Τί έγινε στην πίτα!!!

Reaction score
14
35.8 σήμερα είμαι ορτύκι που λεει και ο Αρβανιτάκης!!! Αφου με πήρε τηλέφωνο και ο δρόμος του ΚΑφάτου να με ευχηθεί περαστικά!!!!

Reaction score
5
O δρόμος του Καφάτου;;; Σε χάνω Ντρημογιάν! (πως το βλέπεις το Αρμένικο που σου έχω δώκει;; σου πάει ε; Ταιριάζει με την γραβ$%#^%@#$^@%^%! ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ! Μην βαρας! ) :p

Reaction score
62
35.8 σήμερα είμαι ορτύκι που λεει και ο Αρβανιτάκης!!! Αφου με πήρε τηλέφωνο και ο δρόμος του ΚΑφάτου να με ευχηθεί περαστικά!!!!
Από 38.3 στο 35.8?? Μιά του ύψους, μιά του βάθους είσαι!!!! Μήπως είσαι των άκρων???:happy_5::happy_5:

Reaction score
35
παιδιά ήταν super.......

....βρε Νίκο....(s3).....πότε μας έβγαλαν και photo.....
χαμπάρι δεν πήρα....:crazy_2:

minas

Πισιά
Reaction score
4.349
Μόλις τώρα πρόλαβα να δω το μεγαλύτερο μέρος του event.

Επειδή έχουν μαζευτεί πολλά για σχολιασμό, θα πω απλά: "Λαμόοοογια!"
(Ξέρετε εσείς) ;)

Reaction score
14
Από 38.3 στο 35.8?? Μιά του ύψους, μιά του βάθους είσαι!!!! Μήπως είσαι των άκρων???:happy_5::happy_5:

μπάααα συνήθως είμαι σε υψηλά κέφια, απλά 2 μέρες τώρα με πήγε πηδιώντας ο πυρετός. Ομως οσάν καλός ασθενής το κοίμησα το θηρίο και σε 2 μέρες γιάνναμε!

Reaction score
0
Επειδή το ξεχνάω συνέχεια και μόλις το θυμήθηκα :

Andrew, η γυναίκα σου είναι πολύ όμορφη.

(τί δουλειά έχει με σένα; :happy_8: )

Use your imagination :cool_8: and then have a cold shower :happy_9: !!!

Αιμα εε?Make my day!! :happy_5:

Reaction score
17.817
Μαριε,δεν μας τα λες οπως πρεπει!

Δεν γνωριζεις οτι μονο οι αντρες χρειαζονται κρυο ντους?Ψυχρολουσια.....:happy_8:

Reaction score
3
Μια και δεν έχω πάρει μέχρι τώρα το βίντεο του Γιάννη από την Έκθεση, (με τον ήχο μαζί) και παρόλες τις προσπάθειες (ειδικά το Σαββατοκύριακο που πέρασε) δεν βλέπω φως στον ορίζοντα, θα περιμένω να μου το δώσει (deadline) μέχρι και την Πέμπτη 1-2-07.
Μετά, θα ολοκληρώσω το DVD με το βίντεό του άνευ ήχου, αλλά ως αποζημίωση για το βουβό, θα το αφήσω αμοντάριστο με όλες τις "καλές" σκηνές.
Δυστυχώς, δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Εξάλλου, όσο κι αν προσπαθώ να τον πετύχω στο τηλέφωνο, αδυνατώ να τον βρώ.

Reaction score
7
.....όσο κι αν προσπαθώ να τον πετύχω στο τηλέφωνο, αδυνατώ να τον βρώ.

Προσπαθησε να τον πετύχεις με το τηλέφωνο

τι γκρινιαζεις ομως; εδω αλλοι δεν εχουν βαλει φωτογραφιες ακομα... Παρτακιδες και πιτακιδες... τι να πω!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.588
Νεότερο μέλος
Zeppelsound