ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Reaction score
49
Αυτό ακριβώς σου λέω Αντώνη!
ΟΧΙ τετραφωνία!

Να παίζεις 90% τα μπροστινά και 10% τα πίσω! :wink:
(την οποία την κάνεις 70-30 αν κάθεται κάποιος πίσω!)

Τα πίσω ηχεία ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να σου δώσουν το μπάσο που λες!
Η έννοια του sub απαιτεί ηχείο με διάμετρο τουλάχιστον 8" (20,3 cm) σε καμπίνα και ξεχωριστό ενισχυτή!

Ηχείο μικρότερο από 8" οδηγούμενο από τον "ψόφιο" ενισχυτή της πηγής σου (η οποία ΔΕΝ είναι πάνω από 14 ή 15 watt rms ανα κανάλι)(άσε τι γράφει η πρόσοψη..................) ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσουν ως sub!!!! :(

Reaction score
49
Όταν λέω "τον ψόφιο ενισχυτή της πηγή σου" μην το πάρεις προσωπικά!!
Δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο! :?

Δυστυχώς ΌΛΕΣ οι πηγές (ραδιοκασετόφωνα, ραδιοCD.......) παρόλο που μπορεί να φωνάζουν για 4 Χ 50 watt ή 4 Χ 55, στην ουσία ΔΕΝ είναι ποτέ πάνω από 4 Χ 15 ή 4 Χ 17 watt rms!

Αυτό ισχύει σε ΟΛΕΣ!!!

(αυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων :roll: )

Reaction score
5
Μην ανησυχείς Γιάννη δεν παρεξηγώ γνωρίζω της δυνατότητες τον μηχανημάτων στο αυτοκίνητο και τα όρια τους απλός προσπάθησα με απλό τρόπο να έχω ένα αποδεκτό ηχητικό σύστημα και δεν ζητώ τίποτα περισσότερο.

Να είσαι καλά για το ενδιαφέρον που έδειξες και την αγάπη σου για το άθλημα. :D

Το αυτοκίνητο είναι το 190 Ε και για να χωρέσουν τα πίσω ηχεία έκοψα λαμαρίνες!! :x

Reaction score
49
Για προτάσεις ως αναφορά καλό σετ ηχείων 2 δρόμων (όπως αυτά που σε ενδιαφέρουν!), δες και στο γειτονικό post που μιλάμε για σετ ηχείων για FIAT BARCHETTA!

Έχω γράψει πολλά σχόλια που θα σε βοηθήσουν!!!
Ρίξε μια ματιά οπωσδήποτε!!!!! :roll: :roll: :roll:

Reaction score
7
Μοντελα

Το MD ειναι το MDX-C7900 σε Νissan Almera 4-θυρο.
Ειχα βαλει πισω 2 (!) ηχεια full range [αυτα που μου κλεψανε] μαρκας (αγνωστης?) WINGS...ηταν καλα και ευαισθητα.
Μετα την κλοπη εβαλα κατι Pioneer 3 δρομων στα οποια μετα απο 2-3 το πολυ χρονια η αναρτηση παρεδωσε το πνευμα της απο την ηλιοθεραπεια, αν και κατω απο τις σιτες.
Βρηκα μετα στο μαγαζι που ψωνιζω ηλεκτρονικα (εξαρτηματα) ενα σετ FENNER με woofer και ξεχωριστα tweeter, αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω το λογο που δεν το ειχα παρει.
Ε, μετα ξερεις περασαν τα χρονια μεγαλωσαμε......... :roll: .......!!!!!!

Btw, τα πορτισια-μαμισια παιζουν ακομα καλα και καθαρα.

Υ.Γ. Τα λαστιχα στη μηχανη ειναι 2 δρομων (on/off η μηχανη), οδηγουνται απο 650...W ...ενισχητη μεσω αλυσιδο-καλωδιου. Ο ενισχυτης ειναι υδροψυκτος...

Reaction score
49
Γιώργο HONDA Transalp 650 έχεις? :roll:
Ή αν αγόρασες πιο πρόσφατα ίσως να 'ναι και SUZUKI V-STROM 650!

Αν έχεις το πρώτο έχω δύο προτάσεις!!! :D
Ή το πουλάς και παίρνεις το δεύτερο (....άλλο μηχανάκι.....Τεράστιες διαφορές!!) ή περιμένεις λιγάκι και παίρνεις Transalp 750 (που θα μοιάζει πάρα πολύ στο Varadero 1000) και θα κυκλοφορήσει λογικά μέχρι το τέλος του έτους!Κατά 99% θα παρουσιαστεί στην έκθεση INTERMOT 2004, στο Μόναχο, 15-19 Σεπτεμβρίου!!! :wink:

Εκείνες τις ημέρες ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.intermot-muenchen.de/index.php?id=12236

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Γιαννη καλημερα.Τον Σπυρο τον γνωριζω γιατι η εταιρεια που εργαζεται ειναι απο τους καλυτερους πελατες μου χρονια τωρα.Α εγω ειμαι στην LYRIC{JBL,INFINITY,HARMAN,MARK LEVINSON,LEXICON,MAGNEPAN κλπ}γι αυτο δεν μπορω να γραφω πολλα μη μας παρεξηγησουν κιολας

Reaction score
49
Νίκο καλημέρα!
Έμαθα από που τον ξέρεις τον Σπύρο γιατί μιλήσαμε τηλεφωνικώς και μου είπε! :roll:
Παρόλα αυτά, είναι ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε αναφορά σου σε μηχανήματα CAR AUDIO θέλεις να γράψεις (ακόμα κι αν δουλεύεις σε εταιρία) όπως πχ κάποιο νέο μοντέλο JBL ή γενικά κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει τον κόσμο! :wink:

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Σε (και μας) τιμά ιδιαιτέρως που ήσουν τόσο ξακάθαρος απέναντί μας!!
Να ξέρεις ότι οι γνώστες είναι ΠΑΝΤΑ ευπρόσδεκτοι εδώ μέσα! :D

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! :D :D

Reaction score
49
Για να δείτε πως περίπου είναι ένα καλά τοποθετημένο door panel δείτε εδώ:
http://www.avsite.gr/phpBB2/album_cat.php?cat_id=3

Είναι το door panel που έχω στο αυτοκίνητό μου (ALFA ROMEO A33), και το οποίο όπως θα δείτε είναι δεμένο άψογα με την αισθητική της πόρτας!

Έχει θέση για Woofer 16.5cm χαμηλά και λίγο πιο πάνω μπορεί να μπει midrange ή tweeter.
Εγώ το tweeter το έχω λίγο πιο ψηλά, στο πάνω οριζόντιο τμήμα της επένδυσης λίγο πιο πίσω από τον καθρέπτη (για να έχω και καλύτερη μουσική σκηνή και στερεοφωνική εικόνα!)

Reaction score
49
Παναγιώτη, πραγματικά άψογο! :roll:
Κορυφαία υλοποίηση σε αυτοκίνητο.
Πολύ καλοί οι αρμοί και φαίνεται σαν να είναι "μαμά"!!!! :D

Ας την "ανοίξω" κατ' ευθείαν:

Reaction score
49
Χίλια χρόνια θα ζήσεις παναγιώτη!!!!
Μόλις πήγαινα να τις κατεβάσω!!!

Εδώ βλέπουμε πόρτες από FORD FOCUS 1.8 (door panel & ηχομόνωση εσωτερικά!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm