"Συνοδευτικά" ταινιών.

V

VIDEOMIX

Guest
Sambalis said:
Επειδή τον τελευταίο χρόνο βλέπω σινεμά σπίτι μου, τα συνοδευτικά μου είναι:
Ο μικρός, το μπιμπερό του, η σοκολάτα του, και παρα δίπλα...το γιογιό του!!!! :lol:
Και βλέπεις τις ταινίες με τον γιό σου; :shock:
Δεν κάνει, μικρό παιδί! :wink:

Reaction score
3
Αν και δεν έχει γράψει σε αυτό το θέμα ακόμη ο Αndrew,την έχει κοπανήσει και αυτός βλέπετε,προτιμάει γλυκό και συγκεκριμένα σάμαλι,ναι,σάμαλι... :)
Ανδρεάδη,να καταγραφεί αυτό σε παρακαλώ... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
52
VIDEOMIX said:
Sambalis said:
Επειδή τον τελευταίο χρόνο βλέπω σινεμά σπίτι μου, τα συνοδευτικά μου είναι:
Ο μικρός, το μπιμπερό του, η σοκολάτα του, και παρα δίπλα...το γιογιό του!!!! :lol:
Και βλέπεις τις ταινίες με τον γιό σου; :shock:
Δεν κάνει, μικρό παιδί! :wink:
Τι δεν κάνει!!!
Εγώ βλέπω συνέχεια ντόναλτν, μίκυ, σκούμπι ντού ντου ντουουουουουουου!!! :? :? :?

Reaction score
52
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Αν και δεν έχει γράψει σε αυτό το θέμα ακόμη ο Αndrew,την έχει κοπανήσει και αυτός βλέπετε,προτιμάει γλυκό και συγκεκριμένα σάμαλι,ναι,σάμαλι... :)
Μίλησε κανείς?????
Α.. συγνώμη.. νόμιζα πως έλεγες Σάμπαλη!! 8)

Reaction score
14
Sambalis said:
Μίλησε κανείς?????
Σάμπαλι, παστέλι, κώκ θυμάστε????

Reaction score
52
dream_GR said:
Sambalis said:
Μίλησε κανείς?????
Εγω θυμάμαι πως έτσι ακριβώς μου το λέγανε στο σχολείο!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
14
Sambalis said:
dream_GR said:
Sambalis said:
Μίλησε κανείς?????
Εγω θυμάμαι πως έτσι ακριβώς μου το λέγανε στο σχολείο!!!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
χεχεεχε.. τοσο πίσω πήγα και εγώ!!!!!! (είμαστε "παλιατζούρες".. και πώς να το κρύψωμεν αλλωστε??)

Reaction score
14
Sinalco Cola!!!!!! Wow θυμάστε βάρος το τενεκεδάκι της???

Sinalco Cola
Sinalco Cola is the first cola beverage that was produced in Europe.

It is a high quality non-alcoholic beverage and has extraordinary taste. It is produced from herbal extracts. Sinalco Cola contains natural aroma of caramel, and natural colourings. It contains sodium benzoate as food preservative. The high energy value of Sinalco Cola comes from the sugar that it contains – 90 to 100 grams per liter.

It is bottled in plastic containers of 2l, 0.33l and in the glass containers of 0.25l.

http://www.arteska.com/en/proizvodi/sinalco/cola.php

Reaction score
4.570
Τί τσιμπούσια είναι αυτά!!!!!!!!!! :D :lol: :lol:

Ειδικά αν η ταινία είναι περιπέτεια ή τρόμου χρειάζεται να τρως κάτι λόγω...της έντασης :lol: :lol: :lol:

Αν δεν υπάρχει φαί μπορείς να τρως τον διπλανό σου... :wink: :wink: :D

Reaction score
3
Giota said:
Τί τσιμπούσια είναι αυτά!!!!!!!!!! :D :lol: :lol:

Ειδικά αν η ταινία είναι περιπέτεια ή τρόμου χρειάζεται να τρως κάτι λόγω...της έντασης :lol: :lol: :lol:

Αν δεν υπάρχει φαί μπορείς να τρως τον διπλανό σου... :wink: :wink: :D
E, .οχι και έτσι.Είπαμε.
Λοιπόν απο δω και στο εξής,θα πρέπει να προσέχουμε,όχι μόνο τι ταινία θα βλέπουμε αλλά και με τι παρέα θα την βλέπουμε... :shock: :lol: :lol: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
unforgiven said:
Και εγώ είμαι του Ποπ-Κορν, αλλά όχι έτοιμο. Τα Video Blue έχουν τα ACT-II που γίνονται σε 3 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων, οπότε είναι πάντα φρέσκα, στη σακουλίτσα τους. Έχει και πολλές γεύσεις: Σκέτα, αλατισμένα, με βούτυρο, με έξτρα βούτυρο, με τσένταρ. Σουβλάκια με τον προτζέκτορα τα αποφεύγω λόγω του σκοταδιού. Προτιμώ αραχτός με τα ποπ-κορν...
Χθές πήραμε αυτά τα πόπ κόρν που λές. Το ενα το κάψαμε και βρώμισε όλη η κουζίνα, τα άλλα 2 ήταν τυριού και βουτήρου. Καλά αλλα οχι σαν το άλλο που φτιάχνει η μηχανή.
Επίσης πήραμε χυμό λάιφ βύσσινο, μισό κιλό παγωτό, τσίπς, 2 πάστες φρεσκότατες και κοκα- κόλα.
Α, είμασταν 5 άτομα. Η μια κοπέλα πήρε έξτρα παγωτό με 4 μπάλλες και μπόλικο σιρόπι. Την ταινία που είδαμε δεν θυμάμαι, αλλα.... τέλος πάντων. :lol:

Reaction score
3
Η αλήθεια είναι ότι το ποπ κόρν,είναι το πλέον καταξιωμένο κινηματογραφικό συνοδευτικό. :)
Μόνο και μόνο η μυρωδιά,σε προδιαθέτει για θέαση... :) :)

Reaction score
438
Εδώ και 2 μέρες έχω χτυπήσει σάλτσα και νάτσος από τα lidl και τα έχω τσακίσει.
Πολύ καλό μπινελίκι.

V

VIDEOMIX

Guest
sothoms said:
Πολύ καλό μπινελίκι.
Με τι ταινίες τα "χτύπησες";

Reaction score
4.570
VIDEOMIX said:
unforgiven said:
Και εγώ είμαι του Ποπ-Κορν, αλλά όχι έτοιμο. Τα Video Blue έχουν τα ACT-II που γίνονται σε 3 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων, οπότε είναι πάντα φρέσκα, στη σακουλίτσα τους. Έχει και πολλές γεύσεις: Σκέτα, αλατισμένα, με βούτυρο, με έξτρα βούτυρο, με τσένταρ. Σουβλάκια με τον προτζέκτορα τα αποφεύγω λόγω του σκοταδιού. Προτιμώ αραχτός με τα ποπ-κορν...
Χθές πήραμε αυτά τα πόπ κόρν που λές. Το ενα το κάψαμε και βρώμισε όλη η κουζίνα, τα άλλα 2 ήταν τυριού και βουτήρου. Καλά αλλα οχι σαν το άλλο που φτιάχνει η μηχανή.
Επίσης πήραμε χυμό λάιφ βύσσινο, μισό κιλό παγωτό, τσίπς, 2 πάστες φρεσκότατες και κοκα- κόλα.
Α, είμασταν 5 άτομα. Η μια κοπέλα πήρε έξτρα παγωτό με 4 μπάλλες και μπόλικο σιρόπι. Την ταινία που είδαμε δεν θυμάμαι, αλλα.... τέλος πάντων. :lol:

Εσείς δεν είδατε ταινία...

Τον άμπακο φάγατε... :D :mrgreen:

Reaction score
438
VIDEOMIX said:
sothoms said:
Πολύ καλό μπινελίκι.
Με τι ταινίες τα "χτύπησες";
Με τα 7 σπαθιά και το
King Kong

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney