Τα Μαμόθρεφτα - Dirty Deeds (2005)

Reaction score
164
Απάντηση: Τα Μαμόθρεφτα - Dirty Deeds (2005)

Από την άλλη πιστεύεις ότι δεν βλέπουνε την Barbie(αν και έχω επιφυλάξεις για αυτό)να είσαι σίγουρος όμως ότι είδανε όλοι και μάλιστα στον κινηματογράφο τον Ρατατουη και τον wall’e,ειδικά κάποιοι και λόγω ηλικίας…
Συγκρίνεις τον Wall-e και τον Ρατατούη με την... Barbie;
Συγγνώμη, αλλά τόση ασχετοσύνη δεν την περίμενα, και μάλιστα από εκπρόσωπο εταιρίας διανομής...

Να σου πω βρε Ελένη... Στο άλλο forum σε έκραξαν. Εδώ σε κράζουμε. Μοναδικός σου υπερασπιστής ένας που τον έκραξαν και στο άλλο forum...
Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να μην είναι στραβός ο γιαλός, αλλά απλά να αρμενίζεις στράβα; Πέρασε καθόλου από το μυαλό σου;

Reaction score
6

:142:Πραγματικά αρχίζω πλέον και το διασκεδάζω πάρα πολύ αυτό που γίνεται με ορισμένους. :142:

Μιλάω Για το πολύ 4-5 άτομα που βεβαίως είναι προφανές ότι είναι συνεννοημένοι μεταξύ τους που το μόνο που τους ενδιαφέρει από ότι βλέπω είναι να μην τολμήσεις και παρουσιάσεις (διαφημίζεις για αυτούς) ταινίες και μάλιστα όταν είναι άγνωστες (Πάλι για αυτούς) ή προέρχονται από εταιρίες που δεν γουστάρουν.. :141:

Όλα τα κατάλαβες…
:142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Τα Μαμόθρεφτα - Dirty Deeds (2005)

Μιλάω Για το πολύ 4-5 άτομα που βεβαίως είναι προφανές ότι είναι συνεννοημένοι μεταξύ τους που το μόνο που τους ενδιαφέρει από ότι βλέπω είναι να μην τολμήσεις και παρουσιάσεις (διαφημίζεις για αυτούς) ταινίες και μάλιστα όταν είναι άγνωστες (Πάλι για αυτούς) ή προέρχονται από εταιρίες που δεν γουστάρουν.. :141:
Ελένη να με συγχωρείς αλλά αυτή η συμπεριφορά αρχίζει να γίνεται προκλητικά ενοχλητική και σαφέστατα προσβλητική. Προς πληροφόρησή σου λοιπόν, εδώ δεν είναι το μαγαζάκι κανενός να προωθούνται ή να προτιμούνται ή να μην γουστάρουμε εταιρείες. Και ναι η συνεχής παρουσίαση ταινιών από εσένα που φέρνει η εταιρεία που αντιπροσωπεύεις αποτελεί διαφήμιση, όπως ακριβώς θα αποτελούσε διαφήμιση αν ένας αντιπρόσωπος μηχανημάτων ήχου και εικόνας μας έπρηζε κάθε μέρα με τα μηχανήματα που αυτός εισάγει. Επίσης διαφήμιση αποτελεί και η φασαρία που γίνεται γύρω από τα θέματα αυτά και την επιμονή/εμμονή σου να πείσεις τον κόσμο για ορισμένα πράγματα.

Σε παρακαλώ πάρα πολύ να μην χρησιμοποιείς εκφράσεις αυτού του είδους για το AVSite και τα μέλη του και επί τούτου δεν θέλω να επανέλθω γιατί εάν επανέλθω θα είναι για επιβολή μέτρων. Από ότι καταλαβαίνεις δεν μπορεί να μπαίνει εδώ μέσα ο καθένας και να αμφισβητεί την αντικειμενικότητά μας. Επισημαίνω επίσης, ότι εάν ο λόγος που ήρθες στο AVSite είναι για να μας μιλάς αποκλειστικά για τις ταινίες που φέρνει η εταιρεία την οποία αντιπροσωπεύεις, τότε μην περιμένεις να ενσωματωθείς ποτέ σε αυτήν την παρέα. Τέλος, ίσως θα πρέπει να ξεπεράσεις αυτήν την μανία καταδιώξεως, λες και όλος ο κόσμος τα έχει με σένα, τις ταινίες που φέρνει η εταιρεία σας ή την εταιρεία σας την ίδια.

Και γενικώς, χαλάρωσε λίγο. Εδώ δεν είναι χώρος εργασίας, χώρος ανταλλαγής απόψεων είναι.

...

Reaction score
0

Για να μην παρεξηγηθώ παρακαλώ επισημαίνω ότι για τη συμμετοχή του Ανδρεα Κ την εκλαμβάνω σαν χιούμορ και τίποτα παραπάνω…
Δυστυχώς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι στης διατυπώσεις μας γιατί κινδυνεύουμε να παρεξηγηθούμε

Reaction score
59

Ελενη

Για να σταματησει αυτος ολος ο χαμος στο εξης θα πρεπει να παρουσιαζεις τις νεες κυκλοφοριες της εταιρειας, να βαζεις οτι στοιχεια εχεις για την ταινια και αν καποιο μελος θελει περισσοτερα στοιχεια μπορεις να του τα παρεχεις.

Το αν αδικηθηκε η ταινια απο τους ελληνες διανομεις ειναι θεμα τις εταιρειας σου, η οποια δεν εκανε την απαραιτητη διαφημιση η δεν πλασαρε το προιον της με τον καταλληλο τροπο. Οποτε το προβλημα ειναι ενδοεταιρικο.

Για τα λεγομενα καρτελ που αναφερθησαν πρεπει να κανετε κατι εσεις που ειστε στον χωρο !

Η κατηγορια απο οτι εχεις δει ενημερωνεται με ταινιες απο ολες τις εταιρειες διανομεις
αν η ταινια ειναι αξια λογου χωρις να γινονται διακρισεις γιατι αυτο που τελικα ενδιαφερει ειναι η ταινια και οχι η εταιρεια διανομης.

Reaction score
0

Όπως και σε άλλες κατηγορίες υπάρχουν εκπρόσωποι εταιριών που παρουσιάζουν τα προιόντα τους επώνυμε έτσι συμβαίνει και εδώ.

Το ότι ο εκπρόσωπος κάποιας εταιρίας καταθέτει μία άποψη δεν είναι κάτι επιλήψιμο από την στιγμή που το κάνει επώνυμα. Αν το έκανε ανώνυμα τότε θα υπήρχε ζήτημα.

Όπως δεν είναι επιλήψιμο να γίνεται κριτική ή να συμφωνούμε με αυτή την άποψη.

Δεν χρειάζεται λοιπόν ούτε μετονομασία του θέματος ούτε κανείς να λέει ότι δεν είναι ανταγωνιστής επειδή έχει αντίθετη άποψη...

Το θέμα συνεχίζεται και παρακαλώ η συζήτηση να γίνει επί της ουσίας.

Χρήστος Ακρατόπουλος.

Σου παραθέτω τα λόγια του Γενικού διαχειριστή Χ Ακρατοπουλο

Νίκο Τσαρουχα η άποψη σου έρχεται σε άμεση αντίθεση με αυτά που πρεσβεύουν οι υπόλοιποι διαχειριστές και ιδρυτές αυτού του Forum.

Δηλαδή της αντικειμενικότητας και της ίσης μεταχειρίσεις όλων σε αυτό το Site

Πιθανολογώ ότι μάλλον πρέπει να συνεννοηθείς πρώτα και μετά να στέλνεις τέτοια μηνύματα.
Δεν κατάλαβες μάλλον καλά
Διάβασε σε τι επίπεδο έπεσε η συζήτηση στης εταιρίες διανομής.
Ο άλλος μας αποκαλεί βλάκες και προφανώς και την εταιρία ανοιχτά και ξάστερα και εσείς ασχολείστε μαζί μου γιατί προσβάλλεστε με αυτά που γράφω
Και μη μου πείτε ότι τον δικαιολογεί η ηλικία .
Εγώ επέλεξα να είμαι σε αυτό το forum
Και με αυτά που κάνετε δυστυχώς απλά με διώχνετε,

Κριμα μονο αυτό εχω να πω…

Reaction score
1.213

Κάνε ό,τι άλλο θέλεις εκτός από αυτό .Μιλάμε για το απόλυτο κόλλημα. Λες και είναι δικό τους το site και κάνουν κουμάντο. Ε αν δεν είναι αυτό αστείο τότε πιο είναι δηλαδή.?
Και η συμμετοχή του Ανδρεα Κ από ότι βλέπω μάλλον είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού

Kosdion
Να ξέρεις ότι εγώ προσωπικά ότι και αν παρουσιάσω δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο τα συγκεκριμένα άτομα να πουν κάτι καλό .Και να πουν δηλαδή θα είναι μια λέξη όπως είπε κάποιος στο Rise of the footsoldier. Η ταινία είναι κλάσης ανώτερη από κάτι μπαρούφες που κατά καιρούς βλέπουμε και δεν τολμάνε
(για να μη το πω αλλιώς) να το παραδεχτούν…

Αν γουσταρουμε θα πουμε μια λεξη αν γουσταρουμε θα πουμε χιλιες .

Αυτο ελειπε να βαλουμε νταβατζη και στις ορεξεις μας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Κριμα μονο αυτό εχω να πω…
Επίσης.
Ελένη, άσε καλύτερα τι έγραψε και ποιός, γιατί δεν κατάλαβες απολύτως τίποτα από ότι φαίνεται. Και αυτό που κάνεις εσύ με τις ταινίες σου δεν το έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ αντιπρόσωπος, ούτε τόσο προκλητικά ούτε τόσο μονόπλευρα. Εσύ 9 στα 10 μηνύματα που γράφεις είναι για να διαφημιστείς. Υπάρχει και ειδική κατηγορία για επαγγελματίες αν θέλεις.

Δεν πρόκειται να ξανα-ασχοληθώ με αυτά τα θέματα. Οι κανονισμοί θα εφαρμοστούν στο ακέραιο. Αν θέλεις να παραμείνεις στο site καλά θα κάνεις να τους διαβάσεις. Παρακαλώ τους συντονιστές να επιβλέψουν την κατάσταση και να πράξουν αναλόγως.

...

Reaction score
0

Αγαπητέ CineGear

Από ότι κατάλαβες εγω έκανα μια απλή παρουσίαση ταινίας χωρίς τυμπανοκρουσίες και φυσικά δεν την παρουσίασα λες και είναι ο άρχοντας των δαχτυλιδιών.
Αλήθεια λέει πουθενά στους κανονισμούς ότι απαγορεύονται η φωτογραφίες και τα trailer.Είναι επιλήψιμο αυτό? Ρωτάω για να μάθω..
Δηλαδή τη θέλετε να κάνω? Να σας πω παιδιά η ταινία είναι Μάπα και δεν βλέπετε αλλά επειδή εμείς την κυκλοφορήσαμε εσείς δείτε την.
Με αυτό θα ήσασταν ευχαριστημένοι?
Ωραία στο επόμενο ποστ θα δείτε πως θα παρουσιάσω μια ταινία
.

Όλη η συζήτηση δεν γίνετε βεβαίως για την ταινία αλλά για μερικούς που κατάντησαν το παρόν post σε μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
Εφόσον εσείς δεν με προστατεύετε δεν πιστεύω να νομίζετε ότι απλά θα κάθομαι να ανέχομαι της προσβολές του καθενός.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Αλήθεια λέει πουθενά στους κανονισμούς ότι απαγορεύονται η φωτογραφίες και τα trailer.Είναι επιλήψιμο αυτό? Ρωτάω για να μάθω..
Τώρα δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις; Δείξε μας έναν αντιπρόσωπο άλλων ειδών που κάθε μέρα ποστάρει και ένα προϊόν του. Τι νομίζεις ότι είναι το AVSite, ελεύθερο διαφημιστικό βήμα για τον οποιοδήποτε; Επαναλαμβάνω. Υπάρχει και ειδική κατηγορία για προσφορές επαγγελματιών. Αν θέλεις να διαφημιστείς πήγαινε εκεί ή βάλε ένα μπάνερ. Μπορείς να γράφεις ότι θέλεις, από την στιγμή που δείχνεις ότι δεν χρησιμοποιείς απλά το site για διαφημιστικούς σκοπούς. Εσύ από ότι φαίνεται, μπήκες εδώ μόνον γι αυτόν τον λόγο. Αν λοιπόν το συνεχίσεις, απλά θα απομακρυνθείς.

Ήδη έχεις λάβει δύο προειδοποιήσεις.-

...

Reaction score
7
Ο άλλος έχει όνομα.Και ο άλλος έχει μάθει όταν έχει πρόβλημα με κάποιον να τον αντιμετωπίζει στα ίσα και όχι να κλαίγεται αλλού. Όοσν αφορά το θέμα της ηλικίας, ποτέ δεν ζήτησα την προστασία από κανέναν και δεν θεωρώ ότι την χρειάζομαι.

Πάμε στο κυρίως μενού τώρα.
Δεν δέχομαι από κανέναν να μου προσβάλει την νοημοσύνη πόσο μάλλον από το πρόσωπό σας. Και δυστυχώς ηη νοημοσύνη μου δέχεται επίθεση κάθε φορά που διαβάζω ασυναρτησίες από "επαγγελματίες" του χώρου.

Δεύτερον. Το μέλος που ποστάρει σε αυτό το forum έχει το nick HelenMel. Όχι Maiandros. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Αν γνώριζα τον πρόεδρο της εταιρείας σας ή κάποιον υπεύθυνο να πώ οκ αντιπροσωπεύει το σύνολο της εταιρείας...

Τρίτον. Πρίν πάτε να κάνετε αγοροπωλησίες πνεύματος καλό θα ήταν να γνωρίζετε με ποιούς νταραβερίζεστε και να έχετε ένα υποτυπώδες background του αντικειμένου σας. Το να μην γνωρίζετε τον Πολίτη Κέιν (τον οποίο και εγώ ο ίδιος δεν έχω δεί ολόκληρο αλλά από την άλλη δεν είμαι επαγγελματίας του χώρου), το να βάζετε στο ίδιο σακί την Barbie που βλέπει η βαφτιστήρα μου με τον Wall-E που σύμφωνα με πολλούς κριτικούς ήταν από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων αποδυκνείει αν μην τι άλλο το βάθος των γνώσεών σας και τη βαρύτητα της γνώμης σας.

Ήρθατε σε ένα φόρουμ το οποίο δέχτηκε να σας φιλοξενήσει και αντί να πείτε ευχαριστώ και να μιλήσετε με τα υπόλοιπα μέλη, βγάλατε την τσάντα με τα ταπεράκια και αρχίσταε την επίδειξη. Και ζητάτε και τα ρέστα από πάνω. Αν μου έρχετε μια λέξη στο μυαλό αυτή είναι θράσος....

Και στην τελική αν δεν σας αρέσει ο χώρος μας, κανείς δεν σας κρατάει μέσα. Οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα σκυλιά δεμένα.

@kosdion.

Σε λυπάμαι πραγματικά....

Reaction score
59

Ελενη σου ειπα εγω ποτε, και απο εδω και απο τα Pm που εχουμε ανταλλαξει οτι δεν μπορεις να βαλεις σε μια παρουσιαση οσες φωτος ή trailers θες ???

Ισα ισα οσον πιο πολλα στοιχεια βαλεις τοσο καλυτερο και εμπεριστατωμενο θα ειναι το review της ταινιας.

Απλα σου ειπα να κανεις παρουσιαση και οχι να παραπονιεσαι οτι η ταινια αδικιθηκε λογο μη διαφημισης και ολα τα αλλα που αναφερες. Αυτο αφορα την εταιρεια σου και πως το χειριστηκε !!!

Reaction score
6

Όπως και σε άλλες κατηγορίες υπάρχουν εκπρόσωποι εταιριών που παρουσιάζουν τα προιόντα τους επώνυμε έτσι συμβαίνει και εδώ.
Η αλήθεια είναι άλλη, την γνωρίζουμε ολοι ,και ενώ σας εχει ζητηθεί να μαλακώσετε το ύφος σας, εσείς μεχρι τωρα αγνοείται την οποιαδήποτε υπόδειξη και εκμεταλλεύεστε την ελαστικότητα και την καλη διάθεση διαχειριστών και συντονιστών…

Καλο θα ηταν πριν γραφτείτε σε ένα ακομη φορουμ να διαβάσετε τους κανόνες του site ( και του κάθε forum) πριν ξεκινήσετε το δυσκολο εργο της διαφημιστικής καμπανιάς που όπως φαίνεται αυτεπάγγελτα αναλάβατε.
Υποθέτω πως λειτουργείτε αυτεπάγγελτα γιατι εάν γνώριζαν οι εργοδότες σας την ζημιά που εχετε προκαλέσει μεχρι σημερα στην εταιρεία τους εξακολουθώντας αυτον το τροπο γραφείς , τοτε μάλλον δεν θα ηταν ευχαριστημένοι;

Τα παρακάτω είναι από τους κανόνες του site που δυστυχώς προσπεράσατε…

Παράγραφος 2
Τα μηνύματά θα πρέπει να δημοσιεύονται σε forum, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων.
…συμπληρώνω… και όχι να βάζουμε ασχετο και δηθεν τιτλο για τις εταιρίες διανομής αλλα με μονο σκοπο να προβάλουμε τους τίτλους που διανέμει η εταιρεία μας , χωρις να παραλείψουμε φυσικα να δυσφημίσουμε τους ανταγωνιστές

Παράγραφος 3
Οι τίτλοι των θεμάτων σας, θα πρέπει να αποτελούν μια σύντομη περιγραφή των περιεχόμενων τους, καθώς και να είναι όσο το δυνατόν πιο «κατατοπιστικοί», ώστε να μην παραπλανιούνται οι αναγνώστες.
..συμπληρώνω…όταν πράττεις αντίθετα με αυτό που προτάσσει η παράγραφος 2 πολύ απλα παραπλανείς τους αναγνώστες του φορουμ ( με σκοπο τον γνωστό λόγο)..

Παράγραφος 13.ε
Διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator

Όταν υπάρχει από κοινου αποδοχη ( μελών και συντονιστών) ότι το εργο σας είναι καθαρα διαφημιστικό και εσεις το αρνείστε τοτε καποιου ο γιαλός στραβα αρμενίζει..
Υπαρχει περίπτωση να είναι των πολλών, ο στραβος;;;

Έστω και την ύστατη στιγμή λειτουργήστε με ψυχραιμία όπως σας εχουν προτείνει επανηλειμμένα

Reaction score
0

Κύριε Τσαρούχα μπορείτε να με κάνετε banned άμεσα σας παρακαλώ.
Προσωπικά μηνύματα δεν βοηθούν καθόλου
Ευχαριστώ

Reaction score
49

Κύριε Τσαρούχα μπορείτε να με κάνετε banned άμεσα σας παρακαλώ.
Το Banάρισμα δεν έρχεται ποτέ κατόπιν παραγγελίας.
Δεν είναι πιτσαρία το AVsite, και το ίδιο ισχύει σε κάθε σοβαρό forum.
Η επιβολή infraction ή και ban, γίνεται για να αντιληφθεί το μέλος ότι έκανε κάτι λάθος. Ξεκινά η διαδικασία με infraction για να καλυφθεί η περίπτωση που το μέλος έκανε λάθος ακούσια......
Αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο συνεχίζει σε ανώτερο σκαλοπάτι «ενημέρωσης»

Προσωπικά μηνύματα δεν βοηθούν καθόλου
Τα προσωπικά μηνύματα δεν έχουν σκοπό τη συζήτηση.
Σε κάθε περίπτωση infraction έρχεται αυτομάτως πμ στο μέλος που του εξηγεί το πως και γιατί......
Εκτός και αν είναι απολύτως προφανές από τον τίτλο του!
Καθαρά διαδικαστικά είναι αυτά τα πμ....
Δεν είναι πμ προσωπικού χαρακτήρα!

Ευχαριστώ
Παρακαλώ! Υποχρέωσή μας να σας ενημερώνουμε

Reaction score
0

Giovanni σε παρακαλώ κράτησε τις εξηγήσεις για τον εαυτό σου.
Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με συμπεριφέρεστε έτσι
Μαθήματα ηθικής συμπεριφοράς δεν δέχομαι.

Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά.
Έχω παραβεί τους κανονισμούς και πρέπει να με κάνετε Banned

Και όποιος θέλει να κάνει παράπονα για εμένα στην εταιρία σας παραθέτω τηλέφωνα και e-mail

2310 – 629- 144
[email protected]

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων

Reaction score
2
Βρε Ελένη τι πράγματα είναι αυτά?Τι είναι εδω πέρα δικαστήριο?Είναι δυνατόν να πάρει κανείς να κάνει παράπονα για εσένα στην Maiandros?Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο.

Reaction score
59

Eλενη το εχεις παρει εντελως στραβα το ολο θεμα !!!

Ηρεμησε και σκεψου !!!

Reaction score
119

Και γ@μω τα δραματα! :111:

(Οχι η ταινια, για το θεμα μιλαω). :202:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.432

Τελικά την ταινία την είδε κανείς; :137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.850
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss