Ταινίες του Λούτσιο Φούλτσι και Ιταλικά σπλάτερ των '80s σε blu ray

Reaction score
1
Κάποιοι από εμάς, γουστάρουμε πολύ την εποχή στα μέσα του 80 όπου ήταν της μόδας το Ιταλικό σπλάτερ.Σκηνοθέτες όπως ο Φούλτσι, ο Αρζέντο και ο Μπάβα με ελάχιστα χρήματα αλλά πολύ μεράκι έφτιαχναν διαμάντια που ακόμα και σήμερα δεν χάνουν καθόλου τη μαγεία τους παρά την πληθώρα ταινιών σπλάτερ με ψηφιακά εφέ...

Είχα την τύχη να αγοράσω για λίγα δολλάρια το τρανσφερ σε blu της ταινίας City of the Living Dead από μιά άγνωστη εταιρεία παραγωγής και με χαρά διαπίστωσα ότι έχουν κάνει τρομερή δουλειά που θα ζήλευαν και τα μεγάλα στούντιο !!
Είναι όλες σχεδόν διαθέσιμες και ανάμεσά τους καλτ τίτλοι όπως το "Ενοικιάζεται στοιχειωμένη βίλλα δίπλα στο νεκροταφείο" :135: (επικός ελληνικός τίτλος) και η "7η πύλη της Κολάσεως" ...

Η εταιρεία λέγεται Blue Underground και έχει διαθέσιμους εκατοντάδες τίτλους για λίγα δολλάρια, είτε από το site της είτε μέσω του αμερικάνικου Amazon... http://www.blue-underground.com/

Αγοράστε άφοβα κάνουν καλή δουλειά !

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ταινίες του Λούτσιο Φούλτσι και Ιταλικά σπλάτερ των '80s σε blu ray

Νικο ειμαι μεγαλος φαν του Dario. Αυτα που εκανε χωρις ψηφιακα εφε τοτε, οι κατασκευες με υπεργειες ραγες για τις καμερες για να παιρνει κινουμενα πλανα, και γενικοτερα τα σκηνοθετικα τεχνασματα που χρησιμοποιουσε, ειναι απιστευτα ακομα κ με τα σημερινα δεδομενα.

Reaction score
1

Νικο ειμαι μεγαλος φαν του Dario. Αυτα που εκανε χωρις ψηφιακα εφε τοτε, οι κατασκευες με υπεργειες ραγες για τις καμερες για να παιρνει κινουμενα πλανα, και γενικοτερα τα σκηνοθετικα τεχνασματα που χρησιμοποιουσε, ειναι απιστευτα ακομα κ με τα σημερινα δεδομενα.
Εχω παραγγείλει το Tenebre σε blu και περιμένω να δω στα έξτρα όλες τις τεχνικές που χρησιμοποιούσε !

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.676
Re: Απάντηση: Ταινίες του Λούτσιο Φούλτσι και Ιταλικά σπλάτερ των '80s σε blu ray

Αγόρι μου, εσχάτως τα μάτια σου έχουν γίνει 16:9!!:136::116:

Κάνε λίγο κράτει!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ταινίες του Λούτσιο Φούλτσι και Ιταλικά σπλάτερ των '80s σε b

Αγόρι μου, εσχάτως τα μάτια σου έχουν γίνει 16:9!!:136::116:

Κάνε λίγο κράτει!!

XAXA ! Τι να κάνω ρε φίλε ! φυλακισμένος μέσα στο σπίτι είμαι, πως να περάσω την ώρα μου ; !

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Dario Argento "Masters of Horror"
[YOUTUBE]D2h52JmfLhI[/YOUTUBE]​

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.676
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ταινίες του Λούτσιο Φούλτσι και Ιταλικά σπλάτερ των '80s

Να σου φέρω κανα σκληρό (....δίσκο:136:) 4ΤΒ με ταινίες, νά 'χεις να πορεύεσαι?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ταινίες του Λούτσιο Φούλτσι και Ιταλικά σπλάτερ

Να σου φέρω κανα σκληρό (....δίσκο:136:) 4ΤΒ με ταινίες, νά 'χεις να πορεύεσαι?
Εχω τις καβάτζες μου ! τι μας περάσατε αγαπητέ τίποτα τυχαίους ; :116: από τότε που βρήκα το AVsite άλλαξε η ζωή μου !

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Ταινίες του Λούτσιο Φούλτσι και Ιταλικά σπλάτερ των '80s σε blu ray

:111:

Πάει το 'χασε ο κυρ-Δημήτρης !

:204::142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.839
Απάντηση: Re: Ταινίες του Λούτσιο Φούλτσι και Ιταλικά σπλάτερ των '80s σε blu ray

:405::405:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Φούλτσι, ο Αρζέντο Μπάβα κ.α μου θυμισες αρχες '90 κινηματογραφο Αλφαβιλ με τον μαραθωνιο ταινιων τρομου σπλατερ , 5 ταινιες την ημερα απο τις 5 το απογευμα ως τις 5 το πρωι της επομενης με ενα εισιτηριο ανα μερα , για μια βδομαδα κ οποιος αντεξει:125: κ' εκθεματα σπλατερ των αδερφων Αλαχουζου
αλλες εποχες..

Reaction score
1

Φούλτσι, ο Αρζέντο Μπάβα κ.α μου θυμισες αρχες '90 κινηματογραφο Αλφαβιλ με τον μαραθωνιο ταινιων τρομου σπλατερ , 5 ταινιες την ημερα απο τις 5 το απογευμα ως τις 5 το πρωι της επομενης με ενα εισιτηριο ανα μερα , για μια βδομαδα κ οποιος αντεξει:125: κ' εκθεματα σπλατερ των αδερφων Αλαχουζου
αλλες εποχες..

Πω ρε φίλε τι μου θύμησες !!!!!!!

Σκέφτομαι μόλις έρθουν και οι υπόλοιπες ταινίες, να κάνουμε μιά μάζωξη να γουστάρουμε !!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Πω ρε φίλε τι μου θύμησες !!!!!!!

Σκέφτομαι μόλις έρθουν και οι υπόλοιπες ταινίες, να κάνουμε μιά μάζωξη να γουστάρουμε !!!!
Θα ειναι μια μερα....
Α day of the dead! :125:

http://www.e-shop.gr/show_dvd.phtml?id=DVD.04963&ref=bestprice

Reaction score
1

Θα ειναι μια μερα....
Α day of the dead! :125:

http://www.e-shop.gr/show_dvd.phtml?id=DVD.04963&ref=bestprice

Οχι βρε αυτή τη σαχλαμάρα του Miner ! To έχω σε blu αλλά μου τη δίνει που τα ζόμπι σπριντάρουν σαν τον Κεντέρη :142:

Θα σου έχω σε λίγες μέρες το ορίτζιναλ του Ρομέρο Day of the Dead σε blu special edition, με γκεστ τον Σαβίνι !!!

Reaction score
1

Στάθηηηηηηηηηη ήρθε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η 7η πύλη της Κολάσεως, ή The Beyond σε HD :410: ...Το τρανσφερ είναι μέτριο, αλλά σαφώς καλύτερο από το ελλεϊνό DVD της Dark Side, τουλάχιστον το blu είναι αναμορφικό.Του πέρασα και υποτιτλάκια και είναι έτοιμο, αλλά στο City of the living dead εχουν κάνει καλύτερη δουλειά...

Reaction score
1

Reaction score
1

Reaction score
1

Και μερικές από το City of the living dead !

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522