Συμφωνείτε;

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμφωνείτε;

Ας αφήσουμε όμως το νομικό κομμάτι. Έχεις παρακολουθήσει μια εγκυμοσύνη καθ όλη τη διάρκεια της; Έχεις ακούσει πως χτυπάει η καρδιά ενός εμβρύου στους 2 μήνες;

Last edited by a moderator:

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Συμφωνείτε;

Φτηνοί εντυπωσιασμοί.

Κάντε μου την χάρη και γράψτε abortion με safe search off.

Ανατριχιάσατε? Εγώ όχι.

Στην συνέχεια κάντε αναζήτηση με abused children. Εδώ βρίσκεται πραγματικά ένα δράμα.

Που θέλω να καταλήξω?

Ότι αν θέλουμε κάποτε το ανθρώπινο είδος να δει μια άσπρη μέρα, έχουμε υποχρέωση να κάνουμε συνειδητές επιλογές.

Αυτή είναι και η διαφορά μας από τα ζώα.

Αλλιώς τα πράγματα καταλήγουν κάπως έτσι...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Γιάννη, αυτη η εικόνα δεν με ανατριάζει. Με πονάει....

Συμφωνώ στο ότι πρέπει να κάνουμε συνειδητές επιλογές. Ομως στην πορεία θα πρέπει να γίνουμε και υπεύθυνοι ώστε να μπορούμε να τις στηρίξουμε. Κι αυτό είναι πιο δύσκολο. Αποδεικνύεται από την παραπάνω φωτογραφία

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Κι όταν ένας άνθρωπος είναι υπεύθυνος, φροντίζει έτσι ώστε να μην του προκύψει κάτι που δεν επιθυμεί.

Y

Yiannis_B

Guest

Περιμένεις από την δεκαεξάχρονη να είναι υπεύθυνη?

Και τι είναι τα παιδιά, πειραματόζωα, να περιμένουν να ωριμάσουμε εμείς?

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Περιμένεις από την δεκαεξάχρονη να είναι υπεύθυνη?
Οχι. Περιμένω όμως να είναι υπεύθυνοι οι γονείς της και να την έχουν ενημερώσει εγκαίρως για το πως θα κάνει σεξ χωρίς να μείνει έγκυος.

Y

Yiannis_B

Guest

Δηλαδή την νύφη για τους ανεύθυνους γονείς ...θα την πληρώσει η έφηβη...

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Δηλαδή την νύφη για τους ανεύθυνους γονείς ...θα την πληρώσει η έφηβη...
Ξέρω κι εγώ;
Μάλλον όλοι μαζι θα την πληρώσουν τη νύφη.

Δεν ξέρω ρε παιδια, τόσο επιστημονική φαντασία ειναι το να γνωρίζει κάποιος έστω και 15 χρονών πως όταν κανείς σεξ υπάρχει η πιθανότητα να σου τύχει παιδί μετά απο 9 μήνες;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Οι εκτρώσεις των δεκαεξάχρονων, που είναι και οι μόνες που έχουν λόγω ανωριμότητας κάποια δικαιολογία αν και εφόσον ο σύντροφος είναι κι αυτός έφηβος γιατί αλλιώς θα πρέπει να ξέρει εκείνος πού πάνε τα τέσσερα (τρία στην προκειμένη περίπτωση), είναι μόνο ένα ποσοστό του συνόλου. 10% σύμφωνα με το άρθρο που αναρτήθηκε παραπάνω, λίγο πάνω, λίγο κάτω. Το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στην ηλικία που οι γυναίκες θα μπορούσαν κάλλιστα να τεκνοποιήσουν ΚΑΙ γνωρίζουν πώς μπορούν να προφυλαχτούν από μια ανεπιθύμητη σύλληψη. Και δυστυχώς δεν είναι καθόλου λίγες αυτές οι οποίες, όπως στο παράδειγμα που ανέφερε η Πηνελόπη νωρίτερα, έχουν δει την έκτρωση περίπου ως μέθοδο αντισύλληψης. Κι αυτές κάνουν πολλαπλές. Και τις κάνουν φυσικά με τη συναίνεση του μλκα που έχουν για σύντροφο/σύζυγο, γιατί ακόμα κι αν δεν υπάρχουν συμπτώματα εγκυμοσύνης, κάθε τέτοια επέμβαση σημαίνει κάποιες μέρες αποχή από το κρεβάτι, οπότε ο άνδρας αποκλείεται να μην το καταλαβαίνει.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.914

Οχι. Περιμένω όμως να είναι υπεύθυνοι οι γονείς της και να την έχουν ενημερώσει εγκαίρως για το πως θα κάνει σεξ χωρίς να μείνει έγκυος.
Δεν νομίζω να είναι θέμα ελλιπούς ενημέρωσης, όχι σήμερα πλέον. Και είναι πολύ πιθανόν και οι γονείς να ήταν άψογοι, αλλά παρόλα αυτά...

Το θέμα είναι πως το αίμα βράζει, και ο γέγονε γέγονε, τι θα γίνει με την ανεπιθύμητη, για τη νεαρά, εγκυμοσύνη; Ποιος κανόνας είναι αυτός που θα την υποχρεώσει να κάτσει να τα λουστεί; Ποιος δεσμευτικός κανόνας εννοώ. Επειδή κάποιοι πιστεύουν στο κάρμα, στον τα πανθ'ορόντα ή στη νέμεση, δεν είναι λόγος να επιβληθούν τα πιστεύω τους στην νεαρά. Πολύ σωστά θεωρώ η νομοθεσία δίνει ένα μικρό χρονικό παράθυρο στη γυναίκα να αποφασίσει τι θα κάνει με το σώμα της και τη ζωή της.

Y

Yiannis_B

Guest

Ξέρω κι εγώ;
Μάλλον όλοι μαζι θα την πληρώσουν τη νύφη.

Δεν ξέρω ρε παιδια, τόσο επιστημονική φαντασία ειναι το να γνωρίζει κάποιος έστω και 15 χρονών πως όταν κανείς σεξ υπάρχει η πιθανότητα να σου τύχει παιδί μετά απο 9 μήνες;
Επιστημονική φαντασία είναι σε αυτές τις ηλικίες να φανταστούν τον ευατό τους να μεγαλώνει ένα παιδί...

Y

Yiannis_B

Guest

Οι εκτρώσεις των δεκαεξάχρονων, που είναι και οι μόνες που έχουν λόγω ανωριμότητας κάποια δικαιολογία αν και εφόσον ο σύντροφος είναι κι αυτός έφηβος γιατί αλλιώς θα πρέπει να ξέρει εκείνος πού πάνε τα τέσσερα (τρία στην προκειμένη περίπτωση), είναι μόνο ένα ποσοστό του συνόλου. 10% σύμφωνα με το άρθρο που αναρτήθηκε παραπάνω, λίγο πάνω, λίγο κάτω. Το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στην ηλικία που οι γυναίκες θα μπορούσαν κάλλιστα να τεκνοποιήσουν ΚΑΙ γνωρίζουν πώς μπορούν να προφυλαχτούν από μια ανεπιθύμητη σύλληψη. Και δυστυχώς δεν είναι καθόλου λίγες αυτές οι οποίες, όπως στο παράδειγμα που ανέφερε η Πηνελόπη νωρίτερα, έχουν δει την έκτρωση περίπου ως μέθοδο αντισύλληψης. Κι αυτές κάνουν πολλαπλές. Και τις κάνουν φυσικά με τη συναίνεση του μλκα που έχουν για σύντροφο/σύζυγο, γιατί ακόμα κι αν δεν υπάρχουν συμπτώματα εγκυμοσύνης, κάθε τέτοια επέμβαση σημαίνει κάποιες μέρες αποχή από το κρεβάτι, οπότε ο άνδρας αποκλείεται να μην το καταλαβαίνει.
Τελικά έστω αυτό το 10% είναι δικαιολογημένοι δολοφόνοι?

Πόσο οξύμωρο ακούγεται το τελευταίο....

Y

Yiannis_B

Guest

Ναι, αν μου δώσεις να καταλάβω πότε ωριμάζει ένας άνθρωπος. Στα 18? Εγώ άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται στα 30...καίω κάρβουνο...τι να κάνω? :116:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.656
Re: Απάντηση: Συμφωνείτε;

Φτηνοί εντυπωσιασμοί.

Κάντε μου την χάρη και γράψτε abortion με safe search off.

Ανατριχιάσατε? Εγώ όχι.

Στην συνέχεια κάντε αναζήτηση με abused children. Εδώ βρίσκεται πραγματικά ένα δράμα.

Που θέλω να καταλήξω?

Ότι αν θέλουμε κάποτε το ανθρώπινο είδος να δει μια άσπρη μέρα, έχουμε υποχρέωση να κάνουμε συνειδητές επιλογές.

Αυτή είναι και η διαφορά μας από τα ζώα.

Αλλιώς τα πράγματα καταλήγουν κάπως έτσι...

Sorry, αλλά αυτό που αντιπαραθέτεις είναι ακόμα πιο φτηνή κίνηση εντυπωσιασμού.
Προφανώς αν ανεβάσω εικόνες απο παιδιά που μεγάλωσαν σε ορφανοτροφείο και μεγαλούργησαν στη ζωή τους ή έκαναν καλές οικογένειες θα έχω αποδείξει κάτι;
Να ρωτήσω κάτι άλλο; Τι προβλέπει ο νομοθέτης για μια γυναίκα που έχει κάνει 2-3 εκτρώσεις χωρίς να συντρέχει ιατρικό πρόβλημα;
Για τον γιατρό που "κατασκευάζει" μια αιτιολογία για να "ενταχθεί" μια έκτρωση σε νόμιμα πλαίσια ή απλά την κάνει σε ένα κρυφό ραντεβού;
Τι μπορεί να κάνει ένας ανώριμος έφηβος που έκανε sex χωρίς προφύλαξη και τώρα έχει aids;
Πως μπορεί να εξαφανίσει το πρόβλημα;
Million dollar question (αν μπορείτε με ένα ναι ή ένα όχι):
Είναι η επιλογή έκτρωσης μια συνειδητή απόφαση αφαίρεσης ανθρώπινης ζωής;

Y

Yiannis_B

Guest

Sorry, αλλά αυτό που αντιπαραθέτεις είναι ακόμα πιο φτηνή κίνηση εντυπωσιασμού.
Έχεις δίκιο. Δεν έχουν νόημα τέτοιες φωτογραφίες...το μετάνιωσα αλλά δεν μπορούσα να την βγάλω.

Αλλά για μένα μόνο μέχρι εδώ μπορώ να δεχτώ την άποψή σου.

Οι σκληρότερες αποφάσεις ξεκινούν με τις πιο αγνές προθέσεις.

Ισχύει και για τους δυο μας, απλά επιλέγω ότι νομίζω ότι είναι λιγότερο εξωφρενικά κακό.

Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.

Y

Yiannis_B

Guest

Million dollar question (αν μπορείτε με ένα ναι ή ένα όχι):
Είναι η επιλογή έκτρωσης μια συνειδητή απόφαση αφαίρεσης ανθρώπινης ζωής;
Η ερώτηση εμπεριέχει και την τοποθέτηση. Θέλεις και απάντηση με ένα ναι ή ένα όχι...

Τι θα απαντούσες στην ερώτηση ....σε έχει γ$#@%$σει άλλος εκτός από μένα? Με ένα ναι ή ένα όχι...

Δεν αφορά εσένα προσωπικά. Απλά σκέψου το κάθε φορά που θέλεις απάντηση με ένα ναι ή ένα όχι...

Υποβιβάζεις με αυτόν τον τρόπο τον συνομιλητή σου.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.656
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμφωνείτε;

Έχεις δίκιο. Δεν έχουν νόημα τέτοιες φωτογραφίες...το μετάνιωσα αλλά δεν μπορούσα να την βγάλω. Αλλά για μένα μόνο μέχρι εδώ μπορώ να δεχτώ την άποψή σου.

Οι σκληρότερες αποφάσεις ξεκινούν με τις πιο αγνές προθέσεις.

Ισχύει και για τους δυο μας, απλά επιλέγω ότι νομίζω ότι είναι λιγότερο εξωφρενικά κακό.

Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
Ασφαλώς ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος κι όσο κι αν η συνείδηση είναι αυτή που μας κάνει να διαφέρουμε απ' τα ζώα, μπορώ να πω ότι μέρα με τη μέρα γινόμαστε χειρότεροι απ' αυτά. Αυτά ότι κακό κάνουν το επιβάλει το ένστικτο τους. Εδώ είναι το δράμα.
Δεν κατηγορώ κάποιον που επέλεξε τον δρόμο της έκτρωσης ως δολοφόνο (αν είχε τους λόγους του). Δε με ενδιαφέρουν οι νομικές συνέπειες που θα αντιμετωπίσει αυτό το άτομο. Για μένα δεν έχει διαφορά είτε την κάνει τη δουλειά στους 4 ή στους 8 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Μιλάμε όμως για ανθρώπινη ζωή. Μακάρι αυτό το πράγμα να μη γινόταν έτσι αβασάνιστα και να ήταν η έσχατη λύση, όταν δεν υπήρχε άλλος τρόπος.
Έχω φίλη που όταν γνώρισε πλέον τη χαρά της μητρότητας εκμυστηρεύτηκε ότι θα κουβαλάει πάντα τη σκιά της έκτρωσης.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.656
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Συμφωνείτε;

Η ερώτηση εμπεριέχει και την τοποθέτηση. Θέλεις και απάντηση με ένα ναι ή ένα όχι...

Τι θα απαντούσες στην ερώτηση ....σε έχει γ$#@%$σει άλλος εκτός από μένα? Με ένα ναι ή ένα όχι...

Δεν αφορά εσένα προσωπικά. Απλά σκέψου το κάθε φορά που θέλεις απάντηση με ένα ναι ή ένα όχι...

Υποβιβάζεις με αυτόν τον τρόπο τον συνομιλητή σου.
Παραβλέπω το παράδειγμα σου, απάντα όπως θέλεις...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead