Ταχεία φόρτιση με USB type C, βλέπε Nexus 6p και συναφείς συσκευές






costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.358
Reaction score
125.326
Ξεσκονισα ο,τι έχει γράψει ο Nathan. Είναι πολύ δυνατός τελικά.
Ψάχνω να βρω φορτιστή με IR drop compensation. Αυτό είναι όπως η ανάδραση που εμπεριέχει την αντίσταση του ηχείου, δηλαδή αυξάνεται η παροχή από το φορτιστή για να αντισταθμίσει την απώλεια της σύνδεσης, εμπεριέχει δηλαδή και την απώλεια από το καλώδιο σύνδεσης.

Στα δε καλώδια γίνεται χαμός, δε τηρούν σαφεστατες προδιαγραφές, πολύ υψηλές αντιστάσεις, ότι να'ναι, χάος, χειρότερα κι από χάι εντ!

Ακόμα εξελίσσονται τα πρότυπα, η γκουγκλ μάλλον τα έχει πάρει με το θέμα και πιθανώς να θέλει να επιβάλλει το πρότυπο του usb στη φόρτιση για να ξεμπλέξει το κουβάρι του χάους.

Θα δείξει στην επόμενη αναβάθμιση ίσως, αν θα σταματήσει η γκουγκλ την ενσωμάτωση υποστήριξης στο αντροιντ στα τόσα είδη φόρτισης που υπάρχουν. Στει τιουντ! ;)

Όπως πιθανώς είδατε από τις μετρήσεις του ναθαν, μόνο το πίξελ το μεγάλο φορτίζει με 18 βατ, το μικρό τερματίζει στα 15 βατ κι αυτό για πολύ λίγο. Οπότε γίνεται σαφές ότι μέσα από το λειτουργικό του αντροιντ υπάρχει πλήρης έλεγχος της μέγιστης ταχύτητας φόρτισης, ασχέτως αν έχουν ίδια τσιπ στο χαρτντγουερ. ;)
 





wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.946
Reaction score
20.451
Αυτά που είχα πάρει έχουν βγει καταπληκτικά.
Ρε φίλε κι εγώ καλώδια της Anker είχα πάρει (δες το post #39) κι αυτό που χρησιμοποιούσα πρέπει να τα "έφτυσε" - και δεν θυμάμαι που έβαλα τα άλλα δύο...:(
 

Μηνύματα
879
Reaction score
1.145
αυτά τα κοκκινάκια είναι πιο σεξουλιάρικα και πιο ανθεκτικά

τα τουμπανέιρο της anker όμως είναι τα PowerLine+
 

Μηνύματα
7.365
Reaction score
2.554


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.600
Μηνύματα
2.865.587
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top