Τί έγινε στην πίτα!!!

Reaction score
14
Κουκουράκη ακου:

Ανέκδοτο απο εχθές (μόνο σαν ανέκδοτο περνάει!!)

Εχει πάει η ώρα 23:00 (αργά πολύ!!) και εχουμε μείνει καμμιά 25αριά απο τους 50, και λέω στο κοριτσάκι που μας σέρβιρε τα ποτά, να σε πληρώσω για τα ποτά μας, που ήπιαμε στο μέσα τραπέζι? Ααα μισό λεπτό κύριε να ελέγξω γιατί έχω την υποψία ότι τα πλήρωσε ενας "ψαρομάλης"....

Καταλαβαίνετε ότι μου έφυγε το ποτήρι απο τα χέρια, κόντεψα να πάθω ταραχή απο το αρχικό σόκ, λέω ψαρομάλης? Ναι ο αρχηγός σας ο ηλικιωμένος μου λέει... φτού το ποτό απο το στώμα μου, ξεροκαταπίνω και συνεχίζω... σε πλήρωσε αυτός την ρωτάω? Νομίζω μου λεει. Καλά της λέω πάρε λεφτά και φέρε μου ρέστα!!!

Χαχαχαχαχα το καλύτερο ανέκδοτο μας είπε η μικρή!!! (Απο μικρή και απο τρελή μαθαίνεις τα καλύτερα!!

Reaction score
62
Κουκουράκη ακου:

Ανέκδοτο απο εχθές (μόνο σαν ανέκδοτο περνάει!!)

Εχει πάει η ώρα 23:00 (αργά πολύ!!) και εχουμε μείνει καμμιά 25αριά απο τους 50, και λέω στο κοριτσάκι που μας σέρβιρε τα ποτά, να σε πληρώσω για τα ποτά μας, που ήπιαμε στο μέσα τραπέζι? Ααα μισό λεπτό κύριε να ελέγξω γιατί έχω την υποψία ότι τα πλήρωσε ενας "ψαρομάλης"....

Καταλαβαίνετε ότι μου έφυγε το ποτήρι απο τα χέρια, κόντεψα να πάθω ταραχή απο το αρχικό σόκ, λέω ψαρομάλης? Ναι ο αρχηγός σας ο ηλικιωμένος μου λέει... φτού το ποτό απο το στώμα μου, ξεροκαταπίνω και συνεχίζω... σε πλήρωσε αυτός την ρωτάω? Νομίζω μου λεει. Καλά της λέω πάρε λεφτά και φέρε μου ρέστα!!!

Χαχαχαχαχα το καλύτερο ανέκδοτο μας είπε η μικρή!!! (Απο μικρή και απο τρελή μαθαίνεις τα καλύτερα!!
:happy_5::happy_5::happy_5: Ο γέροντας ο αρχηγός μας!!!:happy_5::happy_5:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Και τωρα πες την αληθεια για το τι ειπε η μικρη σχετικα με "γοητεια" διοτι θα αποκαλυψω ολα για την...Σρι Λανκα:happy_5: :crazy_3:

Reaction score
14
φυσικά όταν πήγα και το είπα τον παραπάνω διάλογο στον Καφάτο, αυτός πάει και πιάνει το κοριτσάκι και της λέει:

Μωρή σου φάινομαι για παππούς? Και του απαντάει η "μικρά", όχι καλέ τζοβενάκι είστε!!!!

Μόνο ο πληθυντικός τον έστειλε!!!!

Reaction score
3
στο κοριτσάκι που μας σέρβιρε τα ποτά,
Και φυσικά η κοπέλα που σερβίριζε ήταν η καλύτερη απ' όλες. :cool_4:
Βάζω άριστα 10 με πέντε τόνους.
Ελπίζω να είναι και του χρόνου.

Reaction score
62
Και φυσικά η κοπέλα που σερβίριζε ήταν η καλύτερη απ' όλες. :cool_4:
Βάζω άριστα 10 με πέντε τόνους.
Ελπίζω να είναι και του χρόνου.
Ναι ναι!! Εγώ της άφησα και μπουρμπουάρ να με θυμάται!!!:happy_5::happy_5:

Reaction score
14

Έπρεπε να της αφήσεις τον Καφάτο.....να της μείνεις αξέχαστος. "happy_1" :happy_5: :crazy_3: :cool_1:

Reaction score
14

Εγώ θα δανειστώ απο τον Ανδρέα αυτό το γκρί σπρέϋ και θα πάω "γοητευτικός" σήμερα το βράδυ ξανά εκεί!

Reaction score
14

Καταλαβαίνετε ότι μου έφυγε το ποτήρι απο τα χέρια, κόντεψα να πάθω ταραχή απο το αρχικό σόκ, λέω ψαρομάλης? Ναι ο αρχηγός σας ο ηλικιωμένος μου λέει...
Από μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια!!!!!! :respect:

Δεν πιστεύω να την βγάλει ...τρελλή ο mr Κ;;;; :p :happy_4:

...φτού το ποτό απο το στώμα μου, ξεροκαταπίνω και συνεχίζω... σε πλήρωσε αυτός την ρωτάω? Νομίζω μου λεει. Καλά της λέω πάρε λεφτά και φέρε μου ρέστα!!!
Εεεε είχε περάσει η ώρα...ένα λάθος έκανε το κορίτσι.... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
14

Εγώ θα δανειστώ απο τον Ανδρέα αυτό το γκρί σπρέϋ και θα πάω "γοητευτικός" σήμερα το βράδυ ξανά εκεί!
Σε εμένα μάλλον δεν πιάνει...εεεεε;;;; "happy_1" :happy_5: :crazy_3: :smoking:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.621
Απάντηση: Re: Τί έγινε στην πίτα!!!

Η κοπέλα σήμερα έχει ρεπό. :cool_3:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
"
Η Σρι Λάνκα (παλιότερα γνωστή ως Κεϋλάνη) είναι μια νησιωτική χώρα νοτιοανατολικά της Ινδίας με έκταση 65.610 km² και πληθυσμό 20.743.000.
Πρωτεύουσα είναι τo Κολόμπο."

Να αυνεχισω?:happy_5:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@