- Reaction score
- 24.828
Επειδή είσαι ανενημερωτος μας χαλάς το μέσο όρο παλιοπασοκτζηΩχ! Λέει ότι έχω μέχρι 200άρα.
Ζήτω ο Μητσοτάκης!!
Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν υπήρχε η δυνατότητα.
Επειδή είσαι ανενημερωτος μας χαλάς το μέσο όρο παλιοπασοκτζηΩχ! Λέει ότι έχω μέχρι 200άρα.
Ζήτω ο Μητσοτάκης!!
Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν υπήρχε η δυνατότητα.
Και βρίζει και τον καλύτερο πρωθυπουργό της χώρας!Επειδή είσαι ανενημερωτος μας χαλάς το μέσο όρο παλιοπασοκτζη
Πολύ σωστό, ήδη οι τηλεπικοινωνιακοί λογαριασμοί είναι μεγάλοι, κινητή, σταθερή, πέρα από τους άλλους. Αν δεν έχεις κάποιο σοβαρό λόγο δεν πας σε μεγαλύτερη ταχύτητα με fiber, αν είναι να πληρώνεις κι άλλα. Άσε τη φασαρία για την εγκατάσταση, πέρασμα οπτικής ίνας στο σπίτι με όποια μερεμέτια, άσε που στις πολυκατοικίες (από ό,τι καταλαβαίνω, γιατί δεν μένω σε πολυκατοικία) πρέπει να συμφωνήσουν οι περισσότεροι για να μπει οπτική, και τρέχα γύρευρε δηλαδή. Πολλά τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Δλδ τώρα τι περιμέντς, επειδή με έφερε γρήγορο ίντερνετ, να τον ψηφίσω κιόλας?Και βρίζει και τον καλύτερο πρωθυπουργό της χώρας!![]()
![]()
Κι εγώ από το κινητό μου με δεδομένα, cosmote... (χρησιμοποιώντας το ως... ρούτερ στο pc. Οι ταχύτητες βέβαια παίζουν, δεν είναι σταθερά υψηλές πάντα, ανάλογα με την ώρα και άλλη κίνηση δικτύου).Δοκιμή από το κινητό μου:
View attachment 322870
σπίτι ( nic tech πρόγραμμα 35/10)
View attachment 322869
γραφείο ( vodaphone vdsl 50ρα)
View attachment 322868
(σύνδεση κινητής, δεδομένα)
Δλδ τώρα τι περιμέντς, επειδή με έφερε γρήγορο ίντερνετ, να τον ψηφίσω κιόλας?![]()
σου χει κάνει και 2 αυξήσεις επίσηςΔλδ τώρα τι περιμέντς, επειδή με έφερε γρήγορο ίντερνετ, να τον ψηφίσω κιόλας?![]()
σου χει κάνει και 2 αυξήσεις επίσης
Κι άλλη μία θα γίνει τον Απρίλιο φέτος.![]()
και έκπτωση στο ρεύμα θυμίζωΟι αυξήσεις που με έδωσε ο αγαπητό σας πρωθυπουργός, παίζει να φτάσουν για να βάλω γρήγορο ίντερνετ, ίσως περισσεύουν και κάτι ψιλά να αγοράσω και ένα σακούλι κατεψυγμένες μπάμιες.![]()
Πάνω που πέρασε οπτική η Cosmote στο Μαρούσι, τσουπ και η ΔΕΗ πέρασε δική της στις κολώνες του ρεύματος. Ας δούμε ταχύτητες και χρεώσεις και βλέπουμε.Και η ΔΕΗ μέσα σε λίγο καιρό, και καλό φαίνεται όπως το λέει αν υλοποιηθεί...
![]()
Η ΔΕΗ και στις τηλεπικοινωνίες! Απεριόριστα gigabits σε κάθε χρήστη - Τι σημαίνει - Techmaniacs
Η ΔΕΗ και στις τηλεπικοινωνίες! Πότε μπαίνει! Απεριόριστα gigabits σε κάθε χρήστη και τι σημαίνει αυτό για το χρήστηtechmaniacs.gr
Με αυτό τον τρόπο η Cosmote (ως βασικός ανταγωνιστής) βάζει όλο το μη αστικό πελατολόγιο της σε μια διαδικασία για δεύτερες σκέψεις για το αν θα μείνει ή θα φύγει, αφού έτσι κι αλλιώς οπτική δεν θα δουν ποτέ για Χ λόγους ανά περιοχή. Δεν νομίζω πως θα κρατήσει πολύ αυτό. Δηλαδή, ή θα συνεργαστεί, ή θα βάλει και η Cosmote οπτική κολόνα - κολόνα.Και η ΔΕΗ μέσα σε λίγο καιρό, και καλό φαίνεται όπως το λέει αν υλοποιηθεί...
![]()
Η ΔΕΗ και στις τηλεπικοινωνίες! Απεριόριστα gigabits σε κάθε χρήστη - Τι σημαίνει - Techmaniacs
Η ΔΕΗ και στις τηλεπικοινωνίες! Πότε μπαίνει! Απεριόριστα gigabits σε κάθε χρήστη και τι σημαίνει αυτό για το χρήστηtechmaniacs.gr