Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo rules!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo rules!

Εκτός και αν θεωρείτε πως το σκάκι είναι πλέον ξεπερασμένο παιχνίδι.:happy_4:
To wii δεν έχει την ικανότητα να "παίξει άριστο σκάκι"... σαν GC ήταν φτιαγμένο για καλά γραφικά και με πιο μικρές δυνατότητες για AI-physics κλπ.
(και αυτά μπορούν να βελτιώσουν το gameplay αν τους δώσουνε σημασία, πέραν του χειριστηρίου)

Reaction score
62

To wii δεν έχει την ικανότητα να "παίξει άριστο σκάκι"... σαν GC ήταν φτιαγμένο για καλά γραφικά και με πιο μικρές δυνατότητες για AI-physics κλπ.
(και αυτά μπορούν να βελτιώσουν το gameplay αν τους δώσουνε σημασία, πέραν του χειριστηρίου)
Αλήθεια, εσύ τι θεωρείς πιο σημαντικό για ένα παιχνίδι? Το gameplay ή τα γραφικά??

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo rules!

Δες, επειδή παίζω από την περίοδο που τα ονομάζαμε ηλεκτρονικά παιχνίδια (space invaders και moon cresta) έχω μεγάλες απαιτήσεις από αυτό το οποίο παίζω και όταν είναι μονόπλευρο ενοχλούμε σε βαθμό να μη θέλω να ασχοληθώ. Θεωρώ τα περισσότερα παιχνίδια τουμπανιασμένα από την πλευρά των γραφικών, με φιλότιμες προσπάθειες να γίνουν αληθοφανή όμως μέχρις εκεί.
Είμαι ένας γεροπαράξενος gamer.:happy_9:

Reaction score
0

Εγώ πραγματικά δεν ξέρω ... τα γραφικά σε τραβάνε στην αρχή αλλά το gameplay μετράει κυρίως τελικά.

Reaction score
0
απλά η Ν θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη δουλειά στα γραφικά.Παρ όλα αυτά το κόνσεπτ αυτό πούλησε!!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo rules!

απλά η Ν θα μπορούσε να είχε κάνει καλύτερη δουλειά στα γραφικά.Παρ όλα αυτά το κόνσεπτ αυτό πούλησε!!
Τα γραφικά βελτιώνονται, το gameplay όμως είναι έμπνευση και ή υπάρχει σε μια ομάδα ή όχι. ;-)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo rules!

Μαγκιά της N που οφείλεται στην απίστευτη επιτυχία του DS και του wii ...

Οποίος γουστάρει κάτι διαφορετικό σε SD παίρνει wii, και όποιος έχει πάει full στο HD παίρνει ps3.... καλό για τον χώρο που δεν έχει ελπίδα να επιβάλει η MS τα μέτρια προϊόντα της εδώ και να μας κρατήσει πίσω.

Εγώ δεν βλέπω κάτι τόσο ιδιαίτερο στο wii, και θεωρώ ότι έπρεπε να ρισκάρουν για να βάλουν καλύτερα γραφικά, αλλά αφού δεν το έκρυψαν και αρέσει και έτσι, δεν έχουμε να πούμε τίποτα.
Συμφωνώ απόλυτα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το Xbox 360 δεν τα πάει καλά στον τομέα HD..........:prof:

Κάποιοι κάνουν πλακίτσα κάποιοι καραγκιοζιλίκια ... θέλει προσοχή για να τους ξεχωρίσετε αφού μερικοί φοράνε στολή παραλλαγής.
Ρε blizard έλεος πια........μη δίνεις σημασία αφού δεν σ' αρέσει η πλάκα......πάρτο χαλαρά.....δεν έχω καμία όρεξη να χαλάσει κι αυτό το thread.......

Εγώ πραγματικά δεν ξέρω ... τα γραφικά σε τραβάνε στην αρχή αλλά το gameplay μετράει κυρίως τελικά.
Δεν περίμενα με τίποτα να το πείς εσύ αυτό.......μπράβο πάντως που το παραδέχτηκες(κι αυτό το λέω γιατί όταν συγκρίναμε τις 3 κονσόλες εσύ ποτέ δεν υπολόγιζες το Wii επειδή δεν είναι HD).......:cool_4:

Reaction score
4
Παντως τωρα μολις αρχισε το wii να βγαζει παιχνιδια με ενδιαφερον.
Οσο ειχε αυτα τα τεννις και τα μποουλινγκ με ειχε ξενερωσει.
Πολυ παιδιαστικα.
Ενω τωρα το σκεφτομαι να παω να χτυπησω ενα.

Reaction score
164
Το ps3 φέρνει αλλαγή στo gameplay με τις τεράστιες υπολογιστικές δυνατότητες του cell (πχ για physics) ενώ έκαναν και ένα βήμα στο τομέα του χειρισμού με το motion sensing.

Αν πέσει η τιμή του θα είναι ιδανική λύση και για αυτούς που δεν μπορούν να το εκτιμήσουν τώρα.

ΥΓ
Το wii θα βελτιωθεί πολύ στο μέλλον όσο αφορά τον τρόπο χειρισμού και νέα κόλπα που θα βρουν , αλλά όχι ιδιαιτέρα στα γραφικά αφού βασίζετε στο GC.
(κρίμα γιατί αν είχαν δώσει λίγο προσοχή σε αυτό το κομάτι θα μου άρεσε και εμένα.)
Καλό θα είναι λέξεις που δεν γνωρίζουμε (αποδεδειγμένα) τη σημασία τους να μην τις χρησιμοποιούμε. Η περισσότερη υπολογιστική δύναμη ΔΕΝ φέρνει αλλαγή στο gameplay. Παράδειγμα, το Motorstorm: οχήματα που τρέχουν δεξιά και αριστερά αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον, χωρίς ίχνος αληθοφάνειας, και με έναν χρήστη που βαριέται μετά από μερικές ώρες.
Το motion sensing είναι μια πολύ βιαστική αντιγραφή του Wii, μιας και δεν μπορούσε η Sony να βάλει ανάδραση. Κάτι έπρεπε να βάλει. Δεν συμβάλει στην αληθοφάνεια, δεν προσθέτει στο gameplay: από πότε οι formula στρίβουν γέρνοντας το τιμόνι, εγώ δεν το γνωρίζω. Για μένα το m.s. αυτού του είδους είναι μια ανοησία και μισή.
Η τιμή του δεν είναι πρόβλημα πλέον: Ως media center και player είναι μια χαρά (με τα μέτρα των άλλων br βέβαια). Ως παιχνιδομηχανή δεν κάνει ούτε τα μισά. Και μην μου πεις πάλι ότι ΘΑ βγάλει παιχνίδια... Γιατί ΘΑ τα πούμε ΟΤΑΝ και ΕΑΝ βγάλει.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo rules!

γιατί όταν συγκρίναμε τις 3 κονσόλες εσύ ποτέ δεν υπολόγιζες το Wii επειδή δεν είναι HD).......:cool_4:
Το wii επειδή έχει καλό χειριστήριο δεν σημαίνει ότι αλλάζει παντού το gameplay.

Υπάρχουν παιχνίδια που δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα το wiinode , άλλα που προσφέρει ελάχιστα , ενώ υπάρχουν και κάποια που το ιδανικότερο είναι το sixaxis.

Αν είχαν βάλει καλύτερα γραφικά μπορεί να το έβλεπα σαν κανονική κονσόλα, αλλά τώρα είναι σαν συμπληρωματικό... θα αγοράσω σε λίγο καιρό που θα πέσει η τιμή και θα έχουν φτιάξει πολλά ιδιαίτερα παιχνίδια να εκμεταλλεύονται το wiimode.
(Οχι port από ps3 games , γιατί όσα + να έχει ο χειρισμός του wii, τα γραφικά μετράνε και αυτά)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo

Οχι port από ps3 games , γιατί όσα + να έχει ο χειρισμός του wii, τα γραφικά μετράνε και αυτά
Δυστυχώς θα πρέπει να συμφωνήσω και πάλι.......τρανό παράδειγμα το Call of Duty 3.........στο Wii είναι στην κυριολεξία τρισάθλιο......παρόλα αυτά ούτε και στο PS3 είναι τόσο καλό όσο στο 360. :happy_9:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo rules!

Υπάρχουν παιχνίδια που δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα το wiinode , άλλα που προσφέρει ελάχιστα , ενώ υπάρχουν και κάποια που το ιδανικότερο είναι το sixaxis.
Ποιά είναι αυτά;

Reaction score
4

Το wii επειδή έχει καλό χειριστήριο δεν σημαίνει ότι αλλάζει παντού το gameplay.

Στο πρωτο σκελος θα συμφωνησω μαζι σου. Γενικα δεν ειναι για ολα τα παιχνιδια αυτο χειριστηριο.

Στο δευτερο σκελος θα διαφωνησω γιατι δεν εχω δει ουτε ενα παιχνιδι να ειναι καλυτερο ή εστω ιδανικοτερο το sixaxis

Reaction score
5
Ε. Τα έχουμε ξαναγράψει αυτά. Η μετοχή της Sony κρατιέται από τις τηλεοράσεις και τα παρεμφερή προϊόντα. Όχι από τις κονσόλες, όπου χάνει τρελά λεφτά. Τα αναφέρει η ίδια η Sony.
Όσο για τα παιχνίδια της Nintendo, μιλάμε για την εταιρεία με τους πιο εμπνευσμένους και καινοτόμους game designers. Ανέκαθεν, όχι τώρα. Είναι αυτό που κρατάει την Nintendo εκεί, και όχι η τεχνολογία των περισσότερων πολυγώνων...

Reaction score
0
Όλα τα παιχνίδια γίνονται μοναδικά με το wii.
Ακόμα και τίτλοι όπως το call of duty και το splinter cell που ήταν τρισάθλια είχαν κάτι διαφορετικό να δείξουν.

Πάντως, τώρα αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν διαμάντια στο wii και ακούγονται πολλά για το μέλλον..!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Τί έχετε να πείτε γι' αυτό;.......Nintendo rules!

Όσο για τα παιχνίδια της Nintendo, μιλάμε για την εταιρεία με τους πιο εμπνευσμένους και καινοτόμους game designers. Ανέκαθεν, όχι τώρα. Είναι αυτό που κρατάει την Nintendo εκεί, και όχι η τεχνολογία των περισσότερων πολυγώνων...
Πες τα ρε παιδί μου.:bravo:
ΕΜΠΝΕΥΣΗ κύριοι, έμπνευση και ποιότητα.
Τα άλλα είναι donkey job, ο καθένας μπορεί αρκεί να έχει τα λεφτά.:happy_4:

Reaction score
0
Το motion sensing είναι μια πολύ βιαστική αντιγραφή του Wii, μιας και δεν μπορούσε η Sony να βάλει ανάδραση. Κάτι έπρεπε να βάλει. Δεν συμβάλει στην αληθοφάνεια, δεν προσθέτει στο gameplay: από πότε οι formula στρίβουν γέρνοντας το τιμόνι, εγώ δεν το γνωρίζω. Για μένα το m.s. αυτού του είδους είναι μια ανοησία και μισή.
Ετσι ακριβώς στρίβουν.... κρατάς το sixaxis σαν το τιμόνι της F1 και το στρίβεις αριστερά-δεξιά.
(αν είχαν βάλει το boomerang θα έμοιαζε ακόμα περισότερο)
Στην επόμενη γενιά xbox που θα έχουν γίνει standar, θα το δείς και εσύ.

Η περισσότερη υπολογιστική δύναμη ΔΕΝ φέρνει αλλαγή στο gameplay. Παράδειγμα, το Motorstorm: οχήματα που τρέχουν δεξιά και αριστερά αλληλεπιδρώντας με το περιβάλλον, χωρίς ίχνος αληθοφάνειας, και με έναν χρήστη που βαριέται μετά από μερικές ώρες.
Δεν φέρνει πάντα, αλλά η AI και τα physics μπορούν να αλλάξουν εντελώς ένα παιχνίδι και από άποψη gameplay.
Πχ σκέψου ένα fighting game που τώρα είναι full animated-"scripted" στις κινήσεις του, με ένα αντίστοιχο που χρησιμοποιεί πολύ βαριά της cpu για να εξομοιώσει το σώμα και τις αντιδράσεις του.
(θα έμοιαζε ίσως και αστείο κάποιες φορές, αλλά μιλάμε ουσιαστικά για διαφορετικό gameplay, όπως γίνεται και στο motostorm)

Reaction score
164
Ετσι ακριβώς στρίβουν.... κρατάς το sixaxis σαν το τιμόνι της F1 και το στρίβεις αριστερά-δεξιά.
(αν είχαν βάλει το boomerang θα έμοιαζε ακόμα περισότερο)
Στην επόμενη γενιά xbox που θα έχουν γίνει standar, θα το δείς και εσύ.
Θεωρώ αστείο το να στρίβεις στον αέρα...
Το αν θα γίνει στάνταρ δεν το ξέρω, και ούτε εσύ προφανώς. Αλλά και αν γινόταν, πάλι βλακεία μου φαίνεται.
Η όλη ιστορία είναι μια απλή τσόντα, δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό του συστήματος, όπως στο Wii. Απόδειξη ότι ανάλογη λειτουργία είχαν και χειριστήρια για PS2/XBOX/PC.

Reaction score
0

δεν εχω δει ουτε ενα παιχνιδι να ειναι καλυτερο ή εστω ιδανικοτερο το sixaxis
Racing games, fighting games ... το sixaxis έχει καλύτερο grab , τι περισσότερο δίνει το wii ?

Η στο iss τι να το κάνω το wiimode ? το sixaxis θα μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα στα φάλτσα ή στην στόχευση του σουτ px.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll