Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Καλά το The Third Mother είναι απίθανο, πολύ καλύτερο στόρι από τα προηγούμενα, πιο καλογυρισμένο, με εξαιρετικά εφέ ! Το έχω λίγες μέρες τώρα και πρέπει να το έχω δεί 4-5 φορές :116: ειδικά η μουσική σε κάνει να πηδάς απ' το μπαλκόνι σε μερικές σεκάνς απ' τη τρομάρα, ειδικά στην αρχή όταν παίζει η μουσική και ακούς το "μάτερ, μάτερ" γύρω γύρω στα ηχεία είναι φεύγα τελείως...Αλλά φυσικά δεν ξεφεύγει κι αυτό από την εξαιρετικά αστεία τελική σεκάνς, κοινό γνώρισμα σε όλες του Αρζέντο !Part three of the "Three Mothers" trilogy...
Μη ξεχναμε κ την φωνη του Dani filth βεβαια :137:Καλά το The Third Mother είναι απίθανο, πολύ καλύτερο στόρι από τα προηγούμενα, πιο καλογυρισμένο, με εξαιρετικά εφέ ! Το έχω λίγες μέρες τώρα και πρέπει να το έχω δεί 4-5 φορές :116: ειδικά η μουσική σε κάνει να πηδάς απ' το μπαλκόνι σε μερικές σεκάνς απ' τη τρομάρα, ειδικά στην αρχή όταν παίζει η μουσική και ακούς το "μάτερ, μάτερ" γύρω γύρω στα ηχεία είναι φεύγα τελείως...Αλλά φυσικά δεν ξεφεύγει κι αυτό από την εξαιρετικά αστεία τελική σεκάνς, κοινό γνώρισμα σε όλες του Αρζέντο !
Ρε φίλε κι εγώ εκεί το είχα δεί στο Ριάλτο !!!!!!! :111: με το ζόρι με είχαν βάλει μέσα...αλλά ο τίτλος και τότε μου φαινόταν αστείος :142: ...Πρέπει οπωσδήποτε να κανονίσουμε μιά βραδιά με αυτά τα διαμάντια, τουγκέδερ, τώρα που καλοκαίριασε να γουστάρουμε...Θυμαμαι την πρωτη προβολη ,"Ενοικιάζεται στοιχιωμένη βίλα δίπλα στο νεκροταφείο" δεκα μετρα ταμπελα με τεραστια γραμματα του ριαλτο σινε κοντα στη γειτονια μου ,τοτε δεν μου φανηκε αστεια βεβαια :105:
ΕΕΕΕΕΕΕΕτσι !!!!!!!!!!Μη ξεχναμε κ την φωνη του Dani filth βεβαια :137:
Party! :125: :125:
Οχι δεν τις έχω εκτός από κάποιες που είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα από τη New Star και ήταν πραγματικά ελλεϊνά τα τράνσφερ.Πραγματκά αξίζει η έκδοση σε blu αφού η blu underground κάνει εξαιρετική δουλειά με καταπληκτική εικόνα και ήχο, αν και μικρή εταιρεία βάζει τα γυαλιά σε πολλές μεγάλες...εχεις και τις dvd εκδοσεις για συγκριση;
αξιζει η αγορα σε blu ΄η οχι λογω παλαιοτητας;