ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Reaction score
313
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Ναι φυσικά. Κατά την άποψή μου είσαι. Να σου πω την αλήθεια όμως ρε φίλε, δεν με νοιάζει... :114:

p.s. Βασίλη, όποτε θελήσεις κάνε ένα ξεκαθάρισμα στα posts.

...
Κατά την άποψή σου;
Χμμμ...η άποψη δεν συμβαδίζει απαραίτητα με την πραγματικότητα, έτσι;
Δες μία άποψη: "ένα πικάπ παίζει καλύτερα από ένα CD"
Είναι μία άποψη, πάντως...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Χμμμ...η άποψη δεν συμβαδίζει απαραίτητα με την πραγματικότητα, έτσι;
Φυσικά. Αυτό ισχύει για όλους μας. Χάρηκα που ανταλλάξαμε τις υποκειμενικές μας απόψεις, αρχής γενομένης με αυτήν που εξέφρασες για την αντιμετώπιση του φίλου σου από τον κακό διαχειριστή.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Βρε παιδγιά! Στενοχωριέμαι όταν βλέπω να τσακώνεστε... :120:

:136: :137: :142:

Reaction score
313
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Φυσικά. Αυτό ισχύει για όλους μας. Χάρηκα που ανταλλάξαμε τις υποκειμενικές μας απόψεις, αρχής γενομένης με αυτήν που εξέφρασες για την αντιμετώπιση του φίλου σου από τον κακό διαχειριστή...
Ειρωνικά το αναφέρεις αυτό;
Ας είναι...

Εάν πρόσεξες, έθεσα προσωπικά ερωτήματα, σε εσένα.
Ανεξάρτητα από το αν είναι ανυπόστατα ή όχι, δέχεσαι να σου θέτουν ερωτήματα με ΕΥΓΕΝΕΙΑ και να απαντάς αναλόγως;
Η απάντησή σου θα με βοηθούσε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σταύρε δεν καταλαβαίνω το ερώτημά σου. Όχι μόνο δέχτηκα τα ερωτήματά σου αλλά κάθομαι και σου απαντώ ευγενέστατα, ως μη όφειλα, καθώς είμαστε τραγικά off topic και για όλα αυτά θα μπορούσες να μου στείλεις απλά ένα pm. Ίσως βέβαια έκανα λάθος γιατί πάλι βρήκες κάτι να με κατηγορήσεις...

Γιατί βλέπεις παντού ειρωνείες; Εφόσον συμφωνήσαμε ότι οι απόψεις όλων μας είναι υποκειμενικές, πρέπει να δεχθείς ότι το ίδιο υποκειμενική είναι και η δική σου κρίση για μένα (και τις διαχειριστικές επί θεμάτων Λ.Σ. πράξεις), για χάρη της οποίας καθόμαστε και συζητάμε. Επιπλέον, ζήτησα συγνώμη εάν ενοχλείσαι από την επίκληση στον εν λόγω. Δεν ξέρω τι άλλο θέλεις να πω. Συνεχίζουμε να χαλάμε το θέμα του Βασίλη χωρίς λόγο.

...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ, που είμαι νεότατος:136:, 2 βινύλια το μήνα τ αγοράζω , cd κανένα!

Reaction score
877
Re: Απάντηση: ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ, που είμαι νεότατος:136:, 2 βινύλια το μήνα τ αγοράζω , cd κανένα!
Και γω ρε Nick...αν και δεν ξέρω αν ακόμα ανήκω στους νέοι (όντας 36 :138: )... φυσικά και αγοράζω...

Μια από τις top ever 'αγχολυτικές' φάσεις να ξεφυλλίζεις με τις ώρες τα εξώφυλλα σε κανα βινυλομάγαζο ή να ψάχνεις στο ebay... και να τα περιμένεις να σου ρθουν...

Οι ψηφιακοί σιγά μη δίνουν δεκάρα για ν' αγοράσουν CD ή HD... Όλοι τζαμπατζήδες και 'κατεβαστοί'... από τον 'πίνακα' που τους διδάξαμε πρώτοι... ένα σκληρό 2 τερα παραμάσχαλα ο καθένας και πουλ-μουρ... Φαντάζομαι να τα πλέρωναν κιόλας τα 'κατεβαστά' πως θα τα υποστήριζαν...

Άβυσσος φίλε... Τάρταρα...

Reaction score
2.051

Σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας Νίκο Τσαμτσικα!;:142:

Καλή Χρόνια να Έχουμε φίλε!

Reaction score
2.051
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ;

τι, εχουμε κανα χαρουμενο νεο?
:135::143:
:116:

Μην τα λες αυτά τέτοιες μέρες και πίασει για ευχή! :138:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Στα ερωτηματικά μου ελάχιστοι τοποθετήθηκαν on topic αποδίδοντας ευθύνες στην ανεπάρκεια των συστημάτων αναπαραγωγής , στα προβλήματα του χώρου ακρόασης , στις ιδιαιτερότητες της ηχογράφησης κ.λ.π. , κ.λ.π.

Υπάρχει και κάτι άλλο ;

Κάτι που σχετίζεται ενδεχομένως με το hardware ή το software αναπαραγωγής ;;;
Σε μια προσπάθεια να επιστρέψουμε στο θέμα, αναρωτιέμαι αν το ερώτημα του Βασίλη δεν έχει τόσο να κάνει με το μέσο όσο με τη διαδικασία ηχογράφησης και αναπαραγωγής.

Συγκεκριμένα, με την αδυναμία της συμβατικής δικάναλης "στερεοφωνίας" να (ανα)δημιουργήσει ρεαλιστικά τριδιάστατα είδωλα, μια και δε μπορεί:
1. ούτε να συλλάβει τον πλήρη λοβό ακτινοβολίας (ο οποίος μεταβάλλεται φυσικά ανάλογα με τη συχνότητα αλλά και με το πλάτος της ηχτικής πίεσης που εκπέμπει κάθε όργανο) π.χ. μιας jazz μπάντας
2. ούτε φυσικά να τον αποδώσει σε σπιτικό περιβάλλον και μάλιστα από δύο μόνο ηχεία

[YOUTUBE]8BAOXWJPR2c[/YOUTUBE]

Reaction score
11

Το 1998 πάντως, και σύμφωνα με τον "ΗΧΟ", (τεύχος Μαΐου 1998, # 302, σελ. 7), υπήρχε το παρακάτω άρθρο, (δυστυχώς πυκνογραμμένο με μικρά γράμματα, έκανα ότι μπορούσα):

Η ουσία του άρθρου:24/96<LP.

Aπό τότε, άραγε, έχει αλλάξει κάτι και μάλιστα σε βαθμό ανατρεπτικό;

:111:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Και τρεις προβληματισμοί:

1. Τι είδους μορφή θα έπρεπε να έχουν τα metadata που θα έπρεπε (υποχρεωτικά; δες το 3) να συμπεριλαμβάνει κάθε ρεαλιστική ηχογράφηση;

2. Πώς αυτά θα βοηθούσαν τον εξοπλισμό να "συντονιστεί" με το χώρο σύμφωνα με τις επιταγές της ηχογράφησης;

3. Μήπως ο χώρος του κινηματογράφου βοηθήσει στην υιοθέτηση κάποια στιγμή ενός ενιαίου standard ηχογράφησης - mixing - mastering, κάτι για το οποίο είχα σε ανύποπτο χρόνο αναρωτηθεί μεγαλοφώνως σε ένα από τα πρώτα μου post στο avsite;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef