ΤΗΧ-Διαφωνίες

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

τζαργον κατι σου τρωει το μυαλο.Ψαξτο πριν να ειναι αργα.
Το οτι κατι ειναι σφραγισμενο δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι και κακο.
Το οτι εχεις ανεσεις για μεγαλα ηχεια δεν σημαινει οτι ολοι μπορουν και σκεφτονται σαν εσενα.
Και κατι ακομα ψωνισε κανα δυο κουτια gingo biloba σε βοηθουν να μπορεις να σκεφτεσαι.
Τι να τα κανειος τα δισκακια με thx μαστερινγκ?
συσκευη-ες θελεις
Σκεφτηκες ποτε ποση μινιμουν αποσταση υπαρχει στον κινηματογραφο απο το πιο κοντινο ηχειο?
τι να το κανεις εκει το διπολο?
εκει ο ηχος απλωνει ολουθενε
σκεψου και λιγο παιανθρωπε
δεν ειναι ολα σπιτι
και δεν ειναι καθε σπιτι σαν το δικο σου
αλλοι κανουν ολοκληρη εγκατασταση για να δουν ταινια
αντε και ξανα αντε

Reaction score
2
Re: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

o jargon μια χαρα τα λεει, αλλο αν μας αρέσει η όχι....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η χαρα του καθενος ειναι διαφορετικη ξερεις

τζαργκον ου ου

THX beats the rest
"Whats the best between THX and Dolby Digital?" To this relatively frequent question, there is no answer: In fact THX on its own is nothing, having imperatively to be associated with something else.
In this precise case, it is a sound standard or norm. This question is in fact like comparing a car and a turbo You can use a car by itself, but you cant do much with a turbo all on its own! On the other hand, its better to have a turbo in your car. Lets say that here, the car is represented by an audio standard, such as Dolby Surround, Dolby Digital or DTS, and the turbo is represented by THX.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τζαργκον ελα
θα κανουμε μπανανα

Holman designed a savagely high-power and low-extending surround sound system for the US military's mission simulator, and they tested it by bringing in the pilot that Black Hawk Down was made about. It was so powerful and realistic that it triggered the poor chap's Post Traumatic Stress Disorder

ξερεις και αλλους να σχεδιαζουν σιμιουλειτορς , ειδικα για το στρατο..........

ειναι ματαιο αφεσου:142:

Reaction score
29.546

Δεν εχω ιδίαν πείρα απο σιμιουλέιτορ του στρατού , εννοώ να τα εχω πετάξει , αλλά απο οτι εχω δει γενικά με τα σιμιουλέιτορς , δεν πολύ ασχολούνται με το θέμα του ήχου.
Και οχι μόνο του στρατού αλλά και της πολιτικής αεροπορίας.Ούτως η άλλως οσοι πετάνε απο ελικόπτερο μέχρι αεροπλάνο συνήθως φοράνε κράνη και ακουστικά , ακόμα και στο σιμιουλέιτορ, ασε που σε πραγματικές συνθήκες ο θόρυβος απο τις μηχανές , τον αέρα γύρω απο το πιλοτήριο και απο το στροφείο του ελικοπτέρου είναι τόσο μεγάλος , που δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις οτιδήποτε άλλο.Χώρια που οι καμπίνες όλων πλέων , ελικοπτέρων και αεροπλάνων είναι συμπιεζόμενες και σχεδόν αεροστεγείς, με την έννοια ,
οτι η ροη του αέρα είναι απόλυτα ελεγχόμενη.Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις σχεδόν τίποτα απο εξωτερικούς ήχους.Οπότε τι να συζητάμε τώρα?

Reaction score
150

η χαρα του καθενος ειναι διαφορετικη ξερεις

τζαργκον ου ου

THX beats the rest
"Whats the best between THX and Dolby Digital?" To this relatively frequent question, there is no answer: In fact THX on its own is nothing, having imperatively to be associated with something else.
In this precise case, it is a sound standard or norm. This question is in fact like comparing a car and a turbo You can use a car by itself, but you cant do much with a turbo all on its own! On the other hand, its better to have a turbo in your car. Lets say that here, the car is represented by an audio standard, such as Dolby Surround, Dolby Digital or DTS, and the turbo is represented by THX.

Δεν έχω ακούσει πιο χαζή (για να μη πω κάτι άλλο:128:) αναλογία μεταξύ ήχου και αυτοκινήτου.

Άκου turbo το THX! Σιγά μην πετάξει βρε Αργύρη!

Επίσης δεν είπα πουθενά ότι όσα προϊόντα έχουν στάμπα THX είναι κακά. Αυτό που είπα είναι ότι μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΗ όπως και σε πολλούς κορυφαίους κατασκευαστες αλλά μερικοί τη βάζουν έτσι γιατί πρέπει να το έχουν για λόγους μαρκετινγκ.

Το κορυφαίο είναι ότι η THX δεν έχει ανακοινώσει ποτέ ΤΙ ΡΗΜΑΔΙΑ τεστ κάνει για να δώσει την πιστοποίηση.

Και για τα δίπολα το είπα καθαρά ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ τότε είναι αναγκαίο "κακό" και φυσικά πολύ καλύτερο από το τίποτα ή από μονόπολο στους 5 πόντους από το αυτί σου.

τζαργκον ελα
θα κανουμε μπανανα

Holman designed a savagely high-power and low-extending surround sound system for the US military's mission simulator, and they tested it by bringing in the pilot that Black Hawk Down was made about. It was so powerful and realistic that it triggered the poor chap's Post Traumatic Stress Disorder

ξερεις και αλλους να σχεδιαζουν σιμιουλειτορς , ειδικα για το στρατο..........

ειναι ματαιο αφεσου:142:

Αργύρη το SURROUND SYSTEM σχεδίασε όχι το Simulator! Και τι μας λες ΤΩΡΑ!!!!:135: Τους διάλεξε τα SUB?

Τι να πει και ο Tom Danley που δουλεύει με το στρατό συχνά πυκνά αλλά και όπου μεγάλο ηχοσύστμα εκεί είναι.

Π.Χ. Το MATTERHORN

Αστο Αργύρη δεν με πείθεις και φαίνεται ούτ η ΤΗΧ πείθει τον Tom Holman πια γιατί την έχει κάνει καιρό τώρα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

Δεν έχω ακούσει πιο χαζή (για να μη πω κάτι άλλο:128:) αναλογία μεταξύ ήχου και αυτοκινήτου.
δεν ειναι αναλογια συσχετισμος ειναι

δεν φταιω εγω που αργησες και δεν ακουσες . Αν ακουγες thx ultra 2 cinema και απλα dtsma , θα σου εφευγε η πυτιριδα, ρωτα οσους το ακουσαν ποσο πιο δυνατα επαιζε

Επίσης δεν είπα πουθενά ότι όσα προϊόντα έχουν στάμπα THX είναι κακά. Αυτό που είπα είναι ότι μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΗ όπως και σε πολλούς κορυφαίους κατασκευαστες αλλά μερικοί τη βάζουν έτσι γιατί πρέπει να το έχουν για λόγους μαρκετινγκ.
τι αναγκη ειχε η μαρκ-κρελ-μεριντιαν να πανε να σφραγισουν τα μηχανηματα τους? για σκεψουτο λιγο

Το κορυφαίο είναι ότι η THX δεν έχει ανακοινώσει ποτέ ΤΙ ΡΗΜΑΔΙΑ τεστ κάνει για να δώσει την πιστοποίηση.
φαινεται δεν διαβαζεις τα λινκ που βαζω

Και για τα δίπολα το είπα καθαρά ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ τότε είναι αναγκαίο "κακό" και φυσικά πολύ καλύτερο από το τίποτα ή από μονόπολο στους 5 πόντους από το αυτί σου.

Αργύρη το SURROUND SYSTEM σχεδίασε όχι το Simulator! Και τι μας λες ΤΩΡΑ!!!!:135: Τους διάλεξε τα SUB?
ποιος αλλος θα μπορουσε ? ποιος αλλος σφραγιζει? γιατι δεν βγαζει και καποιος αλλος τεχνολογιες και πιστοιποιησεις ? οχι τιποτα αλλο να φαει λιγο απο το ψωμι που μονοτρωει ο λουκας

Τι να πει και ο Tom Danley που δουλεύει με το στρατό συχνά πυκνά αλλά και όπου μεγάλο ηχοσύστμα εκεί είναι.

Π.Χ. Το MATTERHORN

Αστο Αργύρη δεν με πείθεις και φαίνεται ούτ η ΤΗΧ πείθει τον Tom Holman πια γιατί την έχει κάνει καιρό τώρα.
δεν νιωθω την αναγκη να σε πεισω , οσο για τον χολ , αν διαβαζεις το σαιτ του και ποιοι εχουν δουλεψει ανα καιρους διπλα του θα δεις πολλους να μην ειναι πλεον στο οντισι λαμπ.Γιατι αραγε?
ο ντιλετανισμος ανηκει αλλου.Αν δεις στο σαιτ του στην αμερικη ειναι ενα μαστ η σφραγιδα.Αν εσενα δεν σου αρεσει απλα δεν ψωνιζεις.Αλλα το επιπεδο των μηχανικων ηχου ειναι απλα κορυφαιο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Reaction score
150

Και πάλι ΔΕΝ ΛΕΝΕ τι τεστ κάνουν! Το θέμα έχει συζητηθεί και στο AVS και κανείς δεν ξέρει τι τεστ κάνουν γιατί δεν λένε.

Να βγάλω κι εγώ μια στάμπα και να λέω ιστορίες....

Η βάλε ΣΟΒΑΡΑ στοιχεία ή με άρθρα της τουαλέτας εγώ δεν πείθομαι?

Που είναι τα τεστ? Συχνότητες, στάθμες, τι?

Το μόνο που κάνουν είναι η εύκολη λύση - ΟΛΑ SMALL και τελειώσαμε.

Give me a break!

Την ίδια απορία έχει και ο Gene Delascala του Audioholics.

Η στάμπα δεν με απασχολεί και δεν ψωνίζω σύμφωνα με αυτήν αλλά π.χ. AV Pro αν πάρεις θα την έχει.....άλλο θέμα αν χρησιμοποιείς το THX processing.

Επίσης το θέμα Large vs Small είναι πολύ παρεξηγημένο και θέλει δικό του νήμα.

Ο Δημητρης δεν έχει άδικο αλλά θα σου πω το εξής! Δεν υπάρχει μόνο η ρύθμιση Large ή Small ξέρεις υπάρχουν και τα ενδιάμεσα.

Το να κατεβαίνει το ηχείο χαμηλά σε καλές στάθμες είναι σαν να έχεις πολλές πηγές μπάσου στο χώρο ώστα να σταματάς τα στάσιμα. Απλά είναι ΠΟΛΥ δύσκολο στο στήσιμο. Να μην αρχίσω με THD που μπορεί να εισάγει στο σύστημα το ρημαδοκόψιμο των ηχειων αλλά λίγους ενδιαφέρει στις ταινίες.

Δηλαδή αν είχα 7 δορυφόρους και ένα SUB από κάτω από τον καθένα θα ήταν άσχημα? Γιατί βάζουν πολλά σαμπ νομίζεις?

Ξέρεις υπάρχει και το πλεονέκτημα γρηγορότερου μπάσου μέσω του ηχείου σε σχέση με το σχετικά πιο βρώμικο του σαμπ.

Μεγάλη κουβέντα.....

Και θες να μιλήσουμε για μουσική πολυκάναλη? Μη γελάσω με το THX εδω.

Βάλε το Divertimenti κι έλα να το ακούσεις με ΤΗΧ και θα γελάσει και το παραδαλό κατσικι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

Και πάλι ΔΕΝ ΛΕΝΕ τι τεστ κάνουν! Το θέμα έχει συζητηθεί και στο AVS και κανείς δεν ξέρει τι τεστ κάνουν γιατί δεν λένε.
σου εχω δωσει λινκ, απο εκει και μετα τι θες να πεις?
οτι θα αγορασεις οταν δεις?

Να βγάλω κι εγώ μια στάμπα και να λέω ιστορίες....
βγαλε και αμα πουλησεις all over the word και φτιαξεις μαι αναλογη φημη τα ξαναλεμε

Η βάλε ΣΟΒΑΡΑ στοιχεία ή με άρθρα της τουαλέτας εγώ δεν πείθομαι?

Που είναι τα τεστ? Συχνότητες, στάθμες, τι?

Το μόνο που κάνουν είναι η εύκολη λύση - ΟΛΑ SMALL και τελειώσαμε.

Give me a break!

Την ίδια απορία έχει και ο Gene Delascala του Audioholics.
εχθροι υπαρχουν παντου, για ολους

Η στάμπα δεν με απασχολεί και δεν ψωνίζω σύμφωνα με αυτήν αλλά π.χ. AV Pro αν πάρεις θα την έχει.....άλλο θέμα αν χρησιμοποιείς το THX processing.

Επίσης το θέμα Large vs Small είναι πολύ παρεξηγημένο και θέλει δικό του νήμα.

Ο Δημητρης δεν έχει άδικο αλλά θα σου πω το εξής! Δεν υπάρχει μόνο η ρύθμιση Large ή Small ξέρεις υπάρχουν και τα ενδιάμεσα.

Το να κατεβαίνει το ηχείο χαμηλά σε καλές στάθμες είναι σαν να έχεις πολλές πηγές μπάσου στο χώρο ώστα να σταματάς τα στάσιμα. Απλά είναι ΠΟΛΥ δύσκολο στο στήσιμο. Να μην αρχίσω με THD που μπορεί να εισάγει στο σύστημα το ρημαδοκόψιμο των ηχειων αλλά λίγους ενδιαφέρει στις ταινίες.

Δηλαδή αν είχα 7 δορυφόρους και ένα SUB από κάτω από τον καθένα θα ήταν άσχημα? Γιατί βάζουν πολλά σαμπ νομίζεις?
δηλαδη για αλλη μια φορα δεν εχεις διαβασει τι λεει περι σαμπ

Ξέρεις υπάρχει και το πλεονέκτημα γρηγορότερου μπάσου μέσω του ηχείου σε σχέση με το σχετικά πιο βρώμικο του σαμπ. \
και πιο ηχειο βουτα τοσ ευκολα οσο ενα σοβαρο 15ιντσο σαμπ, με τι σταθμες, με τι παραμορρωση, με τι με τι με τι

Μεγάλη κουβέντα.....

Και θες να μιλήσουμε για μουσική πολυκάναλη? Μη γελάσω με το THX εδω.
γελα με οτι θες δικαιωμα σου ,
εγω γελαω με το sacd και οχι μονο , δικαιωμα μου ξερεις

Βάλε το Divertimenti κι έλα να το ακούσεις με ΤΗΧ και θα γελάσει και το παραδαλό κατσικι.
τα κατσικια και καθε τετραποδο τα σφαξανε την προηγουμενη πεμπτη στην γειτονια μου, σε εσενα?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

http://www.thx.com/professional/cinema-certification/thx-professional-representatives/

εδω λοιπον υπαρχουν καποια στουντιος και κινο,
αν μπορεις ψησε τους οτι ο λουκας εχει αδικο και εσυ δικιο
καντο με αποδειξεις και βγαλτο στον αερα.
Αν απλα κατηγορεις κατι , ειναι πολυ ευκολο να κανει ο καθενας το ιδιο ,
απλα ετσι δεν βγαζεις φημη ουτε πουλας προιοντα

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

Δεν έχω ακούσει πιο χαζή (για να μη πω κάτι άλλο) αναλογία μεταξύ ήχου και αυτοκινήτου.
δεν ειναι αναλογια συσχετισμος ειναι

Ασχετος όμως δυστυχώς!

δεν φταιω εγω που αργησες και δεν ακουσες . Αν ακουγες thx ultra 2 cinema και απλα dtsma , θα σου εφευγε η πυτιριδα, ρωτα οσους το ακουσαν ποσο πιο δυνατα επαιζε

χαχαχα! Συγνώμη τι σχέση έχει το δυνατά? Και θα μου έφευγε η πυτιρίδα (που δεν έχω) λόγω THX?
Να σου θυμίσω ότι δεν παίζω στο σπίτι με Logitech ούτε με Creative (χωρίς να θέλω να θιξω κανέναν)..

Το σύστημα σου μπορεί να παιζει παπάδες και όταν τελειώσει, γιατί δεν είχε τελειώσει όταν το άκουσα, ευχαρίστως να σου πω την άποψη μου.
Αλλά αυτό ΔΕΝ οφείλετια στην στάμπα ότι και να λες. Η στάμπα είναι ένας τρόπος να προσελκύσει κόσμο γιατί τα ίδια ηχεία θα ηταν και χωρίς αυτήν.

τι αναγκη ειχε η μαρκ-κρελ-μεριντιαν να πανε να σφραγισουν τα μηχανηματα τους? για σκεψουτο λιγο

Έχουν και παραέχουν! Δεν μπορεί να σκάει ο άλλος 25,000 και να του λείπει η στάμπα που έχει ο προ του 1000αρικου. Να πουλήσουν θέλουν και μιας και πουλάνε και τρίχες ποσότητες δεν πρέπει να λείπει τίποτα.

Και στο έχω ξαναπεί who cares για τις ψωροπωλήσεις τους.....

Οι άνθρωποι είναι απλά Market Takers γιατί άλλοι είναι οι Market Makers κι αν σκεφτείς και που απευθύνονται καλά κρασιά.....

φαινεται δεν διαβαζεις τα λινκ που βαζω

Τι να διαβάσω ρε Αργύρη το άρθρο των 200 λέξεων ή το κατεβατώ του 2006 που ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ειναι που ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΤΟ ΤΗΧ?

Που είναι τα τεστ? Τα ΤΕΣΤ, ΤΑ Τεεεεεεεεστ?????:143:

Αργύρη το SURROUND SYSTEM σχεδίασε όχι το Simulator! Και τι μας λες ΤΩΡΑ!!!! Τους διάλεξε τα SUB?
ποιος αλλος θα μπορουσε ? ποιος αλλος σφραγιζει? γιατι δεν βγαζει και καποιος αλλος τεχνολογιες και πιστοιποιησεις ? οχι τιποτα αλλο να φαει λιγο απο το ψωμι που μονοτρωει ο λουκας

Τώρα μας δουλεύεις ή νομίζεις ότι ενδιαφέρει το στρατό η σταμπα της πλάκας?

Σου είπα Tom Danley με τη Danley Sound Labs και καμπόσα Phd εκεί μέσα.

Και ο Λουκας τα τελευταία χρόνια δεν τρώει και πολύ ψωμι ενώ το μόνο που κάνει είναι να πουλάει αναμασημένη τροφή του πάλε ποτε. (Clone Wars Joke anyone?).

Και ο λόγος που δεν βγάζουν είναι ότι η εποχη των νταβατζίδων πέρασε.

Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ open standards πια και χωρίς πληρωμή.

δεν νιωθω την αναγκη να σε πεισω , οσο για τον χολ , αν διαβαζεις το σαιτ του και ποιοι εχουν δουλεψει ανα καιρους διπλα του θα δεις πολλους να μην ειναι πλεον στο οντισι λαμπ.Γιατι αραγε?
ο ντιλετανισμος ανηκει αλλου.Αν δεις στο σαιτ του στην αμερικη ειναι ενα μαστ η σφραγιδα.Αν εσενα δεν σου αρεσει απλα δεν ψωνιζεις.Αλλα το επιπεδο των μηχανικων ηχου ειναι απλα κορυφαιο.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: THX.Τί είναι και πόσο χρήσιμο είναι?

http://www.thx.com/professional/cinema-certification/thx-professional-representatives/

εδω λοιπον υπαρχουν καποια στουντιος και κινο,
αν μπορεις ψησε τους οτι ο λουκας εχει αδικο και εσυ δικιο
καντο με αποδειξεις και βγαλτο στον αερα.
Αν απλα κατηγορεις κατι , ειναι πολυ ευκολο να κανει ο καθενας το ιδιο ,
απλα ετσι δεν βγαζεις φημη ουτε πουλας προιοντα

Ουααααααααου! Απίστευτη λιστα σε όλο τον κόσμο! Χαμος γίνεται με την τεράαααααααααααστια λίστα! Πως προλαβαίνουν βρε?:142:

Ελπίζω να βρει ξανά το χαμένο της δρόμο η εταιρείς γιατί πραγματικά έχει προσφέρει στο παρελθόν και είναι το μόνο που την κρατάει.

Το αν έχω δίκιο η όχι δεν έχει σημασία γιατί εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε και η εταιρείες του Lucas ΔΕΝ πάνε και πολύ καλά.

Reaction score
150

Χαχαχαχα! Τώρα το είδαι αυτοί εδώ από τη λίστα βάζουν στάμπα THX αλλά ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ. :143::143::143::143:

http://www.acs-ent.com/janitorialcleaning.htm

Τι να κάνουν με τη στάμπα μόνο δεν βγαίνει το μαρούλι.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

το τι τρωει το κρινει καποιος απο τις απλες σημετοχες στα σεμιναρια του -μεχρι blu ray players εδω εχει πολλα προιοντα.
Αν θες παρε το καθε ενα που θα ηθελε να ειναι λουκας στην θεση του λουκας και στειλε ενα συνολο προτασεων για το πως ανατρεπεται καθε τι που αφορα το THX .Στειλτα στο γουικιπιντια
να δουμε τι τυχη θα εχει

και τι πεινα πεφτει εκει στο ραντσο αυτοκινητακια του 2010 ΟΛΑ
http://www.thx.com/consumer/automotive/

εδω πεινα

http://www.thx.com/consumer/automotive/

ολοφρεσκα σφραγισμενες led

http://www.thx.com/consumer/home-entertainment/

οπως δεν θες να καταλαβεις ξεκινησε απο καπου και εχει το know how να πουλα το ονομα του σε καθε τι που σχετιζεται με ηχο-εικονα .Και το πουλαει καλα.
Την πεινα ψααχτει αλλου .Σε αυτους που θα ηθελαν να το φτασουν , αλλα δεν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Και για να μαθαινεις την επεξεργασια thx u2c την ξεκινησε ο χολμαν.Φευγοντας απο το ραντσο για καποια χρονια απλα διδασκε και ειχε δικο του σαιτ.Καποια στιγμη εφτιαξε το οντισι, και αν διαβασεις στο μανιουαλ του ινστολερ -και αν ερθεις σε επαφη μαζι τους θα δεις οτι πολλα πραματα ειναι χτισμενα γυρω απο αυτο.Σκεψου λοιπον δεν θα μπρουσε να κανει κατι απο την αρχη και να μην ανεφερε καθολου το thx .Το ολο πραμα εχει στηθει τοσο καλα που αν καποιος στουντιας -παγωτατζης -τζιτζιπρελος ηταν σε θεση να το αμφισβητησει , οχι μονο θα ειχε πεινασει αλλα και θα ειχε αλλαξει επαγγελμα.
Κατι που οπως ξερουμε δεν εχει γινει.
Τωρα αν θες να το γυρισουμε στην πλακα απλα πεστο

Reaction score
29.546

Εχω μια απορία , έχετε πάρει χαμπάρι οτι τσακώνεστε για αηδίες ? και ο ενας και ο άλλος.
Δεν πρόκειται ποτέ κανείς απο τους δυο να πείσει τον άλλο οτι αυτά που λέει είναι σωστά.
Ξεκαβαλήστε. Το THX δεν είναι δικό σας - σου-μας.
Ο ένας δεν το γουστάρει καθόλου - και εγω μαζί - ο άλλος το γουστάρει και το υποστηρίζει μέχρι θανάτου. ΡΕ ΞΕΚΟΛΉΣΤΕ.Οποιος δε θέλει δεν παίρνει.Εγω που το εχω το εχω off.
O Αργύρης το γουστάρει και το εχει on.Το τι ακούει ο καθένας όπως του γουστάρει είναι άλλη ιστορία.
Ναι και εγω το THX και τα λοιπά τα εχω χεσμένα.Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να πείσω ολο τον κόσμο γι αυτό.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

:107:ζηλευεις και θες να τσακωθεις και εσυ?
αντ να παρεις ενα εξωλεμβιο , και που εισαι το thx να το εχεις στο οφ γιατι η προπελα στραβωνει αμ βρει σε πετρες
παλιανθρωπε , ε παλιανθρωπε:143:

Reaction score
29.546

ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ OFF , ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙς ΠΡΟΠΈΛΕΣ ........
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος