Σύστημα πικάπ-Phono stage για ξεκίνημα

Reaction score
8
Στα Γεαρμανικααα ειναιιιι....το μελλον της μουσικης αναπαραγωγης
Αμ δε λεω για την γραμματικη φιλε μου. Ξερουν αυτοι τι εννοω.

Reaction score
8
Oχι να γινω ρουφιανος δεν μπορω, αλλα καποιοι που εχουν πανω απο 1000 μηνυματα και δεν τους λενε GIOTA, πρεπει να εχουν αλλεργια στο βινυλιο, οπως ο Ηρωδης στα νηπια.

Reaction score
1
Απάντηση: Σύστημα πικάπ-Phono stage για ξεκίνημα

Σωστο...αντιλαμβανομαι

Reaction score
8
Και επειδη βλεπω πως ακομα δυσκολευεσαι δηστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο, απλως θα σου πω οτι ο ενας τρωει τοστ απο πειραγμενη τοστιερα κι ο αλλος εχει σχεση αν διαβασεις το αβαταρ του με την αρχαια Ελληνικη μυθολογια.

Reaction score
1

Α ναι !!!,,,ειναι τοις πασοι γνωστον....

melina

Cargo 200
Reaction score
45.267
Καλημέρα...

με τη λογική δεν θα πάμε μακριά ως άνθρωποι.

Από ότι φαίνεται με τρώνε μερικά ευρώ...τώρα λέω να τα δώσω για πλατώ - βινύλια, ας έχω μερικά, δεν ξέρεις σε 20 χρόνια μπορεί να έχουν και οικονομική αξία...συναισθηματική σίγουρα. Ας τα βλέπει η κόρη μου να μαθαίνει ιστορία.

Σίγουρα, θα παίξει κάποια στιγμή και η λύση του Music server, ήδη με το φιλαράκι στο μπροστινό γραφείο τρέχουμε την αναζήτηση του σχετικού project, για την ώρα squeeze rules!!! (για όσους ξέρουν, να το παίξω και εγώ λίγο ξύπνιος).

Είχα πάρει δώρο κάποτε στον πατέρα μου το 'Μινόρε της αυγής' , ένας διπλός δίσκος με τα τραγούδια από το αντίστοιχο σήριαλ της εποχής, τα οποία έπαιζα συνέχεια στην προσπάθεια να τα 'ξεπατικώσω' με το μπουζούκι που μάθαινα τότε. Ωραία πράγματα, απόλαυση να τον ανοίγεις διάπλατα και να βλέπεις την κομπανία διατεταγμένη στο πάλκο, από ότι θυμάμαι δηλαδή....δυστυχώς όλη η δισκοθήκη μετακόμισε κάπου στο χωριό, πρέπει να αναζητηθεί λίαν συντόμως.

κ. Κόγια, κάντε το καλό και ρίξτε το στο γυαλό!

melina

Cargo 200
Reaction score
45.267
Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή στο topic.
Τελικά πήρα το Σάββατο το project RPM5, με κεφαλή Ortofon Salsa, και το μικρό phono box της project με USB.

Βρήκα και τους παλιούς μου δίσκους στην αποθήκη του πατρικού μου, τους πέρασα ένα χεράκι AVA, και έζησα παιδικές στιγμές.

Το πικάπ, αν και λίγο παραπάνω από το αρχικό μπάτζετ, μου αρέσει πολύ, και κατέληξα εκεί αφού το άκουσα σε απευθείας αντιπαράθεση με φθηνότερο της ίδιας εταιρείας.

Ευχαριστώ το Γιάννη Μιχαήλο για την εξυπηρέτηση.

Καλές ακροάσεις να έχουμε.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Kαλορίζικο!
Aν θέλεις ένα φθηνό και αποτελεσματικό τρόπο να "φρεσκάρεις" τα βινύλιά σου, δες και το Disco Antistat της Knosti.
Θα το βρεις σε χαμηλή τιμή στο eBay.

Reaction score
8
Kαλορίζικο!
Aν θέλεις ένα φθηνό και αποτελεσματικό τρόπο να "φρεσκάρεις" τα βινύλιά σου, δες και το Disco Antistat της Knosti.
Θα το βρεις σε χαμηλή τιμή στο eBay.
To εχω και το ειχα αγορασει απο Ελλαδα.
Τωρα χρησιμοποιω ενα της Ηanll,

melina

Cargo 200
Reaction score
45.267
To εχω και το ειχα αγορασει απο Ελλαδα.
Τωρα χρησιμοποιω ενα της Ηanll,
Το HAnll είναι γραμμένο σωστά? γιατί ο googlης δεν μου βγάζει πράμα.

Reaction score
1

:123::128:Discophile Πανεπιστημίου 34 (στη στοά, δίπλα στο Μαμ). Τηλ. 210-3644788 Ο Τάσος Συρίγος που δουλεύει εκεί είναι πολύ φιλικός και γνώστης δισκων ,και θαλεγα ιδανικος καλοπροαιρετος γνωστης με πληρη γνωση για ολα τα ειδη μουσικης ,με λεπτομερειες της ηχογραφησης και ιστορικα στοιχεια των δισκων ,και πολλα αλλα ,με μηχανημα καθαρισμου δισκου προς ελεγχο επι τοπου με τριοδικα μηχανηματα ..και προσιτοτατος στισ τιμες νεας κοπης δισκων η παλιων........

:123:

Reaction score
1

Η πιο σοβαρη πηγη βινυλιου...που γνωριζω στας Αθηνας

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513