Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

Παρεμπιπτόντως, καλό θα ήταν να μην αλλάξετε τον τίτλο...
Γομολάστιχες και γραπτά που δε μένουν, είναι πράγματα που μπορούν να κάνουν το ACA
Άλεξ...σε θεωρώ αρκετά σοβαρό παιδί.μήν πετάς υπονοούμενα...

σε τί αναφέρεσαι όταν λές γομολάστιχες?μπορείς να μου εξηγήσεις και εμένα???

αν δέν το έχεις καταλάβει το ACA έχει αποκυρήξει παρελθοντικές συμπεριφορές.το οτι εσύ τις χρησιμοποίησες για να θάψεις τις όποιες απόψεις αυτό δέν αποτελεί πρόβλημα του ACA.μπορείς άνετα να ψάξεις και άλλα θρέντ του αντίστοιχου θαμώνα και να βρείς και άλλα εριστικά σχόλια να τα χρησιμοποιήσεις εναντίον μας.αν δέν τα βρείς να στα στείλω εγώ βρε παιδί μου!!
εμείς τα έχουμε αποκυρήξει και προχωράμε ειρηνικά.αν νομίζεις οτι εγώ ή ο sudocu ή ο tidal ή όλα τα άλλα μέλη προσεγγίζουμε τη μουσική και το χαι φάι όπως ο ακατανόμαστος τότε είσαι γελασμένος.αν όμως θέλεις να νομίζεις έτσι τότε έχει καλώς.
αυτά...πάντα φιλικά.:137:

Reaction score
4
Απάντηση: Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

Σε μια πρόσφατη συζήτηση με γνωστό ACA και θαμώνα του Μεγάρου σε ένα κορυφαίο κονσέρτο συμφωνικής στον συγκεκριμένο χώρο, μου εξέφρασε τον προβληματισμό του για το αν θα έπρεπε στο Μέγαρο να 'διοργανώνονται' συναυλίες Λαικών όπως πχ Νταλάρας(μαμάαα μουουουου..), Αρβανιτάκη κλπ κλπ ....

Φυσικά και διαφωνώ κάθετα με τέτοιες συναυλίες(ειδικά για τον πρώτο), όμως αν το σκεφτούμε πιο ώριμα ο οργανισμός του Μεγάρου χρειάζεται πόρους και αυτές οι συναυλίες τους παρέχουν...

Να το πω αλλοιώς... αν προηγηθούν κανα δυο Νταλαρο - Γλυκερίες, θα μπορέσει το Μέγαρο να φέρει και καμιά σοβαρή συμφωνική να απολαύσουμε κι εμείς...

Είναι λοιπόν αναγκαίο 'κακό' για το άντρο της σοβαρής μουσικής και μια από τις καλύτερες αίθουσες της Ευρώπης αυτές οι συναυλίες, ή θα πρέπει να αναθεωρηθεί αυτό το status και να στεγάζει αυστηρά και μόνο κλασσική και σοβαρή μουσική.................. αναρωτιέμαι...
χωρις να διαβασω τις 11 σελιδες (σορυ αλλα...), να πω δυο λογια

ειμαι καθετα ενταντια σε αυτα που περιγραφεις Μανο, και το παω ενα βημα παραπερα και δε συμφωνω καν με τη λογικη του αναγκαιου κακου για συλλογη πορων. Τοσα λεφτα πετιουντε σε οτι μλκια να'ναι σε αυτη τη ρημαδοχωρα, οι μερικες επιδοτησεις για να ερχονται και μεγαλα ονοματα σε ορχηστρες, μαεστρους, σολιστες κλπ δε θα μας χρεωκοπησουν (σε αντιθεση με αλλα πραγματα...)

τωρα δε μπαινω στο τριπακι να κρινω τι ειναι σοβαρη μουσικη, τι οχι κλπ, πιστευω αυτα ειναι γουστα του καθενως

ΑΛΛΑ, το μεγαρο χτιστικε ως σπιτι της κλασικης/ορχηστρικης μουσικης και οχι ως νεο διογενης παλας

τωρα αν ο καθε Νταλαρας και Γλυκερια ή δεν ξερω τι (ουτε ασχολουμαι με το συναφι αυτο) οργανωσει εκει μια βραδια με ορχηστρα για ερμηνεια κλασικου τραγουδιου (και δε φαει ντοματες με τις ερμηνειες του) , δλδ ειναι μεσα στο κλιμα του Μεγαρου, παω πασο...

αλλιως, γιατι να μην δωσουν αδεια και στους Metallica ή τους Therion (που εχουν και μια ορχηστρα στα αλμπουμ τους...) να ανεβαζουν εκει συναυλιες...

ή ακομη παραπερα, γιατι να μη δωσουν στο Φλωρινιωτη; τη Θωδη; κ.ο.κ. δλδ ειτε το βλεπουμε ως ενα χωρο που ανοικει καθαρα στην κλασικη μουσικη ή ως ενα κοινο συναυλιακο χωρο για οτιδηποτε, διακρισεις και μεσες λυσεις για να κανει το ψωνιο του ο καθε Νταλαρας που ειναι δυκτιωμενος σωστα και παιρνει τις αδειες ειναι λαθος...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

ή ακομη παραπερα, γιατι να μη δωσουν στο Φλωρινιωτη; τη Θωδη; κ.ο.κ..
δέν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλα ο Χατζιδάκις παρουσίασε τη δεκαετία του 80 τον Φλωρινιώτη στο 3ο πρόγραμμα:142:

Reaction score
2.051

Παρεμπιπτόντως, καλό θα ήταν να μην αλλάξετε τον τίτλο...
Γομολάστιχες και γραπτά που δε μένουν, είναι πράγματα που μπορούν να κάνουν το ACA ρεζίλι,

καθώς θα θυμίσουν παλιές και κακές εποχές, τις οποίες θέλω να πιστεύω ότι επιθυμείτε ειλικρινά να αφήσετε πίσω σας...
Tελικά το ACA είναι κάτι σαν το Κόκκαλη, φταίει για όλα! :142:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018

Κι αυτός ο Κηθ Τζάρεττ! Εκατό ώρες να κατέβει! Σσσσσσσσσσσσσσστα διάλα κυργιακάτικα...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Θα ήθελα να παρακαλέσω να μη μεταφέρονται εδώ διαφωνίες που έχουν να κάνουν με άλλα site και forums...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

Άλεξ...σε θεωρώ αρκετά σοβαρό παιδί.μήν πετάς υπονοούμενα...
Ομοίως.
Δεν πετάω υποννοούμενα.
Απλά, όταν γράφονται τέτοιες κουβέντες

Σε μια πρόσφατη συζήτηση με γνωστό ACA και θαμώνα του Μεγάρου σε ένα κορυφαίο κονσέρτο συμφωνικής στον συγκεκριμένο χώρο, μου εξέφρασε τον προβληματισμό του για το αν θα έπρεπε στο Μέγαρο να 'διοργανώνονται' συναυλίες Λαικών όπως πχ Νταλάρας(μαμάαα μουουουου..), Αρβανιτάκη κλπ κλπ ....

Φυσικά και διαφωνώ κάθετα με τέτοιες συναυλίες (ειδικά για τον πρώτο), όμως αν το σκεφτούμε πιο ώριμα ο οργανισμός του Μεγάρου χρειάζεται πόρους και αυτές οι συναυλίες τους παρέχουν...

Να το πω αλλοιώς... αν προηγηθούν κανα δυο Νταλαρο - Γλυκερίες, θα μπορέσει το Μέγαρο να φέρει και καμιά σοβαρή συμφωνική να απολαύσουμε κι εμείς...

Είναι λοιπόν αναγκαίο 'κακό' για το άντρο της σοβαρής μουσικής και μια από τις καλύτερες αίθουσες της Ευρώπης αυτές οι συναυλίες, ή θα πρέπει να αναθεωρηθεί αυτό το status και να στεγάζει αυστηρά και μόνο κλασσική και σοβαρή μουσική.................. αναρωτιέμαι...

και ανοίγονται thread με αυτόν τον τίτλο

Συμφωνείτε Να Παίζουν Λαικοί στο Μέγαρο???

τότε, αυτά θυμίζουν "εστετισμούς" και συμπεριφορές

...τις οποίες θέλω να πιστεύω ότι επιθυμείτε ειλικρινά να αφήσετε πίσω σας.

...
σε τί αναφέρεσαι όταν λές γομολάστιχες?μπορείς να μου εξηγήσεις και εμένα???
...
Σε πρακτικές του παρελθόντος, φυσικά.

...
το ACA έχει αποκυρήξει παρελθοντικές συμπεριφορές.
...
αν νομίζεις οτι εγώ ή ο sudocu ή ο tidal ή όλα τα άλλα μέλη προσεγγίζουμε τη μουσική και το χαι φάι όπως ο ακατανόμαστος τότε είσαι γελασμένος.
Συνεπώς, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ!

...
αυτά...πάντα φιλικά.:137:
Ομοίως φίλε μου.
Το ξέρεις ότι σε εκτιμώ.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Απάντηση: Re: Συμφωνείτε Να Γίνεται το Μέγαρο Μπουζουκλερί ???

Θα ήθελα να παρακαλέσω να μη μεταφέρονται εδώ διαφωνίες που έχουν να κάνουν με άλλα site και forums...
Σεβαστό και απόλυτα κατανοητό.

Κυρία Παρασκευοπούλου... κανένα μέλος του 'άλλου site' δεν αναφέρθηκε στο 'άλλο site'...

Αναφέρθηκε μέλος του avsite...... οκ.....???

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1258209&postcount=117

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1258217&postcount=120
Έχω την εντύπωση, ότι αν κάνετε έναν κόπο να διαβάσετε προσεκτικά ό,τι έχω γράψει στο παρόν thread, θα καταλάβετε ότι δεν έχω σκοπό να σας προσβάλλω ή να βλάψω την προσπάθειά σας, για την οποία, παρεμπιπτόντως, εύχομαι τα καλύτερα.

Καλή εβδομάδα!:107:
Το εννοώ!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

ΤΟ VTR ΣΟΥ "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ" ΡΕ...
Περίμενε να το καβαλήσεις. Θα σου εχω και πάνες ακράτειας.
Εεεεε, καλά βρε παιδάκι μου...:412:
Μην εξάπτεσαι...:402:
Λέμε και καμιά μλκία για να περνά η ώρα...:441:

Reaction score
777
Πάντως να αναφέρω..οτι ενώ η καρδιά μου θέλει να ορίσει τον Ρέμο ώς μή σοβαρό ή ως κακό...η λογική μου αδυνατεί.

αδυνατεί γιατί πολύ απλά η τέχνη δέν γνωρίζει απο αυτό.

η "παλαιά γενιά" στάθηκε ατυχής στο να αντιμετωπίσει τους χασικλίδες της Σμύρνης και τους αλήτες του woodstock.ακόμα και σύγχρονες μορφές της τέχνης όπως ας πούμε οι emo και οι hipster είναι αρκετά αδύνατο να αντιμετωπιστούν ως κάτι μή σοβαρό.

και αυτό γιατί πολύ απλά αποτελούν μία φυσική συνέχεια της κοινωνίας.το τέλος της δεκαετίας θα αναδείξει κάποιους απο αυτούς ως "τέχνη" και κάποιους άλλους σαν φτηνές ρέπλικες.

έτσι δέν έγινε και στο παρελθόν??

μήπως τελικά η ιστορία επαναλαμβάνεται??

και εδώ τελικά πρέπει να αναρωτηθούμε.αν θεωρήσουμε οτι το 90% των Ελλήνων πετάει λουλούδια στις πίστες και το 10% αηδιάζει απο αυτό.
ποιός είναι ο σοβαρός?το 90% ή το 10%?
η μάζα ή τα μαύρα πρόβατα??και ποιός είναι ικανός να το ορίσει αυτό??

το σίγουρο είναι οτι όπως οι πέτρες του μεγάρου δέν θα γίνουν πίστα έτσι και η πίστα δέν θα γίνει μέγαρο.και αυτό είναι σίγουρο επειδή εδώ τίθεται θέμα "τεχνικών χαρακτηριστικών".
εκτός βέβαια αν πάμε να το κάνουμε εμείς.απλά τότε θα βρεθεί διέξοδος σε κάτι άλλο που θα λέγεται κάπως...δέν έχει καμία σημασία πώς.ο λάτρης θα βρεί το δρόμο του...

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τον DoomSword (ποστ 122)

teachertza (124): δέν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλα ο Χατζιδάκις παρουσίασε τη δεκαετία του 80 τον Φλωρινιώτη στο 3ο πρόγραμμα

αυτό το έχει ανακαλέσει.
(ή έστω, έχει προσπαθήσει –αν το θές έτσι- να το δικαιολογήσει)
(όλοι κάνουμε λάθη)

άσχετα όμως του γεγονότος, εσύ έχεις καμία αντίρρηση για το μέγεθος και το ειδικό βάρος του Μ.Χ. ;
(επειδή βλέπω το κακάρισμα σου :)142:) σε ρωτάω./που μπορεί να έχει άλλη έννοια, αλλά είναι αφορμή για μένα)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891