Τελικα ποιοι AV κανουν upscaling εικονας με HDMI

Μηνύματα
34
Reaction score
0
και τα KEF 3500 πόσο τα πήρες κι από που?Έχω την εντύπωση ότι στο Πλαίσιο τα έχει 1300 ευρώ.Είσαι ευχαριστημένος από τον συνδυασμό denon και KEF σε μουσική και home cinema?
 

Μηνύματα
12
Reaction score
0
Τα ΚΕF 3005SE τα πήρα 1350. Και τον ενισχυτή και τα ηχεία τα πήρα από ένα κατάστημα στο Ρέθυμνο, και επειδή τα πήρα πακέτο (και είμαι γενικά πελάτης τους) μπόρεσαν να μου κάνουν τιμές σχετικά ανταγωνιστικές με αυτές που έχει η Αθήνα.

Για εντυπώσεις από τα KEF θα πρέπει να περιμένεις (όπως κι εγώ άλλωστε) μερικές μέρες ακόμα, γιατί δεν έχουν έρθει ακόμα! Ο λόγος είναι ότι πλέον τα 3005 βγαίνουν σε έκδοση SE (Second Edition), και μόλις την Παρασκευή έγινε παραλαβή από την εδώ αντιπροσωπεία. Αν σε ενδιαφέρουν τα KEF, φρόντισε να πάρεις τα SE, καθώς είναι στην ίδια τιμή, έχουν βελτιώσεις στον ήχο, ενώ η απλή έκδοση δεν παράγεται πλέον.
 

Μηνύματα
120
Reaction score
0
Για τους ενισχυτες με ενδιαφερει ιδιαιτερα να παρεχουν δυνατοτητα networking μια και εχω φροντισει να περασω δικτυο (ενσυρματο) σε ολο το σπιτι.
Αρα στην λιστα μου για τους υποψηφιους AV απομενουν οι ... Onkyo 905 , Denon 4308 , Denon 3808 και Pioneer LX-70.
Επιπλεον με ενδιαφερει να κανει upscaling ανα εισοδο διοτι θα συνδεθουν επανω πηγες που αλλες κανουν upscale (Sony Playstation 3) και αλλες που δεν κανουν η δεν θα εχουν καλο chipboard για upscale (Dvico Tvix 6500A , Dvd Player , ισως καποιο Media Center Pc , και Δορυφορικος Δεκτης ) Αρα απομενουν οι Onkyo 905 , Denon 4308 και Denon 3808 . H Onkyo δεν θα υποστηριχτει απο εμενα λογω τιμολογιακης πολιτικης και καταληγω στους Denon.
 


Μηνύματα
120
Reaction score
0
Super τα links που εδωσες .
Απο τα very + των Denon (περα των υπολοιπων) ειναι η δυνατοτητα του "Audio Restorer" μια και εχουμε ολοι ενα καρο mp3 στα pc μας. Και συμφωνα με δοκιμες που εχουν κανει συμφορουμιτες κανει τρομερη δουλεια.
Στα + των Onkyo ειναι ο Reon και η δυνατοτητα deinterlace των αρχειων video επιτοπου. Οχι ομως οτι και ο Faroudja ειναι και "λιγος" !!
Κατα τ'αλλα ο Denon ειναι πιο "μουσικος" ... που εμενα δεν με χαλαει καθολου. Το αντιθετο μαλιστα!!!

Οσο για τις εκδοσεις των Dacs τους αν μπορουσε να μας διαφωτησει καποιος τι εννουν τα specifications θα ηταν χαρμα.
 

Μηνύματα
34
Reaction score
0
Και τα 2 είναι κορυφαία μηχανήματα (στην κατηγορία τους) όπως και ο lx70.Απλά onkyo και denon είναι πιο μουσικοί.Κι εγώ τελικά κατέληξα σε denon λόγω καλύτερης μουσικότητας έναντι των pioneer και λόγω απαράδεκτης τιμής του onkyo κι αφού αποφάσισα να μην μπλέξω με εξωτερικό.Σήμερα θα πάω να ακούσω τα diamond 9.6,9.3 κλπ στον Νάκα και μετα τα b&w mt20 στον Σαραφίδη κι ελπίζω να καταλήξω κάπου.Αν μπορέσω να βρω και τα Κef 3500 θα τ'άκουσω και αυτά.
 

Μηνύματα
120
Reaction score
0
Καλοριζικος ο Denon
Και εγω για ηχεια ειμαι σημερα. Παω να ακουσω B&W και Triangle.
Δηλαδη το ματς σημερα για μενα ειναι ...... Αγγλια - Γαλλια = ???
 

Μηνύματα
120
Reaction score
0
Λοιπον το ματς ειναι 1-1 αλλα με περισσοτερη κατοχη της μπαλας (συνολικος ηχος) και πιο καλο επιπεδο στον χωρο του κεντρου (μεσαιες συχνοτητες) υπερ της Γαλλιας.
Πιο συγκεκριμενα ακουσα τα Triangle Comete EX και τα Β&W 685.
 

Μηνύματα
180
Reaction score
0
Δεν έχω ιδέα. Τι να σου πω; Εμενα μου έχουν δουλέψει όλες οι συσκευές στον LX-70.

το μονο που δεν δούλεψε είναι το video box της On Telecoms που δινει 1080i από την HDMI του και μάλλον θα το βάλω με component τελικα για να τελειώνει η υπόθεση :)
Μάλλον δεν φταίνε οι AV αλλά το #$&^#%^&#%*κουτί της ON!!!! Και εγώ εχτές που δοκίμασα να το συνδέσω με HDMI στόν Onkyo 875 ΤΖΙΦΟΣ!!!! όλες οι άλλες πηγές super!!!! Θα βάλω και εγώ component για δοκιμή σήμερα!
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.682
Μηνύματα
2.869.843
Members
37.944
Νεότερο μέλος
beetlejeans
Top