ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Reaction score
0
Δεν θα θέλατε κάτι τέτοιο στο αυτοκίνητό σας?
Αυτό να λέγεται, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το έχω ακούσει και μπορώ να πω ότι έμεινα άναυδος και απο την φυσικότητα του ήχου, τα δυναμικά, αλλά και την ποιότητα κατασκευής. Αφου στην ερώτηση "πως σας φαίνεται το door panel?" απάντησα "ποιο door panel?" - νομιζα ότι έτσι είναι από το εργοστάσιο, όμως το focus από "μαμά" φοραει oval στις πόρτες πραγμα που περιορίζει πολυ τις επιλογές ηχείων.

Reaction score
49
Και μία για να "κολάσω" τον Αντρέα (......τον Καφάτο εννοώ!!!......) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αντρέα τα βλέπεις? :roll:
Για ξεκίνα σιγά σιγά!!!!
Όχι μόνο για το σπίτι να αγοράζεις! :wink: :wink:
Άντε γιατί το CHEROKEE θα τα "πάρει" καμιά μέρα και θα σε αφήσει "στα κρύα του λουτρού"!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
49
jomor said:
Δεν θα θέλατε κάτι τέτοιο στο αυτοκίνητό σας?
Αυτό να λέγεται, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το έχω ακούσει και μπορώ να πω ότι έμεινα άναυδος και απο την φυσικότητα του ήχου, τα δυναμικά, αλλά και την ποιότητα κατασκευής. Αφου στην ερώτηση "πως σας φαίνεται το door panel?" απάντησα "ποιο door panel?" - νομιζα ότι έτσι είναι από το εργοστάσιο, όμως το focus από "μαμά" φοραει oval στις πόρτες πραγμα που περιορίζει πολυ τις επιλογές ηχείων.

To ξέρω ότι το έχεις ακούσει το συγκεκριμένο FOCUS και περίμενα να γράψεις για αυτό! :twisted:
Είναι σημαντικό να διαβάζουν όλοι οι φίλοι εδώ μέσα εντυπώσεις τέτοιας μορφής, για να καταλαβαίνουν ότι ΚΑΙ το αυτοκίνητο έχει......"στον ήλιο μοίρα!!" :roll: :roll:

Reaction score
49
Παναγιώτη, εκπληκτικό το SKODA SUPERB (και σαν αυτοκίνητο αλλά και σαν σύστημα διασκέδασης όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες!) αλλά εγώ ΔΕΝ μου επιτρέπω να χαλάσω τόσα χρήματα για........αυτούς που δεν πληρώνουν!! (κοινώς.......τζαμπατζήδες!!) :evil:

:lol: :D :p :) :? :( :cry:

Reaction score
0
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Είναι σημαντικό να διαβάζουν όλοι οι φίλοι εδώ μέσα εντυπώσεις τέτοιας μορφής, για να καταλαβαίνουν ότι ΚΑΙ το αυτοκίνητο έχει......"στον ήλιο μοίρα!!" :roll: :roll:
Ναι, αρκεί να ξεκαθαρίζουμε τι εννούμε.. ο χώρος στο αυτοκίνητο έχει τα προβλήματά του και δεν μπορεί να μπεί δίπλα στο οικιακό Hi end. Εδώ στο "ταπεινό" hi fi ειναι καθοριστικός ο "έλεγχος" των ανακλάσεων ( αποστάσεις, υφή επιφανειών κτλ) και στο αυτοκίνητο είναι αμφίβολο αν
έχουμε έστω και λίγο απευθείας σήμα !!

Αλλά οτι εχει "στον ηλιο μοιρα", φυσικά και έχει.!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Και μία για να "κολάσω" τον Αντρέα (......τον Καφάτο εννοώ!!!......) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αντρέα τα βλέπεις? :roll:
Για ξεκίνα σιγά σιγά!!!!
Όχι μόνο για το σπίτι να αγοράζεις! :wink: :wink:
Άντε γιατί το CHEROKEE θα τα "πάρει" καμιά μέρα και θα σε αφήσει "στα κρύα του λουτρού"!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε συ, σκοπο εχεις βαλει να με καταστρεψεις? :D

Reaction score
14
Αξίζει?

Στο αμάξι, έχω ραδιοκασετοφωνο SONY και εχω ενα ενισχυτή Carver και τα ηχεία της μαμάς Alfa Romeo και Focal με τουίτερ τιτανίου από την ίδια μάρκα. Σας πληροφορώ, ότι εχω βάλει σε αχρηστία τα εξτρά εξωτικά ηχεία και sub επίσης Focal που κάποτε χρησοπλήρωσα και εχω μόνο της μάνας του. Βλέποντας το παραπάνω ψήφισμα, πα :roll: ρτήρησα ότι η πλειοψηφία ακούει ραδιόφωνο. Άραγε για αυτό δίνουμε τα ωραία μας λεφτά?? για να ακούμε ραδιόφωνο με πανάκριβα μηχανήματα.Για μένα αυτή η ιστορία με τα hi-end έχει λήξει προ πολλού. Δεν κατηγορώ εσάς που σας αρέσουν και καλά κάνετε και δίνετε τα λεφτά σας αλλά τη στιγμή αυτη το θέμα των ηχείων, ενισχυτών κλπ-κλπ μου φαίνεται πλάνη. Καλές ακροάσεις.

Reaction score
0
Re: Αξίζει?

giotamike said:
Στο αμάξι, έχω ραδιοκασετοφωνο SONY και εχω ενα ενισχυτή Carver και τα ηχεία της μαμάς Alfa Romeo και Focal με τουίτερ τιτανίου από την ίδια μάρκα. Σας πληροφορώ, ότι εχω βάλει σε αχρηστία τα εξτρά εξωτικά ηχεία και sub επίσης Focal που κάποτε χρησοπλήρωσα και εχω μόνο της μάνας του. Βλέποντας το παραπάνω ψήφισμα, πα :roll: ρτήρησα ότι η πλειοψηφία ακούει ραδιόφωνο. Άραγε για αυτό δίνουμε τα ωραία μας λεφτά?? για να ακούμε ραδιόφωνο με πανάκριβα μηχανήματα.Για μένα αυτή η ιστορία με τα hi-end έχει λήξει προ πολλού. Δεν κατηγορώ εσάς που σας αρέσουν και καλά κάνετε και δίνετε τα λεφτά σας αλλά τη στιγμή αυτη το θέμα των ηχείων, ενισχυτών κλπ-κλπ μου φαίνεται πλάνη. Καλές ακροάσεις.
Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Γιατί πήρες Alfa και όχι Hyundai ? Και τα δύο σε πάνε από το σημείο Α στο σημείο Β και μάλιστα το Hyundai χωρίς προβλήματα. Ετσι καποιοι παίρνουν πιο fancy ηχοσύστημα για να ακούνε ειδήσεις και εκκλησία .. εεεε.. ραδιόφωνο. Ηχο ίσως δεν απολαμβάνουν, τα βλέπουν όμως και ανεβαίνει η ψυχολογία τους.

Από μια άποψη έχεις δίκιο, επρεπε όλοι να αγοράζουμε Hyundai

Reaction score
14
χ :) αχαχα...φίλε jomor και να φανταστείς ότι περιμένω το Hyundai που έχω παραγγείλει απότην αντιπροσωπεία... Τώρα τι λες..? :lol:

Reaction score
0
giotamike said:
χ :) αχαχα...φίλε jomor και να φανταστείς ότι περιμένω το Hyundai που έχω παραγγείλει απότην αντιπροσωπεία... Τώρα τι λες..? :lol:
Καλοτάξιδο

Reaction score
49
Jomor μην "τρελαίνεσαι"!! :roll:
Ο κολλητός μου ο Μιχάλης (ο giotamike) αν δεν ήθελε να πάρει SUV θα αγόραζε πάλι ALFA ROMEO!
Όμως, μια και το TUCSON 2.7 Auto είναι το καλύτερο SUV αυτήν την στιγμή στην αγορά έστριψε προς τα εκεί!

(δυστυχώς μόλις τώρα βγήκε το 156 SportWagon Q4, αλλά μόνο σε JTD δηλ turbodiesel, και άγνωστο αν και πότε θα εισαχθεί στην χώρα μας!)

Αλήθεια την (ασημί ή ποντικί) Α147 1.6 την έχεις ακόμα? :D

Reaction score
0
giotamike said:
Φίλε Jomor είσαι ικανοποιημένος με την Alfa..?
Με την Alfa ναι, με τους dealers όμως ΟΧΙ. Είναι σχεδόν όλοι απαράδεκτοι και το παραμικρό πρόβλημα μπορούν να στο κάνουν εφιάλτη.

Reaction score
14
Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες.Αγόρασα την Alfa το 1996 και έχω δει πολλά.Φαντάσου μια φορά, προσπάθησαν να μου αλλάξουν ρελέ και μοτέρ κλιματισμού, ενώ το πρόβλημα ήταν ότι λόγω κάποιον κραδασμών είχε μετακινηθεί το βύσμα που φέρνει ρεύμα στον ανεμιστήρα και δεν έφερνε κρύο αέρα στο θάλαμο των επιβατών. Τέλος πάντων... :)
Θα ήθελα στο σημείο αυτό να απαντήσω σε δύο κρίσιμα ερωτήματα που ταλανίζουν το φόρουμ.
1.Αυτός που έφτασε ανάμεσα στο γκρεμό και το ρέμα πιθανως να πήγε εκεί είτε σκαρφαλωνοντας το γκρεμό και δεν μπορεί να τον κατέβει, είτε τον παράσυρε το ρέμα και δεν μπορεί να γυρίσει πίσω επειδή το ρεύμα έχει αντίθετη φορά. Εξ' ού <<με παράσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα...>>.
2.Η μονάδα μέτρησης κοτζάμ αναφέρεται σε υπερθετικό βαθμό έννοια αλλά με αρνητική χροιά. λ.χ. <<κοτζάμ άνδρας και δεν μπορείς να... >>. :p Είναι πάρόμοιο του <<μια χαρά παιδί και δεν... ή δυό μετρα άνδρας και δεν... κ.α.>> :p

Τέλος θα ήθελα να σας πω ότι αυτή τι στιγμή υπάρχει κύμα ιων στο δίκτυο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.Ειδικά αυτές τις ημέρες τα πράγματα είναι πολύ σοβαρα. :(

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm