Συμβουλές για γκρέμισμα υπογείου

Reaction score
22.415
Υπάρχει περίπτωση να είναι ¨μικρότερο¨, το υπόγειο γιατι το υπολοιπόμενο είναι αφιερωμένο σε κάτι που δε "βλέπεις" ? π.χ. ειδικό κτισμένο για σουπερ (και σωστά) ασφάλεια, κάπως μεγάλο χώρο καυστήρα ? και να μπαίνετε τίποτε απο καμιά σκαλά στην αυλή ή καμιά πόρτα περίεργη ? :D :D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.777
ναι είναι σε πίσω δώμα safe....εκτός χώρου γκρεμίσματος :biggrin:

1643587698813.png

Reaction score
6.225
Ρε μάστορα το σπίτι προφανώς και έχει ήδη μεταβιβαστεί στο Γωγουλινι αφού συγχωρεθηκε ο άνθρωπος σωστά; Μένει κι άλλη οικογένεια στην οικοδομή εκτός από εσάς; Αν όχι τι σε ενδιαφέρουν οι άδειες για το υπόγειο; Δεν πρόκειται να το ψάξει κανείς ένα σπίτι που δεν θα μεταβιβαστεί τα επόμενα τριάντα χρόνια και βάλε...

Reaction score
22.415
Ρε μάστορα το σπίτι προφανώς και έχει ήδη μεταβιβαστεί στο Γωγουλινι αφού συγχωρεθηκε ο άνθρωπος σωστά; Μένει κι άλλη οικογένεια στην οικοδομή εκτός από εσάς; Αν όχι τι σε ενδιαφέρουν οι άδειες για το υπόγειο; Δεν πρόκειται να το ψάξει κανείς ένα σπίτι που δεν θα μεταβιβαστεί τα επόμενα τριάντα χρόνια και βάλε...
Ναι, θεωρείται δεδομένο ότι αυτό το γνωρίζει. Απλώς ειπώθηκαν κάποιες ιδέες απο κάποιους που δεν είναι κακό να τις γνωρίζει ή να τις έχει υπόψιν του. Και όταν ιδίως ενας σωστός επαγγελματίας προτείνει κάτι, (αναγκαστικά γενικά σε αυτό το στάδιο απο ενα φόρουμ) κάνει σωστα να εξηγήσει όλες τις λύσεις και κινδύνους που μπορεί ενδεχομένως να προκύψουν , όπως και έξοδα έστω και μικρά. Και ο ενδιαφερόμενος μετά , ξέρει να κρίνει ανάλογα με τα μελλοντικά του σχέδια, τι διατίθεται να κάνει απο τα προτεινόμενα και να εκτιμήσει ακόμη και ενδεχόμενους κινδύνους απο νύν ή μελλοντικούς περίεργους γείτονες (καρφώματα) , τις συνέπειες τους ή απο μια νωρίτερα απο το αναμενόμενο μεταβίβαση του ακινήτου σε ενα παιδί απο τη νεαρή του ηλικία , ή και άλλα που αυτή τη στιγμή δε τα έχει κάποιος σκεφτεί και άλλες επισης ειδικότερες συνθήκες που πιθανολογεί καθένας ότι μπορεί να συντρέχουν ή να προκύψουν.

Εξάλλου τα πιο πολλά έχουν ειπωθεί σαν αστεισμοί ή/και πιθανολογίες.

(να σου πω π.χ. κάτι που δεν έχεις σκεφτεί εσύ , όπως είναι η μεταβίβαση του μεριδίου του, του υπογείου, σε μια απο τις κοπέλες του strip club που προσπαθούμε ευγενικά, λογικά και για το καλό του, να τον πείσουμε να κάνει στη σοφίτα.)
:D :D

Reaction score
11.632
Ναι, θεωρείται δεδομένο ότι αυτό το γνωρίζει. Απλώς ειπώθηκαν κάποιες ιδέες απο κάποιους που δεν είναι κακό να τις γνωρίζει ή να τις έχει υπόψιν του. Και όταν ιδίως ενας σωστός επαγγελματίας προτείνει κάτι, (αναγκαστικά γενικά σε αυτό το στάδιο απο ενα φόρουμ) κάνει σωστα να εξηγήσει όλες τις λύσεις και κινδύνους που μπορεί ενδεχομένως να προκύψουν , όπως και έξοδα έστω και μικρά. Και ο ενδιαφερόμενος μετά , ξέρει να κρίνει ανάλογα με τα μελλοντικά του σχέδια, τι διατίθεται να κάνει απο τα προτεινόμενα και να εκτιμήσει ακόμη και ενδεχόμενους κινδύνους απο νύν ή μελλοντικούς περίεργους γείτονες (καρφώματα) , τις συνέπειες τους ή απο μια νωρίτερα απο το αναμενόμενο μεταβίβαση του ακινήτου σε ενα παιδί απο τη νεαρή του ηλικία , ή και άλλα που αυτή τη στιγμή δε τα έχει κάποιος σκεφτεί και άλλες επισης ειδικότερες συνθήκες που πιθανολογεί καθένας ότι μπορεί να συντρέχουν ή να προκύψουν.

Εξάλλου τα πιο πολλά έχουν ειπωθεί σαν αστεισμοί ή/και πιθανολογίες.

(να σου πω π.χ. κάτι που δεν έχεις σκεφτεί εσύ , όπως είναι η μεταβίβαση του μεριδίου του, του υπογείου, σε μια απο τις κοπέλες του strip club που προσπαθούμε ευγενικά, λογικά και για το καλό του, να τον πείσουμε να κάνει στη σοφίτα.)
:D :D
Ωχ πάμε για χώρο συνάθροισης κοινού με σκοπό τη διασκέδαση, ωχ ωχ ωχ πυροσβεστική, υγειονομικό, θα ζητήσω και άλλα σχέδια :rolleyes: :cry:

daharis666

Moderator
Reaction score
82.777
βρε ναι το σπίτι ανήκει στο γωγουλίνι...όπως κ η συγκεκριμένη σοφίτα
το υπόγειο όμως δεν ξέρουμε...
το σπίτι είναι
ισόγειο-πιλοτή-γκαράζ
1ος όροφος - γωγουλίνι
2ος όροφος-αδελφή γωγουλινιού
ταράτσα- 2 σοφίτες εκατέρωθεν

για το υπόγειο όμως δεν έχω στοιχεία κυριότητας κ σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα να το κάνω όπως θέλω(σου το υπογράφω αυτό)....
αλλά επειδή έχουν δει πάρα πολλά τα μάτια μου....όπως λέει κ ο @thva ...οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους...
+ μπορεί όπως ανέφερε κ ο @Artemios να πάρει κάποιος ή εμείς ή οι από πάνω κανένα πρόγραμμα εξοικονομώ πχ....και να κολλήσουμε σε τέτοια διαδικαστικά

το σχέδιο ήταν εδώ κ χρόνια να φτιάξουμε τον πάνω όροφο στο πατρικό μου (γιαπί με περασμένα τα πάντα ,ηλεκτρολογικά, κουφώματα, θέρμανση κλπ) κ εγώ να χωθώ πάλι στην υπόγα (ή επειδή μου άρεσε ως ιδέα...να φτιάξω σοφίτα στην ταράτσα μου)
τα τελευταία χρόνια το αφήσαμε (δεν είχαμε κ όρεξη με την ασθένεια του πεθερού) φλου....

τα σημερινά δεδομένα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα...οι γονείς μας μεγαλώνουν.....το να κατεβαίνουν κέντρο στο διαμέρισμα που μένουμε κάθε πρωί για μπειμπι σίτινγκ μέσα στα κρύα 2 χιλιόμετρα....το βλέπω ότι είναι κούραση...και ξέρω ότι δεν θα έχει πολύ αντοχή στον χρόνο....άσε που μας παρακαλάει η πεθερά μου, γιατί είναι μόνη της κ δεν έχει μάθει μόνη της....+ κάνει κ μλκίες κ την φοβάμαι....(προχθές κατέβηκε μόνη της κάτω να μετρήσει με μια σκάλα το πετρέλαιο στην δεξαμενή της και σαβουριάστηκε κάτω...ευτυχώς δεν έσπασε τίποτα>:( )
οπότε ως καλύτερη επιλογή στο τραπέζι είναι να πάμε να μείνουμε σπίτι της.....που είναι και αρκετά πιο μεγάλο από το δικό μου, θα χει κ ο ασβός τα ξαδέλφια του να παίζει, ο δρόμος εκεί δεν έχει κίνηση...μόνιμο πάρκινγκ..(ενώ το πατρικό μου που είναι στα 100 μέτρα.... είναι μπροστά σε κεντρικό δρόμο, που συνδέεται με τον περιφερειακό πλέον, πάρκινγκ τζόκερ, φασαρία στο μπροστά μπαλκόνι κ σπίτια ολ όβερ), μπροστά έχει άπειρη αλάνα που δεν υπάρχει περίπτωση να αξιοποιηθεί τα επόμενα 100 χρόνια, στα 30 μέτρα πάρκο, κ απίστευτη ησυχία από αυτοκίνητα κ κόσμο

οπότε πρέπει να κάνω το κουμάντο μου για να μην αποκτήσω εγώ μετά ψυχολογικά....

αλλιώς με βλέπω να γκρεμίζω τους εσωτερικούς τοίχους του διαμερίσματος που μένουμε τώρα και να το κάνω αδήλωτο πολυχώρο χομσίνεμα,πολ ντανσινγκ κwλομπαρο και δεν συμμαζεύεται :party::roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
82.777
Γιατί έχει αυτή τον δεύτερο; Την αγαπούν περισσότερο; Είναι μεγαλύτερη; Έπαιξαν παρταόλα;
είναι μεγαλύτερη...παντρεύτηκε πρώτη....τα γνωστά ελληνικά :biggrin:

daharis666

Moderator
Reaction score
82.777
Αλλάξτε!
κάτσε να δούμε πρώτα που θα πάω...αν πάμε για υπόγα....δεν βολεύει....
αν πάω για σοφίτα βολεύει
Υ.Γ.
να την βάλω να χωρίσει μήπως...να ξεφορτωθώ κ τον γκρινιάρη? :biggrin: :party:

daharis666

Moderator
Reaction score
82.777
παρε τον μονολιθο και πηγαινε και κανε δοκιμες τι ακουγεται και σε ποιες εντασεις.. και βλεπουμε.. :/
τι τον πέρασες μωρή τον μονόλιθο? ηχείο μπλουτουθ? :roflmao:

Reaction score
22.415
κάτσε να δούμε πρώτα που θα πάω...αν πάμε για υπόγα....δεν βολεύει....
αν πάω για σοφίτα βολεύει
Υ.Γ.
να την βάλω να χωρίσει μήπως...να ξεφορτωθώ κ τον γκρινιάρη? :biggrin: :party:
Όχι ρε συ, μετά θα την φορτωθείτε εσείς , χα χα τρελός είσαι. ?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.206
α δεν έχω θέμα...είναι μαμώ τα παιδιά...ο άλλος ο τρικαλινός είναι μίρλα :biggrin:
Μπορείς να του πασάρεις από τώρα μία από τις pole dancers, να τον ξεφορτωθείς , και άσε αυτήν να βγάλει το φίδι από την τρύπα. :rofl:

Reaction score
5.476
Α, έχουμε και άλλα ακίνητα ... μάλιστα , ωραία, πάμε για αλυσίδα strip club. :D Αυτό στην περιφερειακή ακούγεται το πιο promissing.
https://www.car.gr/s/7h64ye1v/ Ειδική κατασκευή ,Πάσο (Stand)) με INOX κολώνες ( καθρέπτη ), πάχους 150 mm και ύψους 3,5 m. Φωτιζόμενο πάσο γύρω-γύρω σε δύο επίπεδα, τζάμι στο πάνω μέρος, κρυφή σκάλα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.524
Members
38.457
Νεότερο μέλος
p.orfanos.com