Τα θέλει ή δεν τα θέλει και τελικά είναι εύκολα ή δύσκολα ή...γιατί τόσο γέλιο?

Reaction score
3.437
Γ. ΚΟΨ. said:
To θέμα φυσικά δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των ενισχυτών αφού κρατούν από καλή σκούφια και έχουν πραγματικά φινετσάτο ήχο, αλλά τι συμβαίνει τελικά?
ούτε υπάρχει καμιά μομφή, μπορεί ο ριβιούερ να ακούει χαμηλές στάθμες ή είδος μουσικής τέτοιο...........
αυτοί οι χαιφιντελάδες γιατί λύθηκαν στα γέλια?
Μια παρτίδα χαΙφιντελάδες θέλουν πολλά ρεύματα και μικρές τάσεις .
(βλέπε SET λαμπάτες υλοποιήσεις με τεράστιες τριόδους λυχνίες και τροφοδοτικά και λίγα ονομαστικά Watts).

Reaction score
3.437
Σπύρος Μπλάτσιος said:
Το συγκεκριμένο περιοδικό πάντως όλο και πέφτει στην υπόληψή μου...

Είπαμε αρχή είναι, είπαμε να δώσουμε πίστωση χρόνου, αλλά σε ίγο θα κλείσουν χρόνο και μυαλό δεν έβαλαν. Άντε να δούμε στην συνέχεια μήπως οδηγήσουν κανένα ηχείο της Apogee με ενισχυτή 2x6w single ended με 300Β...
Από μηχανήματα και ηχεία τα πάνε όμως καλά. Πλούσιο το μπουκέτο καθε μήνα.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.775
παρακαλώ δεν θα ήθελα να ξεφύγουμε με σχόλια για το περιοδικό, το θέμα είναι να λυθεί το αίνιγμα του TD12 (άσχετο με του Τιτανικού) και να καταλάβουμε είναι εύκολο τελικά ή όχι, με μπερδέψατε πάλι.
Έχει υψηλή ευαισθησία 92 db ε και? έχω δει κι άλλα με 92db που θέλανε θηρία, φθίνει και κάτω από τα 4ohm περίπου 3 και τότε πως οδηγήθηκε από τον Bora και ακόμη και singleended στο ριβιου του Stereophile (οπου ομως λέει για μικρό δωμάτιο και στάθμες)....
Τι θέλει να πει ο κ. Π.Π. και δεν το καταλάβαμε?, τι έχει να μας πει ο δαιμόνιος συντονιστής ΜAC-Αναμουρλίδης με τις ωραίες βελόνες του στο καντράν?
????

Και τι δουλειά είχε ο Λάκης το Κολοκυθάκι πρωί πρωί Δευτέρας στο μαγαζί με τα VooDoo?
Αλλά και ο Τάκης ο Καρπουζάκης πόσες γαρίδες αγόρασε στην Ιχθυόσκαλα? και για ποιούς?
Τι φρούτα είναι αυτοί χαιφιντελάδες?
Μασάει το Τανόυ τελικά δυόσμο κι έχει μουστάκι ο Rdohertyς?

Ερωτήματα καυτά στο μικρό βασίλειο τη Hiendoπίας από τον νέο Πίκο Απίκο.......

B

BOB

Guest
Εγω πηγα να τα πω αλλα εφαγα κραξιμο ............................
Ο καθενας με τον πονο του

Reaction score
3.437
Ο Αναμουρλίδης να μας πει που το έχει το ηχείο. Εμείς που το ακούσαμε στιο χώρο του, μια χαρά έπαιζε με τους μεγάλους McIntosh.
Μικρούς ενισχυτές δεν δοκιμάσαμε.

Πίκο, αν σε ενδιαφέρει να μάθεις αν ο ενισχυτής Χ μπορεί να τα οδηγήσει , κανόνισε με τον Γιώργο ακρόαση. Σε ενδιαφέρουν τα ηχεία ή ο ενισχυτής που μπορεί να τα οδηγήσει ?

Για πες μας τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει να μάθεις.

Reaction score
25.182
γκασπ!
καλα σοβαρα μπορει να οδηγηθει αυτο το ηχειο?
-67μοιρες????

καλα κρασα...
μακρυα απο μας κλπ

B

BOB

Guest
Εγω προτεινω να βρειτε μεσα απο το φορουμ κατοχους των εν λογω ενισχυτων και εις την συνεχεια εαν βρειτε και κατοχο των ηχειων να προχωρησετε σε εκτενη ακροαση ωστε να βγαλετε ασφαλες συμπερασμα το οποιο ελπιζω να το μοιραστειτε μαζι μας.

Reaction score
3.437
Πίκος Απίκος said:
Bob δεν καταλάβες το νόημα, κάτι τρέχει με το TD12..........
Τι τρέχει βρε παιδιά με το Tannoy ???? Τι φταίει το ηχείο αν είναι δύσκολο ?
Εχουμε χάσει κάτι ?

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.775
Σπύρος Μπλάτσιος said:
κάτοχος των ηχείων υπάρχει, αλλά δυστυχώς όχι των ενισχυτών αυτή την στιγμή...
Που είναι ο Χριστιανός?

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.775
g.kar said:
Πίκος Απίκος said:
Bob δεν καταλάβες το νόημα, κάτι τρέχει με το TD12..........
Τι τρέχει βρε παιδιά με το Tannoy ???? Τι φταίει το ηχείο αν είναι δύσκολο ?
Εχουμε χάσει κάτι ?
Μα τα ριβιου λένε ότι έιναι ευκολο, σαν ραπανάκι ένα πράγμα

Reaction score
3.437
Εγώ δεν ξέρω που είναι ο Χριστιανός ούτε είναι η δουλειά μας να ψάχνουμε πρωινιάτικα τους συντονιστές . Καλοκαίρι είναι , κάπου θα έχει πάει για μπάνιο.
Ψάξατε στο Σύνταγμα ?

Ψάξατε στον Εθνικό κήπο στην πάπιες ?

Reaction score
3.437
Το πιο δύσκολο είναι να τρώς κρέπες στις 2 το πρωϊ.
Και κάτι κρέπες γλυκές και μεγάλες σαν τούρτες. Αντε να οδηγήσεις μετά ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Πολύ ωραία.
- Μήπως έχουμε παραπάνω στοκ TD12 από το κανονικό και αλλάζει μοντέλο?
- Μήπως κανα λαμόγιο πουλάει το τανόγιο του ή τον ενισχυτή του?
- Μήπως απλά δεν ξέρουμε τι μας γίνεται και άμα ακούγεται ή άμα ακούγεται σχετικά δυνατά ---> το παίζει το ηχείο ο ενισχυτάκος?... :wink:

Κι εσύ ρε Πίκο (με γειά το όνομα - σου πάει αλλά δεν μ' αρέσει :lol:), ξέχασες τις εποχές που οδηγούσανε MG3.6 και full range ηλεκτροστατικά με λαμπάκια των 6 watt? Ξέχασες ότι ο ΉΧΟΣ έβγαζε τα 3.6 πολύ πιο μάπα από τους Ερμήδες? Ξέχασες ότι τώρα τα έβγαλε εντελώς ή θέλεις να σου υπενθυμήσω τις βαθμολογίες των cremona σου vs the new pioneer (που 'σαι Αντώνη μου?)... :lol: :lol:

Περίεργοι είστε ρε...

p.s. BOB ούτε κι εσύ κατάλαβες ρε φιλαράκι τι προσπάθησες να πεις, όχι αυτοί που δεν διαβάσανε γι αυτό και σε κράξανε. Πάνε ξαναδιάβασέ το κι άμα βγάλεις νόημα call me... :wink:

Reaction score
14
Μεσιέ Κοψ....τέτοιο ήταν το σοκ που αλλάξατε όνομα;
Άκου Πίκος Απίκος......
Ελαφρύ εγκεφαλικό έτσι; :p :lol: 8)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος