Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Βρε π@πάρα argi, άσε να πούμε και καμιά σοβαρή κουβέντα.
...
...
:204:Πάλι απόψεις και γνώμες μου λες, τίποτα ουσιαστικό.
Γιατί χρησιμοποιούμε το bass reflex, τι επιπτώσεις έχει ηχητικά;
Για λέγε.
...
Εγω που εχω καψουρα σε αυτο?Δεν είναι απαραίτητα κακό να πηγαίνει μέσα έξω αρκεί να είναι στα όρια λειτουργίας. Η αλήθεια είναι όμως πως όσο πιο μεγάλο είναι σε διάμετρο το γούφερ τόσο λιγότερο χρειάζεται τις μεγάλες διαδρομές. Το θέμα είναι τα μεγάφωνα να πληρούν και τις άλλες προδιαγραφές, δηλαδή να έχουν τεράστιους μαγνήτες και πηνία φωνής. Υπάρχουν σοβαροί λόγοι επίσης γιατί πρέπει να είναι σε κλειστό κουτί.
...
Σήμερα παρέλαβα από τον Σάκη τον Adcom GFA-565 monoblock, τον οποίο αγόρασα από τον Σταύρο
Ο ενισχυτής έγινε καινούργιος και παίζει εξαιρετικά, αν και ίσως να είναι λίγο μεγάλος γιά το HTM. :116:
Ο Σάκης μου έφτιαξε και καλώδια ρεύματος ποιοτικά-βιομηχανικά.
![]()
![]()
Την άλλη εβδομάδα, οι τελικοί των L+R.
Η θα φτιαξω τα ενκορια τα τσηφιακα.................1200 τα οντιολαμπια 250 βατια στα 8 και 950 ευρα τα παγακια στα 200 βατς.....ναι γιαβριμ.....ετοιμαζομαι.........ψηνομαι για τα μονομπλοκια της Audiolab τα 250αρια που τα εχουν σε τιμη λουκουμακι!!!!!!!!:605:
οπου ναναι θα τα φαει τα ρευματα του---επειτα ξανα οι ρυθμησεις με το MCACC ....και επειτα...κολασηηηηηηηηηηηηηη!!!!!αντε βρε.......γιατι τοχεις παραμελημενο το κακομοιρο....:403:
:618:του ειπα του Τζιτζικι να μου τον πουλησει και επειδη λεει οτι ειναι NOS λογω παλαιοτητας μου ζηταει 7000 ευρα,,,,,,,,λιγο ακριβα νομιζω!!!!!!!!!
:127::127:
:143::410::618:
Γιά σένα μόνο, και μόνο γιά σήμερα, 4.000€!