Τί είναι επιτέλους το "ξεκούραστο σύστημα";

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τί είναι επιτέλους το "ξεκούραστο σύστημα";

Tα σύγχρονα κινητά όταν παίζουν MP3 είναι 1000 φορές καλύτερα από το 15ο αντίγραφο κασσέτας που έφτανε στα χέρια μου και άκουγα στο ραδιοκασσετόφωνο της Sony πριν μία 15-ετία.
Ενδιαφέρον αυτό αλλά....

Εγώ έγραφα πάντα κασέτες μόνο από δίσκους οπότε είχα 1ης γενιάς αντίγραφο δηλαδή.

Είδα στις διακοπές παρέα από 4~5 πιτσιρίκια σε παγκάκι απόγευμα στην παραλία που άκουγαν μουσική από την ανοιχτή ακρόαση κινητού!!!! Θυμήθηκα αντίστοιχες "φάσεις" δικές μας που κουβαλούσαμε το φορητό ραδιοκασετόφωνο. Όποιας γενιάς αντίγραφο κασέτα κι αν του έβαζες έπαιζε καλύτερα από την ανοιχτή ακρόαση οποιουδήποτε super-duper κινητού.

Reaction score
4
Απάντηση: Τί είναι επιτέλους το "ξεκούραστο σύστημα";

Σαν χαηεντάδες κάνετε....:138:

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Τί είναι επιτέλους το "ξεκούραστο σύστημα";

Σήμερα τα πιτσιρίκια δεν ακούνε ούτε καν από mp3 players. Ακούνε μουσική από κινητά τηλέφωνα!!! Οπότε όλα αυτά που αναφέρεις είναι άγνωστες λέξεις γι' αυτούς. Εμείς τουλάχιστον πιτσιρικάδες ακούγαμε έστω από φορητά ραδικασετόφωνα.
τωρα υπερβαλεις εγω τα βλεπω με ακουστικα στα αυτια κατα

99.9%

Reaction score
1.187

τωρα υπερβαλεις εγω τα βλεπω με ακουστικα στα αυτια κατα

99.9%
Οταν είναι μόνα τους μέσα στο λεωφορείο, στο μετρό...
Οταν είναι παρέα δεν γίνεται να ακούνε από ακουστικά.

Reaction score
11.800
Μακαρι να φοραγαν ακουστικα... Εμενα μου τυχαινουν κατι πιτσιρικαδες στο λεωφορειο που ακουνε μουσικη απο το κινητο, χωρις ακουστικα και δυνατα. Προσωπικα με εκνευριζουν παρα πολυ, αλλα τι να κανω, να τους αρπαξω το κινητο και να το πεταξω απο το παραθυρο;

Reaction score
1.187

Μακαρι να φοραγαν ακουστικα... Εμενα μου τυχαινουν κατι πιτσιρικαδες στο λεωφορειο που ακουνε μουσικη απο το κινητο, χωρις ακουστικα και δυνατα. Προσωπικα με εκνευριζουν παρα πολυ, αλλα τι να κανω, να τους αρπαξω το κινητο και να το πεταξω απο το παραθυρο;
Εμένα μου τυχαίνουν πιτσιρικάδες στο λεωφορείο και στο Μετρό που ακούνε μουσική από τα ακουστικά τους αλλά τόσο δυνατά που είναι σαν να ακούνε από την ανοιχτή ακρόαση του κινητού!
Μού έχει τύχει να στέκομαι δίπλα σε τέτοιον πιτσιρικά και ενώ εγώ φορούσα ακουστικά walkman άκουγα την δική του μουσική αντί για την δική μου!

Reaction score
4

Εμένα μου τυχαίνουν πιτσιρικάδες στο λεωφορείο και στο Μετρό που ακούνε μουσική από τα ακουστικά τους αλλά τόσο δυνατά που είναι σαν να ακούνε από την ανοιχτή ακρόαση του κινητού!
Μού έχει τύχει να στέκομαι δίπλα σε τέτοιον πιτσιρικά και ενώ εγώ φορούσα ακουστικά walkman άκουγα την δική του μουσική αντί για την δική μου!
Να τους κάνεις παρατήρηση..., γιατί θα κουφαθούν.
Κράτα μαζί σου και καμία κόπια από την ζημιά που μπορεί να πάθει και χάρισε την. :612:

Reaction score
3.590

Εκεί φταίνε οι γονείς που δεν έχουν μάθει τρόπους στα παιδιά τους..
Τα άλλα να δεις τα κομπλεξικά τα απροσάρμοστα που ακούνε βινύλια αφού τα έχουν πλύνει στο ειδικό πλυντήριο με τη σωστή αναλογία νερού και αλκοόλης :142:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Τα άλλα να δεις τα κομπλεξικά τα απροσάρμοστα που ακούνε βινύλια αφού τα έχουν πλύνει στο ειδικό πλυντήριο με τη σωστή αναλογία νερού και αλκοόλης :142:
This is a joke, isn't it? :139::142:

Reaction score
1.187

Καλόοοοοο! :137:

Reaction score
1.187

Να τους κάνεις παρατήρηση..., γιατί θα κουφαθούν.
Κράτα μαζί σου και καμία κόπια από την ζημιά που μπορεί να πάθει και χάρισε την. :612:
Άσε που καταστρέφονται και οι μεμβράνες των ακουστικών, παθαίνουν κόπωση, από την μεγάλη ένταση! :103:

Reaction score
1.772

aαφου αυτα κανουν σα κουνουπια τι να ακουσουν.

Reaction score
1.187

Εχουν χάσει τελείως την μπάλα...

Reaction score
6
Τα σημερινα παιδια μας απο την πλευρα τους μας βλεπουν και δεν μπορουν να πιστεψουν οτι ασχολουμαστε με μηχανηματα, και στηνομαστε μπροστα τους στα 3 μετρα....για να ακουσουμε...:130:

Reaction score
1.187

Τα ανίψια μου Ε' & ΣΤ' δημοτικού όταν είδαν πικάπ να παίζει έμειναν άναυδα! Σαν να έβλεπαν εξωγήινο να προσγειώνεται στο Σύνταγμα. Μα τι είναι αυτό; Παίζει αυτό μουσική; Πώς; Γιατί;

Reaction score
6
Δυστυχως αυτα λενε....και γελανε απο μεσα τους οχι μονο για το πικαπ, αλλα και για το cd...και για τα ηχεια και για οτι εχουμε....

Απο την αλλη δεν με ενδιαφερει τι λενε τα 10 χρονα για κατι που δεν ξερουν. Οπως και εγω δεν ενδιαφερομαι για τα video games και ipods που παιζουν οτι εχουν κατεβασει. Δεν μπορουν να εχουν αποψη και αυτο τα δικαιολογει.Και εμεις στα 10 μας ειχαμε αλλα ενδιαφεροντα και ζουσαμε στον κοσμο μας.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt