Σύνδεση 2ου subwoofer

Reaction score
6.608
Κανενα προβλημα με το θεμα οδηγησης,απλα χρονικα αλλα ουτε και ισοσταθμικα δε θα μπορεις να το φερεις σωστα γιαυτο γραφτηκε το minihd dsp.

Reaction score
3.486
Καλή λύση το hd αλλά.....
Τι γίνεται αν ο ενισχυτής μας στέλνει περισσότερα volt έξοδο προενισχυσης προς την είσοδο του mini dsp???

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.195
Καλή λύση το hd αλλά.....
Τι γίνεται αν ο ενισχυτής μας στέλνει περισσότερα volt έξοδο προενισχυσης προς την είσοδο του mini dsp???
Τίποτα.
Αλλά τι να τον κάνεις τον προ αν έχεις το HD?

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.195
Πως θα περνεις την επεξεργασία των φορμάτ χωρίς προ?
Αστα, μπερδεύτηκε το πράγμα. Αλλο είχα στο μυαλό μου.

Last edited:

wnet

Nearfield
Reaction score
18.457
Τόσο απαραίτητο το mini dsp;
Δεν υποτίθεται πως ο A/V του έχει ήδη κάποια ισοστάθμιση;;

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.112
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Αφού όλοι οι προ έχουν το πολύ 2 εξόδους (και η μεγάλη πλειοψηφία μόνο 1) για σαμπ, αν θέλεις >2 σαμπς, χρειάζεσαι οπωσδήποτε minidsp ή κάτι ανάλογο?

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.195
Ναι.
Εκτός αν είσαι πολύ τυχερός

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.112
Εντελώς υποθετικά :cry: Αν μπορούσε κάποιος να πάρει τον Emotiva ή τον Nad (γιατί ο Τρινόβ βρίσκεται στη χώρα του ποτέ...), χρειάζεται και το minidsp??
Κι αν έπαιρνε τη Μέτρικ?

Reaction score
4.587
Να κάνω κι εγώ μία ερώτηση σχετικοάσχετη, γιατί minidsp HD κι όχι το απλό για αυτή τη χρήση? Τι διαφορά έχει εκτός από το ότι δέχεται ψηφιακό σήμα?

Reaction score
6.237
Εντελώς υποθετικά :cry: Αν μπορούσε κάποιος να πάρει τον Emotiva ή τον Nad (γιατί ο Τρινόβ βρίσκεται στη χώρα του ποτέ...), χρειάζεται και το minidsp??
Κι αν έπαιρνε τη Μέτρικ?
Ναι για τα σαμπ θες mini DSP.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.335
Τι μινι-ΝτιΕσΠου και πράσινα άλογα;
ΑΝ, ο προ μπορεί να δώσει το ρεύμα που απαιτεί η μειωμένη (λόγω παράλληλης σύνδεσης) ΣΥΝΟΛΙΚΗ αντίσταση που θα βλέπει η έξοδός του, το σύστημα θα δουλέψει σωστά, δε πα να διαφέρουν οι αντιστάσεις εισόδου των σαμπς ακόμα και με σχέση 100:1

Από ηλεκτρικής πλευράς και οδήγησης. Από πλευράς τοποθέτησης και δυνατοτήτων είναι άλλο κεφάλαιο, ανεξάρτητο.

Last edited:

Reaction score
6.237
Να κάνω κι εγώ μία ερώτηση σχετικοάσχετη, γιατί minidsp HD κι όχι το απλό για αυτή τη χρήση? Τι διαφορά έχει εκτός από το ότι δέχεται ψηφιακό σήμα?
Το απλό έχει output 0,9 volt ενώ το hd μέχρι 2 volt. Αυτό είναι το βασικότερο.

Reaction score
4.587
Το απλό έχει output 0,9 volt ενώ το hd μέχρι 2 volt. Αυτό είναι το βασικότερο.
Τότε λογικά θες το balanced αν τα sub έχουν ανάλογη είσοδο. Το HD θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις σαν dac αλλιώς δεν έχει νόημα να δώσεις τα έξτρα χρήματα, κάνω λάθος?

Τεχνική ερώτηση, αν συνδέσεις το minidsp balanced με single ended καλώδια σε αντίστοιχες εισόδους πάλι δε θα έχεις 2 ή 4 volts?

Dimifoot

Editor
Reaction score
91.195
Το πρόβλημα είναι πως κανένα γήινο consumer AV μηχάνημα δεν μπορεί να ισοσταθμίσει σήμερα σωστά 2 ή περισσότερα σαμπς.
ΚΑΝΕΝΑ!!!

Ο μοναδικός ασφαλής τρόπος είναι να ρυθμιστούν όλα πρώτα μέσω minidsp και με ένα συγκεκριμένο software, και μετά ο AV να τα ισοσταθμίσει ως ένα.
Το έχω γράψει πολλές φορές, δεν με παρακολουθείτε.

Τo hd είναι balanced, αν η έξοδος του AV είναι XLR είναι κρίμα να μην αξιοποιηθεί.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.002
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos