Τα φωτα σας καινουργιο HTPC

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Re: Τα φωτα σας καινουργιο HTPC

CPU CORE1 10C CORE2 17C
Σίγουρα δεν είναι οι σωστές θερμοκρασίες των πυρήνων του επεξεργαστή εκτός και αν χρησιμοποιείς άζωτο, δοκίμασε το speedfan ή το coretemp είναι πιο αξιόπιστα.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Τα φωτα σας καινουργιο HTPC

Σίγουρα δεν είναι οι σωστές θερμοκρασίες των πυρήνων του επεξεργαστή εκτός και αν χρησιμοποιείς άζωτο, δοκίμασε το speedfan ή το coretemp είναι πιο αξιόπιστα.
To Core Temp δειχνει αυτη τη στιγμη Core 0 29C και Core 1 37C. Συγχρονως το SpeedFan γραφει Temp1 39c Temp2 25c Temp3 27c Core 0 9c Core 1 8 c Core 2 18c Core 3 18 C.
Εσεις που ειστε ειδικοι βγαλετε τα συμπερασματα σας.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.470
Οι πιθανότερες τιμές είναι οι 25c-27c του Speedfan (οι οποίες τιμές δεν αφορούν ακριβώς core), αλλά αυτό δεν έχει σημασία. *Κάποια* σημασία έχει ότι είναι χαμηλές.

Τα προγράμματα αυτά, σε χρήση HTPC ή PC καθημερινής χρήσης, τα εγκαθιστούμε γιά να διαπιστώσουμε τη σωστή τοποθέτηση των ψυκτρών, και την καλή λειτουργία απαγωγής θερμότητας του κουτιού. Μέχρι εκεί.

Περιοδικός έλεγχος και καθάρισμα των εισαγωγών αέρα, ή των φίλτρων αν υπάρχουν, και των ψυκτρών, θα διατηρήσει τις θερμοκρασίες χαμηλά.

Με γειά! :107:

Reaction score
3
Οι πιθανότερες τιμές είναι οι 25c-27c του Speedfan (οι οποίες τιμές δεν αφορούν ακριβώς core), αλλά αυτό δεν έχει σημασία. *Κάποια* σημασία έχει ότι είναι χαμηλές.

Τα προγράμματα αυτά, σε χρήση HTPC ή PC καθημερινής χρήσης, τα εγκαθιστούμε γιά να διαπιστώσουμε τη σωστή τοποθέτηση των ψυκτρών, και την καλή λειτουργία απαγωγής θερμότητας του κουτιού. Μέχρι εκεί.

Περιοδικός έλεγχος και καθάρισμα των εισαγωγών αέρα, ή των φίλτρων αν υπάρχουν, και των ψυκτρών, θα διατηρήσει τις θερμοκρασίες χαμηλά.

Με γειά! :107:
Καλημερα σε σενα και σε ολους.
Πραγματι το κουτι και τα υποσυστηματα του ,λειτουργουν αψογα.
Το προβλημα μου τωρα ειναι το IMON που δεν μπορω να μαθω το τηλεκοντρολ του.Και το κυριοτερο κανοντας Install το Logitech S510 ενω δουλευει το πληκτρολογιο-ποντικι δεν ακουει καθολου το τηλεκοντρολ που ειναι πολυ απλο και ευχρηστο με μονο 10 πληκτρα.
Μαλλον θα ανοιξω καινουργιο Thread μηπως καποιος μπορει να βοηθησει.

Reaction score
0

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κουτι.Δεν το περιμενα.Και το τροφοδοτικο του που το φοβομουν ειναι αθορυβο γιατι εχουν κατεβασει τις στροφες του.

Χαλάρωσες τώρα φίλε Βαγγέλη; :126:

Reaction score
3

Χαλάρωσες τώρα φίλε Βαγγέλη; :126:
Ελα καλημερα. Θα σου εστελνα μηνυμα αλλα περιμενα πρωτα να τελειωσω και μετα. Πραγματι το κουτι ειναι εξαιρετικο.Μου κανει βεβαια ενα μαρσαρισμα που και που ενας ανεμιστηρας αλλα δεν ξερω ποιος.Μαλλον πρεπει να ειναι ο ανεμιστηρας της ΙΝΤΕΛ.
Το προβλημα μου ειναι το ΙΜΟΝ γιατι εβαλα το τηλεκοντρολ της LOGITECH αλλα δεν το αναγνωριζει αν και εχω βγαλει το προγραμμα του ΙΜΟΝ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα φωτα σας καινουργιο HTPC

Ελα καλημερα. Θα σου εστελνα μηνυμα αλλα περιμενα πρωτα να τελειωσω και μετα. Πραγματι το κουτι ειναι εξαιρετικο.Μου κανει βεβαια ενα μαρσαρισμα που και που ενας ανεμιστηρας αλλα δεν ξερω ποιος.Μαλλον πρεπει να ειναι ο ανεμιστηρας της ΙΝΤΕΛ.
Το προβλημα μου ειναι το ΙΜΟΝ γιατι εβαλα το τηλεκοντρολ της LOGITECH αλλα δεν το αναγνωριζει αν και εχω βγαλει το προγραμμα του ΙΜΟΝ.
Του κουτιού και του psu έχουν σταθερή τροφοδοσία οπότε αποκλειεται να είναι καποιος απο το κουτί.

Το iMon δεν σου δουλεύει σαν iMOn? Αν ναί δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.:117:

Reaction score
3
Πραγματι ειναι ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη.Θα κοιταξω να βρω ενα αλλο.
Το ΙΜΟΝ δουλευει πληρως αλλα ειναι δυσχρηστο για μενα το τηλεχειριστηριο του.
Προσπαθω να δουλεψω με το παλιο κοντρολ αλλα δυστυχως δεν το αναγνωριζει.Δεν ξερω τι συμβαινει γιατι το εχω τεσσερα χρονια...
Γιατι αναβει το λαμπακι που ειναι στο πλαινο card reader ενω ο υπολογιστης ειναι κλειστος ?
Σου εχω στειλει και P.M

Reaction score
3
Τελικα εντελως τυχαια βρηκα τι εφταιγε με το τηλεκοντρολ.
Εχει απο πισω ενα μικρο button που οταν το πατησεις ενεργοποιει την επαφη μεταξυ πομπου και δεκτη.
Τωρα ολα ειναι ενταξει
Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας και εαν εχετε καμια ερωτηση για το μηχανημα ευχαριστως να σας απαντησω..................

Reaction score
0

Γιατι αναβει το λαμπακι που ειναι στο πλαινο card reader ενω ο υπολογιστης ειναι κλειστος ?
Σου εχω στειλει και P.M
Γιατί η μητρική σου δίνει ρευμα στα usb ενώ είναι κλειστή :103:

Reaction score
1.847

Γιατί η μητρική σου δίνει ρευμα στα usb ενώ είναι κλειστή :103:
Όχι μόνο η μητρική του Βαγγέλη, όλες οι μητρικές, τουλάχιστον όσες έχουν περάσει από τα χέρια μου. :403:

Reaction score
3

Όχι μόνο η μητρική του Βαγγέλη, όλες οι μητρικές, τουλάχιστον όσες έχουν περάσει από τα χέρια μου. :403:
Καλημερα και στους δυο και σας ευχαριστω για τις απαντησεις

Reaction score
3

Καλησπερα σε ολους σας.
Επανερχομαι παλι για την βοηθεια σας.
Οπως εχω αναφερει σε προηγουμενα posts ακουγεται ενα μαρσαρισμα απο τον ανεμιστηρα της μαμισιας ψυκτρας. Το οποιο ειναι εκνευριστικο κυριως τα βραδια.
Τωρα ομως παρατηρησα που εβγαλα το καπακι του κουτιου οτι ο θορυβος του ανεμιστηρα σε οποιαδηποτε χρηση του υπολογιστη εχει εξαφανιστει. Δηλ. σαν να γινοταν αντιλαλος μεσα στο κουτι.
Υπαρχει φαρμακο ? Κατι σαν ηχομονωση η κατι αλλο?
Ευχαριστω

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Τα φωτα σας καινουργιο HTPC

Δεν είναι συντονισμός, απλά ο ανεμιστήρας λειτουργεί στις μέγιστες στροφές γιατί ο επεξεργαστής έχει ζεσταθεί πολύ.
Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει καλός εξαερισμός του κουτιού, με που το άνοιξες σταματά να το κάνει γιατί ο ζεστός αέρας δεν μένει μέσα στο κουτί.
Οι λύσεις είναι 2
1. Αλλάζεις ψύκτρα
2. Βελτιώνεις τον εξαερισμό του κουτιού ή το αλλάζεις.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Τα φωτα σας καινουργιο HTPC

Δεν είναι συντονισμός, απλά ο ανεμιστήρας λειτουργεί στις μέγιστες στροφές γιατί ο επεξεργαστής έχει ζεσταθεί πολύ.
Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει καλός εξαερισμός του κουτιού, με που το άνοιξες σταματά να το κάνει γιατί ο ζεστός αέρας δεν μένει μέσα στο κουτί.
Οι λύσεις είναι 2
1. Αλλάζεις ψύκτρα
2. Βελτιώνεις τον εξαερισμό του κουτιού ή το αλλάζεις.
Πολλη απλη και μεστη απαντησις.
Γιωργο ευχαριστω

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.183
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907