Τί έγινε στην πίτα!!!

Reaction score
3
Κατι ειπες για την Ψ.Μ μου και για τα ψιχουλακια ? :cool_3:
Μηπως ,λεω ,μηπως , θελεις να ζητησεις συγνωμη ??? :cool_8:

Go ahead Punk.Make my day. :happy_9: :happy_9:
Εγώ μίλησα!:smoking_2:
Βέβαια..... ξέρεις ΠΟΣΟ σ' αγαπάω! (ΣΛΟΥΡΠ-ΣΛΟΥΡΠ):angel:

Αλλά,κι απ' την άλλη....δε σε φοβάμαι μαρή!:mad_1:

ΧΕΧΕ,ΡΙΧΤΑ!(βρες καμία .....βλεπίσημη μόνο,έτσ'?):happy_4:

Reaction score
7
ΜΑΝΑΡΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥ...
Με την άφιξή μου στο ωραίο μου σπιτάκι (δλδ στην DSL) άντε να σας πώ και εγώ τί είδα....

1)ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Πρέπει να δείτε την απόγνωση στο βλέμμα της Κυρίας Γενικού όταν μιλάει για την Βέσπα...Η μάχη έχει χαθεί οριστικά καθώς φαίνεται...

2) Και ο Γενικός θέλει τον... Ιταλό του...(οποιαδήποτε ομοιότητα με τον Μπερλουσκόνι ΜΟΝΟ τυχαία δεν είναι)

3)Ο DJ Arvanick είναι the-rest-off-the-f*****-money (αφού όπως είπε και ο ομόstylos Κώστας εγώ είμαι all-the-f*****-money ^^)

4)H μάχη Andrew-Doctor X κρίθηκε στα reflex όπου ο Andrew είναι σαν το Villabajo...Ακόμα τρίβει...

5) Έγινε απ'όλους αντιληπτό από που πήρε το όνομά του ο Ροζ Φωτοτύπος (γειά σου ρε DreamoJohn)

6)Άμα θες να έχεις στην εκδήλωσή σου τον Μινάρα Τρόμποκοπ με το ενδοφλέβιο hands-free απλά πρέπει να του τάξεις ζυμαράκια...(δίαιτα σου λέει μετά :-D )

7) Είναι πολύ ωραίο το συναίρθημα να βλέπεις όλους τους φίλους με τους οποίους μοιράζεσαι ιδέες και απόψεις in the flesh...

8 και τελευταίο) Παρακαλείτε η Κυρία Δημητρόπουλου να τσεκάρει τις εξωσχολικές δραστηριότητες του συζήγου της με τρίτους αφού τέτοιο μέγεθος οπίσθίων προκαλεί ερωτηματικά για τον αν ο καλός ο μύλος ΟΝΤΩΣ τα αλέθει όλα.........oooohhh Abdulllllll!!!

Reaction score
14
ΜΑΝΑΡΙΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥ...
Με την άφιξή μου στο ωραίο μου σπιτάκι (δλδ στην DSL) άντε να σας πώ και εγώ τί είδα....

1)ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Πρέπει να δείτε την απόγνωση στο βλέμμα της Κυρίας Γενικού όταν μιλάει για την Βέσπα...Η μάχη έχει χαθεί οριστικά καθώς φαίνεται...

2) Και ο Γενικός θέλει τον... Ιταλό του...(οποιαδήποτε ομοιότητα με τον Μπερλουσκόνι ΜΟΝΟ τυχαία δεν είναι)

3)Ο DJ Arvanick είναι the-rest-off-the-f*****-money (αφού όπως είπε και ο ομόstylos Κώστας εγώ είμαι all-the-f*****-money ^^)

4)H μάχη Andrew-Doctor X κρίθηκε στα reflex όπου ο Andrew είναι σαν το Villabajo...Ακόμα τρίβει...

5) Έγινε απ'όλους αντιληπτό από που πήρε το όνομά του ο Ροζ Φωτοτύπος (γειά σου ρε DreamoJohn)

6)Άμα θες να έχεις στην εκδήλωσή σου τον Μινάρα Τρόμποκοπ με το ενδοφλέβιο hands-free απλά πρέπει να του τάξεις ζυμαράκια...(δίαιτα σου λέει μετά :-D )

7) Είναι πολύ ωραίο το συναίρθημα να βλέπεις όλους τους φίλους με τους οποίους μοιράζεσαι ιδέες και απόψεις in the flesh...

8 και τελευταίο) Παρακαλείτε η Κυρία Δημητρόπουλου να τσεκάρει τις εξωσχολικές δραστηριότητες του συζήγου της με τρίτους αφού τέτοιο μέγεθος οπίσθίων προκαλεί ερωτηματικά για τον αν ο καλός ο μύλος ΟΝΤΩΣ τα αλέθει όλα.........oooohhh Abdulllllll!!!
:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Μαριε με την Νταλίλα ντι Λαζάρο εχεις συγγένεια?????

Reaction score
17.817
Εγω παρακαλεσα και για κατι αλλο τον Γιαννη.Θα περιμενω,προεχει η αναρρρρρρωση!

Reaction score
4.971
Επειδή το ξεχνάω συνέχεια και μόλις το θυμήθηκα :

Andrew, η γυναίκα σου είναι πολύ όμορφη.

(τί δουλειά έχει με σένα; :happy_8: )

Reaction score
62
Επειδή το ξεχνάω συνέχεια και μόλις το θυμήθηκα :

Andrew, η γυναίκα σου είναι πολύ όμορφη.

(τί δουλειά έχει με σένα; :happy_8: )
ΣΣΒΒΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝ!!!! (Καρφί ήταν αυτό??):happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
14
Ήταν δήλωση. :mad_3:
κυριε συνμοντεράτορα για βάλτε το κοριτσάκι στην θέση του σύντομα!!!!!!

BTW Andrew εχει δίκιο η Γιώτα... τι σου βρήκε η συμπαθέστατη συζυγος?????

Reaction score
5
This is about Honor! δεν μας ενδιαφέρουν τα λεφτά! θα κερδίσω την μονομαχία σε οποιοδήποτε τομέα! (πλακωτό, φεύγα, πόρτες, γαλλικο, darts οτι να'ναι!)

εσυ αντι να ποστάρεις δεν πα να κανεις κανα φωτοτυπο;; οεο! αντε γιατι θα σε κανω αβαταρ και σένα :p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.672
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@