- Reaction score
- 5
αυτά δεν τα ρωτάνε. ποστάρουν κατευθείαν! :crazy_3::crazy_3::crazy_3:Δηλαδή, να βάλω και τις δικές μου; (είναι σε μεγάλη ανάλυση)
αυτά δεν τα ρωτάνε. ποστάρουν κατευθείαν! :crazy_3::crazy_3::crazy_3:Δηλαδή, να βάλω και τις δικές μου; (είναι σε μεγάλη ανάλυση)
Εντάξει, αλλά αύριο, γιατί πρέπει να κατεβάσω ανάλυση.αυτά δεν τα ρωτάνε. ποστάρουν κατευθείαν! :crazy_3::crazy_3::crazy_3:
:happy_5::happy_5::happy_5: Ο γέροντας ο αρχηγός μας!!!:happy_5::happy_5:Κουκουράκη ακου:
Ανέκδοτο απο εχθές (μόνο σαν ανέκδοτο περνάει!!)
Εχει πάει η ώρα 23:00 (αργά πολύ!!) και εχουμε μείνει καμμιά 25αριά απο τους 50, και λέω στο κοριτσάκι που μας σέρβιρε τα ποτά, να σε πληρώσω για τα ποτά μας, που ήπιαμε στο μέσα τραπέζι? Ααα μισό λεπτό κύριε να ελέγξω γιατί έχω την υποψία ότι τα πλήρωσε ενας "ψαρομάλης"....
Καταλαβαίνετε ότι μου έφυγε το ποτήρι απο τα χέρια, κόντεψα να πάθω ταραχή απο το αρχικό σόκ, λέω ψαρομάλης? Ναι ο αρχηγός σας ο ηλικιωμένος μου λέει... φτού το ποτό απο το στώμα μου, ξεροκαταπίνω και συνεχίζω... σε πλήρωσε αυτός την ρωτάω? Νομίζω μου λεει. Καλά της λέω πάρε λεφτά και φέρε μου ρέστα!!!
Χαχαχαχαχα το καλύτερο ανέκδοτο μας είπε η μικρή!!! (Απο μικρή και απο τρελή μαθαίνεις τα καλύτερα!!
happy now!:happy_4:Και τωρα πες την αληθεια για το τι ειπε η μικρη σχετικα με "γοητεια" διοτι θα αποκαλυψω ολα για την...Σρι Λανκα:happy_5: :crazy_3:
Και φυσικά η κοπέλα που σερβίριζε ήταν η καλύτερη απ' όλες. :cool_4:στο κοριτσάκι που μας σέρβιρε τα ποτά,
Ναι ναι!! Εγώ της άφησα και μπουρμπουάρ να με θυμάται!!!:happy_5::happy_5:Και φυσικά η κοπέλα που σερβίριζε ήταν η καλύτερη απ' όλες. :cool_4:
Βάζω άριστα 10 με πέντε τόνους.
Ελπίζω να είναι και του χρόνου.
Ναι ναι!! Εγώ της άφησα και μπουρμπουάρ να με θυμάται!!!:happy_5::happy_5:
Ναι ναι!! Εγώ της άφησα και μπουρμπουάρ να με θυμάται!!!:happy_5::happy_5:
πόσο βρε τσιφούτη;;; 5 λεπτά;;;Ναι ναι!! Εγώ της άφησα και μπουρμπουάρ να με θυμάται!!!:happy_5::happy_5:
Από μικρό και από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια!!!!!! :respect:Εχει πάει η ώρα 23:00 (αργά πολύ!!) και εχουμε μείνει καμμιά 25αριά απο τους 50, και λέω στο κοριτσάκι που μας σέρβιρε τα ποτά, να σε πληρώσω για τα ποτά μας, που ήπιαμε στο μέσα τραπέζι? Ααα μισό λεπτό κύριε να ελέγξω γιατί έχω την υποψία ότι τα πλήρωσε ενας "ψαρομάλης"....
Καταλαβαίνετε ότι μου έφυγε το ποτήρι απο τα χέρια, κόντεψα να πάθω ταραχή απο το αρχικό σόκ, λέω ψαρομάλης? Ναι ο αρχηγός σας ο ηλικιωμένος μου λέει...
Εεεε είχε περάσει η ώρα...ένα λάθος έκανε το κορίτσι.......φτού το ποτό απο το στώμα μου, ξεροκαταπίνω και συνεχίζω... σε πλήρωσε αυτός την ρωτάω? Νομίζω μου λεει. Καλά της λέω πάρε λεφτά και φέρε μου ρέστα!!!

Σε εμένα μάλλον δεν πιάνει...εεεεε;;;; "happy_1" :happy_5: :crazy_3: :smoking:![]()
Εγώ θα δανειστώ απο τον Ανδρέα αυτό το γκρί σπρέϋ και θα πάω "γοητευτικός" σήμερα το βράδυ ξανά εκεί!
εσύ Νίκο θες και 2 χέρια primer πρώτα!!!Σε εμένα μάλλον δεν πιάνει...εεεεε;;;; "happy_1" :happy_5: :crazy_3: :smoking:
Ρελιέφ!εσύ Νίκο θες και 2 χέρια primer πρώτα!!!

Η κοπέλα σήμερα έχει ρεπό. :cool_3:![]()
Εγώ θα δανειστώ απο τον Ανδρέα αυτό το γκρί σπρέϋ και θα πάω "γοητευτικός" σήμερα το βράδυ ξανά εκεί!
Σιγά μην είχαν την καλή ανάμεσα σε όλους αυτούς τους ξελιγωμένους μαντράχαλους.... :happy_5:Aυτη που ειχε χθες ρεπο ,ειναι καλυτερη:cool_4: