ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Reaction score
264
Απάντηση: Re: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Αλλαξανε θεση και τα καλωδια ρευματος και πλεον περνανε απο κατι μικρες τρυπες του σασι.Οποιος εχει το ιδιο αμαξι ξερει τι ζορι ειναι να ξηλωνεις πλαηνες ταπετσαριες και πλαστικες μοκετες στην πισω δεξια μερια ωστε να βγαλεις μεσα στο πορτ-μπαγκαζ ενα 4αρι και ενα 2αρι καλωδιο.Και ολα αυτα προκειμενου να μην περνανε κατω απο τα πλατοκαθησματα και εχουμε κανενα ανεπιθυμητο κοψιμο σε καλωδιο (απο τα πολλα ριξε και ξαναασφαλισε τις πλατες)και τα κανουμε ολα καρβουνο.Εκει,στην δεξια μερια του πορτ-μπαγκαζ θα φτιαχθει μια σταθερη κατασκευη οπου θα μπουνε ολα τα τζιμπραγκαλα.Θα φτυσει αιμα :137:ο μαραγκος και νεος κατοχος του pioneer p9800bt που του πουλησα,για να την φτιαξει:142::142:

Reaction score
264
Απάντηση: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Και πανε προς τα εμπρος στην μπαταρια,απο ενα σημειο που πρεπει να αφησεις λιγο δερματακι απο το χερι,αλιως δεν περνανε με τιποτα.Και για να γινει αυτο βγαζεις μπαταρια και την πλαστικη βαση της.Και μετα σου λενε οτι τα γαλικα αμαξια ειναι δυσκολο να τα βαλεις χερι:110:

Attachments

Reaction score
0
Τάκη καλη επιτυχία!
Τακτοποιησε τις καλωδιώσεις σου και χρησιμοποίσε πλαστικά σπιράλ για διπλή προστασία αλλά και για ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.
Από τη στιγμή πού πήρες την απόφαση, μην αφήσεις τίποτα στη τύχη.
ΜΗ βιαστείς!
Η σωστή δουλειά,γίνεται ΜΙΑ φορά!
Οι άλλες, έχουν πάντα και συνέχεια.....

Reaction score
264

Τάκη καλη επιτυχία!
Τακτοποιησε τις καλωδιώσεις σου και χρησιμοποίσε πλαστικά σπιράλ για διπλή προστασία αλλά και για ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.
Από τη στιγμή πού πήρες την απόφαση, μην αφήσεις τίποτα στη τύχη.
ΜΗ βιαστείς!
Η σωστή δουλειά,γίνεται ΜΙΑ φορά!
Οι άλλες, έχουν πάντα και συνέχεια.....
Κωστα,δυστηχος δεν υπαρχει χωρος για σπιραλ.Ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα και αν δεν το εφτιαχνα σιγα-σιγα, θα τα εβαζα εντελος χυμα σαν πρωταρης.Εχω μελετησει το χωρο και δεν υπαρχει κινδυνος για ζημιες τουλαχιστον και γιαυτο και τα ξαναξηλωσα ολα απο την αρχη,αφου η εληψη χωρου μου επιβαλει να κανω την τοποθετηση οσο πιο προσεκτικα γεινεται και με την μεγιστη δυνατη ασφαλεια.θα πρεπει να ειμαι εντελος ανεγκεφαλος να θελω να καταστρεψω ενισχυτες- ηχεια-r/cd και σαμπ αξιας περιπου 3.000 ευρω που με τοσο κοπο τα αγορασα.

Ενα μεγαλο ευχαριστο σε ολους σας που μου δεινεται κουραγιο στην ολη προσπαθεια μου που,γεινεται με θερμοκρασιες 30+ βαθμους κελσιου.:624:

Reaction score
264

Χωρις καμια ρυθμιση εδειξε τι αξιζει.Καθαρος ηχος και φοβερες ρυθμισεις για την κατηγορια του.Θα ερθει κανενας εδω κατω, να μου το ρυθμισει,γιατι βαριεμαι να κανω τετοιες δουλειες που θελουνε υπομονη και ορεξη για διαβασμα?:133:

Attachments

Reaction score
264

Οσοι το εχουνε δει να παιζει με την οθονη σβηστη αρχισανε να με δουλευουνε.

''Ακομα δεν το πειρες ρε χαμενε και χαλασε?Χα-χα-χα''.

Τι ζωα!!!!!!!:410:

Αντε να τους εξιγησεις οτι ετσι εχει πιο μικρη παραμορφωση.:606:

Ειναι ενα μικρουλι P90

Reaction score
49

Με γειεςςςςςςςςςςςςς Δημήτρη!!!!! :107: :107:
Αν ανεβαίνεις προς τα πάνω έλα εδώ.
Έχω γκαράζ και παγωμένα καφεδάκια, μπύρες και αναψυκτικά!! :107:

Reaction score
0
Γεια σας παιδια!Να πω λοιπον και εγω την συνθεση μου!

Πηγη : JVC KD-SH9101

Ηχεια εμπρος : FOCAL POLYGLASS 165 V2

Ηχεια πισω : JBL GTO-6506C

Subwoofer : AUDIOBAHN AW 120 T

Ενισχυτης ηχειων : Xetec Xi 240.4

Ενισχυτης subwoofer : AUDIOBAHN A4002T

Πυκνωτης : DIETZ DTZ-30001

Καλωδια σηματος : MACROM M1 LINE CABLE

Το αποτελεσμα κατα την αποψη μου,και οσων το εχουν ακουσει,ειναι ωραιος και καθαρος ηχος χωρις υπερβολικες σταθμες!
Το ζητημα για εμενα αλλωστε ειναι να ακουω εγω που ειμαι μεσα στο αυτοκινητο σωστα και οχι οι απ'εξω!

Reaction score
264

Γεια σας παιδια!Να πω λοιπον και εγω την συνθεση μου!

Πηγη : JVC KD-SH9101

Ηχεια εμπρος : FOCAL POLYGLASS 165 V2

Ηχεια πισω : JBL GTO-6506C

Subwoofer : AUDIOBAHN AW 120 T

Ενισχυτης ηχειων : Xetec Xi 240.4

Ενισχυτης subwoofer : AUDIOBAHN A4002T

Πυκνωτης : DIETZ DTZ-30001

Καλωδια σηματος : MACROM M1 LINE CABLE

Το αποτελεσμα κατα την αποψη μου,και οσων το εχουν ακουσει,ειναι ωραιος και καθαρος ηχος χωρις υπερβολικες σταθμες!
Το ζητημα για εμενα αλλωστε ειναι να ακουω εγω που ειμαι μεσα στο αυτοκινητο σωστα και οχι οι απ'εξω!
Απο θερμοκρασιες,πως παει ο xetec σου?Εχω ακουσει οτι,το καλοκαιρι πιο πολυ,βραζεις αυγα επανω του.Αληθευει αυτο?

Reaction score
0
Για το σημειο που βρισκεται (ειναι στερεωμενος στην πλατη του καθισματος,αλλα μπροστα του εχει το σαμπ) ,πιστευω οτι ζεσταινεται σε λογικο βαθμο.Δηλαδη δεν μου εχει σβησει ποτε μεσω του κυκλωματος προστασιας υπερθερμανσης.Του εχω βαλει βεβαια και ενα πολυ μικρο ανεμιστηρακι για να ειμαι σιγουρος!

Reaction score
49

Δεν χρειάζεται το ανεμιστηράκι αφού είναι ελεύθερος από παντού!
Ωραίο το σύστημά σου, ομοιογενές και με λογικό κόστος!

Καλώς ήρθες στην παρέα seve :107:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Re: Απάντηση: Re: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Κωστα,δυστηχος δεν υπαρχει χωρος για σπιραλ.Ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα και αν δεν το εφτιαχνα σιγα-σιγα, θα τα εβαζα εντελος χυμα σαν πρωταρης.
Δημήτρη, όταν τα καλώδια περνούν μέσα από λαμαρίνα χωρίς ελαστική προστασία, έχεις σχεδόν σίγουρο το βραχυκύκλωμα.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ???

Δημήτρη, όταν τα καλώδια περνούν μέσα από λαμαρίνα χωρίς ελαστική προστασία, έχεις σχεδόν σίγουρο το βραχυκύκλωμα.
Για ποια καλωδια λες νικο?Εξαλου δεν ειναι κανενα γυμνο ωστε να ακουμπησει σε μεταλο:203:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Οχι τώρα. Αργότερα όμως, με την τριβή φθείρεται το κάλυμμα του καλωδίου και ξεγυμνώνεται.

Μα ποιος είναι ο Νίκος που λες συνέχεια?

Reaction score
264

Οχι τώρα. Αργότερα όμως, με την τριβή φθείρεται το κάλυμμα του καλωδίου και ξεγυμνώνεται.

Μα ποιος είναι ο Νίκος που λες συνέχεια?
Αλαξες ονομα?

Reaction score
264

Μαλον εχουμε ψιλομπερδευτει λιγουλακι.Εσυ λες για τα καλωδια που πανε στις πορτες?Αν ναι,αυτα περνανε μεσα απο τις εργοστασιακες φυσουνες της πορτας,οποτε?Κανενα προβλημα.Τα αλλα καλωδια ειναι σταθερα σε ολο το μηκος τους:203:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Αλαξες ονομα?
Οχι, πάντα Νικόλα με έλεγαν.

Μαλον εχουμε ψιλομπερδευτει λιγουλακι.Εσυ λες για τα καλωδια που πανε στις πορτες?Αν ναι,αυτα περνανε μεσα απο τις εργοστασιακες φυσουνες της πορτας,οποτε?Κανενα προβλημα.Τα αλλα καλωδια ειναι σταθερα σε ολο το μηκος τους:203:
Βρε γι'αυτό εδώ λέω:

Αλλαξανε θεση και τα καλωδια ρευματος και πλεον περνανε απο κατι μικρες τρυπες του σασι.

Reaction score
264

Οχι, πάντα Νικόλα με έλεγαν.

Βρε γι'αυτό εδώ λέω:
Ντοντ γορι μα'ι' φρεντ.Απλα πριν τα περναγα κατω απο τα πλατωκαθησματα,ενω τωρα περνανε ολη την δεξια μερια του αυτο/του, μεσα απο τις πλα'ι'νες ταπετσαριες και ξεφυτρωνουνε μεσα στο πορτ-μπαγκαζ απο την μοκετα που εχει ο πισω δεξιος θολος.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo