Τί έγινε στην πίτα!!!

Reaction score
14
το κοπή το πίττα το χαλάνδρι... ήταν επιτυχέστατο. 55 Ατομα ήρθαν απήλαυσαν εναν απαστράπτων Καφάτο, πραγματικό host, έναν Γενικό να είναι ο ΜC της βραδυάς (Master of Ceremony), και ενα παρεϊστικο κλίμα που όμοιο του δεν έχω δεί σε παρέα χρόνων.

Βλέπετε τελικά μπορεί να πρωτογνωριζόμαστε, αλλά είναι τέτοια η καθημερινή τριβή με αυτούς, που νοιώθεις ότι τους ξέρεις πολύ πολύ καιρό.

Το φλουρί έπεσε στην Δίχως Ορια, στο αγαπητό μας Μαράκι, και είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα της και θα μάς φέρει πολύ γούρι.

Μπράβο Μαρία, τυχερή να είσαι πάντα.

Τα δώρα που βγήκαν απο την σακούλα με τα 365 μαγικά χαρτάκια ήταν πραγματικά ΔΩΡΑ, και τυχεροί να είναι οι νικητές τους.

Ενα ΜΠΡΑΒΟ απο εμένα σε όλους τους οργανωτές και ένα ακόμα μεγαλύτερο ΜΠΡΑΒΟ στο avsite....

και του χρόνου με υγεία.

ΥΓ οι συγκλονιστικές μαρτυρίες που έχουμε καταγράψει μου εχουν δώσει υλικό για μήνες!!!!!

Reaction score
5
Ηταν ωραία, γνώρισα και κόσμο (σαν νέος που είμαι) αλλα δυστυχώς έπρεπε να φύγω νωρίς. Ασε που εκ των πραγματων δεν μπορώ να φάω πίτα οπόταν... :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Τί έγινε στην πίτα!!!

Ήταν μία ακόμα όμορφη βραδυά:

Το φλουρί -και μαζί δώρο ένας επίγειος ψηφιακός δέκτης - έτυχε στην Μαρία Παρασκευοπούλου. Μαρία μαζί με το δώρο θα σου στείλω και το τυχερό φλουρί!!!

Ήταν για μία ακόμα φορά όλοι οι γνωστοί και φίλοι αλλά και αρκετά νέα μέλη! Ευχαριστούμε το Νοdus για την φιλοξενία και τον Αρβανιτάκη για την όμορφη μουσική που έπαιξε!

Ο Δημητρόπουλος για μία ακόμα φορά παρών στις μεγάλες εκδηλώσεις έκανε ένα μικρό λάθος και περίμενε να περάσει το ΚΤΕΛ για Πάτρα από το Χαλάνδρι...

Πολλά γαργαλιστικά από την βραδυά θα ακούσετε αργότερα!

Και του χρόνου!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Νάστε καλά, παιδιά, νάμαστε όλοι καλά, και του χρόνου! Ευχαριστώ και για το δώρο!

Το φλουρί μου δίνει ακόμα πιο μεγάλη χαρά απ' ότι αν βρισκόταν άλλη χρονιά σε άλλη πίτα, γιατί φέτος σπάει συμβολικά τη γκαντεμοσκυλίαση που με δέρνει από τις αρχές του χρόνου με απανωτές αναποδιές και προβλήματα που το ένα ξεφυτρώνει εκεί που πάω να λύσω το άλλο... Περαστικά μου λοιπόν, και καλή χρονιά σε όλους!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ρε σεις, ο Αρβανιτακης ειναι ζωντανος?
Διοτι με τοσο πιοτι που κατεβασε...:happy_4:

Τελικα ο Λαμπρου εως τι ωρα ειχε παρει αδεια και εφυγε σαν την...Σταχτομπουτα μολις το ρολοι κτυπησε 10?:happy_5:

Reaction score
5
Τις ρουφιανιές να τις περιμένω εγγράφως ή θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο? "happy_1"
εχω κρατησει σημειώσεις. ποιος/ποια μιλησε με ποιον/ποια και γιατι. πόση ώρα.τι θεμα ειχαν. ποιος ανακηρηχθηκε μεγαλύτερη αδερφή (απο τα αρσενικα) γιατι όλοι ετσι τους ελεγαν όλους. "Που'στε κορίτσια;" , "Γεια σου μωρή" και τα σχετικα.

Φωτογραφικό υλικο με τον Κρόκο να κλέβει πίτα και να δίνει στον Ολύμπιο μπας και του δώσει λύση για τρίδρομα. Τι χρώμα εσώρουχα φορούσε ο Δημητρόπουλος (πόσο το συμπάθησα αυτό το παιδι!!!) και αλλα πικαντικα

:happy_8::happy_8:

τα πήγα καλά αφεντικό; :crazy_1:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ρε σεις, ο Αρβανιτακης ειναι ζωντανος?
Eδω ειμαι και σε καμαρωνω.:happy_4:
Τσαρουχα,κι εσυ μαυρογατα?
Επρεπε να δεις τα μουτρα του σΚαφατου οταν εμαθε για το 3ο γκολ του Ολυμπιακου:happy_9:

Reaction score
3
Το βίντεο που τράβηξα στη πίτα, δεν θα έχει πολύ καλή εικόνα λόγω χαμηλού φωτισμού. Έχω κάνει κάποιες διορθώσεις (για να βλέπουμε τουλάχιστον ποιοί είναι) αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο με αυτό από την Έκθεση.
Είναι ήδη έτοιμο, αλλά δυστυχώς το βίντεο του dream_gr από την Έκθεση, (χτες μου το έδωσε), είναι ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ.
Προφανώς, λίγο η στεναχώρια από την "απομάκρυνση" της Ταμούνα, λίγο ο HD 81 και λίγο η συνήθεια από τις "βουβές" παρουσιάσεις του Αντρέα Κ, έφταναν για να "χάσει" τον ήχο ο Γιάννης.
Γι αυτό και θέλω να μου πείτε τι να κάνω;
- Να μου το ξαναδώσει ο Γιάννης με ήχο; ή
- Να το βάλω όπως είναι με κάποια μουσική επένδυση;

ΥΓ. Α, ξέχασα, έχει και ορισμένες σκηνές.... ολίγον ακατάλληλες, να τις βάλω ή να τις κόψω;
Θα κάνω ότι ψηφίσετε και για τα 2.

Reaction score
5
εννοείτε να στο ξαναδώσει ο γιάννης
και εννοείτε ΜΕ τις ακαταλληλες σκηνές :p

Reaction score
3
Μια και μίλησα πριν από λίγο με το Γιάννη, δεν θα μπουν οι ολίγον ακατάλληλες σκηνές.
Όσο για τον ήχο, θα δοκιμάσω να δω μην τυχόν είναι γραμμένος σε 2ο stream και γι αυτό δεν ακούγεται. Αν όχι θα μου το ξαναδώσει.
Α, ξέχασα να σας πω ότι έχω τραβήξει κι εγώ μερικές φωτό με την κάμερα.
Αυτές θα τις βάλω μέσα στο βίντεο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αντε βρε σεις περαστε καμμια φωτογραφια να αρχισει να γελαει ο κοσμος με τα χαλια μας:happy_5:
Τοσοι φωτογραφοι ηταν εχθες...

Οσο για τα κουτσομπολια...θα ερθουν μονα τους"happy_1"

Reaction score
14
Αντε βρε σεις περαστε καμμια φωτογραφια να αρχισει να γελαει ο κοσμος με τα χαλια μας:happy_5:

εεεεερχονται.....!!!!

Σιγά σιγά όμως!!!

Μην εχουμε υπογλώσσια και εγκεφαλικά...!!!

BTW ΝΩΕ όπως σε έιπαν "πολάκις" εχθές, την Κιβωτό σε ποιόν Ναυτικό Πράκτορα την έχεις δώσει και σε ποιό λιμάνι δεμμένη?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.621
Απάντηση: Τί έγινε στην πίτα!!!

Περιγράφοντας το μέγεθος της ...γαρίδας που έφαγε στο "ΙΒΙΛΑΪ"...

Reaction score
3

Δηλαδή, να βάλω και τις δικές μου; (είναι σε μεγάλη ανάλυση)

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Τί έγινε στην πίτα!!!

Περιγράφοντας το μέγεθος της ...γαρίδας που έφαγε στο "ΙΒΙΛΑΪ"...

Καφάτος - "Του μποπουτσάνα μου είπε ο Κουκουράκης είναι Τοοοση"

..."στο πλάτος"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@