- Reaction score
- 22.991
τέλος πάντων, απ' αυτή την πωστηλέν, την πλεξιγκλασόπλακα...τα κλιαραουντιο δεν εχουν σανιδια μπρε
γιδοεμπιτριακια
τέλος πάντων, απ' αυτή την πωστηλέν, την πλεξιγκλασόπλακα...τα κλιαραουντιο δεν εχουν σανιδια μπρε
γιδοεμπιτριακια
Μπα που να δεις τον πιτσιρικά να σκαλίζει τη μύτη του με τη βελόνα σου και να έχει βάλει το βραχίωνα στο τερματοφύλακα του Subuteo!παρε καμμια ακριβη κεφαλη
κι αμα κοιμηθεις βραδυ ησυχος...
Είσαι εναντίον των πικάπ μάζας ή για σένα ένα σωστό πικάπ μάζας είναι ένα μαγκανοπήγαδο πάνω σε οικογενειακό τάφο να γυρίζει μία ταφόπλακα; :142:τέλος πάντων, απ' αυτή την πωστηλέν, την πλεξιγκλασόπλακα...
μια και το εφερε η κουβεντα , και επειδη ειμαι αρκετα παλιος στ εν ελλαδι hi fi ηλικια μου 56 ετων!!ηθελα να ρωτησω ετσι ακαδημαικα τους συμφορουμιτες μας ,εαν μπορει να βρεθει και σε ποια τιμη πικαπ thorens td-125 mkii η mkiv ,το αναφερω λογω εμπειριας που ειχα στο παλελθον με το εκπληκτικο αυτο πικαπ για οσους παλιους το γνωριζουν με καταλαβαινουν απολυτα.Καλησπέρα σε όλους,
μη θέλοντας να αποχωριστώ (ή να παραχώσω) τους δίσκους βινυλίου που έχω, αγόρασα πρόσφατα ένα πικάπ της σειράς. Δυστυχώς ακούγεται άθλιο, πολύ χειρότερο από συσκευές του '80 αντίστοιχης κατηγορίας. Ψάχνω λοιπόν για ένα σύστημα της προκοπής με κόστος (πλατώ + βραχίονας + κεφαλή) στα 500-600 ευρώ.
Καμιά συμβουλή, καμιά ιδέα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους/ες απαντήσουν.
απο εμπειρια σου ,εγω προσωπικα δεν εχω χρησιμοποιηση το ebayΣτο ebay Γερμανίας, σε διάφορες τιμές.
Έχω πετύχει και με 300-400 ευρώ...
λοιπον οπως μπορει να καταλαβατε ειμαι thorensακιας ,θελω να ακουσω την γνωμη σας για το td-166mkII ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!!!Δυστυχώς, ο μόνος τρόπος να το ελέγξεις, είναι οι φωτογραφίες που θα ανεβάσει ο πωλητής.
Ευτυχώς, οι Γερμανοί είναι "ψείρες" (άμα έχει το μηχάνημα κάποια γρατζουνιά, ρίχνουν αρκετά την τιμή του).
Κοιτάς να έχει ο πωλητής τουλάχιστον 3ψήφιο feedback και με ποσοστό πάνω από 95% θετικό. Επίσης, κοιτάς στις λεπτομέρειες του feedback αν έχει πουλήσει παρόμοια μηχανήματα.
Είναι ένας σχετικά γνωστός στο ebay Γερμανίας, ο springair, που φέρνει πολλά παλιά Thorens:
http://myworld.ebay.de/dies_und_das-2004/
Από το δικό του σάιτ http://www.springair.de/ τα δίνει και πιο φτηνά.
Εγώ προσωπικά σκέφτομαι πολύ ένα TD126 με έναν EMT βραχίονα...
για βοηθα με λιγο με το μοτερακι origin?Εμένα ρωτάς; 26 χρονών είμαι!:137:
Το μόνο Thorens που έχω ακούσει είναι το TD160 (το παλιό) ενός φίλου, το οποίο μου άρεσε πολύ.
Γι' αυτό άλλωστε γλυκοκοιτάζω το 126.
Γνώμη μου, άλλαξέ του κανένα βραχίονα, πάρε και το μοτεράκι που δίνει η Origin Live, έναν ιμάντα και είσαι ΟΚ.
Αν θες κάτι για αλλαγή, βρες 125 ή 126.
Αν σου αρέσουν τα Thorens, δύσκολα πας αλλού.
Υ.Γ. Και μη μου μιλάς στον πληθυντικό, σε παρακαλώ...