gkontoletas
trouble in my brain
- Reaction score
- 2.192
To Core Temp δειχνει αυτη τη στιγμη Core 0 29C και Core 1 37C. Συγχρονως το SpeedFan γραφει Temp1 39c Temp2 25c Temp3 27c Core 0 9c Core 1 8 c Core 2 18c Core 3 18 C.
Καλημερα σε σενα και σε ολους.Οι πιθανότερες τιμές είναι οι 25c-27c του Speedfan (οι οποίες τιμές δεν αφορούν ακριβώς core), αλλά αυτό δεν έχει σημασία. *Κάποια* σημασία έχει ότι είναι χαμηλές.
Τα προγράμματα αυτά, σε χρήση HTPC ή PC καθημερινής χρήσης, τα εγκαθιστούμε γιά να διαπιστώσουμε τη σωστή τοποθέτηση των ψυκτρών, και την καλή λειτουργία απαγωγής θερμότητας του κουτιού. Μέχρι εκεί.
Περιοδικός έλεγχος και καθάρισμα των εισαγωγών αέρα, ή των φίλτρων αν υπάρχουν, και των ψυκτρών, θα διατηρήσει τις θερμοκρασίες χαμηλά.
Με γειά! :107:
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κουτι.Δεν το περιμενα.Και το τροφοδοτικο του που το φοβομουν ειναι αθορυβο γιατι εχουν κατεβασει τις στροφες του.
Ελα καλημερα. Θα σου εστελνα μηνυμα αλλα περιμενα πρωτα να τελειωσω και μετα. Πραγματι το κουτι ειναι εξαιρετικο.Μου κανει βεβαια ενα μαρσαρισμα που και που ενας ανεμιστηρας αλλα δεν ξερω ποιος.Μαλλον πρεπει να ειναι ο ανεμιστηρας της ΙΝΤΕΛ.Χαλάρωσες τώρα φίλε Βαγγέλη; :126:
Του κουτιού και του psu έχουν σταθερή τροφοδοσία οπότε αποκλειεται να είναι καποιος απο το κουτί.Ελα καλημερα. Θα σου εστελνα μηνυμα αλλα περιμενα πρωτα να τελειωσω και μετα. Πραγματι το κουτι ειναι εξαιρετικο.Μου κανει βεβαια ενα μαρσαρισμα που και που ενας ανεμιστηρας αλλα δεν ξερω ποιος.Μαλλον πρεπει να ειναι ο ανεμιστηρας της ΙΝΤΕΛ.
Το προβλημα μου ειναι το ΙΜΟΝ γιατι εβαλα το τηλεκοντρολ της LOGITECH αλλα δεν το αναγνωριζει αν και εχω βγαλει το προγραμμα του ΙΜΟΝ.
Πραγματι ειναι ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη.Θα κοιταξω να βρω ενα αλλο.
Γιατί η μητρική σου δίνει ρευμα στα usb ενώ είναι κλειστή :103:Γιατι αναβει το λαμπακι που ειναι στο πλαινο card reader ενω ο υπολογιστης ειναι κλειστος ?
Σου εχω στειλει και P.M
Όχι μόνο η μητρική του Βαγγέλη, όλες οι μητρικές, τουλάχιστον όσες έχουν περάσει από τα χέρια μου. :403:Γιατί η μητρική σου δίνει ρευμα στα usb ενώ είναι κλειστή :103:
Καλημερα και στους δυο και σας ευχαριστω για τις απαντησειςΌχι μόνο η μητρική του Βαγγέλη, όλες οι μητρικές, τουλάχιστον όσες έχουν περάσει από τα χέρια μου. :403:
Πολλη απλη και μεστη απαντησις.Δεν είναι συντονισμός, απλά ο ανεμιστήρας λειτουργεί στις μέγιστες στροφές γιατί ο επεξεργαστής έχει ζεσταθεί πολύ.
Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει καλός εξαερισμός του κουτιού, με που το άνοιξες σταματά να το κάνει γιατί ο ζεστός αέρας δεν μένει μέσα στο κουτί.
Οι λύσεις είναι 2
1. Αλλάζεις ψύκτρα
2. Βελτιώνεις τον εξαερισμό του κουτιού ή το αλλάζεις.