- Reaction score
- 143.993
yes!Ότι σου πετάει έξω, πέτα το κι εσύ. Ξέρει αυτό τι κάνει.
...
yes!Ότι σου πετάει έξω, πέτα το κι εσύ. Ξέρει αυτό τι κάνει.
...
http://www.freedownloadscenter.com/...o_Converter.html...........ssssssssssssssssstΠαιδια μηπως να κανουμε και καποια σεμιναρια ριπαρισματος η και αγορας βημα προς βημα? Καμια φορα η νεα τεχνολογια για καποιους ειναι παιχνιδακι και για αλλους βουνο. Εγω για την ακριβεια παιδευομαι εδω και δυο ωρες να ριπαρω σε flac ενα cd αλλα μεχρι τωρα τζιφος :141:. Το προγραμμα με το οποιο παιδευομαι ειναι το Ripstation Micro DS.
μπαν....Αν θες πιο μικρά αρχεία δοκίμασε mp3 vbr 256...
δεν ειναι παρανομο αυτο?Λοιπόν τρελιάρη, κάνουμε μια παχιά λίστα με masters να την πάρουμε alltogether. Ένας παραγγέλνει, όλοι πληρώνουν και του στέλνουν σκληρούς δίσκους για μεταγγίσεις.
Νομίζω ενδιαφέρεται και ο Θέμης ο Ζαφειρόπουλος για κάτι τέτοιο. :113:
...
Μα τι λες τώρα; Για αντίγραφα ασφαλείας μιλάμε. :135:δεν ειναι παρανομο αυτο?
(θελω και εγω....)
Είτε έχει οικονομικά οφέλη γιατί βρήκε καμιά 50αριά αγοραστές για την πραμάτεια του, είναι είναι απλά χαζούλης για να τυπώνει την σήμερον ημέρα δίσκους. Ας δει λίγο τι γίνεται στον κόσμο, στην παγκόσμια βιομηχανία του audio αλλά και στους ψαγμένους χομπίστες. Για παράδειγμα, εδώ θα βρει πολλούς που παράτησαν το πικάπ τους γιατί τα ψηφιακά master κατά την άποψή τους ακούγονται καλύτερα. Το περί ορέξεως στο εμπόριο δεν παίζει γιατί θα ψοφήσει της πείνας. :114:τι σχολιαζουν οι ντιτζιταλφρικ?
Στο ίδιο κλάμπ με τον πρόεδρο; Σιγά μην ανοίξω και θέμα για την ένδοξη Μακρόνησο. :114:Νίκο έχεις σκεφτεί ότι αν τελικά με τα downloads καταφέρεις και ακούσεις master tape ήχο από το σύστημά σου, [κάτι που προσπαθούμε εμείς με τα αναλογικά και με τα βινύλια]ότι αυτόματα θα γίνεις χαϊεντάς σαν εμάς;;; Θα μπορείς να το αντέξεις να είσαι στο ίδιο *κλαμπ* με τον πρόεδρο;; Για ξανασκέψου το λιγάκι!! Λ.Σ.
Ποιό βινύλιο θα πάρεις βρε Στέργιε ακριβώς; Δηλαδή η αγορά του HD είναι κλειστή και αυτή του βινυλίου ανοιχτή; :114:Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων όμως, οι εταιρείες, αντί να δώσουν το master προς κατέβασμα στο λαό, σου δίνουν ένα red book κι ένα βινύλιο 24/96.
Σ' αυτή την περίπτωση, θα πάρω το βινύλιο. Ας ανοίξει η HD αγορά και βλέπουμε...
Βασικα θελω μονο σε flac, αν οντως ειμαι καλα τοτε να υπολογιζω οτι για 1000 σιντι θελω χοντρικα περιπου απο 300 εως 500 γιγα.Αν μιλάς για ripαρισμα σε flac έχεις μια συμπίεση 30-40%. Άρα εντάξη είσαι. Αν θες πιο μικρά αρχεία δοκίμασε mp3 vbr 256...