ΤΗΧ-Διαφωνίες

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

και ποιος ειναι αφτος που θα ορισει το σοβαρο λινκ?
οτι θες εσυ σοβαρο και τα αλλα για τα μπαζα
μπα ?

Η σοβαρότητα μιας αναφοράς καθορίζεται από την αντικειμενικότητα της ως προς το θέμα συζήτησης.
Επίσης δεν γίνετια να συζητάμε για την THX και να μου φέρνεις ως επιχειρήματα αυτά που λέει η ίδια?
(Και με τους ανθρώπους της Creative που επίσης πάει για φούντο και όλοι ξέρουμε τι είναι εκεί μέσα).

Πανεπιστήμιο πήγες κι έκανες κι εργασίες! Εκεί τη έβαζες για References? Τα Press Releases?

Εδώ θα είμαστε Αργύρη και θα απολάυσουμε στο μέλλον τον Τιτανικό που λέγεται THX.

Στο είπα ή θα αλλάξει προσανατολισμό ή θα πεθάνει. Το έχω σπουδάσει το αντικείμενο και σπάνια πέφτω έξω στο market outlook.

Reaction score
777
Re: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

Ναι παίζουν μωρέ με ότι κάτσει για να κάνουν τη χάρη του καθένα έτσι για πλάκα.

Και οι φωτογραφίες είναι από την τελευταία φορά που άλλαξαν ηχεία το 2006.

Επίσης το ανέκδοτο με τις φωτογραφίες το έβγαλαν αυτοί που ήταν μέσα παλιά και τώρα στην απ'έξω.

Έλα μην ακούω πια τέτοια δεν μπορώ βαρέθηκα.
Κοίταξε να δείς.Εδώ και 20 χρόνια ακούω με την ελίτ των κορυφαίων σειρών της b&w.Γνωρίζω τα υπέρ και τα κατά,γνωρίζω την τεχνολογία τους,γνωρίζω ανθρώπους επιστήμονες που συνεργάζονται μαζί τους(ονόματα δέ λέμε) και γνωρίζω οτι το r&d τους στον ήχο δέν συγκρίνεται με αυτού του τυπίσκου που φτιάχνει τα τσίγκινα ηχεία(τα οποία υπάρχουν φήμες οτι είναι πολύ καλά).
Σίγουρα η b&w είναι πολύ μακριά απο τα hi-end άδικα τετράγωνα κατασκευάσματα που έχουν χάρτινους κώνους και αυτό επειδή αυτός που τα σχεδίασε ήταν αποτυχημένος φυσικός της δεκαετίας του 70.
Αυτό όμως δέν αναιρεί οτι η εταιρεία έχει marketing.Το marketing αυτό μας κάνει να δικαιολογούμε τα 680 ευρώ που απαιτούν για να αγοράσεις το(κατ εμέ κακό) φτηνό της ηχείο (685 νομίζω λέγεται) λέγοντας "α είναι η b&W''.Συμφωνώ οτι κτηνώδη στούντιο γράφουν με αυτά.Όμως αυτό δέν αναιρεί το οτι η εταιρεία το κάνει αυτό ΚΑΙ για να ενισχύσει το όνομα της.Απόδειξη το οτι τα συνδυάζει με classe που κατ εμέ κάνουν το ηχείο να μοιάζει σε ήχο με 3 κλίκ κάτω απο την κατηγορία του.

Reaction score
150

Ε και πάλι συμφωνώ.

Στο γεγονός ότι κάποια στούντιο χρησιμοποιούν τα μεγάλα αναφέρθηκα για τα άλλα που λες με βρίσκεις σύμφωνο!

Δεν είμαι παράλογος να σου πω το αντίθετο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

Τώρα για την πείνα τι να σου πω ότι αρνείσαι την αλήθεια?
μαλλον εσυ δεν βλεπεις τι εχει κλεισει για τις πρωτες 45 μερες του ετους

Μα πούλησε το πλειοψηφικό πακέτο το 2002 γιατί δεν είχε να πληρώσει τους λογαριασμούς και που στην Creative? Μα για το θεο! ΗΜΑΡΤΟΝ!
και τι εγινε απο τοτε σταματησε να παραγει τεχνολογια?
απο τοτε εβγαλε το thxu 2- 2 plus και τοσα αλλα προιοντα
το οτι πουλησε κατι δεν σημαινει οτι σταματησε να ασχοληται με το θεμα

Και $8,000,000 πωλήσεις σε εταιρεία που απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά? Φαντάσου πόσο τσάμπα είναι μια στάμπα..........
η σταμπα κοστιζει κοντα στα 150 χιλιαρικα, αν το θεωρεις τσαμπα , και ποσες φορες πρεπει μια συσκευη να [παει και να ερθει ωστε να καλυψει τις προδιαγραφες δικαιωμα σου

Έλα ρε Αργύρη τώρα!

Είναι μην κάνει καμια Onkyo ή Denon την αρχή ή το κάνουν μαζί και βγάλουν AVR χωρίς στάμπα και θα σου πω τι έχει να γίνει.
Απλά ο μέσος Τζο τσιμπάει και μιας και είναι φθηνή την βάζουν.
αν θες να δεις την αληθεια γυρνα το τουμπα
δηλαδη
ολες οι κορυφαιες σειρες των ιαπωνων, και parasound -anthem-meridian και τοσες αλλες, παντα ηταν σφραγισμενες.δεν το θεωρω μαστ αλλα κινηση γοητρου, μιας και αν καποιος κοψει την σταμπα αυτο φαινεται.

Εσύ δηλαδή αν ο Onkyo δεν είχε στάμπα δεν θα τον έπερνες ή ξαφνικά θα ήταν κακό μηχανάκι?[/quote]
ψωνιζω οτι κρινω οτι ειναι αξιο προς αγορα, δεν εχω προβλημα αν κατι εχει επεξεργασια αναλογη με του thx ultra 2 cinema , αλλα οτι αλλο εχω ακουσει δεν το πλησιαζει καν.Ουτε το λοτζικ 7 της χαρμαν , ουτε dsp απο καθε αλλη εταιρια.Προσωπκια δεν με ενδιαφερει η σταμπα αλλα κατι να ερχεται στα μετρα μου .
Εχοντας αλλαξει
4 pioneer
1 marantz
1 rotel
2 onkyo
τολμω να πω οτι απο εδω και μπρος μηχανακι χωρις αναλογη επεξεργασια δεν αγοραζω.Ας βγαλει ο περιπτερας επεξεργασια καλυτερη και ψωνιζω απο αυτον , αλλα για την ωρα δεν υπαρχει τετοιο πραμα.Αν στο μελλον βγει πολυ ευχαριστως:126:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

Τώρα για την πείνα τι να σου πω ότι αρνείσαι την αλήθεια?
μαλλον εσυ δεν βλεπεις τι εχει κλεισει για τις πρωτες 45 μερες του ετους

Τι έχει κλείσει Αργύρη? Κανα δυο μπιλιόνια μπίζνα?:135:

Μα πούλησε το πλειοψηφικό πακέτο το 2002 γιατί δεν είχε να πληρώσει τους λογαριασμούς και που στην Creative? Μα για το θεο! ΗΜΑΡΤΟΝ!
και τι εγινε απο τοτε σταματησε να παραγει τεχνολογια?
απο τοτε εβγαλε το thxu 2- 2 plus και τοσα αλλα προιοντα
το οτι πουλησε κατι δεν σημαινει οτι σταματησε να ασχοληται με το θεμα

Όχι το θέμα σταμάτησε να ασχολείται με αυτήν.

Και $8,000,000 πωλήσεις σε εταιρεία που απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά? Φαντάσου πόσο τσάμπα είναι μια στάμπα..........
η σταμπα κοστιζει κοντα στα 150 χιλιαρικα, αν το θεωρεις τσαμπα , και ποσες φορες πρεπει μια συσκευη να [παει και να ερθει ωστε να καλυψει τις προδιαγραφες δικαιωμα σου

8.000.000 / 150.000 = 53 στάμπες! Ξεσκίστηκε μιλάμε!

Έλα ρε Αργύρη τώρα!

Είναι μην κάνει καμια Onkyo ή Denon την αρχή ή το κάνουν μαζί και βγάλουν AVR χωρίς στάμπα και θα σου πω τι έχει να γίνει.
Απλά ο μέσος Τζο τσιμπάει και μιας και είναι φθηνή την βάζουν.
αν θες να δεις την αληθεια γυρνα το τουμπα
δηλαδη
ολες οι κορυφαιες σειρες των ιαπωνων, και parasound -anthem-meridian και τοσες αλλες, παντα ηταν σφραγισμενες.δεν το θεωρω μαστ αλλα κινηση γοητρου, μιας και αν καποιος κοψει την σταμπα αυτο φαινεται.

ΗΤΑΝ! Και παραμένουν για γοητρο όσες σειρές είχαν παλιά για λόγους μάρκετινγ. Η απόδοσή τους είναι έτσι κι αλλιώς αυτή που πρέπει να είναι. Τι θα γίνει δηλαδή αν την κόψουν τη στάμπα? Θα τους κόψει το επίδομα ο Λουκάς?

Εσύ δηλαδή αν ο Onkyo δεν είχε στάμπα δεν θα τον έπερνες ή ξαφνικά θα ήταν κακό μηχανάκι?
ψωνιζω οτι κρινω οτι ειναι αξιο προς αγορα, δεν εχω προβλημα αν κατι εχει επεξεργασια αναλογη με του thx ultra 2 cinema , αλλα οτι αλλο εχω ακουσει δεν το πλησιαζει καν.Ουτε το λοτζικ 7 της χαρμαν , ουτε dsp απο καθε αλλη εταιρια.Προσωπκια δεν με ενδιαφερει η σταμπα αλλα κατι να ερχεται στα μετρα μου .
Εχοντας αλλαξει
4 pioneer
1 marantz
1 rotel
2 onkyo
τολμω να πω οτι απο εδω και μπρος μηχανακι χωρις αναλογη επεξεργασια δεν αγοραζω.Ας βγαλει ο περιπτερας επεξεργασια καλυτερη και ψωνιζω απο αυτον , αλλα για την ωρα δεν υπαρχει τετοιο πραμα.Αν στο μελλον βγει πολυ ευχαριστως:126:[/quote]

Αυτό είναι το άλλο σκέλος της συζήτησης! Το post processing!

Ε λοιπόν σου λέω ότι ΠΟΛΛΟΙ δεν το γουστάρουν γιατί το θεωρούν χειρότερο απ'ότι το σκέτο DD True HD και DTS HD MA.

ΩΩΩΩΩ! Πως να το κάνουμε δε γουστάρουν όλοι ματζούνια στον ήχο τους αλλά αυτό που έγραψε ο δημιουργός.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

:Ας το ακουσουν πρωτα σωστα και μετα ας εχουν αποψη.
Οσο αφορα τα ματζουνια απο την εφαρμογη του ηχου στην αιθουσα μεχρι την εφαρμογη σε ενα νορμαλ σπτι εχει τεραστια διαφορα, [ιστευω να το καταλαβαινεις αυτο.Πανω σε αυτο βασιστηκε ο λουκας και εστησε το thx
εδω ειναι ολες οι τεχνολογιες που εφαρμοζονται στους ενισχυτες
http://www.thx.com/consumer/thx-technology/thx-av-receiver-features/

και εχω κανει πολυ κοσμο που τις μισουσε να τις αγαπησει.
οπως το thx re eq

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οσο αφορα γιατι εφυγε ο χολ απο το ραντσο, και γιατι εφυγε ο Michael Thuresson
απο το audyssey ψαχτο λιγο.Και μας λες

Reaction score
29.559

Πάντως εγω δεν το γουστάρω με τίποτα.Σκέτο true hd , hd ma. Μόνο.Σαφώς πιο ξεκάθαρος ήχος , χωρίς το ποστ πρόσεσινγκ.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τελικα αν συνδεθει μια συσκευη με thx με τον ηλιακο το νερο ζεστενεται πιο ευκολα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

τελικα αν συνδεθει μια συσκευη με thx με τον ηλιακο το νερο ζεστενεται πιο ευκολα?
Oι σωλήνες θα είναι σφραγισμένοι;:138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βεβαια με κολληση μουντορφ χρυση

Reaction score
29.559

Εεεε εντάξει τότε , γιατί αν δεν εχει χρυσή μούντορφ δεν κάνουμε δουλειά.
Ε ρε βίτσα που σου - τους χρειάζεται........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το μονο κακο ειναι οτι η κολληση δεν ειναι σφραγισμενη:138:

Reaction score
150

Αντε τώρα να βγάλουμε άκρη εδω μέσα αν βάλουμε και τα Re-EQ και τα X-Cruve του σινεμα, και τα Auralex του Αργύρη και τα χαλιά μου και τους καναπέδες μου και τα Tweeter μου....

Γιατί τις χροιές? Που τις πας τις χροιές? Τι τα έβαλα τα 7 Diamond Tweeter? Από την άλλη βέβαια μπορεί να διαφωνεί η οροφή μου με καμια κλανιά από τους Transformers και να μην ξέρω ποιος έκλασε την ώρα που πετάει.

Δηλαδή με το THX θα ξέρω ανα πάσα στιγμή ποιος transformer κλάνει και αν το κάνει εν πτήση.

Ενδιαφέρον! Πραγματικά Ενδιαφέρον αλλά στο δικό μου σύστημα το ξέρω είδη και οι χροιές είναι μια χαρά με 7 ίδια tweeter.

Αργύρη αλλάζουμε συνέχεια θέμα κι έτσι δεν γίνεται δουλειά.

Δηλαδή θες πραγματικά να συζητήσουμε το Re-EQ, το Timbre Matching και το De-Corellation?

Να βάλουμε και καμιά 10αρια διαφορετικά δωμάτια στο παιγνιο έτσι για να έχει γούστο ε?

Μερίκά απο δ'αυτα τα κάνει και το Οντισι γιατί ο Θωμάς δεν μασάει κουτόχορτο! Πήρε τα πελατάκια του για την πάρτη του!

Λοιπόν πάω να φάω Χαλβά με KOS Ultra 2 στάμπα (Kosmidis Certified) και ίσως γράψω αργότερα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

:Ας το ακουσουν πρωτα σωστα και μετα ας εχουν αποψη.
Οσο αφορα τα ματζουνια απο την εφαρμογη του ηχου στην αιθουσα μεχρι την εφαρμογη σε ενα νορμαλ σπτι εχει τεραστια διαφορα, [ιστευω να το καταλαβαινεις αυτο.Πανω σε αυτο βασιστηκε ο λουκας και εστησε το thx
εδω ειναι ολες οι τεχνολογιες που εφαρμοζονται στους ενισχυτες
http://www.thx.com/consumer/thx-technology/thx-av-receiver-features/

και εχω κανει πολυ κοσμο που τις μισουσε να τις αγαπησει.
οπως το thx re eq

Το thx δεν ειναι FORMAT ηχου , ειναι ΠΙΣΤΟΠOΙΗΣΗ ΗΧΟΥ κατι σαν iso , οποιος τα σκαει στο lucas πουλαει το franchise για να το χρησιμοπoιησει μπας και πουλησει περισσοτερο

Οι μονοι που αξιζουν Respect ειναι τα dolby και dts studios
γιατι παραγουν ποιοτικο ηχο απο την δεκαετια του 80 μεχρι σημερα ( dts master audio) ο αλλος παραγει φουμαρα :105:

Reaction score
6

Είναι και επεξεργασία ήχου εκτός από πιστοποίηση όμως. Πώς να το κάνουμε. :138:

Αργύρη εκείνο το θέμα που δεν έμπαινε επιπλέον στα HD formats ξεπεράστηκε τελικά;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ναι τα παντα ολα , πλεον

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

Γιατί τις χροιές? Που τις πας τις χροιές? Τι τα έβαλα τα 7 Diamond Tweeter? Από την άλλη βέβαια μπορεί να διαφωνεί η οροφή μου με καμια κλανιά από τους Transformers και να μην ξέρω ποιος έκλασε την ώρα που πετάει.
υπαρχουν και αλλα σοβαρα τουιτερ επωνυμα και ανωνυμα
που ανεβαινουν ευκολα στους 45 χκ για πλακα
οσο για τον χαλβα παλι πισω εισαι
χαλβα κρητικου
αλλα εκει που εισαι δεν θα το βρεις ποτε, μιας και δεν εχει γινει φασιον -τρεντι σαν του κοσμιδη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης