
Απ ότι θυμάμαι από το μάθημα της ακουστικής , όχι, αλλά δε θυμάμαι και πως υπολογίζονται , πέρασαν και 30+ χρόνια

Reaction score
11.632

Το θέμα δεν είναι αν σε βλέπει κανείς !
Οι επιτρεπτές χρήσεις σε υπόγειο είναι «βοηθητικές» και παρακολουθηματα Κύριων χώρων.
Επιτρεπονται αποθήκες, λεβητοστάσια, Παρκιγκ , τέτοια.
Χώροι δηλ προσωρινής παραμονής, ενώ το home cinema δεν είναι κάτι τέτοιο. Συνιστά κύρια χρήση )εκτός αν ακούς ένα τραγούδι, ανεβαίνεις, ξανακατεβαινεις , ακούς άλλο ένα, ή βλέπεις μόνο τρέιλερ ταινιών:dance2::roflmao::laugh::cry:)

Το θέμα λοιπόν είναι
όταν θα χρειαστεί να γίνει κάποια μεταβίβαση ή κάτι που συνιστά δημόσια πράξη , θα εντοπιστεί και θα πρέπει να «τακτοποιήσεις» την αλλαγή χρήσης.
Αν δεν χρειαστεί κάτι τέτοιο , προχωράς άφοβα ….. μέχρι τα 120db μετά θα σε καρφώσει το γωγουλινι:whistling:

Υ. Γ.
παρεμπιμπτοντως αν / αφού το κάνεις , «τακτοποίησε» το ως κύρια χρήση και δεν φοβάσαι τπτ , ούτε το γωγουλινι.;)

Προχώρα λέμε

daharis666

Moderator
Reaction score
82.616
το ln τι είναι?

άρα 27 + 53 τα αντικραδασμικά?

Reaction score
22.053
Εκτός εάν ο πεθερός σαν μηχανικός που ήταν και τυπικός και γνώστης, έχει προσμετρήσει και το υπόγειο στο εμβαδόν. Σπάνιο, μόνο κάτι πολιτικοι μηχανικοί για το σπίτι τους , το έκαναν.

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
82.616
Εκτός εάν ο πεθερός σαν μηχανικός που ήταν και τυπικός και γνώστης, έχει υπολογίσει και το υπόγειο στο εμβαδόν. Σπάνιο, μόνο κάτι πολιτικοι μηχανικοί για το σπίτι τους , το έκαναν.
δεν έχω ιδέα τι μπορεί να έχει κάνει...αυτό που θα φαίνεται?

το παράξενο σε αυτό το σπίτι είναι ότι υπόγειο δεν είναι αντίστοιχος χώρος όλου του πάνω σπιτιού
αλλα μόνο το 1/4 σχεδόν
δεν υπάρχει άλλο

daharis666

Moderator
Reaction score
82.616
παρεμπιμπτοντως αν / αφού το κάνεις , «τακτοποίησε» το ως κύρια χρήση και δεν φοβάσαι τπτ , ούτε το γωγουλινι.;)
τι κόστος έχει πάνω κάτω αυτό?
μήπως και συμφέρει νέα σκεπή :biggrin:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.293
Members
38.445